- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.421
kk birinci noteri nasilsin beybitossss
Şimdi mune topigi basarmisAyyy canım hiç gözümden de kaçmaz hediye gibi sandım da ama dikkatli bakınca nerde olsa o poşeti tanırım
Heee mune duysun sesimizi
tabikide can tanirsinizOha diyorum gerçekten de,tanıdığımız ve nick değişmiş birimisin yoksaa
ben cap canli anneyim:)İsmini değiştirmisin heralde CNm ondan taniyamadik sanki
Oohh sefan olsun harca harca bitmezdeermişim sen bana uyma
Ya samdanim
Kod adı şamdan dersem anında kk'ya girip samdani aratıp seni bulup profilini incelerhemen anlar kk nicki olduğunu
Ahahahahhahahhaha yarıldım yaaa enistemde ki romantige bakkkŞimdi mune topigi basarmis
Ne hediyesi gii, o kadar ince değil benim esim malesefo anca her maydanoz aldığında kapıda yüzünü kapatıp sana çiçek getirdim saçmalığın yapsin
Bence de ben kod adı vermiyimheeeebence profilime bakabilir ama sen istemezsen kod adi verme tabi
az daha zaman gecsin de daha da fazla anlicak bence kiymetini:)
yazdim ya:)Hangi can
Kız Allah seni ne yapmaya emi şifreli konuşmayazdim ya:)
Ahahahh kizz napacan yeşil soğanı bı demet çiçek istesene adamdan belki getirirAhahahahhahahhaha yarıldım yaaa enistemde ki romantige bakkkmaydonoz alıp onunla da yüzünü kapatip sana çiçek getirdim dio bu ilham herkeze gelmez aşkım benim ki yeşil soğan bile getirse raziyim
Yaaa ciddimisn nerelerdeydin kız senben cap canli anneyim:)
Kuzum bizimkilerde yerlisi ama zengin değilWaayy kız yerlileri uyanık olur,zengin olurhele soyadı Adıgüzel olanlar daha bı zengin olur ahaha ayy
Yani bende yerlisiyim de zengin değilim
Kayseri'de misiniz canım ? Başka şehirde mi?
Yok anam alır alır da bizim apartmanın bahçesi var ordan turuncu bir çiçek alıp gelioAhahahh kizz napacan yeşil soğanı bı demet çiçek istesene adamdan belki getirir
Benim ki yıllardır hiç usanmiyor malesef sulalesinde ki herkese madara olduk bu yüzden bazı kuzenleri de eşlerine aynısını yapıyormuş hatta benimkinden ilham alıp deliler yaa
Ah ahh senin cock yatinca sende yatmalisin ya da o okuldayken . Bazisi hic gunduz uyuyamaz sen de onlardan misin ?iyiyim kuzum sadece çok uykum varsen nasılsın napiyosun:) bugün gezdin mi
Ya canım ne güzel gelini olduğun sehri sevmenKuzum bizimkilerde yerlisi ama zengin değil
Ben Mersinde kamu kurumunda çalıştığım için buraya yerleştik canımama Kayseriyi çok seviyorum oraya gidebilsem gider yerleşirim
Harcamazsa kapanır niye ağlamış ki o kdr
Kız ona da şükürYok anam alır alır da bizim apartmanın bahçesi var ordan turuncu bir çiçek alıp gelioadı neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?