- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.001
Yani dimi bak belki de dinliyor işteVallahi yuh.
Düz duvara tırmanıyor çok belli de keşke bu kadar belli etmeseymiş...
Bizim yatak odası karşı daire ile bitişik mesela. Malesef duşa girdikleri anda neden girdikleri çok belli oluyor. Ses direkt bize geliyor. Bizimki de onlara tabi..
Hatta şu yumurtlama günlerini değerlendirelim diye her gün duşa girdik biliyorum su sesinin gittiğini dün içim çok huzursuz olmuştu. Bugün de senin yazdığını okuyunca daha bir huzursuz oldum şimdi
Yavrum ses bizdeki kadar gidiyor olamaz ama, alt kat diyorsun. Hadi bizimki bitişik de.. Alt kat ne bileyim
Ayy deme
Şuan kırdığım pot
Allah rahmet eylesin büşom
Ben neden nicki son nego bukucu olarak okudum
Hatta deidm ki negonun bir anlamı mi var taaa ki egoyu farkedene kadar bunu düşündüm
Amecey
Ahaaa gözler doldu, duygusallık, kesin hamilesinCanım kertenkelelerim hepinize çok teşekkür ederim
Dün geyşam markete gitmek için beni aşağıda bekliyordu iş çıkışı. Yolda gelirken güzel haberlerim var demişti. Direkt anladım zaten beklediğim haber olduğunu
İndim aşağı 1+1 e mi döndünüz dedim, şok oldu.te beyle kaldı. Önce bir yok nereden çıkardın dedi. Yalan söyleme döndünüz döndünüz dedim. Evet döndük dedi
O dakikadan beri bana birkaç saatte bir nerden anladın, nerden bildin diye soruyor
Dedim ben ermişim unuttun galiba
Ben ♥ Sezgiler
Çok şükür bugün son 2+1 günü. Yarından itibaren eski düzen devam..
Vallahi bu süreçte ne kadar yıprandım hatta sizi bile yıprattım buhranlarımla farkındayım. Ama bana eskiye döner demiştiniz ♥
Gerçekten hepinize minnettarım. Sizin sayenizde daha daha güçlü hissediyorum tükendiğim zamanlarda. İyi ki varsınız kertenkelelerim. Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygusal hissediyorum ya şuan gözlerim doldu saçma sapan of
Eee nasılsınız bakalım
Nasıl geçti günleriniz canlarım ciğerlerim
Bence düğün benm kafama geçmiş hahahahahahahhhahahjahaj ayy Ross
Seni çok iyi anlıyorum seksü şempazem.Yani dimi bak belki de dinliyor iştetabi ki huzursuz olursun canım baksana olan var olmayan var ne demek resmen canım istere geliyor bu laf,tepemden aşağı elektrik carpmisa döndüm okuyunca,resmen duş fobim oluştu kendim yıkanmak için bile cumartesi den beri saçma bı endişeyle giriyorum,herşeyden önce eşimden kaçıyorum ya düşün isteksizlik+kuruluk oluştu bende,eşimde bu durum etkiledi seni diyo kadına çok sinirleniyo,bakalım nasıl atlaticam bu durumu,zaten bidaa msj falan atsa inip saçını başını yolarim heralde kiskancta biriyim ben zaten of
Ya hamileyim ya ruh hastası.Ahaaa gözler doldu, duygusallık, kesin hamilesin
Gözün aydın olsun cicim
Benim kv de öyle işte cicim iki yüzlü, o yüzden sildim ya değeri kalmadı bendekk birinci noteri
Çok iyi demişsin şamdanım.
Ben kartları açık oynamayı severim. Bir bir konuşup söylemişsin. Çok iyi olmuş.
Kaynanan da inan bana yakuzadan trilyon kat daha iyi bir kv. Ve daha iyi bir insan.
Neden dersen..
Ben yakuzadan şu açık yürekliliği 1 kez bile göremedim.
Bak kadın gelip sana bir problem mi var diye sormuş, düşüncelerini söylemiş. İnsan gibi konuşmuş. Karşılıklı bir diyalog kurulmuş.
Yakuzada bu sistem yok.
Yakuza yüzüme güler yüzüme ponçik olur. Hep güzel şeyler söyler. Sonra çıkar gider yanımdan başkalarının yanında beni çekiştirir. Asla bana söylemediği düşünceleri üstünden dedikodumu yapar.
Sinsirella yemin ederim.
Bende bana taşıyan insanlar kötü bilinmesin arada mağdur olmasın diye susmak ve çaktırmamak zorunda kalırım.
O yüzden iletişim kurabilen kv gelinlere özeniyorum.
Konuştuğunuz çok iyi olmuş prensesim ♥
Yaa valla eşler hiç memnun olmuyor ama bu libiş sönmelerindenSeni çok iyi anlıyorum seksü şempazem.
Aynı durum bende de oluştu. Ses gidecek diye şu ovulasyon dönemine kadar kaçtım adamdan.
Şu dönemde de ses gider diye kendimi kasmaktan görev gibi yaptım resmenDuşa girerken aynı şekilde tereddütlüyüm.
Libiş sönebiliyor demiştim sana ama inanmamıştın.
Ben ilk ihtimal olmasını temenni ediyorumYa hamileyim ya ruh hastası.
Çıkacak bakalım ortaya negom
İkinci ihtimal daha yüksek ama
Bende sildim ondan negom.Benim kv de öyle işte cicim iki yüzlü, o yüzden sildim ya değeri kalmadı bende
kk birinci noteri I inessa armand kocam fasulyeye bayıldı, ya bu sefer daha da güzel olmuş, çok güzel yapıyorsun hatun eline sağlık dedi
Bende resmiyim canım, silemeyiz ki ne olursa olsun eşimizin annesiBende sildim ondan negom.
Ama silinmiyor.
Tükenmez kalemle yazılmış hayatıma resmen silinmiyor, silinmiyor
Yaa çok teşekkür ederim tosia çok mutlu etti bu düşüncenAy eline sağlık yaa. Benimki de ancak patates kızartmamı, fırında patatesimi filan övüyor. Adam başka yemek mi görüyor sanki benden ne yapsınsüpersin negom, oğlum olsaydı senin gibi gelin isterdim valla. Kıymetini bilsinler inşallah ❤
Adam horultu sesini sorun etti. Bunu etmez mi yav bekliyorum az sevişin demesini ha bugün ha yarın gelir şikayet merak etmeYaa valla eşler hiç memnun olmuyor ama bu libiş sönmelerindenşimdi inandım teyitte ettim ama inşallah sizin normal olan bu durumu şikayet edicek kdr deli bı komşunuz yoktur bizim ki gibi
Buralar karışırBen neden nicki son nego bukucu olarak okudum
Hatta deidm ki negonun bir anlamı mi var taaa ki egoyu farkedene kadar bunu düşündüm
Amecey
OyyBen ilk ihtimal olmasını temenni ediyorum
Cicim sana sonra yazıcam, oğlanın okulda ki durum da çok güzel gelişmeler var, derdimle dertlendin, güzel haberi de yazmasam olmaz
Yaa çok teşekkür ederim tosia çok mutlu etti bu düşüncen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?