- 12 Haziran 2019
- 19.812
- 122.189
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.381
Canım profiline gir gizlilik yazan yere tıkla kullanıcı izinleri yazan yere sadece üyeler olarak işaretle sonra aşağıda kaydet yazıyor ona basUffff nerden açılıyordu
Müsait bir zamanda dinlemek isterimBen eşimin 10 yıllık platonik aşkıyım şimdilerde inkar etse de
Ayyyyy seni ozleriz biz ama buralarda kiiiKızlar kendinize çook iyi bakın. 20 gün yokum. Fırsat bulabilirsem girmeye çalışıcam. Beni unutmayın olur mu
Arada profilime bi selam bırakın. Ya da buralarda çayını limonsuz seven bi kadın vardı diyin.
❤
Kız oyle yaptım bi daha bakar mısınCanım profiline gir gizlilik yazan yere tıkla kullanıcı izinleri yazan yere sadece üyeler olarak işaretle sonra aşağıda kaydet yazıyor ona bas
Müsait bir zamanda dinlemek isterim
ben fikir verdim sadece ,fırlamalığı onlar yaptıYaaa Allah kahretmeye beni yaane muhabbet dönmüş ben yok piyasa da öff hep kacirmisim meme popo olayiniii aşk olsun bensiz konuşulacak şey mi bu biraz erotige kayan mevzular B Brunello Cicinelli kk birinci noteri @malii
Ya bebişim bı pasta yap kesin yiyin,sonra kayın yatak odasına doğruKertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
@RosSsS K Kendinisevenbirii @hizuranYoulost16 @malii ChocolateCookie kk birinci noteri @Chocolita fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii Limonsuzzcay @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Efoo @Reyyan__ T Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii
Cok yasaaa kuzummm aynen ya yap gari su cocugu B Brunello Cicinelli hadii gari bekletme biziYa bebişim bı pasta yap kesin yiyin,sonra kayın yatak odasına doğrujartiyer giy atla adamın üstüne,ilk hedayen bu de,ikinci hedayen bir ay sonra de bitir olayi yap şu çocuğu artik
Yaaa Allah kahretmeye beni yaane muhabbet dönmüş ben yok piyasa da öff hep kacirmisim meme popo olayiniii aşk olsun bensiz konuşulacak şey mi bu biraz erotige kayan mevzular B Brunello Cicinelli kk birinci noteri @malii
Dimi ya 4 senedir sayiklayan adama bebekten güzel hediye mi olur
Yok malim eşim gelmişti de keki değil mercimeği fırına verdik, keki yarınçiçii kek mi pişiriyon napıyon
Allah kahretmeye hiç güleceğim yoktu hahahaha çok iyi fikir bak. 3 tane kart hazırlayayım olaysız gün kartı. 1 sene içinde 3 gün kullanma hakkı olsun. O gün olay çıkartmayayım, tamam ben bunu da yapıcamLa iyiki bi topuklulari geyinip duuüne gittim gene karismis ortalık.Ciciknelli bacim bak hele sende dogum gununde adama olay cikarma yeter ha bence yeter şahsen anladigim kadariyla adam olaysiz güne hasret.Bence herturlu gideri var bu fikrimin. Olaysiz gün kartları hazirla kirmizi kirmizi 7 tane hediye et ona. Istedigi an kjoker gibim kullansin Hadi gene iyisin beleş hediye sundum bah sana gel öp bakem beni
B Brunello Cicinelli
Ya özleriz mirandam yaa, çabuk gel of ☹Kızlar kendinize çook iyi bakın. 20 gün yokum. Fırsat bulabilirsem girmeye çalışıcam. Beni unutmayın olur mu
Arada profilime bi selam bırakın. Ya da buralarda çayını limonsuz seven bi kadın vardı diyin.
❤
Kızım nerelerdesin yaaa, popo meme kaçırdın hepYaaa Allah kahretmeye beni yaane muhabbet dönmüş ben yok piyasa da öff hep kacirmisim meme popo olayiniii aşk olsun bensiz konuşulacak şey mi bu biraz erotige kayan mevzular B Brunello Cicinelli kk birinci noteri @malii
Hahahaha ikinci hediyeye daha 2 ay var. Geçenlerde giyin dedi de, evlenirken aldığım hiçbir jartiyer ve büstiyerin olmadığını üzülerek farkettim. Olan şeylerim de var ama sanırım bir yeniliğe ihtiyacım varYa bebişim bı pasta yap kesin yiyin,sonra kayın yatak odasına doğrujartiyer giy atla adamın üstüne,ilk hedayen bu de,ikinci hedayen bir ay sonra de bitir olayi yap şu çocuğu artik
Günaydın
Günaydin Kertenkele bacilarimm
Günaydın bebelergünaydın kızlar
Canim yeni gordum ama buldunmu fikir.Kertenkelelerim yardımınıza ihtiyacım var. Haftaya benim seksü geyşamın doğum günüsü var. Ne yapayım sizce. Aslında aklımda çok büyük birşey vardı ama çok maliyetli olacak diye vazgeçmek zorunda kaldımFikirlerinizi bekliyorum de hayde..
@RosSsS K Kendinisevenbirii @hizuranYoulost16 @malii ChocolateCookie kk birinci noteri @Chocolita fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii Limonsuzzcay @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Efoo @Reyyan__ T Tatlianne20 @balbocuuu @Blue_Perii
Ay o pastaları görünce gülmekten yazamadim zaten bı süresenle de ayni mühebbetleri ederik
bak daha bu pastanın yapımı var. en önemli kısmı
maliyle sen estetik uzmanı seksi gacilar olarak testten gecirirsiniz pastayi
Buldum kuzum sağolasınCanim yeni gordum ama buldunmu fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?