- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.441
Ya canım ne güzel gelini olduğun sehri sevmen
Bende çok seviyorum burayı ama Mersin de güzel
MerhabaaMerhaba
Hadi yaaaao bir ikizler burcunelere ağladığını duysan şok gecirirsin
Ankaranin neresimersinde güzel ama yazları çok bunalıyorum aslen Ankaralıyım ben içanadoluyu çok seviyorum belki ondan buraya çok alışamadım annem buralı benimde babamlar zamanında yerleşmiş kalmışlar
na yapayim kuzu dogum coluk vovuk derken giremedim siz napiyonuz baklaim bensiz:)Yaaa ciddimisn nerelerdeydin kız sen
Aynı bildigin gibi canım kk takilmaca sohbet muhabbet bebeler nasıl CNmna yapayim kuzu dogum coluk vovuk derken giremedim siz napiyonuz baklaim bensiz:)
Ohh afiyet bal seker olsun canommHee indirdik çayımyanına da çorba salata turşu çıkardım
Hadi CNm bende bendekomşu çıkmayalım
Valla kuzum boş boş oturmak yildirdi beni yemin olsun
Herkese mecbur kalmak iyice mahvetti beni
Artık eskisi kdr kokmuyor sanırım herşey ondn yaptm yoksa yapamazdm ya da acıktım ondn bilmiyirm hangi akılla yaptığımı. d
Bence de ben kod adı vermiyimbaş harfi ş desem yeter
Canım çok şükür şimdi de biliyor kıymetimi hamdolsun
Ah ahh senin cock yatinca sende yatmalisin ya da o okuldayken . Bazisi hic gunduz uyuyamaz sen de onlardan misin ?
Bugun gezme degilde su ehliyet kimlik isi icin nufusa gidip geldim yuruyerek baya mesafe var ama yurumek istedim ozledim cnku tempolu yurumeyi ... he kizima da annem bakti bizim evde o esnada . Bana da degisiklik oldu eve gelirken de pazar alisverisimi yapip eve gelip yemek yaptim . Aksam da gittiler esim gelene kadar biraz evle ilgileniyim yoksa ev evlikten cikmak uzrerahatsiz oluyorum
Kasidim kasidimmaşallah kuzum sen kası bi yerlerininazara gelceniz Allah bozmasın ağzınizin tadını bir ömür boyu
eşin zehir hafiye gibi desene
naber tosi:)Merhaba
iyidir samdanim, kızımı uyutuyorum. Çok yorgunum uykusuzumnaber tosi:)
Hadi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?