- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.361
Şu benmari usulü keki bir denemelik yapayım bakayım. Ona göre karar vereceğim olup olmadığına
Ne hikayesi kız ben geriden geliyorumMerakla ve hevesle bekliyorum cicim beni de unutma
Arada yazdıklarından ben bile aşkınıza şahidim❤Youlost16 senin hikayeni de dinlemek isteriz
E napim bekle bekle gelmiyo 3999. Mj bende atak yapayım dedim baktım kimse yaZmıyoLimonsuzzcay Kutsal zebranın hikayesi belli yavrum. Ben 1000 katı mesajlarına akrostiş şiir ödülü veriyorum ya git 4000.mesaj için 3990 lardan başlayıp arkası arkaya bir sürü harf yolla hatta hızını alamamış 4005'e kadar neredeyse devam etmiş hahaha. Vallahi çok takdir ettim ne yalan söyleyeyim ama profili kapalı Allah'ın hikmeti işte yolsuzlukla alınca açmayı beceremedi profili akrostiş şiiri girip yazamıyorum. Bekliyorum açsın diye Youlost16
kk birinci noteri yavrum mutlaka etiket yaparım zaten
Ben yanlış anlamışım o konuyu ya. Senin entrikalı tanışma hikayen var sandımNe hikayesi kız ben geriden geliyorum
Ahahha iyi ki bi strateji yaptım topiğin stratejik gacısı oluverdimBebitom biz seksü gacıların yanına ne yapsalar da yakışamaz onlar
Sen veLimonsuzzcay doğal güzellerimsiniz,
@RosSsS Jennifer Lopez ayarlı esmer güzelim
@Kendinisevenbirii ve @malii seksü güzellerim
Youlost16 strateji-zeka güzelim
@imzaben kaş güzelim
fenomen topuklu ayakkabıdan ayağı evrimleşmiş minnoş güzelim
Benim hikayem karısık canım ne sen sor ne ben soylıyımBen yanlış anlamışım o konuyu ya. Senin entrikalı tanışma hikayen var sandım
Profilin hala kapalı canımAhahha iyi ki bi strateji yaptım topiğin stratejik gacısı oluverdim
Sordum hani anlat yaaaaBenim hikayem karısık canım ne sen sor ne ben soylıyım
Uffff nerden açılıyorduProfilin hala kapalı canım
Ben eşimin 10 yıllık platonik aşkıyım şimdilerde inkar etse deSordum hani anlat yaaaa☺
Hay ben ne diyim emi uğraş uğraş gene olmamışYoulost16 bu saatte ilham gelmez yarın vereceğim hediyeni Zaten o profile abdest alarak girmem lazım, 2 3 aydır mı ne tanışıyoruz ilk defa profiline girme şerefini elde edeceğim. Tabi açmayı başarmışsan
kabul etseler eksilicekler sankiBen eşimin 10 yıllık platonik aşkıyım şimdilerde inkar etse de
Bazen tehdit ediyorum ses kaydına alcam inkar ettiğinde herkese yollucam diyekabul etseler eksilicekler sanki
kız o ben horlamam diyen adama yapılmıyo muyduBazen tehdit ediyorum ses kaydına alcam inkar ettiğinde herkese yollucam diye
Onu da yaptım bi gün horluyodu uyandırdım dedim horlama döndü ne horlaması be horlatma beni şimdi dedi ve uyudukız o ben horlamam diyen adama yapılmıyo muydu
ben de kaydetmiştim.bak dedim uçak motoru gibi horulduyon.olamaz kesin montaj bu dedi bi de utanmadanOnu da yaptım bi gün horluyodu uyandırdım dedim horlama döndü ne horlaması be horlatma beni şimdi dedi ve uyudu
Hep inkar hep inkarben de kaydetmiştim.bak dedim uçak motoru gibi horulduyon.olamaz kesin montaj bu dedi bi de utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?