Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben daha 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim kocasını seven çılgın bir hatunum nasipse bir ay sonra transfer olucam iki tane bebek alıp gelicem buraya
Oh oh maşallah maşallah. Hadi bakalım senin ve seksü şempazem K Kendinisevenbirii nin güzel haberlerini bekliyorum.
Bende 26 ya girdim işte ne güzel 25 dim 4 yıllık evliyim. 0 çocuk öğretmenim. Polis eşiyim. Seksü geyşasını aman kocasını seven bir avradım. Ateşli bir pilicim

Oyyy yerim onun dişlerini ben ayaklanan bebek kadar tehlikelisi anca piranadır zaten
Yavrum bence sen gayet eğlencelisin, espriler on numero ben çok gülüyorum vallahi sana

seni yirim

bak son bir saat içinde yaptıklarını bildiriyorum sana. iki kere masaya ayran döktü. gazete bulmus iki üç kere onlari dağıttı. bi paket kuru üzümü mutfağa saçtı. salondaki sehpaya süt döktü. tencerelerin hepsini indirdi iclerine kuru soğan patates koyup yemek pisirdi. şimdi de tabaktaki üzümleri salona saçıyo. bu arada iki kere yere üç dört kez altına çiş yaptı. yika giydir sil temizle kaldır topla anam ağladı beeee

unutmusum burnuna leblebi soktu bide onla uğraştık

Son düzenleme:
bunlar bebek isteyenler için korku verici olabilir kizlar. korkmayin herkese böyle gıcık bir velet çıkmıyo. bana piyango vurdu Allah sizlere akıllı uslu uykulu uyumlu çocuklar nasip etsin inşallah B Brunello Cicinelli D Dilos06 K Kendinisevenbirii
Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

Ateşli piliç senii ahaaa yarıldım yaa

Ay aman gönlüme göre vermesin benim gönlüm bir acayiptir
Kız senin oğlanın yaptıklarının çok benzerini benim kedişim de yapıyor. Demin poşetten düşmüş bir fişi bulmuş pança pinçik yapıp odaya dağıtmış her taraf kağıt parçacıkları

senin kardeş de az değil desene. küçük mü peki yaramazmis o da

o zaman Allah akıllı fikirli evlat versin
kociskon gelmedi demi işten. bugün açılış vardı öğleden sonra

senin kardeş de az değil desene. küçük mü peki yaramazmis o da

o zaman Allah akıllı fikirli evlat versin
kociskon gelmedi demi işten. bugün açılış vardı öğleden sonra
Kardeşim değil kız kedişim,, ama yaramazlık konusunda haklısın, az değildir doğru
Aynen kuzum hastahane ve otoban açılışı. Siyasi kişileri uğurlama ve karşılama manga takımında. Bilmiyorum artıkk kaçta gelir, gelir mi... Seninki de mi açılışta yoksa? Şehir dışından gelmiştir sürüyle polis çünkü

kız ben onu nasıl kardeş diye okudum. tövbeler olsun iyicene kör oldum

benimki gitti tören yerinde geri dönmüşler iptal olmuş işi. boşu boşuna gitti geldi. acıyor muyum naslaaaa

kız ben onu nasıl kardeş diye okudum. tövbeler olsun iyicene kör oldum

benimki gitti tören yerinde geri dönmüşler iptal olmuş işi. boşu boşuna gitti geldi. acıyor muyum naslaaaa
Hahaha gözlerin kocayı görmeyeceksem hiçbirşey görmem daha iyi deyip isyana kalkmış olabilir
Aaa iptal olmuş demek ilginç. Neden döndüler acaba. Benimki izin gününde gitti birde. İzni yandı bugün. İnşallah erken döner diyeceğim ama umudum bile yok

kocaaaaammmm
bizimkinin belirli bi izin günü çalışma saati de yok işte. bi sabaha karsi gidiyo gece yarısı geliyo, bi öğlen gidiyo aksam geliyo. ya da şehir dışına gidiyo geliyo. o yüzden biz hep evdeyiz sosyal hayatim -15382736138282
benimkinin biriminden dolayi karışık işleri kuzum.

Allah kolaylık versin balım. Branşlara kayınca öyle malesef.
Benimki de narkotik köpek eğitimi hayali. Hayvanları zaten aşırı aşırısı sever. Tam benlik birim diyor. İleride nasip olur belkim.

Allah kolaylık versin balım. Branşlara kayınca öyle malesef.
Benimki de narkotik köpek eğitimi hayali. Hayvanları zaten aşırı aşırısı sever. Tam benlik birim diyor. İleride nasip olur belkim.

öyle valla napalim işsizlikten iyidir deyip gececez

ayyy çok güzel olur ama. hayvanlarla çalışmak insanın psikolojisine de iyi gelir. zaten senin kedin de var ya o bile nasil iyi geliyodur kim bilir. kediler bı başka

öyle valla napalim işsizlikten iyidir deyip gececez

ayyy çok güzel olur ama. hayvanlarla çalışmak insanın psikolojisine de iyi gelir. zaten senin kedin de var ya o bile nasil iyi geliyodur kim bilir. kediler bı başka
2 tane yavrum vardı biri aylar önce vefat etti malesef. Şimdi tek yavrum kaldı 7 yıldır bizimle. İnsan psikolojisine iyi gelmek ne demek komple mutluluk, huzur dolduruyorlar insanın içini.
Biraz daha fazla temizlik gerekiyor ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor

onu bunu bilmem. kediler bi başka. benim de vardi bi kedim. kayboldu. rüyalarıma girer hala ara sıra. yavrum benim

dediğin gibi temizliği de yapılır bi şekilde. diğer minnosa üzüldüm umarım evdeki uzun sağlıklı bi kedicik olur :)

Tüm hayvanları severim ama kediler gerçekten bir başka kuzum. Çok üzüldüm bende senin minnoşa. Kaybolması ölmesinden bile daha kötü. Aç kalmış mıdır, susamış mıdır, başına neler gelmiştir demekten delirir insan. Ölünce en azından öldüğünü biliyorsun
Çok güzeller de acıları beter işte. İnşallah uzun ömürlü olur. 7 yaşında şimdi. Vefat eden de 8 yaşındaydı.
Canlarım onlar benim. Biricik evlatlarım.

Oyyy bacilaaar benimde almanyada bir minnosum vardii oyy hala Annemlerde kisin gittigimde hemen tanidi kosarak geldi bana kafasini vurup durdu sev beni der gibi oyyy abbasi yir onu yiiiir

oy yavrum yaaa sevildiği kişiyi unutur mu hic ileri de bahçeli bi ev alırsam tekrarbi kedi alicam insallah :) şimdi alamıyorum düzgün bakamam hayvanın günahına girmeyim diye.bol bol sevseydin cikom

nabersin nasılsın

Kizz sevmem miiii oyyy onun agzini yidim yidimm Annem babam kardesim ben öyle severdik ki hele Annem bacilarim bi görseniz varya „ Annem yavrum „ diye sever minnosu onu yastik gibi sever esim sevmek istedi ona gitmedi ben cagirdim hemen geldi yavrumm benimm oyyy yüzü gözümün önüne geldi simdi yaa felaket tatlilar ya felaket cok Sükür iyiyim kuzum sen nasilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…