Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İşte cinsel hayatına burnunu sokmaya nasıl cüret ediyor hayret ettim vallahi, şok oldum. Nasıl bir kadın bu böyle

İşte cinsel hayatına burnunu sokmaya nasıl cüret ediyor hayret ettim vallahi, şok oldum. Nasıl bir kadın bu böyle
İşte hadsiz canim,bide aramızda ne samimiyet olusacaksa, o yüzden rahat yazmış yanlış anlamışım ben
Eşimde kimseye saat kaçta karımla girdiğim banyonun hesabını vermiycem heralde ne moku varsa yesin takma fln dedi iste

Tamam işte eşin gayet haklı. Elin dengesizlerini mi takacaksın kafana, normal insan öyle birşeyi yazar mı yani.

Tamam işte eşin gayet haklı. Elin dengesizlerini mi takacaksın kafana, normal insan öyle birşeyi yazar mı yani.
Aynen canım ama kuruluk problemini çözmem lazım simdi,tam bı travma oldu bana kaç gündür resmen,güzel şeylere odaklanmam lazım doğru diyorsun

Aynen canım ama kuruluk problemini çözmem lazım simdi,tam bı travma oldu bana kaç gündür resmen,güzel şeylere odaklanmam lazım doğru diyorsun
Zihinsel olarak rahat hissettiğin zaman kuruluk problemi de ortadan kalkacak seksü şempazem.
Ben aynı problemle 1 haftadır üst üste Çin işkencesine uğramış vaziyetteyim
Kayganlaştırıcı türevi birşeyi de spermlere zarar verir bebeği engeller korkusuyla kullanmadık.
Sonuç olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Yaa sorma allahtan yeni kestirdim de henüz süpürgeye dönmez hemen :))
Hep düzleştirmeye kestirmek mi dayanır tosyam. Duştan çıkınca örüyorum genelde ben akşamdan. Sabah açıyorum çok güzel oluyor.
Pek ısı kullanmayacağım yöntemlere yöneliyorum.
Ona rağmen yıpranıyor saçaklarım

yaa ciciim o kadar içten yazmışsın kii tee buralardan aldııım mutluluğunuu, ben de çok mutlu oldum =))

Biz de seni çok seviyoruuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…