Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

şöyle deyim sana adamin Facebooku var ben hiç almadim nasil kullanılır bilmiyom. kaç kisi ekli ne konusuyo napiyo bilmiyom

bide cidden bdv de cok takiliyom ama kemal yapmazcilardan miyim ne hiç dokunmuyo bana

işe geri dönünce dolabi doldurayim bakalım. su an alamiyom maalesef.
sen bana temel teçhizat listesini ver bakem

Aaa eşinin adı Kemal mi, bende oğlum olursa adını Kemal koyacağım. Öyle istiyoruz yani
Ah be yavrum insan eşinin facesine hiç girmez mi. Ben adama en başında şifre yoksa bende yokum diye silah zoruyla istemiştim resmen. Tabi şifreyi alınca neler neler gördüm de onlar ayrı mesele
Ama seninki bana cidden yapmaz havası veriyor. Dünyası evi ve işi elektriği aldım senin kocadan.
Ama her ne olursa olsun erkek erkektir. Annem beni hep erkeklere güvenme diye büyüttü

yok kemal değil de. bı dizi de kemal diye bı karakter varmis. her türlü pisliği yapiyomus karisi Kemal'im yapmaz diye ortalarda geziyomus ondan dedim.
kemal ismini ben de çok severim inşallah gönlünüze göre olur

faceye girsem cikamam bi daha burda bile hala çözebilmis değilim kullanimi

ben ona diyorum yaparsan kendine yaparsın ben kendime senden daha iyisini bulurum nasilsa diye

ben burda tek başıma çocuk bakiyom kimse yok diye arkadaşlarıyla bile buluşmaya gitmiyo cici. ben de bunaltacak yapıda biri değilim. inşallah dediğin gibi evinden isine devam eder.

tabi ben burdan öğrendiğim seylerle alt yapıyı da saglamlastiririm bos boş özgür birakmam artık

Ama iyide her ailede bı kıskanç olsa yeter,sizde senin koca yay burcumuydu neydionun kiskancluk yeter bence sen bari sakin kal
popo pasta zirve oldu kuzum.çıtayı yükseltemedim daha
Daha da egzotik ne gibi şeyler düşünürsün canım
yemez kız o zaman bu pastanın çükü var ben yemem der
Ahahaa bunu diycedim iste ajssjsjdh çita böyle yükselir bee yap herifin önüne serde gözü görsün bı yani pastayi

sen de yaysin demi :) bizimkinin normal değil kıskançlıklari çok dengesiz

ama genelde ben kendimden sınırları olan biri olduğumdan kıskançlık sorunu pek yasamadik :)

geçen gün cam balkonun içine çamaşırlıga camasir serdim üstüne koymuşum sütyeni. bi ona kizmisti millet görürmüş ben de al o zaman aşağı as millet de hiç sütyen görmemiş dedim konu kapandı. en fazla kıskançlık sorunumuz bu tarz oluyi

Akdbsjdn sütyene benimki de kızar öyle camasirliga fln astirmaz görünür diye ama benim koca da yay ben de yaybiz bulduk birbirimizi

Akdbsjdn sütyene benimki de kızar öyle camasirliga fln astirmaz görünür diye ama benim koca da yay ben de yaybiz bulduk birbirimizi

sen de buldun yani belanı

yine de hojtur idare edecez artık napalim.

yaylar çok eğlenceli oluyo genelde bi benimkinin içine yaşlı dede kaçmış yıllardır çıkaramadım.
zengin olma hayalleri kuruyo bakalım zengin olunca da degismezse ben kocayı degistircem

K Kendinisevenbirii sen anlat bakem o kadan seksiliği nasil başardın beni eğit üstat
beni doğru yola sok
Valla Allah yapısı bı cilve var bende anacım nerden basliyim ama çıbanın başı sürtünmedir baksürtünerek her istediğimi yaptırabilirim ben eşimebazen elini sürdürmem ki özlesin,kıymet bilsin diye kavga etmeye korkar ki kusecez yüzü gülmeyen,el sürdürmeyen,cilve yapmayan bı kadın olacam fln diyegece sarilip yatma kuralımız vardır,sarilmadan arkamı dönmüş yatmişsam bilir ki bı problem var gibi gibiboylesi fragman şeyler işte canım ama cilve önemli cilvesiz olmazzz

Ahaha kizz o zengin olma hayali her erkekte var merak etme seninkine has bişe değil o
Bu arada o masum yaylardan kız,bence o belasını bulmuş ben daha fenayım

hepsini not aldım bacim bunları teeekk teekkkk teeekkk uygulicim

ama gece sarılıp yatamam hava cok sıcak be kışın da petekler açık oluyo. zaten asıl sorun bizim oğlanın sürekli gece uyanip benle uyumasi. herifle yatakta bulusamiyoz ben yatağa yatinca alarm gibi aglamaya basliyo velet

Sıcakta olsa yapış sen adama kizz bebise bişey diyemem henüz yok bizim, biz nasıl oluruz bilemem o zmn lakin sıcak falan deme sen

Sıcakta olsa yapış sen adama kizz bebise bişey diyemem henüz yok bizim, biz nasıl oluruz bilemem o zmn lakin sıcak falan deme sen

o da cepte artık tüm bu cabalarima rağmen bi haltlar yerse onu kanalizasyona atarım

senin bebişin inşallah sakin uykulu akıllı olur kuzum. bebenin deli olanı da zor anam bide senin ikiz oluyomus bakmak anne babaya çok zor ama çok tatlı oluyolar

Aynen o zmn seni sevmeyen ölsün ve şamdanim ayy ya valla ikiz olsa da bı buyuse birlikte çıksa aradan diyorum biraz sıkıntı çekeriz büyüyene kdr tabi ama bilmem ki nasıl olur hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda inşallah duaların içinde ayrıca teşekkür ederim balım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…