Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de 1 2 tane kitap götüreceğim kuzum malum bizim evde kitap bolluğu var :))
Yanında da oyuncak alırım en iyisi sanırım
Deney seti filan gördüm ama babaannesi bakıyormuş çocuğa, bilemiyorum ne kadar hoşuna gider ilgileniyorlar mı filan. Annesi 3 4 haftada bir 2 saat görüyormuş sadece

Hahahah neden yaa olur belki polis büyüyünce :)) güzel meslek, eş için olmasa da
Çok güzel. Adamın ayakları nasır oldu postalla 20 saat nöbet tutmaktan, beli kambur oldu tüfek tutmaktan, sinirleri laçka oldu izinsiz çalışmaktan benim sinirlerime hiç değinmiyoum bile
Bak yumurtladım belki bugün ama adam nöbette. Ne olacak şimdi ağız tadıyla üreyemiycez mi kardeşim

anne baba ayri mi
üzüldüm şimdi ya Allah yüzünü güldürsün yavrunun. senden de Allah razı olsun Allah kızının ömrüne bereket versin

Gene mi gömüldüm ben ya

benimki nöbette olurdu hep cici yumurtlama zamanı adet zamani evde olurdu
hatta birinde sivasa gitmişti

Eee yapacak birşey yok meslek seçimi :)) allah kolaylık versin

anne baba ayri mi
üzüldüm şimdi ya Allah yüzünü güldürsün yavrunun. senden de Allah razı olsun Allah kızının ömrüne bereket versin
Evet canım ya 2 yaşındayken ayrılmışlar
Babası da o kadar efendi biri ki görsen çok içim gitti oğluna allah yardımcıları olsun

Kertenkelelerim ben geldim ama toplu etiket yapsam mı yapmasam mı kararsızlığı içindeyim. Geyşamın bugün 8 de çıkma ihtimali var, etiket yapıp kaçmış olmak istemiyorum gelince. Sizce gelir mi ki 8 de. Yoksa yine hayaller hüsran mı olur Sizce bu umutta söner mi? Bence söner.
En iyisi etiketimi yapayım. Şuan kendi kendimi ikna ettim
Pazartesiden itibaren kursum başladı söylemiştim daha önce başlayacağını.. Her gün çıkışta 2 saat matematik kursu veriyorum, müdürzedeyim
Hafta içi hergün 8 ders..
Haliyle 5 e doğru evde oluyorum artık. Üst değiş yemek hazırla derken girişlerim de ondan daha geç oluyor artık
Onun dışında üremeye çalışıyorum
Patilim sormuşsun belirti falan var mı diye. Sanırım bir çeşit histeriye kapıldım. Karnım ağrıyor. Yalnız korunmasız ilk münasebetin ertesi gününden beri karnım ağrıyor. Bu kadar erken bir belirti olamaz herhalde, hayır olursa komik değil çünkü
Neyse sizler de ne var ne yok bakalım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
B blossom-

Son düzenleme:
kk birinci noteri naptın kuzu kv yi 32 yerinden bıçakladıktan sonra gözlerini ve dişlerini kerpetenle söküp kemiklerini 15 cm uzunluğunda parçalar halinde doğrayarak çöp poşetlerine doldurup haliç'in kıyısından atmadın dimi?
Anlattığın sayfayı bulamadım.

Aaa hayret etiketler ilk seferde çıktı

Eee yapacak birşey yok meslek seçimi :)) allah kolaylık versin

Evet canım ya 2 yaşındayken ayrılmışlar
Babası da o kadar efendi biri ki görsen çok içim gitti oğluna allah yardımcıları olsun

hayırlısı olsun kuzum ya. belki annesinin böyle uzak kalması çocuk için daha hayırlıdır. herkes anne olamiyo.... senin günün nasil geçti:)

Allah işini gücünü artırsın kolaylık versin canım
İlk geceden hissetmen belki psikolojik bir durumdur. Sanmıyorum. Ama oladabilir belki sezgilerin kuvvetlidir. İnşaallah eşin de erken gelir bugün

hayırlısı olsun kuzum ya. belki annesinin böyle uzak kalması çocuk için daha hayırlıdır. herkes anne olamiyo.... senin günün nasil geçti:)

Güzel tatlım, eski iş yerinden arkadaşlarımla binalarimiz karşılıklı şu an. Yani eski çalıştığım yerin genel müdürlüğü adliyenin karşısında, onlarla bulustuk ogle yemegi yedik. Kendimi acayip iyi hissettim :)) tek sorun kızımı özlüyorum ne yapar ne eder diye düşünüyorum
Ama çok şükür kızım benden daha güçlü maşallah

Allah işini gücünü artırsın kolaylık versin canım ❤
İlk geceden hissetmen belki psikolojik bir durumdur. Sanmıyorum. Ama oladabilir belki sezgilerin kuvvetlidir. İnşaallah eşin de erken gelir bugün
Sezgilerim çok kuvvetlidir normalde.
İlk denemenin ertesi günü aşırı sezdim diyebilirim
Hatta ciddi manada burnuma gayipten bebek kokusu geldi. Koca gün de gitmedi. Orayı kokluyorum burayı kokluyorum kokunun kaynağını bulamadım. En sonunda eşime söyledim. Senden geliyor gül gibin kokuyorsun dedi ama gerçekten benden gelmiyordu.
Velev ki şuan ise hiçbirşey sezmiyorum.. Sezgilerim bitti tükendi
Sen napıyosun gülparem doğurmadın dimi ben yokken

Sen nerdesin

Ay canımm yoğunlaşmışsınn demek ondan giremedin bende dedim bu kız bizi davet etti geldik sonra bir anda gitti nerelerde
Ay vallahi iş güç hiçbir farklı şey yok bende çalışmalara başlamak için regl bitmesini bekliyorum hemen ertesi gününden karın ağrımasını bilemedim daha tecrübeli ve hamiş arkadaşlar yorumlasın

tenhada kıstırıp aglattim tansiyonunu fırlatıp eline verdim cici. kendi göz yaşında bogdum onu
manyağın önde gideni ne deyim bugün gittiler çok şükür:)

tenhada kıstırıp aglattim tansiyonunu fırlatıp eline verdim cici. kendi göz yaşında bogdum onu
manyağın önde gideni ne deyim bugün gittiler çok şükür:)

Hahahahah anlatıma bak, adeta bir tess gerritsen değil mi Amecey :))

Yok cicimm yarın kontrolüm var. İnşaallah güzel şeyler duyarım. Yüreğim hop oturup hop kalkıyor. Çok tuhaflastim ben.

yaaaa masallah ne kadar güzel olmuş kuzum:) kızın da maşallah bak hiç ugrastirmadi hep böyle gider inşallah annesi

korktuğun kadar kötü olmadi demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…