- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.261
Sen dururken kimi edicektim seksü şempazem yahu
Oh oh maşallah maşallah. Hadi bakalım senin ve seksü şempazem K Kendinisevenbirii nin güzel haberlerini bekliyorum.Canım ben daha 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim kocasını seven çılgın bir hatunumnasipse bir ay sonra transfer olucam iki tane bebek alıp gelicem buraya
Oyyy yerim onun dişlerini benayaklanan bebek kadar tehlikelisi anca piranadır zaten
Yavrum bence sen gayet eğlencelisin, espriler on numeroben çok gülüyorum vallahi sana
Ateşli piliç senii ahaaa yarıldım yaaOh oh maşallah maşallah. Hadi bakalım senin ve seksü şempazem K Kendinisevenbirii nin güzel haberlerini bekliyorum.
Bende 26 ya girdim işte ne güzel 25 dim4 yıllık evliyim. 0 çocuk öğretmenim. Polis eşiyim. Seksü geyşasını aman kocasını seven bir avradım. Ateşli bir pilicim
Aminnn insallah canımbunlar bebek isteyenler için korku verici olabilir kizlar. korkmayin herkese böyle gıcık bir velet çıkmıyo. bana piyango vurduAllah sizlere akıllı uslu uykulu uyumlu çocuklar nasip etsin inşallah ☺☺ B Brunello Cicinelli D Dilos06 K Kendinisevenbirii
Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
Ay aman gönlüme göre vermesin benim gönlüm bir acayiptirbunlar bebek isteyenler için korku verici olabilir kizlar. korkmayin herkese böyle gıcık bir velet çıkmıyo. bana piyango vurduAllah sizlere akıllı uslu uykulu uyumlu çocuklar nasip etsin inşallah ☺☺ B Brunello Cicinelli D Dilos06 K Kendinisevenbirii
Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
Ay aman gönlüme göre vermesin benim gönlüm bir acayiptir
Kız senin oğlanın yaptıklarının çok benzerini benim kedişim de yapıyor. Demin poşetten düşmüş bir fişi bulmuş pança pinçik yapıp odaya dağıtmış her taraf kağıt parçacıkları
Kardeşim değil kız kedişim,,senin kardeş de az değil desene. küçük mü peki yaramazmis o da
o zaman Allah akıllı fikirli evlat versin
kociskon gelmedi demi işten. bugün açılış vardı öğleden sonra
Kardeşim değil kız kedişim,,ama yaramazlık konusunda haklısın, az değildir doğru
Aynen kuzum hastahane ve otoban açılışı. Siyasi kişileri uğurlama ve karşılama manga takımında. Bilmiyorum artıkk kaçta gelir, gelir mi... Seninki de mi açılışta yoksa? Şehir dışından gelmiştir sürüyle polis çünkü
Hahaha gözlerin kocayı görmeyeceksem hiçbirşey görmem daha iyi deyip isyana kalkmış olabilirkız ben onu nasıl kardeş diye okudum. tövbeler olsun iyicene kör oldum
benimki gitti tören yerinde geri dönmüşleriptal olmuş işi. boşu boşuna gitti geldi. acıyor muyum naslaaaa
Hahaha gözlerin kocayı görmeyeceksem hiçbirşey görmem daha iyi deyip isyana kalkmış olabilir
Aaa iptal olmuş demek ilginç. Neden döndüler acaba. Benimki izin gününde gitti birde. İzni yandı bugün. İnşallah erken döner diyeceğim ama umudum bile yok
Allah kolaylık versin balım. Branşlara kayınca öyle malesef.kocaaaaammmm
bizimkinin belirli bi izin günü çalışma saati de yok işte. bi sabaha karsi gidiyo gece yarısı geliyo, bi öğlen gidiyo aksam geliyo. ya da şehir dışına gidiyo geliyo. o yüzden biz hep evdeyizsosyal hayatim -15382736138282
benimkinin biriminden dolayi karışık işleri kuzum.
Allah kolaylık versin balım. Branşlara kayınca öyle malesef.
Benimki de narkotik köpek eğitimi hayali. Hayvanları zaten aşırı aşırısı sever. Tam benlik birim diyor. İleride nasip olur belkim.
2 tane yavrum vardı biri aylar önce vefat etti malesef. Şimdi tek yavrum kaldıöyle valla napalim işsizlikten iyidir deyip gececez
ayyy çok güzel olur ama. hayvanlarla çalışmak insanın psikolojisine de iyi gelir. zaten senin kedin de var ya o bile nasil iyi geliyodur kim bilir. kediler bı başka
2 tane yavrum vardı biri aylar önce vefat etti malesef. Şimdi tek yavrum kaldı7 yıldır bizimle. İnsan psikolojisine iyi gelmek ne demek komple mutluluk, huzur dolduruyorlar insanın içini.
Biraz daha fazla temizlik gerekiyor ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor
Tüm hayvanları severim ama kediler gerçekten bir başka kuzum. Çok üzüldüm bende senin minnoşa. Kaybolması ölmesinden bile daha kötü. Aç kalmış mıdır, susamış mıdır, başına neler gelmiştir demekten delirir insan. Ölünce en azından öldüğünü biliyorsunonu bunu bilmem. kediler bi başka. benim de vardi bi kedim. kayboldu. rüyalarıma girer hala ara sıra. yavrum benim
dediğin gibi temizliği de yapılır bi şekilde. diğer minnosa üzüldümumarım evdeki uzun sağlıklı bi kedicik olur :)
Oyyy bacilaaar benimde almanyada bir minnosum vardii oyy hala Annemlerde kisin gittigimde hemen tanidi kosarak geldi bana kafasini vurup durdu sev beni der gibi oyyy abbasi yir onu yiiiir
Kizz sevmem miiii oyyy onun agzini yidim yidimmoy yavrum yaaa sevildiği kişiyi unutur mu hicileri de bahçeli bi ev alırsam tekrarbi kedi alicam insallah :) şimdi alamıyorum düzgün bakamam hayvanın günahına girmeyim diye.bol bol sevseydin cikom
nabersin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?