Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok afedersin de ohaaaa demek istiyorum kadına

Çocuklar yerken ve yedikten sonra defalarca eline sağlık anne , müthiş olmuş, keşke daha önce de yapsaydın, bir dahaki sefere daha çok yap diyerek beğendiklerini ifade ettiler,kızım defalarca köfteci Yusuf'un koftesinden bile güzel olmuş dedi,
Eşim de yedikten sonra eline sağlık dedi, yorum yapmadı, zaten bu ara gicigim ona

Ya canım iyi de bu doğanın kanunu kendileri sevişmiyor mu yani,o siyaket için kapıyı çalarsa sende dersin pozisyonunuza kadar belli oluyor bak söyletme beni diye üste fln çıkarsınız napcan ama cidden yoneticiye fln giderse yanlışlıkla tüm site bebek yapmaya çalıştığınızı öğrenir
Yok canım bize 11 ay oldu taşınalı ona da 8 ay falan oldu sanırım ama ilk defa böyle biseyle karşılaştık

Çok afedersin de ohaaaa demek istiyorum kadına
Az bile,psikolojimin içine etti kaç gündür
Niye gıciksin adama kiz,eline sağlık demiş işte ne güzel ama çocukların tepkileri çok hoş olmuşşhep yaparsın sende artik bu kadar begenildiyse

Iltifat olsun diye demedim valla, bayılıyorum asaletin hanımefendiliğin yazılarından bile belli oluyor ❤❤ bayılıyorum sana :)
Senin asaletinden öyle geliyor sana
Karıştırdım bile
Yok yok benim açımdan sıkıntı yok
Amecey başım gözüm üstüne bükebilir de beni sıkıntı yok
Canım uyuz oldum kadına ya, nazar etmiştir o birde, gözü kalmış resmen, yuh ki ne yuh

Hamilelik haberimizi aldıkları gün aaa evet yaptığınız günü hatırlıyorum dün gibiydi deyip duygulanacaklarmış gibi bir his..
8 aydır muhabbetiniz var mıydı peki. Numaraları falan aldığınıza göre bir muhabbet varmış herhalde.
Bence hiç selam bile vermeyin bu kadına.

Yorucuuu çok yorucu :))
Mahkemem değişiyor yine, kafamda deli sorular nereye gideceğim diye :)
Kuzum da gündüz uyumadığı için erkenden uyuyor, iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Çok özlüyorum

bırak uyusun annesi en doğal olani onun erken uyumasi zaten. ozlersen yaninda uyut bi sure :) cocuklar bizden daha metanetli sanki:)

yaaaa niye degisiyomus ki mahkemen inşallah güzel bi yer olur ya
yoğunluk mu yordu kuzum seni

Canım uyuz oldum kadına ya, nazar etmiştir o birde, gözü kalmış resmen, yuh ki ne yuh
Olabilir valla nego,tee ilk baslarda daha tanismiyoken,bana eşimin yanında fln gördüğü halde kafasını çevirip selam vermiyordu,aşağıda toplantı fln olunca yalnız yaşadığı için kendi iniyomus,orda eşimi gördüğünden heralde dışarda görse selam komsun nasılsın fln diyomus eşimde saolun diyip kafasını sallayıp geciyomus,yani ona selam veriyomus

yeni söyledi eşim bana,şimdi hiç bı selamını bile almam fln diyo,hiç durup konuştuğun olmusmuydu diyorum,yok valla sadece o sohbet etmeye calisiyor her gördüğü yerde toplantılardan tanıyo sanırım dedi

bırak uyusun annesi en doğal olani onun erken uyumasi zaten. ozlersen yaninda uyut bi sure :) cocuklar bizden daha metanetli sanki:)

yaaaa niye degisiyomus ki mahkemen inşallah güzel bi yer olur ya
yoğunluk mu yordu kuzum seni

Uyudu uyandı banyo yaptırdım tekrar uyudu :)
Yaa bulunduğum yer genel olarak çok yoğun zaten, biliyosun İstanbulda rahat yer yok gibi birsey. Mahkemem de değişecek bir süre kuzum sanırım, hem tekrar izine çıkacağım hem izinden döndüm nereye koyacaklarini bilemediler ağır cezaya gitme durumum var öyle olursa yandık, duruşmalar çok uzun sürüyor. Bilmiyorum ne olacak
Gidip beni şuraya şuraya verin dememi söylüyor herkes, ben de onu yakıştıramıyorum kendime. Hayırlısı olsun artık.

Ahaha yaa tövbe tövbe güldürdün beni cicii
Aman zaten bidaha Allah'ın selamını bile vermem cicim bırak konuşmayı,hep asansörde fln karsilasiyoduk zaten ama 3 ay kadar oldu sanırım o zmnda aşağıda o köpeğini gezdirmeye fln çıkmış oluyomus bende işte yürüyüşten sonra kamelya da oturuyorum biraz eve çıkmadan derken öyle öyle tanistik,hiç evine gitmedim evime de almadım zaten hemen güvenemem ama işte bı şekilde konuşmuştuk hep aşağıda o şekilde yani

Off allah komşunun da hayırlısını versin yani. Ettiği laflara yaptığı hareketlere bak.

Utusuz giyilmiyor yaa şamdan
Alışkanlık sanirm bilmiyorm çarşaf havlu ne varsa utuliyorum normalde :)

Ay bnm ilk de öyleydi hala öyle
Biz hemşirelere gizli vermiştik nananZnzbsn

tamamen alışkanlık ben de basta sen gibi ne bulsam ütü basiyodum. simdi cocugun kiyafetleri bile üşeniyorum ütü yapmaya

bosver valla böyle de yaşanıyo keşke ben de gizlice verseydim o hurmayi

Ya işte böyle böyle huzur kaçırıyorlar tosia amin diyorum

Sen neden huzurunu kaçırıyorsun, takma kafana onu deli misin. Eşine güven sadece kuzum. Numarasını da engelle görünce de yüzüne bakma, mesafeni sınırını koy yeter

Hiç iyi kokular gelmedi burnuma hadsiz kadın! İyi yapar eşin, çevirsin başını geçsin. Sende ne etkileniyorsun, önce oku üfle kendine sonra da inada gör işini

Anladım bebitom.
Takmamaya çalışacağız. İnsani bir durum diyerek kendimizi ikna etmeye çalışacağız artık
Seninki hele benimkine göre daha sıkıntısız bir durum kuzum. Diyorum ya bizim odalar bitişik..
Boşver eşinle arana mesafe koymamaya çalış. Sizin bebe yapmanız lazım bebe

Sen neden huzurunu kaçırıyorsun, takma kafana onu deli misin. Eşine güven sadece kuzum. Numarasını da engelle görünce de yüzüne bakma, mesafeni sınırını koy yeter
Eşime güvenirim hamdolsun canım ama işte bu durumda kim olsa huzuru kaçar,bekar yalnız yaşayan bı kadın sonuçta ve cinsel hayatimiza bile burnunu sokmuş biri ne biliyim insan irkiliyor bı,ne konular okuyoruz.

Kadın karşı komsusundan hoslaniyomus,sürekli kapıya fln cikiyomus kendini göstermek için aynı anda asansöre fln biniyomus böyle bı konu okumuştum bı zmnlar,neler var Allah esirgesin

Hiç iyi kokular gelmedi burnuma hadsiz kadın! İyi yapar eşin, çevirsin başını geçsin. Sende ne etkileniyorsun, önce oku üfle kendine sonra da inada gör işini
Eşimde öyle diyo kızlar,benden kaçarak bebek olmaz kaçma gel inat olsun hem diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…