Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya canım ne güzel gelini olduğun sehri sevmen
Bende çok seviyorum burayı ama Mersin de güzel

mersinde güzel ama yazları çok bunalıyorum aslen Ankaralıyım ben içanadoluyu çok seviyorum belki ondan buraya çok alışamadım annem buralı benimde babamlar zamanında yerleşmiş kalmışlar

mersinde güzel ama yazları çok bunalıyorum aslen Ankaralıyım ben içanadoluyu çok seviyorum belki ondan buraya çok alışamadım annem buralı benimde babamlar zamanında yerleşmiş kalmışlar
Ankaranin neresi

Hadi CNm bende bende komşu çıkmayalım

kuzum biz orda yaşamıyoruz amaa keçiörene bağlı kütüğün en eski kısımları mamak bala falanda var e devlette en son baktığımda dikmende bi evimiz var, mamakta falan akrabalar yayılmış şekilde

hamilesin sen ross o kadar takma kafana. mecbur kaldığın insanlar el değil ki. onlar aynı durumda olsa sen de yapardin

bı kaç ay daha sabret nasılsa yapacak işin bitmeyecek sen dinlen yapabildigin seyleri yapiyosun zaten

beybi nasıl yemek yapmayı sevdi mi:)

Bence de ben kod adı vermiyim baş harfi ş desem yeter

Canım çok şükür şimdi de biliyor kıymetimi hamdolsun

maşallah kuzum sen kası bi yerlerini nazara gelceniz Allah bozmasın ağzınizin tadını bir ömür boyu

eşin zehir hafiye gibi desene

aynen gündüz yatamıyorum. gece de esim oturmak istiyo sabahin kör vakti de oğlan kalkiyo
yatağa bakıp bakıp zeki Müren gibi elbet bı gün buluşacağız diye şarkılar söylüyorum

oyyy maşallah iyi yürüdün yani bugün. gezme nasil sayılmıyo baya gezmek için yürüyüş yapmışsın çocuğu annene bırakman da iyi olmuş. sensiz duruyosa harika:)

bitti mi peki islerin artik:)

bi ara biseyi dalginlikla yanlış yapmış ama o kadar basit bisey ki elindeki kağıtları yırttı masayi yumrukladi kendine vurdu hakaret etmeye basladi salak x aptal x gerizekalı x...
sakinlestiremedik sonra biraz sakinlesince kahkaha atmaya başladı baya bı güldü sonra yine ağlamaya başladı ben hep böyleyim salak salak şeylere ağlıyorum rezil ediyorum kendimi diye. ben de yanında oturuyorum yan yana çalışıyoruz. aha böyle kalakaldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…