Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimki cenette bir ponçik herhalde ay kız böyle dedikçe günaha giriyorum valla ya
Nazar ederim bak kız
Benim suçum günahım neydi de herkese gökten ponçik kv yağarken benim kafama yakuza düştü.

Nazar ederim bak kız
Benim suçum günahım neydi de herkese gökten ponçik kv yağarken benim kafama yakuza düştü.

bana yağmamış bacım benimki göklere yolcu edilmiş rahmetli olmuş kız eşim 13 yaşındayken

Değilsin
Değilsin anladım
Ben ♥ Sezgiler, biliyorsun.
Anlama gücüne hayranım zaten ballı lokmam yaa açıkçası cumartesi sabahı alt komşu bı mesaj attı ve ben o günden beri buz gibiyim elimde değil,birazda sinirli
Afedersin gece duşu kullanmistik ama sabaha karşı falandi,sabah 11 gibi de alt komşu wp'denmsj attı tatlısim naberr diye öyle bı çok fazla samimiyetimiz falan bile yok yani,bende iyiyim abla sen nasılsın yazdım,bende iyiyimde şey demek için yazdım gece duşta ne kadar kaldınız kiz öyle gencsiniz tabi kanınız kaynıyor ama şekerim olan var olmayan var bizde insaniz biraz dikkat etseniz keşke yazmis ben şok geçirdim msji okuyunca zaten kahvaltı sofrasındaydik eşimde yazistigimizi biliyodu,ne diyon abla yazdım sadece gönderdim bende

böyle bı msj normal mi sence arkadaşım olan var olmayan var ne demek allasen bide sen yorumla o günden beri çok sinirliyim aslında

Ohaaa o ne bee ona mı düşmüş kimin ne kdr duşta kaldığı ayy sinirlendim.ha
Ne kadar patavatsizlar ya tobe tobe

Yuh artık
Şu komşu patavatsızlığını napıcaz ya, inanılır gibi değil.
Kendisi bekar mı. Önce onu sorayım.

Ohaaa o ne bee ona mı düşmüş kimin ne kdr duşta kaldığı ayy sinirlendim.ha
Ne kadar patavatsizlar ya tobe tobe
İşte canım bizde şok olduk yüz ifademi gorseydin yani o an inan eşimde çok sinirlendi bu ne demek fln diye
Kuzu yanlış anlama arada samimiyet oluşsun diye böyle rahatim mi ne öyle bişey yazmış sonra bende abla ne samimiyeti dün bir bugün iki daha kusura bakma ben böyle samimiyeti sevmem,evimde olan bitenin de hesabını kimseye vermem yazdim,eşimde diyo ki bizim büyük banyoyla yatak odasının arası uzak yani öyle ses felan gitmez asla diyo,hem sabaha karşı 4 gibiydi saat o saatte de bizim ne kdr uzun kaldigimizi bilecek kadar evi dinliyo demek ki bu kadın işi gücü yok uyumuyoda o zmn diyo,ay çok sinirlendik o gün sildim zaten numarasını da sonra,kendisi eşinden ayrılmış tek yaşıyor bı tane köpeği var iste

Yuh artık
Şu komşu patavatsızlığını napıcaz ya, inanılır gibi değil.
Kendisi bekar mı. Önce onu sorayım.
Evet canım bekar,yani boşanmış yalnız yaşıyor 37 yaşında fln vardır tam bilmiyorum yaşını tabi

Amecey hakkaten amecey begenilerde bu nick kimmiş diye diye geldim son sayfaya, hayırlı olsun yalnız amecey de seninle ozlesmisti artık ama buna da alışırız umarım
Bugün telefon rehberlerine böyle kaydedenler oldu.
Ne zamandır nickimi değişcektim zaten, ilham oldu alışırız kuzum

Bugün telefon rehberlerine böyle kaydedenler oldu.
Ne zamandır nickimi değişcektim zaten, ilham oldu alışırız kuzum
İki veliyi sermişsin yere tabi böyle kaydederler teleyakışmış ama

Evlenson o zaman tekrar işi güç bırakmış sizi mi dinliyor
Vallahi pes ya
Bizim eski evde çocukların yattığı oda karşı binanın yatak odasiydi ister istemez konuşulan ne varsa çok net duyuluyordu
Hep o odanin kapısini kapatır öyle giderdm içeriye
Milletin yaşantısı kimseyi ilgilendirmz
İstersen 4 saat kal duşta
Kime ne valla bn bile burdan sinirlendim

İşte takintili insanlar olabiliyor ya Allah karsilastirmasin tabi ama insan bı huylanmiyo değil yani ne biliyim aman

Evet canım bekar,yani boşanmış yalnız yaşıyor 37 yaşında fln vardır tam bilmiyorum yaşını tabi
Vallahi yuh.
Düz duvara tırmanıyor çok belli de keşke bu kadar belli etmeseymiş...
Bizim yatak odası karşı daire ile bitişik mesela. Malesef duşa girdikleri anda neden girdikleri çok belli oluyor. Ses direkt bize geliyor. Bizimki de onlara tabi..

Hatta şu yumurtlama günlerini değerlendirelim diye her gün duşa girdik biliyorum su sesinin gittiğini dün içim çok huzursuz olmuştu. Bugün de senin yazdığını okuyunca daha bir huzursuz oldum şimdi
Yavrum ses bizdeki kadar gidiyor olamaz ama, alt kat diyorsun. Hadi bizimki bitişik de.. Alt kat ne bileyim

Canım küçük olsun fasulye, büyük iyi olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…