- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.981
Değilsinİyi diyelim iyi olsun canım şükür bu günümüze
Nazar ederim bak kızbenimki cenette bir ponçik herhaldeay kız böyle dedikçe günaha giriyorum valla ya
Nazar ederim bak kız
Benim suçum günahım neydi de herkese gökten ponçik kv yağarken benim kafama yakuza düştü.
Bütün harika teklifler bende biliyorsunGöbek tokuşturmak mı
Hamile kalmasam da yapalım bunu nolur daha iyi bir teklif almamıştım
Anlama gücüne hayranım zaten ballı lokmamDeğilsin
Değilsin anladım
Ben ♥ Sezgiler, biliyorsun.
Ohaaa o ne bee ona mı düşmüş kimin ne kdr duşta kaldığı ayy sinirlendim.haAnlama gücüne hayranım zaten ballı lokmamyaa açıkçası cumartesi sabahı alt komşu bı mesaj attı ve ben o günden beri buz gibiyim elimde değil,birazda sinirli
Afedersin gece duşu kullanmistik ama sabaha karşı falandi,sabah 11 gibi de alt komşu wp'denmsj attı tatlısim naberr diye öyle bı çok fazla samimiyetimiz falan bile yok yani,bende iyiyim abla sen nasılsın yazdım,bende iyiyimde şey demek için yazdım gece duşta ne kadar kaldınız kiz öyle gencsiniz tabi kanınız kaynıyor ama şekerim olan var olmayan var bizde insaniz biraz dikkat etseniz keşke yazmisben şok geçirdim msji okuyunca zaten kahvaltı sofrasındaydik eşimde yazistigimizi biliyodu,ne diyon abla yazdım sadece gönderdim bende
böyle bı msj normal mi sence arkadaşım olan var olmayan var ne demek allasen bide sen yorumla o günden beri çok sinirliyim aslında
Ayy demebana yağmamış bacım benimki göklere yolcu edilmiş rahmetli olmuş kız eşim 13 yaşındayken
Yuh artıkAnlama gücüne hayranım zaten ballı lokmamyaa açıkçası cumartesi sabahı alt komşu bı mesaj attı ve ben o günden beri buz gibiyim elimde değil,birazda sinirli
Afedersin gece duşu kullanmistik ama sabaha karşı falandi,sabah 11 gibi de alt komşu wp'denmsj attı tatlısim naberr diye öyle bı çok fazla samimiyetimiz falan bile yok yani,bende iyiyim abla sen nasılsın yazdım,bende iyiyimde şey demek için yazdım gece duşta ne kadar kaldınız kiz öyle gencsiniz tabi kanınız kaynıyor ama şekerim olan var olmayan var bizde insaniz biraz dikkat etseniz keşke yazmisben şok geçirdim msji okuyunca zaten kahvaltı sofrasındaydik eşimde yazistigimizi biliyodu,ne diyon abla yazdım sadece gönderdim bende
böyle bı msj normal mi sence arkadaşım olan var olmayan var ne demek allasen bide sen yorumla o günden beri çok sinirliyim aslında
İşte canım bizde şok olduk yüz ifademi gorseydin yani o an inan eşimde çok sinirlendi bu ne demek fln diyeOhaaa o ne bee ona mı düşmüş kimin ne kdr duşta kaldığı ayy sinirlendim.ha
Ne kadar patavatsizlar ya tobe tobe
Evet canım bekar,yani boşanmış yalnız yaşıyor 37 yaşında fln vardır tam bilmiyorum yaşını tabiYuh artık
Şu komşu patavatsızlığını napıcaz ya, inanılır gibi değil.
Kendisi bekar mı. Önce onu sorayım.
Ta kendisi
Bugün telefon rehberlerine böyle kaydedenler oldu.Amecey hakkaten amecey begenilerde bu nick kimmiş diye diye geldim son sayfaya, hayırlı olsun yalnız amecey de seninle ozlesmisti artık ama buna da alışırız umarım
İki veliyi sermişsin yere tabi böyle kaydederler teleBugün telefon rehberlerine böyle kaydedenler oldu.
Ne zamandır nickimi değişcektim zaten, ilham oldualışırız kuzum
Evlenson o zaman tekrar işi güç bırakmış sizi mi dinliyorİşte canım bizde şok olduk yüz ifademi gorseydin yani o an inan eşimde çok sinirlendi bu ne demek fln diye
Kuzu yanlış anlama arada samimiyet oluşsun diye böyle rahatim mi ne öyle bişey yazmış sonra bende abla ne samimiyeti dün bir bugün iki daha kusura bakma ben böyle samimiyeti sevmem,evimde olan bitenin de hesabını kimseye vermem yazdim,eşimde diyo ki bizim büyük banyoyla yatak odasının arası uzak yani öyle ses felan gitmez asla diyo,hem sabaha karşı 4 gibiydi saat o saatte de bizim ne kdr uzun kaldigimizi bilecek kadar evi dinliyo demek ki bu kadın işi gücü yok uyumuyoda o zmn diyo,ay çok sinirlendik o gün sildim zaten numarasını da sonra,kendisi eşinden ayrılmış tek yaşıyor bı tane köpeği var iste
İşte takintili insanlar olabiliyor ya Allah karsilastirmasin tabi ama insan bı huylanmiyo değil yani ne biliyim amanEvlenson o zaman tekrar işi güç bırakmış sizi mi dinliyor
Vallahi pes ya
Bizim eski evde çocukların yattığı oda karşı binanın yatak odasiydi ister istemez konuşulan ne varsa çok net duyuluyordu
Hep o odanin kapısini kapatır öyle giderdm içeriye
Milletin yaşantısı kimseyi ilgilendirmz
İstersen 4 saat kal duşta
Kime ne valla bn bile burdan sinirlendim
Vallahi yuh.Evet canım bekar,yani boşanmış yalnız yaşıyor 37 yaşında fln vardır tam bilmiyorum yaşını tabi
Yine kimin egosunu büktün de bu ismi almaya hak kazandın bakalımTa kendisi
Boşver ya sen onu kendi terbiyesizliğiİşte takintili insanlar olabiliyor ya Allah karsilastirmasin tabi ama insan bı huylanmiyo değil yani ne biliyim aman
Canım küçük olsun fasulye, büyük iyi olmuyordüdüklüde kısa süre haslayip sonra salca kavurup tekrar pisiriyodum negom:) ama fasulyeler bi tuhaf oluyodu:)
bu kez senin dediğin gibi denicem ve markasına dikkat edicem. cinsi önemli mi peki negom:) üstünde yaziyo ya
kesin sen ağır nazar altndasin negom. bence senin bas ağrısı da genel olarak nazardanhep öyle geçiyo benim içimden yani
benim bi arkadasim baya şatafatlı giyinirdi. nazar değmesin diye hakkaten de kıza hiç nazar degmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?