Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İns samdanm iki oğlum olmasına rağmen hiç gaz skntisi yasamadm ben bebekliklerinde doğar doğmaz maden suyu verdik azıcık bir damla kadar o hiç gaz yapmadı

Bunda da aynısini yaparm tabi her çocukta belli olmuyor ins bunda da olmaz uykucu olur ins ama dün ki hareketlerine bakınca pek kıpır kıpır beee ama.ben yine pozitifi çağırıyorum uykulu gazsız yaramaz olmayan bir bebek olcak ins

Utucu benmde aklıma geliyor ama o konu da da akrosu kullanicam sanirm
Hatta ilk başlarda çok ısrar etti ben yapayım ama sen benegenmzsn bnm yaprigim ütüyü dedi :S
Aslında beğenirim ama bilmiyorm ki yapsan mı dedm kaldi öyle.havada

Bu teklif havada bırakılır mı yahu :))

Neredesiniz kızlar yaaa

yaaaa rosss at üstünden ütüyü beee boşver akros yapsin. benim kocam hayatta yapmaz keske yapsa

bu arada benim oğlan anne karnında nasil uslu sakindi bi bilsen ama doğunca öyle olmadı aşırı hareketli su an ve uykusu hep
maden suyu bende denemek istedim. bide hurma vercektim çok az o da gazi kesiyomus. ama izin vermemislerdi hastanedeki hemsireler gerçi benim oğlanın gazı alerjidenmis de neyse

sitede bakim onarım vardi kuzum:) girilmiyodu yeni düzelmiştir:)
sen napiyosun günün nasıl gecti cici katibem

Yorucuuu çok yorucu :))
Mahkemem değişiyor yine, kafamda deli sorular nereye gideceğim diye :)
Kuzum da gündüz uyumadığı için erkenden uyuyor, iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Çok özlüyorum

Utusuz giyilmiyor yaa şamdan
Alışkanlık sanirm bilmiyorm çarşaf havlu ne varsa utuliyorum normalde :)

Ay bnm ilk de öyleydi hala öyle
Biz hemşirelere gizli vermiştik nananZnzbsn

Hahahahah ayy ne oldu yaa? Deliler mi onlar kafayı mı yemişler
Heryerde oluyor böyle sivri zekalılar
İlkinde canım sıkılmıştı yalan yok 2.sinde can sıktım
3.süne Allaha emanetler
Şuraya yazılacak elle tutulur bir muhabbetleri yok
Ortalığı kızıştırıp artislik yapma gayretindelerdi, pazara gittiler işte

Gereksiz yere insanın canını sıkıyorlar değil mi. Iyi yapmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…