- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.321
Çiçi meme pastalara bakıyo kesin
Benmari usulü kase ne kız. Çömlek kaplar var bende yuvarlak yuvarlak onlar olur mu kiTen rengi şeker hamuru alcan.bi de tencerede benmari usulü kaselerde keki pişiricen.kasede öyle bi tömbek güzel çıkıyo miss.kekin alt taraflarını kesersin bel yaparsın ,ortasını kes krema sür,üstünü kapla hamurla ooh
Çiçi meme pastalara bakıyo kesin
Ona bakalı çok oldu tetaryum nedir diye bakıyordumucuna vişne mi koysam kiraz mi diye düşünüyo da olabilir
ama çok iyi fikirmis malii yaaa çok yaşa emi
Kız normal kaseler var ya porselen.yağlarsın içini kekin harcını koy.büyük bi tencerenin içine su koy biraz,kaseleri de içine yerleştir.kapağını kapa kendi kendine pişer oBenmari usulü kase ne kız. Çömlek kaplar var bende yuvarlak yuvarlak onlar olur mu ki
Benmari usulü kase ne kız. Çömlek kaplar var bende yuvarlak yuvarlak onlar olur mu ki
Ona bakalı çok oldu tetaryum nedir diye bakıyordumbu meme pastayı yapıcam kafaya koydum
Kız normal kaseler var ya porselen.yağlarsın içini kekin harcını koy.büyük bi tencerenin içine su koy biraz,kaseleri de içine yerleştir.kapağını kapa kendi kendine pişer o
Allahım neler duyuyorumbı tencereye bi kac cm su koycan. cam kaselere kek hamuru koycan cici. tencere kapağına havlu sarıp ocakta benmari usulü kek pisircen yani.
Ucunu şey yapcan.şeker hamurundan bi parça ayırıp kakaoyla yoğurucan.yuvarlak yapıp üstüne de bir uç yapcan meme ucuucuna vişne mi koysam kiraz mi diye düşünüyo da olabilir
ama çok iyi fikirmis malii yaaa çok yaşa emi
Benimki bitki sevmez, meme sever, meme pasta yapayım ben en güzel hediyebuldun mu teraryumlari. kaktüs küçük bitkilerle yapılan bisey :)
At bakalımUcunu şey yapcan.şeker hamurundan bi parça ayırıp kakaoyla yoğurucan.yuvarlak yapıp üstüne de bir uç yapcan meme ucudur benimkiler in fotosunu atim görün
[
Benimki bitki sevmez, meme sever, meme pasta yapayım ben en güzel hediye
B Brunello Cicinelli meme olan acemiliğime gelmişti şeker hamurunu kendim yapmaya çalışmıştım o yüzden pörsümüş meme gibi olmuştu
Eki Görüntüle 2295592
Bu da zenci poposu pastam ustalık eserim
Eki Görüntüle 2295593
yok katılmadım :))ve sen pasta yarışmasına katilmadin mi malii bu yeteneklesu an pasta yarışması var katildim de bagaaa
Yaaaaaa yarıldımB Brunello Cicinelli meme olan acemiliğime gelmişti şeker hamurunu kendim yapmaya çalışmıştım o yüzden pörsümüş meme gibi olmuştu
Eki Görüntüle 2295592
Bu da zenci poposu pastam ustalık eserim
Eki Görüntüle 2295593
yok katılmadım :))
kız bunlarla katılsam beni aforoz ederler
Yaaaaaa yarıldımhangisini yapsam çok kararsız kaldım ama koptum ya süper hahahah
direk diskalifiye sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?