- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.341
Tanga taşlarını nereden bulup da yapmış cidden hahahah süper demekten başka kelime bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz şuanben tanganin taşlarına bayıldım ta oraya kadar düşünmüş kadınsen de göbeğe pirsing tak bari meme yaparsan
Tanga taşlarını nereden bulup da yapmış cidden hahahah süper demekten başka kelime bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz şuan
ikisi de aynı taktik kız.düz tutunca meme,ters tutunca popoYaaaaaa yarıldımhangisini yapsam çok kararsız kaldım ama koptum ya süper hahahah
gelinliğime askı yapmak için almıştı annem.lazım olmaz diye artanını verdiydi bana.Tanga taşlarını nereden bulup da yapmış cidden hahahah süper demekten başka kelime bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz şuan
Yok be yavrum gayet güzel 10 numara 5 yıldız olmuş. Eşim işteyken yapıp gece geldiğinde kutlama yapacağım. Tek şansım var inşallah beceririm ya. Yoksa büyük rezillikikisi de aynı taktik kız.düz tutunca meme,ters tutunca popo
ama iki yuvarlağı birleştirmeyi unutma.popo çizgisini yapmak için birleştireceğin yerden azcık kesmen lazım iki taraftan da.ilkinde yapmamışım onu ayrık durmuş bak şimdi farkettim
Bunu bende ayakta alkışlıyorum, kertenkelelerim hergün beni şaşırtıp kendinize hayran bırakıyorsunuzvallahi avrat yetenekli. kadinin seksiligi pastalara taşmış bulaşmış tapastasi bile sıradışının dışında
fevkaladenin fevkinin de fevkinde
Yok be yavrum gayet güzel 10 numara 5 yıldız olmuş. Eşim işteyken yapıp gece geldiğinde kutlama yapacağım. Tek şansım var inşallah beceririm ya. Yoksa büyük rezillik
o kesmez bizi
Pandispanya bende düşünüyorum bir yandan ama küçük meme sevmez benimki, ona beğeneceği tipte bir meme hazırlamalıyımkız o kadar dert olacaksa iki tane hazır kek al bı tane hazır pandispanya uğraşıp da riske atma. seker hamurunu bi sekilde yaparsin. su sufle kekler var ya olala o bile olur. küçük meme yaparsın nolcak
kız ben bunu nasıl yaparım diye bir ay kafa patlattım.en son ablam geldiydi bize.abla dedim böyle böyle yapcam nasıl pişiricem pastayı,param da yok özel kalıp alim dedim.pişir benmari usulü kasede dedi.Seni Allah mı gönderdi dedim beYok be yavrum gayet güzel 10 numara 5 yıldız olmuş. Eşim işteyken yapıp gece geldiğinde kutlama yapacağım. Tek şansım var inşallah beceririm ya. Yoksa büyük rezillik
ne demek efenim estağfurullah ayyşu eserlerden sonra haklısın önünde saygıyla eğiliyorum malii
kız onu adam nasıl yesinhatta memeleri kekten değil kaseden falan da yapabilirsin. taş gibi dersin
Pandispanya bende düşünüyorum bir yandan ama küçük meme sevmez benimki, ona beğeneceği tipte bir meme hazırlamalıyımbayılacak ya sabırsızlandım
Aslında kalp şeklinde kek kalıbın olacak popo da olur meme de. Büyük kolaylık. Neden almamışım ki. Gerçi onunda bir tarafı diğerinden fazla kabarırsa nolcak. Benim keklerim hep dengesiz kabarıyor. Sonra bir meme 90 beden diğeri 75 beden olacakkız ben bunu nasıl yaparım diye bir ay kafa patlattım.en son ablam geldiydi bize.abla dedim böyle böyle yapcam nasıl pişiricem pastayı,param da yok özel kalıp alim dedim.pişir benmari usulü kasede dedi.Seni Allah mı gönderdi dedim be
pandispanyadan yesin canım hallahallakız onu adam nasıl yesin
Şu benmari usulü keki bir denemelik yapayım bakayım. Ona göre karar vereceğim olup olmadığınapandispanyadan yesin canım hallahallakız yapamayip rezil mi olsun yani tamam son teklif. sufle kekin üstüne kase kapat kapla. kaseye bozuk atarsa sürprizi içinde de B Brunello Cicinelli
Koltuklarım kabardubence de bu kadar şeye rağmenYoulost16 bir numara sen yine de ikincisin cici kadin geldi 4000. mesaji strateciynen aldi ya
bence de insanların geçmişini çok desmemek lazım. olabilir yani ona karşı hata yapmasi belki sana karşı hata yapmasına engel olur. hepimizin var hatalari Allah her daim mutlu etsin
yazacağın zaman da önce fragman falan ver de cekürdagimi da hazir bulunduruyum
Aslında kalp şeklinde kek kalıbın olacak popo da olur meme de. Büyük kolaylık. Neden almamışım ki. Gerçi onunda bir tarafı diğerinden fazla kabarırsa nolcak. Benim keklerim hep dengesiz kabarıyor. Sonra bir meme 90 beden diğeri 75 beden olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?