- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.101
kk birinci noteri
Çok iyi demişsin şamdanım.
Ben kartları açık oynamayı severim. Bir bir konuşup söylemişsin. Çok iyi olmuş.
Kaynanan da inan bana yakuzadan trilyon kat daha iyi bir kv. Ve daha iyi bir insan.
Neden dersen..
Ben yakuzadan şu açık yürekliliği 1 kez bile göremedim.
Bak kadın gelip sana bir problem mi var diye sormuş, düşüncelerini söylemiş. İnsan gibi konuşmuş. Karşılıklı bir diyalog kurulmuş.
Yakuzada bu sistem yok.
Yakuza yüzüme güler yüzüme ponçik olur. Hep güzel şeyler söyler. Sonra çıkar gider yanımdan başkalarının yanında beni çekiştirir. Asla bana söylemediği düşünceleri üstünden dedikodumu yapar.
Sinsirella yemin ederim.
Bende bana taşıyan insanlar kötü bilinmesin arada mağdur olmasın diye susmak ve çaktırmamak zorunda kalırım.
O yüzden iletişim kurabilen kv gelinlere özeniyorum.
Konuştuğunuz çok iyi olmuş prensesim ♥
Ya canım ilk baslarda sevdi demiştin niye ağladı ki kuzum kıyamam gözleri sisecek kadar hemdeseni özlüyor bence samdanim ne kadar o ortam eğlenceli oyunlu gelmiş olsa da,özlem duyuyor gün için de sanırım, niye ağlasın yoksa ay içim bı tuhaf oldu
Canım Allah bozmasın, inşallah daha çok düzene girecek herseyiniz,evine de,okula da,sınıfa da alisacaksin,hayırlı sağlıklı gebelikte oluşacak inşallah böyle böyle çektiğin cefalar sefaya dönüşecek sabret meleğim❤
Oohh canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun valla çok güzel görünüyor,çocuklardan geçtiyse süpereşinde beğendi mi
kk birinci noteri I inessa armand kocam fasulyeye bayıldı, ya bu sefer daha da güzel olmuş, çok güzel yapıyorsun hatun eline sağlık dedi
yeni bir cocuk başlamış sınıflarına. onun babasi beklemis bizim gibi iki gün. oğlumda rahatça çıkarım benim annem babam da gelir daha önce gelmislerdi kafasına girmiş:) öğretmeni öyle dedi yani:)
inşallah geçicidir yanormelde evde de ağlar uykudan uyaninca. dün de uykudan uyanıp ağlamış tekrar uyumuş. evde sürekli baba diye geziyo babam uyutsun falan diyo. oyuna babasini götürüyo bilemedim beni özledi mi
Uyudu uyandı banyo yaptırdım tekrar uyudu :)
Yaa bulunduğum yer genel olarak çok yoğun zaten, biliyosun İstanbulda rahat yer yok gibi birsey. Mahkemem de değişecek bir süre kuzum sanırım, hem tekrar izine çıkacağım hem izinden döndüm nereye koyacaklarini bilemedilerağır cezaya gitme durumum var öyle olursa yandık, duruşmalar çok uzun sürüyor. Bilmiyorum ne olacak
Gidip beni şuraya şuraya verin dememi söylüyor herkes, ben de onu yakıştıramıyorum kendime. Hayırlısı olsun artık.
valla ben de diyemem tosiam ya. o yüzden git konus diyemicem. şu tekrar izne ayrılma vs de gecsin de sonra konusursun olmazsa. ağır cezaya verildikten sonra başka yere verilme ihtimalin var mı istediğin takdirde.
Allah kolaylık versin valla benim de nasıl büyüyo gözümde is bı bilsen. zamanaşımli dosyalar zorunlu mesailer falantam zamani bu aralar bide
kızın da maşallah yaaahiç uzmesin seni annesi. uykudan uyanınca yıkanıp hemen uyudu mu peki. bide böyle uykudan uyanıp uykusunun bölünmesine alıştı mı. hergun ayni saatlerde uyanıp sonra uyuyo mu yoksa arada mi böyle oluyo
oğlumun yükseleni de yengeç,Ya benim yükselenim yengeç ben ağlak biriyim mehlikam
Geçen hamilelik belirtilerine baktım hepsi benim huyum zaten 26 yıldır ben hamileyim belirtilere bakarsak
Yorgunluk, uyku hali, gerginlik, duygusallık hepsi var kendimi bildim bileli, hamile kalırsam anlayamıcam da
Marka mı soruyorsun, benim senin gibi akrabam yok hacı İspir fasulyesi gelmiyorGünaydın ❤
K Kendinisevenbirii sinirle okudum komşunu.
Bunun gibi terbiyesizler zaten dul kadınların adını çıkarmıştır hep. Hadi düşündün nasıl yazdın ya tövbe estağfurullah
Nego ne fasulyesi yaptın acep :)
ooootest edildi onaylandı yani ne kadar şanslısın gör deseydin benim gibi hiç yapamayanlar var mesela
Geçicidir kuzum normal o kadar olması, iyi bile alıştı maşallah
Bakalım biz ne zaman patlak vereceğiz :))
Çok sevindim senin adına canım ☺ ha
Çok sevindim canım gözünüz aydın ☺☺
Ya o değilde telefonum bozuldu giremedim kimse de merak edip sormamışo kadar mı gorunmezim ki
Hayırlı olsun çok sevindim, inşallah çok güzel olur yeni işin ❤
Çok teşekkür ederim hepinizeHayırlı olsun canım
bundan sonra yaparım,eşim de değişik tarif denememi ister hep, özellikle etli tariflerse, kendisi de değişik tarifler araştırır yapar arada,Az bile,psikolojimin içine etti kaç gündür
Niye gıciksin adama kiz,eline sağlık demiş işte ne güzelama çocukların tepkileri çok hoş olmuşş hep yaparsın sende artik bu kadar begenildiyse
Valla şu an her gün ayrı bi dunya kuzum, ne oluyor ne bitiyor anlamıyorum
Banyoda deli gibi ağladı çok uykusu varmış meğer, ben daha uyumaz sanmıştım ondan yıkadım
Sonra emerken tekrar uyudu :))
Allah kolaylık versin sana da işin zor
sen bu dediğim şekilde dene bir bence, önceki yaptıklarım bence fasulye değilmiş
Şimdi hakkını yemiyim kocam da çocuklar da ne pişirsem beğenir, ellllerine sağlık derler, onlar öyle söyleyince bende gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?