Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani dimi bak belki de dinliyor işte tabi ki huzursuz olursun canım baksana olan var olmayan var ne demek resmen canım istere geliyor bu laf,tepemden aşağı elektrik carpmisa döndüm okuyunca,resmen duş fobim oluştu kendim yıkanmak için bile cumartesi den beri saçma bı endişeyle giriyorum,herşeyden önce eşimden kaçıyorum ya düşün isteksizlik+kuruluk oluştu bende,eşimde bu durum etkiledi seni diyo kadına çok sinirleniyo,bakalım nasıl atlaticam bu durumu,zaten bidaa msj falan atsa inip saçını başını yolarim heralde kiskancta biriyim ben zaten of

Ahaaa gözler doldu, duygusallık, kesin hamilesin
Gözün aydın olsun cicim

Seni çok iyi anlıyorum seksü şempazem.
Aynı durum bende de oluştu. Ses gidecek diye şu ovulasyon dönemine kadar kaçtım adamdan.
Şu dönemde de ses gider diye kendimi kasmaktan görev gibi yaptım resmen Duşa girerken aynı şekilde tereddütlüyüm.
Libiş sönebiliyor demiştim sana ama inanmamıştın.

Benim kv de öyle işte cicim iki yüzlü, o yüzden sildim ya değeri kalmadı bende

Yaa valla eşler hiç memnun olmuyor ama bu libiş sönmelerinden şimdi inandım teyitte ettim ama inşallah sizin normal olan bu durumu şikayet edicek kdr deli bı komşunuz yoktur bizim ki gibi

Ya hamileyim ya ruh hastası.
Çıkacak bakalım ortaya negom
İkinci ihtimal daha yüksek ama
Ben ilk ihtimal olmasını temenni ediyorum
Cicim sana sonra yazıcam, oğlanın okulda ki durum da çok güzel gelişmeler var, derdimle dertlendin, güzel haberi de yazmasam olmaz

Benim kv de öyle işte cicim iki yüzlü, o yüzden sildim ya değeri kalmadı bende
Bende sildim ondan negom.
Ama silinmiyor.
Tükenmez kalemle yazılmış hayatıma resmen silinmiyor, silinmiyor

kk birinci noteri I inessa armand kocam fasulyeye bayıldı, ya bu sefer daha da güzel olmuş, çok güzel yapıyorsun hatun eline sağlık dedi

Ay eline sağlık yaa. Benimki de ancak patates kızartmamı, fırında patatesimi filan övüyor. Adam başka yemek mi görüyor sanki benden ne yapsın süpersin negom, oğlum olsaydı senin gibi gelin isterdim valla. Kıymetini bilsinler inşallah

Yaa çok teşekkür ederim tosia çok mutlu etti bu düşüncen

Yaa valla eşler hiç memnun olmuyor ama bu libiş sönmelerinden şimdi inandım teyitte ettim ama inşallah sizin normal olan bu durumu şikayet edicek kdr deli bı komşunuz yoktur bizim ki gibi
Adam horultu sesini sorun etti. Bunu etmez mi yav bekliyorum az sevişin demesini ha bugün ha yarın gelir şikayet merak etme inşallah bari bunu bize söyler de yöneticiye gitmez bunun için yine
Zaten 1 haftadır her gün münasebet oldu. Hep aklımda ya ses gittiyse sorunsalı.
Bugün de asansörde karşılaştık karı koca bindiler. Günaydın dedim kafamı çevirdim yüzlerine bakamadım
Bu ev beni delirtecek ama hayırlısı..
Senin komşu yeni mi taşındı.

Ben ilk ihtimal olmasını temenni ediyorum
Cicim sana sonra yazıcam, oğlanın okulda ki durum da çok güzel gelişmeler var, derdimle dertlendin, güzel haberi de yazmasam olmaz
Oyy
Tamam negom ne zaman istersen yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…