Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yok, kırbaç benim kültürden ona armağan
Deme ya, saati 500 euro he. İyi ben bedavaya kullanıyorum hahaha
Geyşa diye bir film vardı pek erotük. O geldi aklıma

Şehir dışında öyle şeyler ya ama eğer varsa tiyatro bileti gibi birşey olabilir.
Araştırayım bakalım

Evet yok, kırbaç benim kültürden ona armağan
Deme ya, saati 500 euro he. İyi ben bedavaya kullanıyorum hahaha
Geyşa diye bir film vardı pek erotük. O geldi aklıma

izlemedim ya hatta duymadim bile. biseyler ogrenceksem hemen izlerim

sen yine büyük pasta al istersen, uzerine küçük oyuncaklar al süsle olmaz mi ucuza gelir bence. pleksi harfler alirsin oyuncak polisler polis arabası falan alirsin minnak minnak

Kuzum şöyle de olabilir evde kendin hazırladığın başbaşa güzel bi yemek, işte evi de süslersin güpgüzel giyinirsin, bir hediye alırsın ama öyle büyük hediyeler değilde eşinin hoşuna gidecek şeylerden. Evde yemek yiyince de dışarı çıksak dersin bi mekanla da önceden anlaşırsın orda sürpriz pasta getirirler siz oturunca.. Böyle geldi aklıma gayet de samimi güzel olur
Bu arada şimdi yazarken aklıma geldi bi video izlemiştim kız eşini önceden bi yere çağırmıştı sonra gelince eşi onun yanına pastayla gitmişti güzeldi o da bunu kendine göre uyarlayabilirsin dee musmutlu güzel yıllarınız olsuuun

Kelin merhemi olsa önce kendine sürerdi deyip kenara çekiliyorum ben eşime içli köfte yapmıştım sen de bana bir fikir sunmuştun hatırladın mı

Yani öyle alengirli sürprizlerden anlamam ama bence evde onun sevdiği yemekleri hazırlaman daha güzel olur.

Kelin merhemi olsa önce kendine sürerdi deyip kenara çekiliyorum ben eşime içli köfte yapmıştım sen de bana bir fikir sunmuştun hatırladın mı
Hahaha kimbilir ne fikir sunmuşumdur kendimi tanıdığım kadarıyla kesin hayırlı bir fikir değildir, neydi

Yani öyle alengirli sürprizlerden anlamam ama bence evde onun sevdiği yemekleri hazırlaman daha güzel olur.
Oyyy teşekkür ederim hepinize, değerlendiricem hepsini. Karar verme aşamasındayım. Fikirleriniz geldikçe gelin sunun hayrına

ben bu harf pastaları da beğeniyorum cicicim. kendin yapıp istediğin gibi süsleyip parti de verebilirsin.

hatta çöp sisleri biraz kesip pastaya batirirsin. uzerine mini mandallarla en sevdigin fotoğrafları koyabilirsin. güzel yazılar yazabilirsin küçük notlar olarak.

Yavru bende böyle pasta yapacak yetenek olsa şuan herşey çok farklı olurdu zaten Hele benim eşimin ilk harfinin o kıvrımını yapmak mı Allah korusun master yaparım daha iyi diyeceğim de master yaptım puhah doktora yaparım daha iyi diyim,

cevrende yapabilecek kimse yok mu şutla gitsin. ya da bi pastaneden falan fiyat al. koyu mavi ve turkuaz makaronlarla suslerdin renkli sekellerden koyardin.

en iyisi o zaman homini girtlak pofidi gandi tumba yatak miydi o laf. onu öneriyorum sana

Yatak mı evet bana böyle önerilerle gelin işte
Kuzucum ben bir konsept pasta yaptıracaktım 450 lira dedi. Aslında kararlıydım ama sonradan başbaşa kutlama yapma kararı aldım. Sadece ikimizim yiyeceği bir pastaya 450 kayme vermek de ne bileyim.. Onun yerine adama kullanacağı hediye alırım diye düşündüm. Mesela gümüş kırbaç gibi

Herifimin doğum gününde, birinde meme pasta ,birinde de zenci poposu şeklinde pasta yapmıştım tangalı mangalı hem deherif ikisinde de yarıldıydı gülmekten yapsana sen de

Herifimin doğum gününde, birinde meme pasta ,birinde de zenci poposu şeklinde pasta yapmıştım tangalı mangalı hem deherif ikisinde de yarıldıydı gülmekten yapsana sen de
Nasıl yapıcam meme pasta

Nasıl yapıcam meme pasta
Ten rengi şeker hamuru alcan.bi de tencerede benmari usulü kaselerde keki pişiricen.kasede öyle bi tömbek güzel çıkıyo miss.kekin alt taraflarını kesersin bel yaparsın ,ortasını kes krema sür,üstünü kapla hamurla ooh

ucunda gümüş yıldızlar da olacak mi

450 de çok hakkaten yaa. polis temali teraryum yaptirsan sever mi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…