Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seni ben yerim ponçik kalplim benim
bizimki iletişim değil aslında:) kendisi sabırsız. yoksa beni köpek yerine koymaz :)
hiç sanmıyorum ama inşallah bundan sonra iyi olur herşey

yakuzaya da Allah akıl fikir versin. dedikodunu kimle yapiyo ki hep duyuyosun sen kuzum ortak tanıdığınız mı çok sizin.

yeni bir cocuk başlamış sınıflarına. onun babasi beklemis bizim gibi iki gün. oğlumda rahatça çıkarım benim annem babam da gelir daha önce gelmislerdi kafasına girmiş:) öğretmeni öyle dedi yani:)

inşallah geçicidir ya normelde evde de ağlar uykudan uyaninca. dün de uykudan uyanıp ağlamış tekrar uyumuş. evde sürekli baba diye geziyo babam uyutsun falan diyo. oyuna babasini götürüyo bilemedim beni özledi mi

Geçicidir kuzum normal o kadar olması, iyi bile alıştı maşallah
Bakalım biz ne zaman patlak vereceğiz :))

valla ben de diyemem tosiam ya. o yüzden git konus diyemicem. şu tekrar izne ayrılma vs de gecsin de sonra konusursun olmazsa. ağır cezaya verildikten sonra başka yere verilme ihtimalin var mı istediğin takdirde.
Allah kolaylık versin valla benim de nasıl büyüyo gözümde is bı bilsen. zamanaşımli dosyalar zorunlu mesailer falan tam zamani bu aralar bide

kızın da maşallah yaaa hiç uzmesin seni annesi. uykudan uyanınca yıkanıp hemen uyudu mu peki. bide böyle uykudan uyanıp uykusunun bölünmesine alıştı mı. hergun ayni saatlerde uyanıp sonra uyuyo mu yoksa arada mi böyle oluyo

Valla şu an her gün ayrı bi dunya kuzum, ne oluyor ne bitiyor anlamıyorum
Banyoda deli gibi ağladı çok uykusu varmış meğer, ben daha uyumaz sanmıştım ondan yıkadım
Sonra emerken tekrar uyudu :))

Allah kolaylık versin sana da işin zor

oğlumun yükseleni de yengeç,
ama yine de hamile olma ihtimalin var tabi :)

Marka mı soruyorsun, benim senin gibi akrabam yok hacı İspir fasulyesi gelmiyor

oooo test edildi onaylandı yani ne kadar şanslısın gör deseydin benim gibi hiç yapamayanlar var mesela
sen bu dediğim şekilde dene bir bence, önceki yaptıklarım bence fasulye değilmiş
Şimdi hakkını yemiyim kocam da çocuklar da ne pişirsem beğenir, ellllerine sağlık derler, onlar öyle söyleyince bende gaza geliyorum

Geçicidir kuzum normal o kadar olması, iyi bile alıştı maşallah
Bakalım biz ne zaman patlak vereceğiz :))

bugün bırakırken baya çok ağladı yine ya sıkıldı artık tamamen sistemi öğrendiği için.
ama bakıcı bizim için çok daha zor ya

inşallah düzelir zamanla
sen naptın kuzum. kızın ağlıyo mu arkandan sen giderken

Az bile,psikolojimin içine etti kaç gündür

Niye gıciksin adama kiz,eline sağlık demiş işte ne güzel ama çocukların tepkileri çok hoş olmuşşhep yaparsın sende artik bu kadar begenildiyse
bundan sonra yaparım,eşim de değişik tarif denememi ister hep, özellikle etli tariflerse, kendisi de değişik tarifler araştırır yapar arada,
eşime niye gıcığım, güzel bir soru
bu sıra heyheyleri üstünde, kendi haline bırakmaya karar verdim,
hamile halimle beni çok üzüyor bir kaç gündür, karnım büyüdükçe adama bir haller oluyor, 2 çocuğu büyütmüştük bir de 3. çıktı bilmem ne gibi söyleniyor, bu sebeplerden çok kırgın ve kızgınım

o zaman aksam uykusundan uyaninca uykusu yoktur diye oynatip yikama kuzu ya. demekki düzen kuruyo kendine artık

Allah zorunu kolay kılsın inşallah

bende yapayim cidden çok ozendim
yani kuzum kötü olsa yemezlerdi bence benim oğlan yemez mesela beğenmediği yemeği kötü der ben de her yaptığımı beğenmiyorum zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…