Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo hadi gözün aydın cicim yaa çok sevindim
Ayy gözün aydın çiçimm bak feraha çıktın şükür

İşte bu işte bu işte buuuuuuu
B Brunello Cicinelli canim tebrik ederim gozunaydin
Çok sevindim aşkım yaaa harika haber diyer güzel haberi de bekliyorummmmm
Bu bir işaret miydiii hayırlı uğurlu devamlı olsuun ciciimm ❤
Ohhh cok sevindim senin ve esinin adina darisi diger beklenen mutlu habere kuzuu

Gö-zün-ay-dın-brom-ne-de-dim-ben
Ben fero gibi oku
B Brunello Cicinelli gözün aydın canımmmm brommmm
Değişmez inşallah bir daha hep böyle gitsin çok aminnnn
Canım kertenkelelerim hepinize çok teşekkür ederim
Dün geyşam markete gitmek için beni aşağıda bekliyordu iş çıkışı. Yolda gelirken güzel haberlerim var demişti. Direkt anladım zaten beklediğim haber olduğunu
İndim aşağı 1+1 e mi döndünüz dedim, şok oldu. te beyle kaldı. Önce bir yok nereden çıkardın dedi. Yalan söyleme döndünüz döndünüz dedim. Evet döndük dedi
O dakikadan beri bana birkaç saatte bir nerden anladın, nerden bildin diye soruyor
Dedim ben ermişim unuttun galiba
Ben Sezgiler

Çok şükür bugün son 2+1 günü. Yarından itibaren eski düzen devam..
Vallahi bu süreçte ne kadar yıprandım hatta sizi bile yıprattım buhranlarımla farkındayım. Ama bana eskiye döner demiştiniz
Gerçekten hepinize minnettarım. Sizin sayenizde daha daha güçlü hissediyorum tükendiğim zamanlarda. İyi ki varsınız kertenkelelerim. Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygusal hissediyorum ya şuan gözlerim doldu saçma sapan of
Eee nasılsınız bakalım
Nasıl geçti günleriniz canlarım ciğerlerim

Gözlerin dolduysa hamile olma ihtimalin yüksek,ben de ilk zamanlar olur olmadık her şeye ağlıyordum

ay ben 1+1 , 2+1 meselesini anlamasam da sen artık mutluysan tamamdır canımmm nerelerdesin böyleee
İş güç aynı şeyler git gel standart, haberler sende

Hep diyorm hep dicem ben demiştim diye
Ama yok kendini bunalıma sokmak için türlü senaryolar sende ama olsun bn seni bu buhranlarinla seviyirmmm

Sende iyiki varsin ana kertenkelem

yaaa malim yaaa

Allah gönlüne göre versin inşallah
bakarsin ummadığın anda çıkar karşına cici de pat diye taşınmıştı:)

evlenince bitmeyen şey evlilik değil borç oluyo zaten
Aynen yaa evlendiğimden beri borç borç borç belalı aşık gibi bırakmıyo peşimi anasını satim

Ya Cici hahahhahahagaggaga sen 1+1 iz artik diyince ben cok baska bisey anlamisim kuzum ya hamilesin sandım ondan gozunaydin yazmistim sana

B BUSR4 chamallows
Kuzular eşim polis biliyorsunuz günde aşağı yukarı 20 saat falan çalışıyor.
Eskiden 1 gün çalışıp 1 gün izin yapıyordu. (1+1 dediğim sistem bu) Ben o zamanlarda bile göremiyorum eşimi diye depresyona giriyordum.
1 ay önce yeni bir kararla çalışma şekilleri 2+1 olarak değiştirildi. Yani 2 gün üst üste çalışıp 1 gün izin yapmalarına karar verildi. Sonuç olarak ben dağıldım tabi. Bu sistemle haftada sadece 2 gün izinli oldu. Onda da ben çalışıyorum diye sadece 7 saat falan görüşebiliyorduk. Bebek de olursa bu çalışma şartı ile nasıl olacak diye ağlayıp duruyordum.
Kendimi o duvardan bu duvara vura vura bir hal oldum. Topiği de kana buladım bu süreçte depresyonumla ama tüm kertenkelelerim eski düzene dönerler diyordu.
Dün alınan bir kararla eski düzene geri dönülmüş
Artık yine 1 gün çalışıp ertesi gün evde olacak çok şükür
Mevzu bu, mevzu derin

Col sevindim aşkım dedik ama dönersiniz diye yapmazsiniz iyi oldu sende rahat edersin eniştem de
Bende anneme çıkıyorum canım gelenler varmış baş sağlığı için onlara bakayım öptüm çok

Allah daha iyi etsin çiçim , gönlündekini hayırlı etsin hep inşallah

Gözün aydın cici, gördüğün gibi kötü günler geçiyor. Hemen karalar bağlama

Kız ben neler neler anladım kaynanan size geldiği için 3 kişiydiniz 2+1 di şimdi gitti 1+1 oldunuz falan kafamda çeşit çeşit kombinasyonlar kuruyorum
Ayy çok sevindim kuzum o zaman ya, inşallah bebişte hemencecik tutar bu tempoda

Gözlerin dolduysa hamile olma ihtimalin yüksek,ben de ilk zamanlar olur olmadık her şeye ağlıyordum
Ya benim yükselenim yengeç ben ağlak biriyim mehlikam
Geçen hamilelik belirtilerine baktım hepsi benim huyum zaten 26 yıldır ben hamileyim belirtilere bakarsak
Yorgunluk, uyku hali, gerginlik, duygusallık hepsi var kendimi bildim bileli, hamile kalırsam anlayamıcam da

Hep diyorm hep dicem ben demiştim diye
Ama yok kendini bunalıma sokmak için türlü senaryolar sende ama olsun bn seni bu buhranlarinla seviyirmmm

Sende iyiki varsin ana kertenkelem
Bunalıma girmezsem bunalıma girerim sultanım biliyorsun
Bunalım Ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…