- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.961
HoydaaaYa Cici hahahhahahagaggaga sen 1+1 iz artik diyince ben cok baska bisey anlamisim kuzum yahamilesin sandım ondan gozunaydin yazmistim sana
Tamam diloşum gel sonraCol sevindim aşkım dedik ama dönersiniz diyeyapmazsiniz iyi oldu sende rahat edersin eniştem de
Bende anneme çıkıyorum canım gelenler varmış baş sağlığı için onlara bakayım öptüm çok
Nasılsın kafanın içindeki düğün geçti mihoşbuldum kuzuum
Bilirim bilirimBunalıma girmezsem bunalıma girerim sultanım biliyorsun
Bunalım ♥ Ben
Allah daha iyi etsin çiçim , gönlündekini hayırlı etsin hep inşallah
Gözün aydın cici, gördüğün gibi kötü günler geçiyor. Hemen karalar bağlama ❤❤
Amin kuzularım. Vallahi en iyisi bu daha iyisi yok. 2+1 i yaşayınca neyin ne olduğunu çok iyi anladım
Kaynanam.Kız ben neler neler anladım kaynanan size geldiği için 3 kişiydiniz 2+1 di şimdi gitti 1+1 oldunuz falan kafamda çeşit çeşit kombinasyonlar kuruyorum
Ayy çok sevindim kuzum o zaman ya, inşallah bebişte hemencecik tutar bu tempoda
Girsem de seni görünce çıkıyorum zaten fazla kalamıyorum öyle yerlerde çılgın hamilemBilirim bilirim
Ama fazla girme artik öyle yerlere
Ya canım ilk baslarda sevdi demiştin niye ağladı ki kuzum kıyamam gözleri sisecek kadar hemdealışır galiba canım ya :) eşim evde olduğu zaman böyle geç bırakıp erken alır zaten. o olmadığı zaman ben bırakıp alicam. o da dediğin gibi baya uzadi saatleri biraz daha zaman gecsin deneriz sanırım.
bi iki gündür ağlıyomus. bugün artık aglamaktan yüzü gözü şişmişinşallah toparlar artık biraz.
giriyorum da aslında ama kendi derdimden kimseyle muhabbet edemedim yahep ben hep ben oldu bu aralar
Canım Allah bozmasın, inşallah daha çok düzene girecek herseyiniz,evine de,okula da,sınıfa da alisacaksin,hayırlı sağlıklı gebelikte oluşacak inşallah böyle böyle çektiğin cefalar sefaya dönüşecek sabret meleğimCanım kertenkelelerim hepinize çok teşekkür ederim
Dün geyşam markete gitmek için beni aşağıda bekliyordu iş çıkışı. Yolda gelirken güzel haberlerim var demişti. Direkt anladım zaten beklediğim haber olduğunu
İndim aşağı 1+1 e mi döndünüz dedim, şok oldu.te beyle kaldı. Önce bir yok nereden çıkardın dedi. Yalan söyleme döndünüz döndünüz dedim. Evet döndük dedi
O dakikadan beri bana birkaç saatte bir nerden anladın, nerden bildin diye soruyor
Dedim ben ermişim unuttun galiba
Ben ♥ Sezgiler
Çok şükür bugün son 2+1 günü. Yarından itibaren eski düzen devam..
Vallahi bu süreçte ne kadar yıprandım hatta sizi bile yıprattım buhranlarımla farkındayım. Ama bana eskiye döner demiştiniz ♥
Gerçekten hepinize minnettarım. Sizin sayenizde daha daha güçlü hissediyorum tükendiğim zamanlarda. İyi ki varsınız kertenkelelerim. Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygusal hissediyorum ya şuan gözlerim doldu saçma sapan of
Eee nasılsınız bakalım
Nasıl geçti günleriniz canlarım ciğerlerim
Oohh canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun valla çok güzel görünüyor,çocuklardan geçtiyse süper
İnşallahhhh seksü şempazem.Ya canım ilk baslarda sevdi demiştin niye ağladı ki kuzum kıyamam gözleri sisecek kadar hemdeseni özlüyor bence samdanim ne kadar o ortam eğlenceli oyunlu gelmiş olsa da,özlem duyuyor gün için de sanırım, niye ağlasın yoksa ay içim bı tuhaf oldu
Canım Allah bozmasın, inşallah daha çok düzene girecek herseyiniz,evine de,okula da,sınıfa da alisacaksin,hayırlı sağlıklı gebelikte oluşacak inşallah böyle böyle çektiğin cefalar sefaya dönüşecek sabret meleğim❤
Oohh canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun valla çok güzel görünüyor,çocuklardan geçtiyse süpereşinde beğendi mi
Kaynanam.
Bize
Kaynanam yani yakuza
Bize.
3 kişi olmak biz
Yakuza ile beraber.
Sen var sanmak
TÖVBE DEEEEEEEEE
Resmen felaket senaryosu kurmuşsun büşom naptın vurup öldürdün şuan beni
Ah yerm seni benGirsem de seni görünce çıkıyorum zaten fazla kalamıyorum öyle yerlerde çılgın hamilem
İyi diyelim iyi olsun canım şükür bu günümüzeİnşallahhhh seksü şempazem.
Sen naptın çıktın mı depresyondan
Biraz moralsizdin geçen gün..
Biz seni böyle görmeye alışkın degilizİyi diyelim iyi olsun canım şükür bu günümüze
Aşırı aşırısı korusun hemde ay ihtimalini okurken bile tüylerim diken diken olduay kız ne biliyim Allah korusun diyim o zaman
Sana bu lazımsa yavrumBiz seni böyle görmeye alışkın degiliz
Aşırı aşırısı korusun hemde ay ihtimalini okurken bile tüylerim diken diken oldu
Benim yakuza seninki gibi ponçik değil. Değil. Değil. Hiç değil. Anlıyor musun, değil
Göbek tokuşturmak mıAh yerm seni ben
İkimiz daha çılgın hamiş.olucaz gobeklerimizi tokistircaz az dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?