- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.021
Karıştırdım bileBuralar karışır
Çok afedersin de ohaaaa demek istiyorum kadınaAnlama gücüne hayranım zaten ballı lokmamyaa açıkçası cumartesi sabahı alt komşu bı mesaj attı ve ben o günden beri buz gibiyim elimde değil,birazda sinirli
Afedersin gece duşu kullanmistik ama sabaha karşı falandi,sabah 11 gibi de alt komşu wp'denmsj attı tatlısim naberr diye öyle bı çok fazla samimiyetimiz falan bile yok yani,bende iyiyim abla sen nasılsın yazdım,bende iyiyimde şey demek için yazdım gece duşta ne kadar kaldınız kiz öyle gencsiniz tabi kanınız kaynıyor ama şekerim olan var olmayan var bizde insaniz biraz dikkat etseniz keşke yazmisben şok geçirdim msji okuyunca zaten kahvaltı sofrasındaydik eşimde yazistigimizi biliyodu,ne diyon abla yazdım sadece gönderdim bende
böyle bı msj normal mi sence arkadaşım olan var olmayan var ne demek allasen bide sen yorumla o günden beri çok sinirliyim aslında
Çocuklar yerken ve yedikten sonra defalarca eline sağlık anne , müthiş olmuş, keşke daha önce de yapsaydın, bir dahaki sefere daha çok yap diyerek beğendiklerini ifade ettiler,kızım defalarca köfteci Yusuf'un koftesinden bile güzel olmuş dedi,Ya canım ilk baslarda sevdi demiştin niye ağladı ki kuzum kıyamam gözleri sisecek kadar hemdeseni özlüyor bence samdanim ne kadar o ortam eğlenceli oyunlu gelmiş olsa da,özlem duyuyor gün için de sanırım, niye ağlasın yoksa ay içim bı tuhaf oldu
Canım Allah bozmasın, inşallah daha çok düzene girecek herseyiniz,evine de,okula da,sınıfa da alisacaksin,hayırlı sağlıklı gebelikte oluşacak inşallah böyle böyle çektiğin cefalar sefaya dönüşecek sabret meleğim❤
Oohh canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun valla çok güzel görünüyor,çocuklardan geçtiyse süpereşinde beğendi mi
Ya canım iyi de bu doğanın kanunu kendileri sevişmiyor mu yani,o siyaket için kapıyı çalarsa sende dersin pozisyonunuza kadar belli oluyor bak söyletme beni diye üste fln çıkarsınız napcanAdam horultu sesini sorun etti. Bunu etmez mi yav bekliyorum az sevişin demesini ha bugün ha yarın gelir şikayet merak etmeinşallah bari bunu bize söyler de yöneticiye gitmez bunun için yine
Zaten 1 haftadır her gün münasebet oldu. Hep aklımda ya ses gittiyse sorunsalı.
Bugün de asansörde karşılaştık karı koca bindiler. Günaydın dedim kafamı çevirdim yüzlerine bakamadım
Bu ev beni delirtecek ama hayırlısı..
Senin komşu yeni mi taşındı.
Az bile,psikolojimin içine etti kaç gündürÇok afedersin de ohaaaa demek istiyorum kadına
Niye gıciksin adama kiz,eline sağlık demiş işte ne güzelÇocuklar yerken ve yedikten sonra defalarca eline sağlık anne , müthiş olmuş, keşke daha önce de yapsaydın, bir dahaki sefere daha çok yap diyerek beğendiklerini ifade ettiler,kızım defalarca köfteci Yusuf'un koftesinden bile güzel olmuş dedi,
Eşim de yedikten sonra eline sağlık dedi, yorum yapmadı, zaten bu ara gicigim ona
Senin asaletinden öyle geliyor sanaIltifat olsun diye demedim valla, bayılıyorum asaletin hanımefendiliğin yazılarından bile belli oluyor ❤❤ bayılıyorum sana :)
Yok yok benim açımdan sıkıntı yokKarıştırdım bile
Canım uyuz oldum kadına ya, nazar etmiştir o birde, gözü kalmış resmen, yuh ki ne yuhYa canım iyi de bu doğanın kanunu kendileri sevişmiyor mu yani,o siyaket için kapıyı çalarsa sende dersin pozisyonunuza kadar belli oluyor bak söyletme beni diye üste fln çıkarsınız napcanama cidden yoneticiye fln giderse yanlışlıkla tüm site bebek yapmaya çalıştığınızı öğrenir
Yok canım bize 11 ay oldu taşınalı ona da 8 ay falan oldu sanırım ama ilk defa böyle biseyle karşılaştık
Hamilelik haberimizi aldıkları gün aaa evet yaptığınız günü hatırlıyorum dün gibiydi deyip duygulanacaklarmış gibi bir his..Ya canım iyi de bu doğanın kanunu kendileri sevişmiyor mu yani,o siyaket için kapıyı çalarsa sende dersin pozisyonunuza kadar belli oluyor bak söyletme beni diye üste fln çıkarsınız napcanama cidden yoneticiye fln giderse yanlışlıkla tüm site bebek yapmaya çalıştığınızı öğrenir
Yok canım bize 11 ay oldu taşınalı ona da 8 ay falan oldu sanırım ama ilk defa böyle biseyle karşılaştık
Yorucuuu çok yorucu :))
Mahkemem değişiyor yine, kafamda deli sorular nereye gideceğim diye :)
Kuzum da gündüz uyumadığı için erkenden uyuyor, iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Çok özlüyorum
Olabilir valla nego,tee ilk baslarda daha tanismiyoken,bana eşimin yanında fln gördüğü halde kafasını çevirip selam vermiyordu,aşağıda toplantı fln olunca yalnız yaşadığı için kendi iniyomus,orda eşimi gördüğünden heralde dışarda görse selam komsun nasılsın fln diyomus eşimde saolun diyip kafasını sallayıp geciyomus,yani ona selam veriyomusCanım uyuz oldum kadına ya, nazar etmiştir o birde, gözü kalmış resmen, yuh ki ne yuh
aynen öyle yapmalıyım
geçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsın benimde dayım olmuştu ama onunki çok ağırdı hala kalkamadı
bırak uyusun annesi en doğal olani onun erken uyumasi zaten. ozlersen yaninda uyut bi sure :) cocuklar bizden daha metanetli sanki:)
yaaaa niye degisiyomus ki mahkemeninşallah güzel bi yer olur ya
yoğunluk mu yordu kuzum seni
Ahaha yaa tövbe tövbe güldürdün beni ciciiHamilelik haberimizi aldıkları gün aaa evet yaptığınız günü hatırlıyorum dün gibiydi deyip duygulanacaklarmış gibi bir his..
8 aydır muhabbetiniz var mıydı peki. Numaraları falan aldığınıza göre bir muhabbet varmış herhalde.
Bence hiç selam bile vermeyin bu kadına.
Olabilir valla nego,tee ilk baslarda daha tanismiyoken,bana eşimin yanında fln gördüğü halde kafasını çevirip selam vermiyordu,aşağıda toplantı fln olunca yalnız yaşadığı için kendi iniyomus,orda eşimi gördüğünden heralde dışarda görse selam komsun nasılsın fln diyomus eşimde saolun diyip kafasını sallayıp geciyomus,yani ona selam veriyomus
yeni söyledi eşim bana,şimdi hiç bı selamını bile almam fln diyo,hiç durup konuştuğun olmusmuydu diyorum,yok valla sadece o sohbet etmeye calisiyor her gördüğü yerde toplantılardan tanıyo sanırım dedi
Utusuz giyilmiyor yaa şamdan
Alışkanlık sanirm bilmiyorm çarşaf havlu ne varsa utuliyorum normalde :)
Ay bnm ilk de öyleydi hala öyle
Biz hemşirelere gizli vermiştik nananZnzbsn
Ya işte böyle böyle huzur kaçırıyorlar tosiaOff allah komşunun da hayırlısını versin yani. Ettiği laflara yaptığı hareketlere bak.
Ya işte böyle böyle huzur kaçırıyorlar tosiaamin diyorum
Hiç iyi kokular gelmedi burnuma hadsiz kadın! İyi yapar eşin, çevirsin başını geçsin. Sende ne etkileniyorsun, önce oku üfle kendine sonra da inada gör işiniOlabilir valla nego,tee ilk baslarda daha tanismiyoken,bana eşimin yanında fln gördüğü halde kafasını çevirip selam vermiyordu,aşağıda toplantı fln olunca yalnız yaşadığı için kendi iniyomus,orda eşimi gördüğünden heralde dışarda görse selam komsun nasılsın fln diyomus eşimde saolun diyip kafasını sallayıp geciyomus,yani ona selam veriyomus
yeni söyledi eşim bana,şimdi hiç bı selamını bile almam fln diyo,hiç durup konuştuğun olmusmuydu diyorum,yok valla sadece o sohbet etmeye calisiyor her gördüğü yerde toplantılardan tanıyo sanırım dedi
Anladım bebitom.Ahaha yaa tövbe tövbe güldürdün beni cicii
Aman zaten bidaha Allah'ın selamını bile vermem cicim bırak konuşmayı,hep asansörde fln karsilasiyoduk zaten ama 3 ay kadar oldu sanırım o zmnda aşağıda o köpeğini gezdirmeye fln çıkmış oluyomus bende işte yürüyüşten sonra kamelya da oturuyorum biraz eve çıkmadan derken öyle öyle tanistik,hiç evine gitmedim evime de almadım zaten hemen güvenemem ama işte bı şekilde konuşmuştuk hep aşağıda o şekilde yani
Eşime güvenirim hamdolsun canım ama işte bu durumda kim olsa huzuru kaçar,bekar yalnız yaşayan bı kadın sonuçta ve cinsel hayatimiza bile burnunu sokmuş biri ne biliyim insan irkiliyor bı,ne konular okuyoruz.Sen neden huzurunu kaçırıyorsun, takma kafana onu deli misin. Eşine güven sadece kuzum. Numarasını da engelle görünce de yüzüne bakma, mesafeni sınırını koy yeter
Hiç iyi kokular gelmedi burnuma hadsiz kadın! İyi yapar eşin, çevirsin başını geçsin. Sende ne etkileniyorsun, önce oku üfle kendine sonra da inada gör işini
Eşimde öyle diyo kızlar,benden kaçarak bebek olmaz kaçma gel inat olsun hem diyeAnladım bebitom.
Takmamaya çalışacağız. İnsani bir durum diyerek kendimizi ikna etmeye çalışacağız artık
Seninki hele benimkine göre daha sıkıntısız bir durum kuzum. Diyorum ya bizim odalar bitişik..
Boşver eşinle arana mesafe koymamaya çalış. Sizin bebe yapmanız lazım bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?