- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.041
Eşime güvenirim hamdolsun canım ama işte bu durumda kim olsa huzuru kaçar,bekar yalnız yaşayan bı kadın sonuçta ve cinsel hayatimiza bile burnunu sokmuş biri ne biliyim insan irkiliyor bı,ne konular okuyoruz.
Kadın karşı komsusundan hoslaniyomus,sürekli kapıya fln cikiyomus kendini göstermek için aynı anda asansöre fln biniyomus böyle bı konu okumuştum bı zmnlar,neler var Allah esirgesin
Aklın yolu birEşimde öyle diyo kızlar,benden kaçarak bebek olmaz kaçma gel inat olsun hem diye
İşte hadsiz canim,bide aramızda ne samimiyet olusacaksa, o yüzden rahat yazmış yanlış anlamışım benİşte cinsel hayatına burnunu sokmaya nasıl cüret ediyor hayret ettim vallahi, şok oldum. Nasıl bir kadın bu böyle
Telefon şarj da, eşimin yanına gideyim ben. İyi akşamlar
İyi akşamlar negooTelefon şarj da, eşimin yanına gideyim ben. İyi akşamlar
İşte hadsiz canim,bide aramızda ne samimiyet olusacaksa, o yüzden rahat yazmış yanlış anlamışım ben
Eşimde kimseye saat kaçta karımla girdiğim banyonun hesabını vermiycem heralde ne moku varsa yesin takma fln dedi iste
teşekkür ederim canım
ne zaman oldu?
Aynen canım ama kuruluk problemini çözmem lazım simdi,tam bı travma oldu bana kaç gündür resmen,güzel şeylere odaklanmam lazım doğru diyorsunTamam işte eşin gayet haklı. Elin dengesizlerini mi takacaksın kafana, normal insan öyle birşeyi yazar mı yani.
Kolay gelsin canımBen e okula devamsızlık girmeye gidiyorum
Sonra gelirim belki geyşa gelmemiş olursa kuzularım ♥
Ben e okula devamsızlık girmeye gidiyorum
Sonra gelirim belki geyşa gelmemiş olursa kuzularım ♥
Zihinsel olarak rahat hissettiğin zaman kuruluk problemi de ortadan kalkacak seksü şempazem.Aynen canım ama kuruluk problemini çözmem lazım simdi,tam bı travma oldu bana kaç gündür resmen,güzel şeylere odaklanmam lazım doğru diyorsun
Yandı saçlar yandı
Yandı saçlar yandı
Hep düzleştirmeye kestirmek mi dayanır tosyam. Duştan çıkınca örüyorum genelde ben akşamdan. Sabah açıyorum çok güzel oluyor.Yaa sorma allahtan yeni kestirdim de henüz süpürgeye dönmez hemen :))
Canım kertenkelelerim hepinize çok teşekkür ederim
Dün geyşam markete gitmek için beni aşağıda bekliyordu iş çıkışı. Yolda gelirken güzel haberlerim var demişti. Direkt anladım zaten beklediğim haber olduğunu
İndim aşağı 1+1 e mi döndünüz dedim, şok oldu.te beyle kaldı. Önce bir yok nereden çıkardın dedi. Yalan söyleme döndünüz döndünüz dedim. Evet döndük dedi
O dakikadan beri bana birkaç saatte bir nerden anladın, nerden bildin diye soruyor
Dedim ben ermişim unuttun galiba
Ben ♥ Sezgiler
Çok şükür bugün son 2+1 günü. Yarından itibaren eski düzen devam..
Vallahi bu süreçte ne kadar yıprandım hatta sizi bile yıprattım buhranlarımla farkındayım. Ama bana eskiye döner demiştiniz ♥
Gerçekten hepinize minnettarım. Sizin sayenizde daha daha güçlü hissediyorum tükendiğim zamanlarda. İyi ki varsınız kertenkelelerim. Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygusal hissediyorum ya şuan gözlerim doldu saçma sapan of
Eee nasılsınız bakalım
Nasıl geçti günleriniz canlarım ciğerlerim
yaa ciciim o kadar içten yazmışsın kii tee buralardan aldııım mutluluğunuu, ben de çok mutlu oldum =))Canım kertenkelelerim hepinize çok teşekkür ederim
Dün geyşam markete gitmek için beni aşağıda bekliyordu iş çıkışı. Yolda gelirken güzel haberlerim var demişti. Direkt anladım zaten beklediğim haber olduğunu
İndim aşağı 1+1 e mi döndünüz dedim, şok oldu.te beyle kaldı. Önce bir yok nereden çıkardın dedi. Yalan söyleme döndünüz döndünüz dedim. Evet döndük dedi
O dakikadan beri bana birkaç saatte bir nerden anladın, nerden bildin diye soruyor
Dedim ben ermişim unuttun galiba
Ben ♥ Sezgiler
Çok şükür bugün son 2+1 günü. Yarından itibaren eski düzen devam..
Vallahi bu süreçte ne kadar yıprandım hatta sizi bile yıprattım buhranlarımla farkındayım. Ama bana eskiye döner demiştiniz ♥
Gerçekten hepinize minnettarım. Sizin sayenizde daha daha güçlü hissediyorum tükendiğim zamanlarda. İyi ki varsınız kertenkelelerim. Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygusal hissediyorum ya şuan gözlerim doldu saçma sapan of
Eee nasılsınız bakalım
Nasıl geçti günleriniz canlarım ciğerlerim
TeşekkürlervaayyAmecey çok orjinal olmuş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?