Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Cici hahahhahahagaggaga sen 1+1 iz artik diyince ben cok baska bisey anlamisim kuzum ya hamilesin sandım ondan gozunaydin yazmistim sana
Hoydaaa
Öyle düz mü söylenir hamilelik haberi yav kuzum naptın

Col sevindim aşkım dedik ama dönersiniz diye yapmazsiniz iyi oldu sende rahat edersin eniştem de
Bende anneme çıkıyorum canım gelenler varmış baş sağlığı için onlara bakayım öptüm çok
Tamam diloşum gel sonra

Allah daha iyi etsin çiçim , gönlündekini hayırlı etsin hep inşallah
Gözün aydın cici, gördüğün gibi kötü günler geçiyor. Hemen karalar bağlama ❤❤
Amin kuzularım. Vallahi en iyisi bu daha iyisi yok. 2+1 i yaşayınca neyin ne olduğunu çok iyi anladım
Allah kulunu mutlu etmek için eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş derler ya o hesap oldu
Herkese benden çay

Kaynanam.
Bize
Kaynanam yani yakuza
Bize.
3 kişi olmak biz
Yakuza ile beraber.
Sen var sanmak
TÖVBE DEEEEEEEEE
Resmen felaket senaryosu kurmuşsun büşom naptın vurup öldürdün şuan beni

kk birinci noteri
Çok iyi demişsin şamdanım.
Ben kartları açık oynamayı severim. Bir bir konuşup söylemişsin. Çok iyi olmuş.
Kaynanan da inan bana yakuzadan trilyon kat daha iyi bir kv. Ve daha iyi bir insan.
Neden dersen..
Ben yakuzadan şu açık yürekliliği 1 kez bile göremedim.
Bak kadın gelip sana bir problem mi var diye sormuş, düşüncelerini söylemiş. İnsan gibi konuşmuş. Karşılıklı bir diyalog kurulmuş.
Yakuzada bu sistem yok.
Yakuza yüzüme güler yüzüme ponçik olur. Hep güzel şeyler söyler. Sonra çıkar gider yanımdan başkalarının yanında beni çekiştirir. Asla bana söylemediği düşünceleri üstünden dedikodumu yapar.
Sinsirella yemin ederim.
Bende bana taşıyan insanlar kötü bilinmesin arada mağdur olmasın diye susmak ve çaktırmamak zorunda kalırım.
O yüzden iletişim kurabilen kv gelinlere özeniyorum.
Konuştuğunuz çok iyi olmuş prensesim

Ya canım ilk baslarda sevdi demiştin niye ağladı ki kuzum kıyamam gözleri sisecek kadar hemde seni özlüyor bence samdanim ne kadar o ortam eğlenceli oyunlu gelmiş olsa da,özlem duyuyor gün için de sanırım, niye ağlasın yoksa ay içim bı tuhaf oldu
Canım Allah bozmasın, inşallah daha çok düzene girecek herseyiniz,evine de,okula da,sınıfa da alisacaksin,hayırlı sağlıklı gebelikte oluşacak inşallah böyle böyle çektiğin cefalar sefaya dönüşecek sabret meleğim
Oohh canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun valla çok güzel görünüyor,çocuklardan geçtiyse süper eşinde beğendi mi

İnşallahhhh seksü şempazem.
Sen naptın çıktın mı depresyondan
Biraz moralsizdin geçen gün..

Kaynanam.
Bize
Kaynanam yani yakuza
Bize.
3 kişi olmak biz
Yakuza ile beraber.
Sen var sanmak
TÖVBE DEEEEEEEEE
Resmen felaket senaryosu kurmuşsun büşom naptın vurup öldürdün şuan beni

ay kız ne biliyim Allah korusun diyim o zaman

ay kız ne biliyim Allah korusun diyim o zaman
Aşırı aşırısı korusun hemde ay ihtimalini okurken bile tüylerim diken diken oldu
Benim yakuza seninki gibi ponçik değil. Değil. Değil. Hiç değil. Anlıyor musun, değil

Aşırı aşırısı korusun hemde ay ihtimalini okurken bile tüylerim diken diken oldu
Benim yakuza seninki gibi ponçik değil. Değil. Değil. Hiç değil. Anlıyor musun, değil

benimki cenette bir ponçik herhalde ay kız böyle dedikçe günaha giriyorum valla ya

Ah yerm seni ben
İkimiz daha çılgın hamiş.olucaz gobeklerimizi tokistircaz az dur
Göbek tokuşturmak mı
Hamile kalmasam da yapalım bunu nolur daha iyi bir teklif almamıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…