- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.401
Oo mercimek fırına verildiyse darısı kekeYok malim eşim gelmişti de keki değil mercimeği fırına verdik, keki yarın
Allah kahretmeye hiç güleceğim yoktu hahahaha çok iyi fikir bak. 3 tane kart hazırlayayım olaysız gün kartı. 1 sene içinde 3 gün kullanma hakkı olsun. O gün olay çıkartmayayım, tamam ben bunu da yapıcam
Ya özleriz mirandam yaa, çabuk gel of ☹
Kızım nerelerdesin yaaa, popo meme kaçırdın hep
Hahahaha ikinci hediyeye daha 2 ay var. Geçenlerde giyin dedi de, evlenirken aldığım hiçbir jartiyer ve büstiyerin olmadığını üzülerek farkettim. Olan şeylerim de var ama sanırım bir yeniliğe ihtiyacım var
Köye gidiyormuş 20 gün yokCayimizin Limonsuzu nere gidiyüüür seksüü gacilarr
Ay o pastaları görünce gülmekten yazamadim zaten bı sürene şahane seksü bı şeydir onlar öyle memeden popodan girdiğine göre daha başka şeylerde yapıyordur eminim @malii ay çok mu fesadım
Yok malim eşim gelmişti de keki değil mercimeği fırına verdik, keki yarın
Allah kahretmeye hiç güleceğim yoktu hahahaha çok iyi fikir bak. 3 tane kart hazırlayayım olaysız gün kartı. 1 sene içinde 3 gün kullanma hakkı olsun. O gün olay çıkartmayayım, tamam ben bunu da yapıcam
Ya özleriz mirandam yaa, çabuk gel of ☹
Kızım nerelerdesin yaaa, popo meme kaçırdın hep
Hahahaha ikinci hediyeye daha 2 ay var. Geçenlerde giyin dedi de, evlenirken aldığım hiçbir jartiyer ve büstiyerin olmadığını üzülerek farkettim. Olan şeylerim de var ama sanırım bir yeniliğe ihtiyacım var
Viiss orda giremez herhalde ya tühh özleriz amaKöye gidiyormuş 20 gün yok
Hahaha ağustos sonuna doğru kontrole gidip folik asit isteyeceğim bakalım. 3 ay öncesinden kullanmak lazımmış. Başlayayım şimdidenOo mercimek fırına verildiyse darısı kekeya inşallah bı haberini versen bize de sevindirik olsak hep birlikte burda sonra da şimdi den isim derdine falan düşerik yaa sen şu jartiyerleri fln bı yenile hele
Bende hizmetçi kostümü var onu çok seviyoren çok hostes kostümü tercih ediliyomuso zaman kostüme de gerek yok bi kalem etek bı gömlek tamam seni masraftan kurtarayim
Hahaha ağustos sonuna doğru kontrole gidip folik asit isteyeceğim bakalım. 3 ay öncesinden kullanmak lazımmış. Başlayayım şimdidenaynen yenilik zamanı gelmiş. Çeşit çok bende de jartiyerler olmuyor halbuki evlendiğime göre fazla bir kilo artışı olmadı ama şaşırdım, genişlemişim herhalde
Bende hizmetçi kostümü var onu çok seviyorvücut çorapları falan Geçenlerde fantazi polis kostümü alayım mı dedim araştırıp sonra da ulan deli miyim adamın dikkatini kadın polislere çekicem dedim vazgeçtim. O yüzden polis hostes hemşire gibi gerçeğe yöneltebilecek şeyler değil de hizmetçi dansöz geyşa gibi bulunması daha zor uç örneklere yöneliyorum. Fantazi kurarken bile kıskançlığın esiriyim
Ciciden ders al bak akdbsjdnAllah seni cicielbise giyen hemşire mi kaldi
hele att ler asortmanlan calisiyo. hemşireler beyaz pantolon giyiyo
kadın polislerinde genelde kırık ya da erkeksi olduğu söylenir. istisnalar kaideyi bozmasa da bence tehlike arz etmiyo.
ulen ben de bütün tehlikeli meslekleri temize cikarmisimbiri bana kıskançlık asilasin bi doz lutfen adam birakip gitse el sallayacam mutlulukla dileyecem heralde.
vücut çorabı miulen en seksi topikte muhabbet ediyom kendimi çok havali hissettim heee
Hahaha yaa çok mantıklıHahaha ağustos sonuna doğru kontrole gidip folik asit isteyeceğim bakalım. 3 ay öncesinden kullanmak lazımmış. Başlayayım şimdidenaynen yenilik zamanı gelmiş. Çeşit çok bende de jartiyerler olmuyor halbuki evlendiğime göre fazla bir kilo artışı olmadı ama şaşırdım, genişlemişim herhalde
Bende hizmetçi kostümü var onu çok seviyorvücut çorapları falan Geçenlerde fantazi polis kostümü alayım mı dedim araştırıp sonra da ulan deli miyim adamın dikkatini kadın polislere çekicem dedim vazgeçtim. O yüzden polis hostes hemşire gibi gerçeğe yöneltebilecek şeyler değil de hizmetçi dansöz geyşa gibi bulunması daha zor uç örneklere yöneliyorum. Fantazi kurarken bile kıskançlığın esiriyim
Hemşireler kısmında haklısın ama sen gel de bir çevik kuvvetteki gacıları görAllah seni cicielbise giyen hemşire mi kaldi
hele att ler asortmanlan calisiyo. hemşireler beyaz pantolon giyiyo
kadın polislerinde genelde kırık ya da erkeksi olduğu söylenir. istisnalar kaideyi bozmasa da bence tehlike arz etmiyo.
ulen ben de bütün tehlikeli meslekleri temize cikarmisimbiri bana kıskançlık asilasin bi doz lutfen adam birakip gitse el sallayacam mutlulukla dileyecem heralde.
vücut çorabı miulen en seksi topikte muhabbet ediyom kendimi çok havali hissettim heee
Siyah mini etek bir askılı bluz sütyen siz cat makyaj altına bir stiletto geceye hazırsınızen çok hostes kostümü tercih ediliyomuso zaman kostüme de gerek yok bi kalem etek bı gömlek tamam seni masraftan kurtarayim
Ciciden ders al bak akdbsjdn
Hemşireler kısmında haklısın ama sen gel de bir çevik kuvvetteki gacıları görBirkaç senedir tip olarak çok elemeli polis alındığı için hepsi sülün gibi maşallah. Hatta eşim bir kere al şu palaskayı sen tak bakim nasıl duracak dedi, taktım vay çok seksi dedi. Sonra 3 gün uyku tutmadı ulan bu hayırdır, neye özenesi tuttu şimdi diye bak aklıma geldi şimdi bir 3 gün daha uyku tutmaz
Tabi bebeğim ne sandın, cinsellik kategorisi halt yesin asıl mekan burası. Etiketlere boşuna mı seksi gacılar toplantısı yazdım.
Siyah mini etek bir askılı bluz sütyen siz cat makyaj altına bir stiletto geceye hazırsınız
Yavru ben normalde de böyle giyiniyorum bana extra birşeyler lazım, anlarsın yaSiyah mini etek bir askılı bluz sütyen siz cat makyaj altına bir stiletto geceye hazırsınız
Ohhg ne güzel yaaa, ben daha banyo duşu dışında ayağımı suya sokabilmiş değilim, hep kocam yüzündenKızlar selaaammm2 gün kaçtık denize iyi geldi nabersiniz ❤
popo pasta zirve oldu kuzum.çıtayı yükseltemedim dahaAy o pastaları görünce gülmekten yazamadim zaten bı sürene şahane seksü bı şeydir onlar öyle memeden popodan girdiğine göre daha başka şeylerde yapıyordur eminim @malii ay çok mu fesadım
kıskançlık içten gelen bi duygu sanırım ya. olmiyyy cok denedimhatta is yerinde de cok dalga geçmişlerdi benle bu yüzden
ah be yavrumben hiç polis bile görmüyom birak kadın polisi ondan bu cahillik.
ben rahatim sanırım fazlacaarada bi kiskanmis gibi yapiyom da havaya giriyo garibim mutlu oluyo
bagaa öğretin yükleyin beynime hepsinibende bu kadar eksik varken adam uçup gidecek elimden baksaniza
Şamdanım ne dizi çıkmış pijaması acilen silkelen ve kendine gelaynen
benimki dizi çıkmış picama seviyo ama
Çıta arşa çıkmış daha nasıl yükselecekpopo pasta zirve oldu kuzum.çıtayı yükseltemedim daha
yemez kız o zamanbence bos zamanlarinda yunan heykelleri yapiyo malii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?