- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.061
Yaa sorma allahtan yeni kestirdim de henüz süpürgeye dönmez hemen :))
Hep düzleştirmeye kestirmek mi dayanır tosyam. Duştan çıkınca örüyorum genelde ben akşamdan. Sabah açıyorum çok güzel oluyor.
Pek ısı kullanmayacağım yöntemlere yöneliyorum.
Ona rağmen yıpranıyor saçaklarım
kız saçlarına benim yaptığımı yapsana bak dümdüz oldu benimki valla kış boyu hatta bahara kadar Düzleştiricimi kaldırdım dolaba
İyi akşamlar
Yorgunum yoğunum bugün genel olarak negatiftim.
Devlete dr gittüm bugün ilk kez randevuma geç kaldım
Baş dönmesi testi istedi yarın sabah. Zaten sadi konuktan içeri bi girdin mi kendini kurtaramıyosun.
Ne başmış bu arkadaş, döne döne bitmedi. Geçmiş olsun bonusum
Yok iki gün önceki hacamattan sonra çok farketti.
Anca açılıyor demek.
Severim seni ❤
Evet canım dün bir arkadaş da tavsiye etti o kuaförde yaptırmış. Bilemiyorum ben becerebilir miyim, belki kuaförde yaptırırım ben de
Ya canimmm sok olmanin disinda bisey yasiyorum suanda inanirmisin .... aslinda halinin altinda yatan sebep hu besbelli kuzucum yaa ne densiz insanlar var ne diyecegimi sasirdim vallahi o ne bicim soz ya.... uzak durmakla verdigin cevaplarla cok iyi yapmissin tuhaf hissetmekte cok cok haklisin canim yaİşte canım bizde şok olduk yüz ifademi gorseydin yani o an inan eşimde çok sinirlendi bu ne demek fln diye
Kuzu yanlış anlama arada samimiyet oluşsun diye böyle rahatim mi ne öyle bişey yazmış sonra bende abla ne samimiyeti dün bir bugün iki daha kusura bakma ben böyle samimiyeti sevmem,evimde olan bitenin de hesabını kimseye vermem yazdim,eşimde diyo ki bizim büyük banyoyla yatak odasının arası uzak yani öyle ses felan gitmez asla diyo,hem sabaha karşı 4 gibiydi saat o saatte de bizim ne kdr uzun kaldigimizi bilecek kadar evi dinliyo demek ki bu kadın işi gücü yok uyumuyoda o zmn diyo,ay çok sinirlendik o gün sildim zaten numarasını da sonra,kendisi eşinden ayrılmış tek yaşıyor bı tane köpeği var iste
becerirsin kuzum valla kuaföre o kadar para vermene değmez, 1 tane alsan sana 3 sene gider o, yine de bi sor istersen fiyatını uğraşamam dersen
İyi geceler hepinize ben çıkayım ders çalışayım biraz pazar günü sınav var hazır hissetmiyorum kendimi
Yanii bende kiskancim laf nereye ceksen gidiyo tuhaf birisiymis nikahli esimle nerde be yapacagimi da komsuma yahut biriye danismiycam.heralde dimi ama samimide degiliz diyosuj yuzun yumsak midir nasil cesaret edebilmis dusuna laf etmeye ya..Yani dimi bak belki de dinliyor iştetabi ki huzursuz olursun canım baksana olan var olmayan var ne demek resmen canım istere geliyor bu laf,tepemden aşağı elektrik carpmisa döndüm okuyunca,resmen duş fobim oluştu kendim yıkanmak için bile cumartesi den beri saçma bı endişeyle giriyorum,herşeyden önce eşimden kaçıyorum ya düşün isteksizlik+kuruluk oluştu bende,eşimde bu durum etkiledi seni diyo kadına çok sinirleniyo,bakalım nasıl atlaticam bu durumu,zaten bidaa msj falan atsa inip saçını başını yolarim heralde kiskancta biriyim ben zaten of
Valla o kadar para veresim yok hiç, param da yok zaten o kadarama bakalım artık
En kotu duzlestirmeye devam, zaten kısa ya çabuk oluyor allahtan
Eskiden yarım saat uğraş dur :))
keratini sürüp düzleştireceksin işte zor bi yanı yok ki şu an yaptığını o saçındayken yapacaksınkısaysa o maske sana 4 sene gider ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?