Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benmari usulü kase ne kız. Çömlek kaplar var bende yuvarlak yuvarlak onlar olur mu ki

Benmari usulü kase ne kız. Çömlek kaplar var bende yuvarlak yuvarlak onlar olur mu ki
Kız normal kaseler var ya porselen.yağlarsın içini kekin harcını koy.büyük bi tencerenin içine su koy biraz,kaseleri de içine yerleştir.kapağını kapa kendi kendine pişer o

bı tencereye bi kac cm su koycan. cam kaselere kek hamuru koycan cici. tencere kapağına havlu sarıp ocakta benmari usulü kek pisircen yani.

Kız normal kaseler var ya porselen.yağlarsın içini kekin harcını koy.büyük bi tencerenin içine su koy biraz,kaseleri de içine yerleştir.kapağını kapa kendi kendine pişer o
bı tencereye bi kac cm su koycan. cam kaselere kek hamuru koycan cici. tencere kapağına havlu sarıp ocakta benmari usulü kek pisircen yani.
Allahım neler duyuyorum tarhana yapmaktan öteye gidemediğim için kaçırmışım böyle şeyleri tamam koydum kafaya ben bu işi yapacağım

ucuna vişne mi koysam kiraz mi diye düşünüyo da olabilir

ama çok iyi fikirmis malii yaaa çok yaşa emi
Ucunu şey yapcan.şeker hamurundan bi parça ayırıp kakaoyla yoğurucan.yuvarlak yapıp üstüne de bir uç yapcan meme ucu dur benimkiler in fotosunu atim görün

Yaaaaaa yarıldım hangisini yapsam çok kararsız kaldım ama koptum ya süper hahahah

ben tanganin taşlarına bayıldım ta oraya kadar düşünmüş kadın sen de göbeğe pirsing tak bari meme yaparsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…