- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.281
Cukubellammmm benim herifinde 2 gün sonra dogum günü bende düsünüyorum ve bulamadim henüz bisey nörsek ki acep yaKertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii hizuran Youlost16 @malii ChocolateCookie kk birinci noteri Chocolita fenomen HayatSevinceGuzel KedidirKedii Limonsuzzcay Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Nego Reyyan__ T Tatlianne20 balbocuuu Blue_Peri
Ayyy senin herif de mi aslan burcusuCukubellammmm benim herifinde 2 gün sonra dogum günü bende düsünüyorum ve bulamadim henüz bisey nörsek ki acep ya❤
Hee bacimm aslan bizim heriflerin nerdeyse herseyi ayni ya giiAyyy senin herif de mi aslan burcusu
Vallahi bende anlamadım nasıl işHee bacimm aslan bizim heriflerin nerdeyse herseyi ayni ya gii
Aynenn bacimm aynen bana 5 tas almisti benim heriff dogum günümde bende ona 10 tas mi alsamVallahi bende anlamadım nasıl iş
O bana doğum günümde çok maliyetli hediyeler aldı ama benim param yok. Onun parasıyla ona hediye alıcam resmen. Evde mi yemek hazırlasam dışarı da mı yesek o akşam.. Ne alsam.. Ay bilmiyorum inan. Çok kafam karışık
Aynenn bacimm aynen bana 5 tas almisti benim heriff dogum günümde bende ona 10 tas mi alsamben herhalde evde güzel bi sofra kurarim yaa gerci benim ona en güzel hediyem icimde yatan kungfu pandada neyseee
Kungfu panda teyzesiii bugün buldum bu ismi yavrucugumaa esimde cok sevdikung-fu panda miay ne güldüm cikom yaaaa çok tatlı bı adı varmış. sen de o zaman kung fu panda şeklinde pasta yaptır uzerine babacim kavusmamiza az kaldi doğum günün kutlu olsun yazdır
Ben sinemada karanlıkta kulağına eğilirsem adama otomatik yükselirim, doğum gününü unuturum farklı alemlere dalarım, yolumdan davamdan saparımVizyona yeni giren onun tarzı bir film seçip götür cicicim. Filmin bir yerinde karanlıkta kulağına eğilip doğum günün kutlu olsun ..................m seni seviyorum gibi hoşlanacağı bir şeyler söyleyebilirsin.
Sonra da başbaşa yemek vs.
Kungfu panda teyzesiii bugün buldum bu ismi yavrucugumaa esimde cok sevdiee nörek bacim sürekli tekmeliyor anasini hemde panda yavrusu gibi sevimli bende bu ismi buldum öyle seviyorum artik bebisimi ayy iyi fikir kizz olabilir bu bak
Bizimde 8 inde evlilik yıldönümümüz valla bir pasta yaptım bugün kalpli malpliKertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii hizuran Youlost16 @malii ChocolateCookie kk birinci noteri Chocolita fenomen HayatSevinceGuzel KedidirKedii Limonsuzzcay Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Nego Reyyan__ T Tatlianne20 balbocuuu Blue_Peri
Evet senin içindeki kungfu panda gibi hediye mi varAynenn bacimm aynen bana 5 tas almisti benim heriff dogum günümde bende ona 10 tas mi alsamben herhalde evde güzel bi sofra kurarim yaa gerci benim ona en güzel hediyem icimde yatan kungfu pandada neyseee
Hahahahaha ben polis pastası yaptırıp kalabalık parti planlanmıştım ama maliyetim kaldırmayacakcici sen bi yerden geyşa heykeli bul şimdiye kadar almadiysangeyşa şeklinde pasta da yaptırabilirsin
kutlama kalabalık parti gibi mi olcak başbaşa mı
Yaa teyzesii yeni yeni basladik tekmelereyerim onun tekmelerini yaaaatadini çıkar annesi her anı ayrı güzel ama karnındaki halini çok özlüyo insan :)
Allah seni napmasinnn cukubellaaaaEvet senin içindeki kungfu panda gibi hediye mi var10 taş değil 15 taş alsan bile o kadar değerli olmaz
Hahahahaha ben polis pastası yaptırıp kalabalık parti planlanmıştım ama maliyetim kaldırmayacak
Bir dahaki doğum gününe öyle yaparım inşallah.
Şimdi başbaşaya çevirdim planı.
Geyşa heykeli çok iyi fikir aslında
Bir de yanında eşantiyon kırbaç alam mı
Evet senin içindeki kungfu panda gibi hediye mi var10 taş değil 15 taş alsan bile o kadar değerli olmaz
Hahahahaha ben polis pastası yaptırıp kalabalık parti planlanmıştım ama maliyetim kaldırmayacak
Bir dahaki doğum gününe öyle yaparım inşallah.
Şimdi başbaşaya çevirdim planı.
Geyşa heykeli çok iyi fikir aslında
Bir de yanında eşantiyon kırbaç alam mı
yerim onun ben milimlik ayaklariniYaa teyzesii yeni yeni basladik tekmelereöyledir valla ya simdiden nasil seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?