- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.421
işte pasta konusunda daha ileri nasıl götürebilirim diye düşündüm ama kötü görünür diye vazgeçtimÇıta arşa çıkmış daha nasıl yükselecek
Daha ileri götürülür de kocan yemezişte pasta konusunda daha ileri nasıl götürebilirim diye düşündüm ama kötü görünür diye vazgeçtim
Şamdanım ne dizi çıkmış pijaması acilen silkelen ve kendine gelDışarısı kurt kaynıyor kocalarımız bir kuzu. Kurtlar sofrasında kuzu bunlar. Daha nasıl anlatabilirim. Hiç bdv'ye de mi girmiyorsun. Her 5 konudan 2 si aldatıldım İnanmıyorsan gir bak Hadi onu da geçtim benim yaşadığım şehir polis meraklısı kız kaynıyor. Koca şubeyi ekleyen kızlar var.düşün aynı kız şubeden kaç kişiyi sosyal medyasına ekliyor. Hangisini düşürebilirsem kafası. Devir kötü kolla gtü
yemez kız o zamanbu pastanın çükü var ben yemem der
Aaa eşinin adı Kemal mi, bende oğlum olursa adını Kemal koyacağım. Öyle istiyoruz yanişöyle deyim sana adamin Facebooku var ben hiç almadim nasil kullanılır bilmiyom. kaç kisi ekli ne konusuyo napiyo bilmiyom
bide cidden bdv de cok takiliyom ama kemal yapmazcilardan miyim nehiç dokunmuyo bana
işe geri dönünce dolabi doldurayim bakalım. su an alamiyom maalesef.
sen bana temel teçhizat listesini ver bakem
koparırım vallaa haaakopar artık yok sen de ayağını denk al degöz dağı vermiş olursun hem
Aaa eşinin adı Kemal mi, bende oğlum olursa adını Kemal koyacağım. Öyle istiyoruz yani
Ah be yavrum insan eşinin facesine hiç girmez mi. Ben adama en başında şifre yoksa bende yokum diye silah zoruyla istemiştim resmen. Tabi şifreyi alınca neler neler gördüm de onlar ayrı mesele
Ama seninki bana cidden yapmaz havası veriyor. Dünyası evi ve işi elektriği aldım senin kocadan.
Ama her ne olursa olsun erkek erkektir. Annem beni hep erkeklere güvenme diye büyüttü
koparırım vallaa haaa
Ama iyide her ailede bı kıskanç olsa yeter,sizde senin koca yay burcumuydu neydikıskançlık içten gelen bi duygu sanırım ya. olmiyyy cok denedimhatta is yerinde de cok dalga geçmişlerdi benle bu yüzden
ah be yavrumben hiç polis bile görmüyom birak kadın polisi ondan bu cahillik.
ben rahatim sanırım fazlacaarada bi kiskanmis gibi yapiyom da havaya giriyo garibim mutlu oluyo
bagaa öğretin yükleyin beynime hepsinibende bu kadar eksik varken adam uçup gidecek elimden baksaniza
Daha da egzotik ne gibi şeyler düşünürsün canımpopo pasta zirve oldu kuzum.çıtayı yükseltemedim daha
Ahahaa bunu diycedim iste ajssjsjdh çita böyle yükselir beeyemez kız o zamanbu pastanın çükü var ben yemem der
Ama iyide her ailede bı kıskanç olsa yeter,sizde senin koca yay burcumuydu neydionun kiskancluk yeter bence sen bari sakin kal
Daha da egzotik ne gibi şeyler düşünürsün canım
Ahahaa bunu diycedim iste ajssjsjdh çita böyle yükselir beeyap herifin önüne serde gözü görsün bı yani pastayi
Akdbsjdn sütyene benimki de kızar öyle camasirliga fln astirmaz görünür diye ama benim koca da yay ben de yaysen de yaysin demi :) bizimkinin normal değil kıskançlıklari çok dengesiz
ama genelde ben kendimden sınırları olan biri olduğumdan kıskançlık sorunu pek yasamadik :)
geçen gün cam balkonun içine çamaşırlıga camasir serdim üstüne koymuşum sütyeni. bi ona kizmisti millet görürmüşben de al o zaman aşağı as millet de hiç sütyen görmemiş dedim konu kapandı. en fazla kıskançlık sorunumuz bu tarz oluyi
Akdbsjdn sütyene benimki de kızar öyle camasirliga fln astirmaz görünür diye ama benim koca da yay ben de yaybiz bulduk birbirimizi
Valla Allah yapısı bı cilve var bende anacım nerden basliyimK Kendinisevenbirii sen anlat bakem o kadan seksiliği nasil başardınbeni eğit üstat
beni doğru yola sok
Ahaha kizz o zengin olma hayali her erkekte var merak etme seninkine has bişe değil osen de buldun yani belanı
yine de hojturidare edecez artık napalim.
yaylar çok eğlenceli oluyo genelde bi benimkinin içine yaşlı dede kaçmışyıllardır çıkaramadım.
zengin olma hayalleri kuruyo bakalım zengin olunca da degismezse ben kocayı degistircem
Valla Allah yapısı bı cilve var bende anacım nerden basliyimama çıbanın başı sürtünmedir bak sürtünerek her istediğimi yaptırabilirim ben eşime bazen elini sürdürmem ki özlesin,kıymet bilsin diye kavga etmeye korkar ki kusecez yüzü gülmeyen,el sürdürmeyen,cilve yapmayan bı kadın olacam fln diye gece sarilip yatma kuralımız vardır,sarilmadan arkamı dönmüş yatmişsam bilir ki bı problem var gibi gibi boylesi fragman şeyler işte canım ama cilve önemli cilvesiz olmazzz
Sıcakta olsa yapış sen adama kizzhepsini not aldım bacimbunları teeekk teekkkk teeekkk uygulicim
ama gece sarılıp yatamam hava cok sıcak bekışın da petekler açık oluyo. zaten asıl sorun bizim oğlanın sürekli gece uyanip benle uyumasi. herifle yatakta bulusamiyoz ben yatağa yatinca alarm gibi aglamaya basliyo velet
Sıcakta olsa yapış sen adama kizzbebise bişey diyemem henüz yok bizim, biz nasıl oluruz bilemem o zmn lakin sıcak falan deme sen
Nasil bisi planliyorsun bakem.Buldum kuzum sağolasın
Aynen o zmn seni sevmeyen ölsün ve şamdanimo da cepteartık tüm bu cabalarima rağmen bi haltlar yerse onu kanalizasyona atarım
senin bebişin inşallah sakin uykulu akıllı olur kuzum. bebenin deli olanı da zor anambide senin ikiz oluyomus bakmak anne babaya çok zor ama çok tatlı oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?