Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa sorma allahtan yeni kestirdim de henüz süpürgeye dönmez hemen :))

kız saçlarına benim yaptığımı yapsana bak dümdüz oldu benimki valla kış boyu hatta bahara kadar Düzleştiricimi kaldırdım dolaba

Biraz daha uzaması lazım tatlım, şu an kıvırcık kullanamam çok kötü oluyor

kız saçlarına benim yaptığımı yapsana bak dümdüz oldu benimki valla kış boyu hatta bahara kadar Düzleştiricimi kaldırdım dolaba

Evet canım dün bir arkadaş da tavsiye etti o kuaförde yaptırmış. Bilemiyorum ben becerebilir miyim, belki kuaförde yaptırırım ben de

Ne başmış bu arkadaş, döne döne bitmedi. Geçmiş olsun bonusum

Evet canım dün bir arkadaş da tavsiye etti o kuaförde yaptırmış. Bilemiyorum ben becerebilir miyim, belki kuaförde yaptırırım ben de

becerirsin kuzum valla kuaföre o kadar para vermene değmez, 1 tane alsan sana 3 sene gider o, yine de bi sor istersen fiyatını uğraşamam dersen

Ya canimmm sok olmanin disinda bisey yasiyorum suanda inanirmisin .... aslinda halinin altinda yatan sebep hu besbelli kuzucum yaa ne densiz insanlar var ne diyecegimi sasirdim vallahi o ne bicim soz ya.... uzak durmakla verdigin cevaplarla cok iyi yapmissin tuhaf hissetmekte cok cok haklisin canim ya

becerirsin kuzum valla kuaföre o kadar para vermene değmez, 1 tane alsan sana 3 sene gider o, yine de bi sor istersen fiyatını uğraşamam dersen

Valla o kadar para veresim yok hiç, param da yok zaten o kadar ama bakalım artık
En kotu duzlestirmeye devam, zaten kısa ya çabuk oluyor allahtan
Eskiden yarım saat uğraş dur :))

Yanii bende kiskancim laf nereye ceksen gidiyo tuhaf birisiymis nikahli esimle nerde be yapacagimi da komsuma yahut biriye danismiycam.heralde dimi ama samimide degiliz diyosuj yuzun yumsak midir nasil cesaret edebilmis dusuna laf etmeye ya..
Cani isterse tobe yarabbi yaresulallah insani gunaha sokuyorlar zorla acayip sinirlendim

Valla o kadar para veresim yok hiç, param da yok zaten o kadar ama bakalım artık
En kotu duzlestirmeye devam, zaten kısa ya çabuk oluyor allahtan
Eskiden yarım saat uğraş dur :))

keratini sürüp düzleştireceksin işte zor bi yanı yok ki şu an yaptığını o saçındayken yapacaksın kısaysa o maske sana 4 sene gider ya

keratini sürüp düzleştireceksin işte zor bi yanı yok ki şu an yaptığını o saçındayken yapacaksın kısaysa o maske sana 4 sene gider ya

Bi deneyeyim bakalım şu maskeyi yaaa
Ekran fotosu almıştım o gün yazdıklarını :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…