- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.178
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.301
Evet yok, kırbaç benim kültürden ona armağankırbaç yok heralde onların kültüründe. bence biraz firlamalik yap. çay seramonisi yaptır zorla, biraz araştır. yesil çay falan al. videoya da cek ama anı kalırbugün geysa belgeseli vardi dmax da harikaydi. saati 500 euro ymus geysanin bu arada
Şehir dışında öyle şeyler yaTatlım siz çok eğlencelisiniz. Çok güzel hareketlere veya güldür güldür e bilet al. Eğlendiğiniz ne varsa yapın. Dışarda güzel bir yemek yiyin.
Romantizmi eve sakla. Güzel bir masa. Pasta ve onun sevdiği şeyler. Romantik bir dans. Sonra da öhömmm öhöm
Evet yok, kırbaç benim kültürden ona armağan
Deme ya, saati 500 euro he. İyi ben bedavaya kullanıyorum hahaha
Geyşa diye bir film vardı pek erotük. O geldi aklıma
Kertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
@RosSsS @Kendinisevenbiriihizuran @Kutsal zebra @malii @ChocolateCookie kk birinci noteri @Chocolita @fenomen HayatSevinceGuzel @KedidirKedii Limonsuzzcay @imzaben @Pembeemzik @Elhan Nego @Reyyan__ @Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii
Kelin merhemi olsa önce kendine sürerdi deyip kenara çekiliyorumKertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
@RosSsS @Kendinisevenbiriihizuran @Kutsal zebra @malii @ChocolateCookie kk birinci noteri @Chocolita @fenomen HayatSevinceGuzel @KedidirKedii Limonsuzzcay @imzaben @Pembeemzik @Elhan Nego @Reyyan__ @Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii
Yani öyle alengirli sürprizlerden anlamam ama bence evde onun sevdiği yemekleri hazırlaman daha güzel olur.Vallahi bende anlamadım nasıl iş
O bana doğum günümde çok maliyetli hediyeler aldı ama benim param yok. Onun parasıyla ona hediye alıcam resmen. Evde mi yemek hazırlasam dışarı da mı yesek o akşam.. Ne alsam.. Ay bilmiyorum inan. Çok kafam karışık
Hahaha kimbilir ne fikir sunmuşumdur kendimi tanıdığım kadarıyla kesin hayırlı bir fikir değildir, neydiKelin merhemi olsa önce kendine sürerdi deyip kenara çekiliyorumben eşime içli köfte yapmıştım sen de bana bir fikir sunmuştun hatırladın mı
izlemedim ya hatta duymadim bile. biseyler ogrenceksem hemen izlerim
sen yine büyük pasta al istersen, uzerine küçük oyuncaklar al süsle olmaz miucuza gelir bence. pleksi harfler alirsin oyuncak polisler polis arabası falan alirsin minnak minnak
Kuzum şöyle de olabilir evde kendin hazırladığın başbaşa güzel bi yemek, işte evi de süslersin güpgüzel giyinirsin, bir hediye alırsın ama öyle büyük hediyeler değilde eşinin hoşuna gidecek şeylerden. Evde yemek yiyince de dışarı çıksak dersin bi mekanla da önceden anlaşırsın orda sürpriz pasta getirirler siz oturunca.. Böyle geldi aklıma gayet de samimi güzel olur
Bu arada şimdi yazarken aklıma geldi bi video izlemiştim kız eşini önceden bi yere çağırmıştı sonra gelince eşi onun yanına pastayla gitmişti güzeldi o da bunu kendine göre uyarlayabilirsin deemusmutlu güzel yıllarınız olsuuun
Oyyy teşekkür ederim hepinize, değerlendiricem hepsini. Karar verme aşamasındayım. Fikirleriniz geldikçe gelin sunun hayrınaYani öyle alengirli sürprizlerden anlamam ama bence evde onun sevdiği yemekleri hazırlaman daha güzel olur.
Kurdeleye sar kendini kapıyı öyle aç demiştin sana en iyi hediye benim diyerektenHahaha kimbilir ne fikir sunmuşumdur kendimi tanıdığım kadarıyla kesin hayırlı bir fikir değildir, neydi
Hahahajaj demişimdir çünkü neresinden baksan fikrin benden çıktığı çok belliKurdeleye sar kendini kapıyı öyle aç demiştin sana en iyi hediye benim diyerekten
Yavru bende böyle pasta yapacak yetenek olsa şuan herşey çok farklı olurdu zatenEki Görüntüle 2295584
ben bu harf pastaları da beğeniyorum cicicim. kendin yapıp istediğin gibi süsleyip parti de verebilirsin.
hatta çöp sisleri biraz kesip pastaya batirirsin. uzerine mini mandallarla en sevdigin fotoğrafları koyabilirsin. güzel yazılar yazabilirsin küçük notlar olarak.
Yavru bende böyle pasta yapacak yetenek olsa şuan herşey çok farklı olurdu zatenHele benim eşimin ilk harfinin o kıvrımını yapmak mı Allah korusun master yaparım daha iyi diyeceğim de master yaptım puhah doktora yaparım daha iyi diyim,
Yapamadım o ayrıHahahajaj demişimdir çünkü neresinden baksan fikrin benden çıktığı çok belli
Yatak mı evet bana böyle önerilerle gelin iştecevrende yapabilecek kimse yok muşutla gitsin. ya da bi pastaneden falan fiyat al. koyu mavi ve turkuaz makaronlarla suslerdin renkli sekellerden koyardin.
en iyisi o zaman homini girtlak pofidi gandi tumba yatak miydi o laf. onu öneriyorum sana
Herifimin doğum gününde, birinde meme pasta ,birinde de zenci poposu şeklinde pasta yapmıştım tangalı mangalı hem deKertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
Nasıl yapıcam meme pastaHerifimin doğum gününde, birinde meme pasta ,birinde de zenci poposu şeklinde pasta yapmıştım tangalı mangalı hem deherif ikisinde de yarıldıydı gülmekten yapsana sen de
Ten rengi şeker hamuru alcan.bi de tencerede benmari usulü kaselerde keki pişiricen.kasede öyle bi tömbek güzel çıkıyo miss.kekin alt taraflarını kesersin bel yaparsın ,ortasını kes krema sür,üstünü kapla hamurla oohNasıl yapıcam meme pasta
ucunda gümüş yıldızlar da olacak miYatak mı evet bana böyle önerilerle gelin işte
Kuzucum ben bir konsept pasta yaptıracaktım 450 lira dedi. Aslında kararlıydım ama sonradan başbaşa kutlama yapma kararı aldım. Sadece ikimizim yiyeceği bir pastaya 450 kayme vermek de ne bileyim.. Onun yerine adama kullanacağı hediye alırım diye düşündüm. Mesela gümüş kırbaç gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?