Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyyy seni ozleriz biz ama buralarda kiii Ben profilini sürekli taciz etcem söz Çayımızı limonsuz içerken ki ben hep oyle içerim seni yad edicez kuzum sen de kendine iyi baaak ❤❤

Canım profiline gir gizlilik yazan yere tıkla kullanıcı izinleri yazan yere sadece üyeler olarak işaretle sonra aşağıda kaydet yazıyor ona bas
Müsait bir zamanda dinlemek isterim
Kız oyle yaptım bi daha bakar mısın

Ya bebişim bı pasta yap kesin yiyin,sonra kayın yatak odasına doğrujartiyer giy atla adamın üstüne,ilk hedayen bu de,ikinci hedayen bir ay sonra de bitir olayi yap şu çocuğu artik

çiçii kek mi pişiriyon napıyon
Yok malim eşim gelmişti de keki değil mercimeği fırına verdik, keki yarın
Allah kahretmeye hiç güleceğim yoktu hahahaha çok iyi fikir bak. 3 tane kart hazırlayayım olaysız gün kartı. 1 sene içinde 3 gün kullanma hakkı olsun. O gün olay çıkartmayayım, tamam ben bunu da yapıcam
Ya özleriz mirandam yaa, çabuk gel of ☹
Kızım nerelerdesin yaaa, popo meme kaçırdın hep
Ya bebişim bı pasta yap kesin yiyin,sonra kayın yatak odasına doğrujartiyer giy atla adamın üstüne,ilk hedayen bu de,ikinci hedayen bir ay sonra de bitir olayi yap şu çocuğu artik
Hahahaha ikinci hediyeye daha 2 ay var. Geçenlerde giyin dedi de, evlenirken aldığım hiçbir jartiyer ve büstiyerin olmadığını üzülerek farkettim. Olan şeylerim de var ama sanırım bir yeniliğe ihtiyacım var

Canim yeni gordum ama buldunmu fikir.

senle de ayni mühebbetleri ederik

bak daha bu pastanın yapımı var. en önemli kısmı
maliyle sen estetik uzmanı seksi gacilar olarak testten gecirirsiniz pastayi
Ay o pastaları görünce gülmekten yazamadim zaten bı süre ne şahane seksü bı şeydir onlar öylememeden popodan girdiğine göre daha başka şeylerde yapıyordur eminim @malii ay çok mu fesadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…