Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cukubellammmm benim herifinde 2 gün sonra dogum günü bende düsünüyorum ve bulamadim henüz bisey nörsek ki acep ya

Hee bacimm aslan bizim heriflerin nerdeyse herseyi ayni ya gii
Vallahi bende anlamadım nasıl iş
O bana doğum günümde çok maliyetli hediyeler aldı ama benim param yok. Onun parasıyla ona hediye alıcam resmen. Evde mi yemek hazırlasam dışarı da mı yesek o akşam.. Ne alsam.. Ay bilmiyorum inan. Çok kafam karışık

Aynenn bacimm aynen bana 5 tas almisti benim heriff dogum günümde bende ona 10 tas mi alsam ben herhalde evde güzel bi sofra kurarim yaa gerci benim ona en güzel hediyem icimde yatan kungfu pandada neyseee

Aynenn bacimm aynen bana 5 tas almisti benim heriff dogum günümde bende ona 10 tas mi alsam ben herhalde evde güzel bi sofra kurarim yaa gerci benim ona en güzel hediyem icimde yatan kungfu pandada neyseee

kung-fu panda mi ay ne güldüm cikom yaaaa çok tatlı bı adı varmış. sen de o zaman kung fu panda şeklinde pasta yaptır uzerine babacim kavusmamiza az kaldi doğum günün kutlu olsun yazdır

kung-fu panda mi ay ne güldüm cikom yaaaa çok tatlı bı adı varmış. sen de o zaman kung fu panda şeklinde pasta yaptır uzerine babacim kavusmamiza az kaldi doğum günün kutlu olsun yazdır
Kungfu panda teyzesiii bugün buldum bu ismi yavrucugumaa esimde cok sevdi ee nörek bacim sürekli tekmeliyor anasini hemde panda yavrusu gibi sevimli bende bu ismi buldum öyle seviyorum artik bebisimi ayy iyi fikir kizz olabilir bu bak

Ben sinemada karanlıkta kulağına eğilirsem adama otomatik yükselirim, doğum gününü unuturum farklı alemlere dalarım, yolumdan davamdan saparım
Çok hoj fikir ama, değerlendireceğim

Kungfu panda teyzesiii bugün buldum bu ismi yavrucugumaa esimde cok sevdi ee nörek bacim sürekli tekmeliyor anasini hemde panda yavrusu gibi sevimli bende bu ismi buldum öyle seviyorum artik bebisimi ayy iyi fikir kizz olabilir bu bak

yerim onun tekmelerini yaaaa tadini çıkar annesi her anı ayrı güzel ama karnındaki halini çok özlüyo insan :)

Bizimde 8 inde evlilik yıldönümümüz valla bir pasta yaptım bugün kalpli malpli büyüğünü eşimden bekliyom oda diyor sana kurban hediye etcem diye, kuzu yemek hazırla evde güzelce giyin göster seksişempazeliğini tabi hedaye ne alırsın nelerden hoşlanırsa, dışarıda bir şeyler olabilir.

Evet senin içindeki kungfu panda gibi hediye mi var 10 taş değil 15 taş alsan bile o kadar değerli olmaz
cici sen bi yerden geyşa heykeli bul şimdiye kadar almadiysan geyşa şeklinde pasta da yaptırabilirsin

kutlama kalabalık parti gibi mi olcak başbaşa mı
Hahahahaha ben polis pastası yaptırıp kalabalık parti planlanmıştım ama maliyetim kaldırmayacak
Bir dahaki doğum gününe öyle yaparım inşallah.
Şimdi başbaşaya çevirdim planı.
Geyşa heykeli çok iyi fikir aslında
Bir de yanında eşantiyon kırbaç alam mı

Allah seni napmasinnn cukubellaaaa

kırbaç yok heralde onların kültüründe. bence biraz firlamalik yap. çay seramonisi yaptır zorla, biraz araştır. yesil çay falan al. videoya da cek ama anı kalır bugün geysa belgeseli vardi dmax da harikaydi. saati 500 euro ymus geysanin bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…