- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.921
İns samdanm iki oğlum olmasına rağmen hiç gaz skntisi yasamadm ben bebekliklerinde doğar doğmaz maden suyu verdik azıcık bir damla kadar o hiç gaz yapmadıçamaşır benim de kanayan yaramev müsait olsa hemen kurutma makinesi alcam. kapıcı abla da deli olmasa aylık para verip ütü yaptırmak istiyodum ama ne mümkün kadın manyak
bence de senin bebek kız roscum. sen sürekli dua et ama uykulu gazsiz sakin uyumlu sağlıklı bi bebecik olsun inşallahben sana ve topikteki hamile kızlara hep dua ediyorum aklıma geldikçe:)
İns samdanm iki oğlum olmasına rağmen hiç gaz skntisi yasamadm ben bebekliklerinde doğar doğmaz maden suyu verdik azıcık bir damla kadar o hiç gaz yapmadı
Bunda da aynısini yaparm tabi her çocukta belli olmuyor ins bunda da olmaz uykucu olur ins ama dün ki hareketlerine bakınca pek kıpır kıpır beee ama.ben yine pozitifi çağırıyorum uykulu gazsız yaramaz olmayan bir bebek olcak ins
Utucu benmde aklıma geliyor ama o konu da da akrosu kullanicam sanirm
Hatta ilk başlarda çok ısrar etti ben yapayım ama sen benegenmzsn bnm yaprigim ütüyü dedi :S
Aslında beğenirim ama bilmiyorm ki yapsan mı dedm kaldi öyle.havada
İns samdanm iki oğlum olmasına rağmen hiç gaz skntisi yasamadm ben bebekliklerinde doğar doğmaz maden suyu verdik azıcık bir damla kadar o hiç gaz yapmadı
Bunda da aynısini yaparm tabi her çocukta belli olmuyor ins bunda da olmaz uykucu olur ins ama dün ki hareketlerine bakınca pek kıpır kıpır beee ama.ben yine pozitifi çağırıyorum uykulu gazsız yaramaz olmayan bir bebek olcak ins
Utucu benmde aklıma geliyor ama o konu da da akrosu kullanicam sanirm
Hatta ilk başlarda çok ısrar etti ben yapayım ama sen benegenmzsn bnm yaprigim ütüyü dedi :S
Aslında beğenirim ama bilmiyorm ki yapsan mı dedm kaldi öyle.havada
Bu teklif havada bırakılır mı yahu :))
Neredesiniz kızlar yaaa
sitede bakim onarım vardi kuzum:) girilmiyodu yeni düzelmiştir:)
sen napiyosun günün nasıl gecti cici katibem
Ne bileyim o kdr da üstüne gitmmiim dedimBu teklif havada bırakılır mı yahu :))
Neredesiniz kızlar yaaa
Utusuz giyilmiyor yaa şamdanyaaaa rosss at üstünden ütüyü beeeboşver akros yapsin. benim kocam hayatta yapmaz keske yapsa
bu arada benim oğlan anne karnında nasil uslu sakindi bi bilsenama doğunca öyle olmadı aşırı hareketli su an ve uykusu hep
maden suyu bende denemek istedim. bide hurma vercektim çok az o da gazi kesiyomus. ama izin vermemislerdi hastanedeki hemsirelergerçi benim oğlanın gazı alerjidenmis de neyse
Bi tanesi bağrına bağrına ayılıp bayıldı
Ne bileyim o kdr da üstüne gitmmiim dedim
Bi tanesi bağrına bağrına ayılıp bayıldı
Diğeri sinir krizi geçirdi
Halbuki sadece konuşmaya başlamıştım
Kreşe yazdırdım bugün 2 kişiyiNe oldu senin ergen grupla mı sıkıntı var?
Kreşe yazdırdım bugün 2 kişiyi
Kreş çağındaki bebe aklı taşıyan 2 veliyiKimi yazdırdın?
Kreş çağındaki bebe aklı taşıyan 2 veliyi
Heryerde oluyor böyle sivri zekalılarHahahahah ayy ne oldu yaa? Deliler mi onlar kafayı mı yemişler
Heryerde oluyor böyle sivri zekalılar
İlkinde canım sıkılmıştı yalan yok 2.sinde can sıktım
3.süne Allaha emanetler
Şuraya yazılacak elle tutulur bir muhabbetleri yok
Ortalığı kızıştırıp artislik yapma gayretindelerdi, pazara gittiler işte
Hem de nasılGereksiz yere insanın canını sıkıyorlar değil mi. Iyi yapmışsın
Böyle daha güzel bak gör :)))Ya bu nick ne beeecey cey hamecey ne güzeldi. Ne yaptın kendine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?