Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy canım hiç gözümden de kaçmaz hediye gibi sandım da ama dikkatli bakınca nerde olsa o poşeti tanırım
Heee mune duysun sesimizi
Şimdi mune topigi basarmis

Ne hediyesi gii, o kadar ince değil benim esim malesef o anca her maydanoz aldığında kapıda yüzünü kapatıp sana çiçek getirdim saçmalığın yapsin

Oohh sefan olsun harca harca bitmezdeermişim sen bana uyma

Ya samdanim
Kod adı şamdan dersem anında kk'ya girip samdani aratıp seni bulup profilini inceler hemen anlar kk nicki olduğunu

heeee bence profilime bakabilir ama sen istemezsen kod adi verme tabi

az daha zaman gecsin de daha da fazla anlicak bence kiymetini:)

Şimdi mune topigi basarmis

Ne hediyesi gii, o kadar ince değil benim esim malesef o anca her maydanoz aldığında kapıda yüzünü kapatıp sana çiçek getirdim saçmalığın yapsin
Ahahahahhahahhaha yarıldım yaaa enistemde ki romantige bakkk maydonoz alıp onunla da yüzünü kapatip sana çiçek getirdim diobu ilham herkeze gelmez aşkım benim ki yeşil soğan bile getirse raziyim

heeee bence profilime bakabilir ama sen istemezsen kod adi verme tabi

az daha zaman gecsin de daha da fazla anlicak bence kiymetini:)
Bence de ben kod adı vermiyim baş harfi ş desem yeter

Canım çok şükür şimdi de biliyor kıymetimi hamdolsun

Ahahahahhahahhaha yarıldım yaaa enistemde ki romantige bakkk maydonoz alıp onunla da yüzünü kapatip sana çiçek getirdim diobu ilham herkeze gelmez aşkım benim ki yeşil soğan bile getirse raziyim
Ahahahh kizz napacan yeşil soğanı bı demet çiçek istesene adamdan belki getirir
Benim ki yıllardır hiç usanmiyor malesef sulalesinde ki herkese madara olduk bu yüzden bazı kuzenleri de eşlerine aynısını yapıyormuş hatta benimkinden ilham alıp deliler yaa

Waayy kız yerlileri uyanık olur,zengin olurhele soyadı Adıgüzel olanlar daha bı zengin olur ahaha ayy
Yani bende yerlisiyim de zengin değilim

Kayseri'de misiniz canım ? Başka şehirde mi?
Kuzum bizimkilerde yerlisi ama zengin değil
Ben Mersinde kamu kurumunda çalıştığım için buraya yerleştik canım ama Kayseriyi çok seviyorum oraya gidebilsem gider yerleşirim

Yok anam alır alır da bizim apartmanın bahçesi var ordan turuncu bir çiçek alıp gelio adı neyse artık

iyiyim kuzum sadece çok uykum var sen nasılsın napiyosun:) bugün gezdin mi
Ah ahh senin cock yatinca sende yatmalisin ya da o okuldayken . Bazisi hic gunduz uyuyamaz sen de onlardan misin ?
Bugun gezme degilde su ehliyet kimlik isi icin nufusa gidip geldim yuruyerek baya mesafe var ama yurumek istedim ozledim cnku tempolu yurumeyi ... he kizima da annem bakti bizim evde o esnada . Bana da degisiklik oldu eve gelirken de pazar alisverisimi yapip eve gelip yemek yaptim . Aksam da gittiler esim gelene kadar biraz evle ilgileniyim yoksa ev evlikten cikmak uzre rahatsiz oluyorum

Kuzum bizimkilerde yerlisi ama zengin değil
Ben Mersinde kamu kurumunda çalıştığım için buraya yerleştik canım ama Kayseriyi çok seviyorum oraya gidebilsem gider yerleşirim
Ya canım ne güzel gelini olduğun sehri sevmen
Bende çok seviyorum burayı ama Mersin de güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…