Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo mercimek fırına verildiyse darısı keke ya inşallah bı haberini versen bize de sevindirik olsak hep birlikte burdasonra da şimdi den isim derdine falan düşerik yaasen şu jartiyerleri fln bı yenile hele

Ay o pastaları görünce gülmekten yazamadim zaten bı süre ne şahane seksü bı şeydir onlar öylememeden popodan girdiğine göre daha başka şeylerde yapıyordur eminim @malii ay çok mu fesadım

bence bos zamanlarinda yunan heykelleri yapiyo malii

en çok hostes kostümü tercih ediliyomus o zaman kostüme de gerek yok bi kalem etek bı gömlek tamam seni masraftan kurtarayim

Oo mercimek fırına verildiyse darısı keke ya inşallah bı haberini versen bize de sevindirik olsak hep birlikte burdasonra da şimdi den isim derdine falan düşerik yaasen şu jartiyerleri fln bı yenile hele
Hahaha ağustos sonuna doğru kontrole gidip folik asit isteyeceğim bakalım. 3 ay öncesinden kullanmak lazımmış. Başlayayım şimdiden aynen yenilik zamanı gelmiş. Çeşit çok bende de jartiyerler olmuyor halbuki evlendiğime göre fazla bir kilo artışı olmadı ama şaşırdım, genişlemişim herhalde
en çok hostes kostümü tercih ediliyomus o zaman kostüme de gerek yok bi kalem etek bı gömlek tamam seni masraftan kurtarayim
Bende hizmetçi kostümü var onu çok seviyor vücut çorapları falan Geçenlerde fantazi polis kostümü alayım mı dedim araştırıp sonra da ulan deli miyim adamın dikkatini kadın polislere çekicem dedim vazgeçtim. O yüzden polis hostes hemşire gibi gerçeğe yöneltebilecek şeyler değil de hizmetçi dansöz geyşa gibi bulunması daha zor uç örneklere yöneliyorum. Fantazi kurarken bile kıskançlığın esiriyim

Allah seni cici elbise giyen hemşire mi kaldi
hele att ler asortmanlan calisiyo. hemşireler beyaz pantolon giyiyo

kadın polislerinde genelde kırık ya da erkeksi olduğu söylenir. istisnalar kaideyi bozmasa da bence tehlike arz etmiyo.

ulen ben de bütün tehlikeli meslekleri temize cikarmisim biri bana kıskançlık asilasin bi doz lutfen adam birakip gitse el sallayacam mutlulukla dileyecem heralde.

vücut çorabı mi ulen en seksi topikte muhabbet ediyom kendimi çok havali hissettim heee

Ciciden ders al bak akdbsjdn

Hahaha yaa çok mantıklı

Hemşireler kısmında haklısın ama sen gel de bir çevik kuvvetteki gacıları gör Birkaç senedir tip olarak çok elemeli polis alındığı için hepsi sülün gibi maşallah. Hatta eşim bir kere al şu palaskayı sen tak bakim nasıl duracak dedi, taktım vay çok seksi dedi. Sonra 3 gün uyku tutmadı ulan bu hayırdır, neye özenesi tuttu şimdi diye bak aklıma geldi şimdi bir 3 gün daha uyku tutmaz
Tabi bebeğim ne sandın, cinsellik kategorisi halt yesin asıl mekan burası. Etiketlere boşuna mı seksi gacılar toplantısı yazdım.

Ciciden ders al bak akdbsjdn

kıskançlık içten gelen bi duygu sanırım ya. olmiyyy cok denedim hatta is yerinde de cok dalga geçmişlerdi benle bu yüzden

ah be yavrum ben hiç polis bile görmüyom birak kadın polisi ondan bu cahillik.

ben rahatim sanırım fazlaca arada bi kiskanmis gibi yapiyom da havaya giriyo garibim mutlu oluyo

bagaa öğretin yükleyin beynime hepsini bende bu kadar eksik varken adam uçup gidecek elimden baksaniza

Siyah mini etek bir askılı bluz sütyen siz cat makyaj altına bir stiletto geceye hazırsınız
Yavru ben normalde de böyle giyiniyorum bana extra birşeyler lazım, anlarsın ya Evde olucaz
Kızlar selaaammm 2 gün kaçtık denize iyi geldi nabersiniz ❤
Ohhg ne güzel yaaa, ben daha banyo duşu dışında ayağımı suya sokabilmiş değilim, hep kocam yüzünden

Ay o pastaları görünce gülmekten yazamadim zaten bı süre ne şahane seksü bı şeydir onlar öylememeden popodan girdiğine göre daha başka şeylerde yapıyordur eminim @malii ay çok mu fesadım
popo pasta zirve oldu kuzum.çıtayı yükseltemedim daha

aynen

benimki dizi çıkmış picama seviyo ama
Şamdanım ne dizi çıkmış pijaması acilen silkelen ve kendine gel Dışarısı kurt kaynıyor kocalarımız bir kuzu. Kurtlar sofrasında kuzu bunlar. Daha nasıl anlatabilirim. Hiç bdv'ye de mi girmiyorsun. Her 5 konudan 2 si aldatıldım İnanmıyorsan gir bak Hadi onu da geçtim benim yaşadığım şehir polis meraklısı kız kaynıyor. Koca şubeyi ekleyen kızlar var.düşün aynı kız şubeden kaç kişiyi sosyal medyasına ekliyor. Hangisini düşürebilirsem kafası. Devir kötü kolla gtü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…