Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben tanganin taşlarına bayıldım ta oraya kadar düşünmüş kadın sen de göbeğe pirsing tak bari meme yaparsan
Tanga taşlarını nereden bulup da yapmış cidden hahahah süper demekten başka kelime bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz şuan

Tanga taşlarını nereden bulup da yapmış cidden hahahah süper demekten başka kelime bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz şuan

vallahi avrat yetenekli. kadinin seksiligi pastalara taşmış bulaşmış ta pastasi bile sıradışının dışında

fevkaladenin fevkinin de fevkinde

Yaaaaaa yarıldım hangisini yapsam çok kararsız kaldım ama koptum ya süper hahahah
ikisi de aynı taktik kız.düz tutunca meme,ters tutunca popo
ama iki yuvarlağı birleştirmeyi unutma.popo çizgisini yapmak için birleştireceğin yerden azcık kesmen lazım iki taraftan da.ilkinde yapmamışım onu ayrık durmuş bak şimdi farkettim

gelinliğime askı yapmak için almıştı annem.lazım olmaz diye artanını verdiydi bana.ne bilsin kadın kötü emellerime alet edeceğimi

Yok be yavrum gayet güzel 10 numara 5 yıldız olmuş. Eşim işteyken yapıp gece geldiğinde kutlama yapacağım. Tek şansım var inşallah beceririm ya. Yoksa büyük rezillik

vallahi avrat yetenekli. kadinin seksiligi pastalara taşmış bulaşmış ta pastasi bile sıradışının dışında

fevkaladenin fevkinin de fevkinde
Bunu bende ayakta alkışlıyorum, kertenkelelerim hergün beni şaşırtıp kendinize hayran bırakıyorsunuz

Yok be yavrum gayet güzel 10 numara 5 yıldız olmuş. Eşim işteyken yapıp gece geldiğinde kutlama yapacağım. Tek şansım var inşallah beceririm ya. Yoksa büyük rezillik

kız o kadar dert olacaksa iki tane hazır kek al bı tane hazır pandispanya uğraşıp da riske atma. seker hamurunu bi sekilde yaparsin. su sufle kekler var ya olala o bile olur. küçük meme yaparsın nolcak

kız o kadar dert olacaksa iki tane hazır kek al bı tane hazır pandispanya uğraşıp da riske atma. seker hamurunu bi sekilde yaparsin. su sufle kekler var ya olala o bile olur. küçük meme yaparsın nolcak
Pandispanya bende düşünüyorum bir yandan ama küçük meme sevmez benimki, ona beğeneceği tipte bir meme hazırlamalıyım bayılacak ya sabırsızlandım

kız ben bunu nasıl yaparım diye bir ay kafa patlattım.en son ablam geldiydi bize.abla dedim böyle böyle yapcam nasıl pişiricem pastayı,param da yok özel kalıp alim dedim.pişir benmari usulü kasede dedi.Seni Allah mı gönderdi dedim be

Aslında kalp şeklinde kek kalıbın olacak popo da olur meme de. Büyük kolaylık. Neden almamışım ki. Gerçi onunda bir tarafı diğerinden fazla kabarırsa nolcak. Benim keklerim hep dengesiz kabarıyor. Sonra bir meme 90 beden diğeri 75 beden olacak

pandispanyadan yesin canım hallahalla kız yapamayip rezil mi olsun yani tamam son teklif. sufle kekin üstüne kase kapat kapla. kaseye bozuk atarsa sürprizi içinde de B Brunello Cicinelli
Şu benmari usulü keki bir denemelik yapayım bakayım. Ona göre karar vereceğim olup olmadığına

Koltuklarım kabardu (cok mütevaziyimdir)

onla dengesiz oluyo bacım.benim o memeliyi kalp kalıpta yaptım üç kere kek pişirdim Yuvarlak kestim şekilsiz oldu.en temizi benmari usulü bi memeyi kocen yer öteki memeyi sen yersin artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…