- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.081
Cok tehlikeli bi tippp ... insallah size musallat olup daha bas agritmaz can skmaz ki skmjs yeterince ona inat libislennnn dostm yaaOlabilir valla nego,tee ilk baslarda daha tanismiyoken,bana eşimin yanında fln gördüğü halde kafasını çevirip selam vermiyordu,aşağıda toplantı fln olunca yalnız yaşadığı için kendi iniyomus,orda eşimi gördüğünden heralde dışarda görse selam komsun nasılsın fln diyomus eşimde saolun diyip kafasını sallayıp geciyomus,yani ona selam veriyomus
yeni söyledi eşim bana,şimdi hiç bı selamını bile almam fln diyo,hiç durup konuştuğun olmusmuydu diyorum,yok valla sadece o sohbet etmeye calisiyor her gördüğü yerde toplantılardan tanıyo sanırım dedi
Sabah konusmustuk iyiydin sevnmistim bende yaİyi akşamlar
Yorgunum yoğunum bugün genel olarak negatiftim.
Devlete dr gittüm bugün ilk kez randevuma geç kaldım
Baş dönmesi testi istedi yarın sabah. Zaten sadi konuktan içeri bi girdin mi kendini kurtaramıyosun.
Meşazını aldımAmecey şimdi mesaj yazarken radyom açık powerlove. Başlayan şarkıyı sana göndermek istedim.
Vaaavvv hayirli ugurlu olsunnn nasil istedgn sartlarda bi is mi canim cocugu krese mi vereceksinİyi geceler gızlar
Güzel haberler ile döndüm. Pazartesi günü işe başlıyorum
Yarı yarıya. Tam istediğimiz gibi bulmak çok zor. En azından cumartesi çalışmıyorumVaaavvv hayirli ugurlu olsunnn nasil istedgn sartlarda bi is mi canim cocugu krese mi vereceksin
Ya sende mi aynı sorundan muzdaripsin cicimZihinsel olarak rahat hissettiğin zaman kuruluk problemi de ortadan kalkacak seksü şempazem.
Ben aynı problemle 1 haftadır üst üste Çin işkencesine uğramış vaziyetteyim
Kayganlaştırıcı türevi birşeyi de spermlere zarar verir bebeği engeller korkusuyla kullanmadık.
Sonuç olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Ya canimmm sok olmanin disinda bisey yasiyorum suanda inanirmisin .... aslinda halinin altinda yatan sebep hu besbelli kuzucum yaa ne densiz insanlar var ne diyecegimi sasirdim vallahi o ne bicim soz ya.... uzak durmakla verdigin cevaplarla cok iyi yapmissin tuhaf hissetmekte cok cok haklisin canim ya
Yanii bende kiskancim laf nereye ceksen gidiyo tuhaf birisiymis nikahli esimle nerde be yapacagimi da komsuma yahut biriye danismiycam.heralde dimi ama samimide degiliz diyosuj yuzun yumsak midir nasil cesaret edebilmis dusuna laf etmeye ya..
Cani isterse tobe yarabbi yaresulallah insani gunaha sokuyorlar zorla acayip sinirlendim
Yaa canım işte öyle akşam akşam seni de sokladimCok tehlikeli bi tippp ... insallah size musallat olup daha bas agritmaz can skmaz ki skmjs yeterince ona inat libislennnn dostm yaa
Ya hayırlı uğurlu olsun inşallah canım çok sevindimİyi geceler gızlar
Superms canim ya cok sevndim en azndan cock icinde emanet edebilecegin birisi var sen bi basla bakalim cogu seyde aynydik tavsye ediyormusun bana daYarı yarıya. Tam istediğimiz gibi bulmak çok zor. En azından cumartesi çalışmıyorumŞu anlık halası bakacak (bekar) sonra oyun grubuna vereceğiz
Yokk gercekten agzim acik okdum canim yaa samimi olsan bile boyle bisey soylemek bukadar basit olmamali bide mesajla .... inat et inattt sen gaza gel kendine gelll yeter gaza da ihtiyacin yok seninYa sende mi aynı sorundan muzdaripsin cicimçok beter biseymis evlendiğimden beri ilk defa bu problemle karşılaştık malesef,aynen kayganlastirici için eşimde aynısını söyledi, korunuyor olsaydık neyse de belki sıkıntı yaratır şu durumda dedi. inşallah kendiliğinden uğraştırma dan geçsin ikimizin ki de
Yaa canım işte öyle akşam akşam seni de sokladimaynen inat etmeyi sevmem aslında ama canım baya sıkıldı edicem sanırım
Ya hayırlı uğurlu olsun inşallah canım çok sevindim
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Biraz çalışayım sana izlenimlerini anlatacağım. Benim eşim 2 kardeş zaten. Kv çalışıyor maaşı da iyi benim yüzümden işten ayrılmasını istemedim. Görümceme bir şey demeden bakarım dedi. Çokça vakit geçiriyorlar zaten.Superms canim ya cok sevndim en azndan cock icinde emanet edebilecegin birisi var sen bi basla bakalim cogu seyde aynydik tavsye ediyormusun bana daeskiden evleneli calistim 9aylik hamle olana dek ama esim 10 bucuktan once gelmezdi rahat rahat hatta yata kalka is guc yemek halledebilirdim simdi es erken geliyor ayrica anneyi bi kizi var bu durumda ise baslamaya cekiniyorm cesaret edemiyorum suan kizima bakacak biride yok zaten 3 yas kres icin uygn olsa da esim uygun gormuyor bende tam kararli degilim hc biseye ... ev hayati da basiyo insani .... ama senn adina gercekten sevdindim b basla bakalim nasil olacak ozel sektor insallah biraz yuzumuze gulsunnn temennim o aarkadasim
Haydi bakalim hayirlisi bekliyoru istedgn zaman izlenimlerini konuslim canimÇok teşekkür ederim arkadaşım. Biraz çalışayım sana izlenimlerini anlatacağım. Benim eşim 2 kardeş zaten. Kv çalışıyor maaşı da iyi benim yüzümden işten ayrılmasını istemedim. Görümceme bir şey demeden bakarım dedi. Çokça vakit geçiriyorlar zaten.
İş konusunda artım şu oldu. E-fatura e-arşive yeni geçiş yapacaklar ve yeni program alacaklar. Yeni oda yeni bilgisayar, yeni sistem olacak benimle birlikte. Bu benim için artı. Bir de çok bunaldım evde. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. İyi gelecek inşallah ❤
Çok sevindim senin adına canım ☺ haÇok teşekkür ederim arkadaşım. Biraz çalışayım sana izlenimlerini anlatacağım. Benim eşim 2 kardeş zaten. Kv çalışıyor maaşı da iyi benim yüzümden işten ayrılmasını istemedim. Görümceme bir şey demeden bakarım dedi. Çokça vakit geçiriyorlar zaten.
İş konusunda artım şu oldu. E-fatura e-arşive yeni geçiş yapacaklar ve yeni program alacaklar. Yeni oda yeni bilgisayar, yeni sistem olacak benimle birlikte. Bu benim için artı. Bir de çok bunaldım evde. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. İyi gelecek inşallah ❤
Çok sevindim canım gözünüz aydınKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1+1 e döndükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklkkkkkkkkkkkkkkkkk
Mutlu haberi verdim şimdi kaçıyorum
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
İyi geceler gızlar
Evet canlarım kontrole geldim. Sancı çıkmasından korkuyorum nst de bekliyorum
Hayırlı olsun canımİyi geceler gızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?