- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.441
Valla cici ozaman sana seçenek sunayım,Yavru ben normalde de böyle giyiniyorum bana extra birşeyler lazım, anlarsın yaEvde olucaz
Ohhg ne güzel yaaa, ben daha banyo duşu dışında ayağımı suya sokabilmiş değilim, hep kocam yüzünden
Aynen o zmn seni sevmeyen ölsün ve şamdanimayy ya valla ikiz olsa da bı buyuse birlikte çıksa aradan diyorum biraz sıkıntı çekeriz büyüyene kdr tabi ama bilmem ki nasıl olur hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda inşallah duaların içinde ayrıca teşekkür ederim balım
Valla cici ozaman sana seçenek sunayım,
✴ Hemşire kıyafetine bayılıyor bu danalariki kuyruk ör saçlarını aşırı güzel büyük küpler tak Tabiki topuklu her köstümde alkol alın bence aç muziği de sonrası dizinin altına yastık anam
✴ Valla erkekler güçlü kadın çok seviyorlar. Siyah jartiyer çorap siyah tanga takım kırmızı siyah oje sürsonra de ki biraz uzansana al bebek yağını masaja başla ama her bir zerren değsin böyle bacaklara falan sex and city De vardı bu
Ayy inşallah bebişim ya rabbim nasip ederse inşallah bende tadarim o duyguyuamin inşallah güzel haberlerini alırız ya :)
forumda bi üye var ya dört tane birden var onunister misin ikiz beklerken üçüz dördüz olsun
Allah gönlüne göre versin canım benim. ben çok güzel bi süreç geçirip hemen anne olacağına inanıyorum
Hahahahahaha maksat eğlence be değişiklik iyidirvay anam vayne numaralar varmış bee. ben fantastik film çok izlerim. ama fantezi dünyasından cok uzak kalmışım
bu taktiklerle tek de olmaz çocukikiz falan olur heralde
Vur dedin öldürdün adami guzel taklit hihijiValla cici ozaman sana seçenek sunayım,
✴ Hemşire kıyafetine bayılıyor bu danalariki kuyruk ör saçlarını aşırı güzel büyük küpler tak Tabiki topuklu her köstümde alkol alın bence aç muziği de sonrası dizinin altına yastık anam
✴ Valla erkekler güçlü kadın çok seviyorlar. Siyah jartiyer çorap siyah tanga takım kırmızı siyah oje sürsonra de ki biraz uzansana al bebek yağını masaja başla ama her bir zerren değsin böyle bacaklara falan sex and city De vardı bu
Nasil bisi planliyorsun bakem.
Hahah çok iyi fikirValla cici ozaman sana seçenek sunayım,
Öldürmedi kız aklımda daha bile fenaları varVur dedin öldürdün adami guzel taklit hihiji
Ozaman fantazili adami cildirtacak eglenceli basbasa yal bareÖldürmedi kız aklımda daha bile fenaları var
Kığlıda gömlek veya polo yaka badi al çok şık oluyorlarHahah çok iyi fikir
Herkese açık bir parti yapmayı planlıyordum ama başbaşaya çevirdim. Şöyle ateşli bir parti düzenleyeceğimama hediye kısmında çok kararsızım. Neredeyse adama gel hediyeni beraber bakalım falan diyeceğim.
Bugün çıktık arkadaşla. Spor ayakkabı baktım kıyafet baktım ama içime sinmiyor bir türlü. Napıcam bilmiyorum
Hahah çok iyi fikir
Herkese açık bir parti yapmayı planlıyordum ama başbaşaya çevirdim. Şöyle ateşli bir parti düzenleyeceğimama hediye kısmında çok kararsızım. Neredeyse adama gel hediyeni beraber bakalım falan diyeceğim.
Bugün çıktık arkadaşla. Spor ayakkabı baktım kıyafet baktım ama içime sinmiyor bir türlü. Napıcam bilmiyorum
Nöörüyonuzdaa bakemm ciciknellinin kestenkeleleriiiiiK Kendinisevenbirii kk birinci noteri Limonsuzzcay Vayyy uçan ninca avradım neler ediyor gene seksü şempanzesine amaaan geyşasına B Brunello Cicinelli
Ne dersi verecen kızzzz ayyyy banada virin banadaaa banaadaaakestenkele miiiiben yaziyim diyodum kestenkele diye sen benden önce yazmissin
iyi giii norek herkes bilgi paylaşımında bulunuyo cahiller not aliyomesela ben hep not aliyom. ama yakında ders verecem çok azimliyim
Biz senden çok ümitliiyiizzkestenkele miiiiben yaziyim diyodum kestenkele diye sen benden önce yazmissin
iyi giii norek herkes bilgi paylaşımında bulunuyo cahiller not aliyomesela ben hep not aliyom. ama yakında ders verecem çok azimliyim
Kuzum hayra çıksın inşallah oluyor böyle rüyalar ama sen çok takılma balım içini ferah tut .kıyamam yaa etkisinde kalıyor tabi insan.Kuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Rüyamda eşimle üniversite okuduğumuz şehirdeyiz. O benim yakın bir kız arkadaşımla birlikte başka bir yerde, bir mekandalar. Yanlarına gitmek istiyorum eşim beni karşılamaya gelmiyor. Hatta konuşmuyor bile ben irtibatı hep arkadaşla kuruyorum. Neyse yanlarına gittim, arkadaşa neyi var bu adamın dedim. Seni sevmiyormuş artık dedi. Nasıl yani kendi ağzıyla mı söyledi bunu dedim. Evet bizzat ağzıyla söyledi dedi. Ben ağlaya ağlaya mekanı terket nasıl koşarak kaçıyorum. Eşim arkamdan bağıra bağıra koşup beni kovalıyor. Bir yandan arkadaşa sövüyor. Ben gelme peşimden adi adam diyorum ahaha o da buradaki tek adi arkadaşın falan diyor.
Şimdi anlatınca sanki komik oldu ama görürken komik değildi ya.Ağlamaktan gözlerim çapak tutmuş gözlerimi açamadım 15 dakika. Çok üzülüyorum şuan. Ben artık kırılmış bir ciciyim..
Eki Görüntüle 2296038
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
KedidirKedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?