- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.461
bi ara biseyi dalginlikla yanlış yapmış ama o kadar basit bisey kielindeki kağıtları yırttı masayi yumrukladi kendine vurdu hakaret etmeye basladi salak x aptal x gerizekalı x...
sakinlestiremediksonra biraz sakinlesince kahkaha atmaya başladı baya bı güldü sonra yine ağlamaya başladı ben hep böyleyim salak salak şeylere ağlıyorum rezil ediyorum kendimi diye. ben de yanında oturuyorum yan yana çalışıyoruz. aha böyle kalakaldim.
Ben gördüümmO kadar uykusuzum ki Kızımın ismini açıktan yazmisim
Ben gördüümmkızım olsa da koysam dediğim isimlerden yalnız
Kasidim kasidim
Aynen tam zehir hafiye
O kadar uykusuzum ki Kızımın ismini açıktan yazmisim
Aminn inşallah canımAh canım benimmmm inşallah olur gönlüne göre ❤❤
Sinirleri bozulmuş, karşılıksız aşk mı yaşıyordu acaba
yaaaa göremedim beee
yorgunluktan bayılıp kalma gibi huylarin yok mu tosi:) ben gecenlerde öyle bi kendimden gecmisim kimildatamadi eşimsabaha kadar bakmış çocuğa korkup
Polis olsa kıskançlıktan catlardim ben amaagardiyan değil polis olmaliymis :) ama en azından çalışma düzeni belli hiç bulasmasin:)
yakuzagiller bugün mü gelecekti ciciyehatırlıyo musun beybi
Eşim hala işte, bugün öğlen 3 te gitti işe, hafta sonu da çalıştı ya. Kızımla yalnızız uyuyup kalma lüksüm yok bugünlük
Özelden yazayım kuzum, sizden saklamiyorum sadece ileride desifre olursam net kanit kalmasin diye değiştirdim
aynen kuzu yazma boşver:) dediğin gibi kanıt kalmasin
eşin vardiyalı mi çalışıyo. her türlü kadın yoruluyo tosiam fark ettin mi
bu aralar ultra zengin bi ev hanımı olma hayallerim zirvedeAllah kolaylık versin canım. kız uyuyunca sen de uyu hemen
bide ışıklar kapalı mi. kapalı olunca uyanamiyolar hemen
Polis olsa kıskançlıktan catlardim ben amaaböyle iyi
Aynen canım bugün geleceklerdi inşallah fazla yormamistir kendini onlar için
Polis olsa kıskançlıktan catlardim ben amaaböyle iyi
Aynen canım bugün geleceklerdi inşallah fazla yormamistir kendini onlar için
Yok tatlım vardiyali degil aslinda, sabah 10 aksam 17 00 arasi çalışıyor genelde. Biraz da kafasina gore :))
Ama bu hafta yurtdisindan ceolari patronlari vs gelmiş, çok yogunlar her fırsatta çalışıyor. Ya bizim sihirli guclerimiz var kesin, yoksa imkansiz yani bu enerji :))
Adam hanzolaşsa nolacak samdanim,polis manyağı kadın doluay bişey olmazdı kızgenelde bi hanzolasmaya doğru evriliyolar o daha sinir bozucu
ne kadar bosverse de paralanmistir ya. aşırı kalabalık geliyolarmis baksana
aynen bak biraz rahatlacak biseyler yapsan kendine eski tempona geri donemezsininsan rahata acayip cabuk alışıyo:)
ben mesela yardımcı düşünmüyodum ama şu an alsam çok iyi olucak diye kendi kendime plan yapıyorumsırf daha az yoruluyum diye
Adam hanzolaşsa nolacak samdanim,polis manyağı kadın doluaklına iş düşürmek gibi olmasın ama
Allah yardımcısı olsun cicinin valla eşi yardımcı olur sanirim çok yorulmaz inşallah
Polisi görünce hayranlıktan Gözleri fildir fildir dönen kadinlardanKız polisi niye kıskanıyorsun
Polisi görünce hayranlıktan Gözleri fildir fildir dönen kadinlardan
Valla kuzum ne anadan ne babadan ne yardan var faydahamilesin sen ross o kadar takma kafana. mecbur kaldığın insanlar el değil ki. onlar aynı durumda olsa sen de yapardin
bı kaç ay daha sabretnasılsa yapacak işin bitmeyecek sen dinlen yapabildigin seyleri yapiyosun zaten
beybi nasıl yemek yapmayı sevdi mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?