Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sinirleri bozulmuş, karşılıksız aşk mı yaşıyordu acaba

Kasidim kasidim
Aynen tam zehir hafiye

gardiyan değil polis olmaliymis :) ama en azından çalışma düzeni belli hiç bulasmasin:)

yakuzagiller bugün mü gelecekti ciciye hatırlıyo musun beybi

O kadar uykusuzum ki Kızımın ismini açıktan yazmisim

yaaaa göremedim beee
yorgunluktan bayılıp kalma gibi huylarin yok mu tosi:) ben gecenlerde öyle bi kendimden gecmisim kimildatamadi eşim sabaha kadar bakmış çocuğa korkup

yaaaa göremedim beee
yorgunluktan bayılıp kalma gibi huylarin yok mu tosi:) ben gecenlerde öyle bi kendimden gecmisim kimildatamadi eşim sabaha kadar bakmış çocuğa korkup

Eşim hala işte, bugün öğlen 3 te gitti işe, hafta sonu da çalıştı ya. Kızımla yalnızız uyuyup kalma lüksüm yok bugünlük
Özelden yazayım kuzum, sizden saklamiyorum sadece ileride desifre olursam net kanit kalmasin diye değiştirdim

gardiyan değil polis olmaliymis :) ama en azından çalışma düzeni belli hiç bulasmasin:)

yakuzagiller bugün mü gelecekti ciciye hatırlıyo musun beybi
Polis olsa kıskançlıktan catlardim ben amaa böyle iyi

Aynen canım bugün geleceklerdi inşallah fazla yormamistir kendini onlar için

aynen kuzu yazma boşver:) dediğin gibi kanıt kalmasin

eşin vardiyalı mi çalışıyo. her türlü kadın yoruluyo tosiam fark ettin mi

bu aralar ultra zengin bi ev hanımı olma hayallerim zirvede Allah kolaylık versin canım. kız uyuyunca sen de uyu hemen
bide ışıklar kapalı mi. kapalı olunca uyanamiyolar hemen

Yok tatlım vardiyali degil aslinda, sabah 10 aksam 17 00 arasi çalışıyor genelde. Biraz da kafasina gore :))
Ama bu hafta yurtdisindan ceolari patronlari vs gelmiş, çok yogunlar her fırsatta çalışıyor. Ya bizim sihirli guclerimiz var kesin, yoksa imkansiz yani bu enerji :))

Polis olsa kıskançlıktan catlardim ben amaa böyle iyi

Aynen canım bugün geleceklerdi inşallah fazla yormamistir kendini onlar için

ay bişey olmazdı kız genelde bi hanzolasmaya doğru evriliyolar o daha sinir bozucu

ne kadar bosverse de paralanmistir ya. aşırı kalabalık geliyolarmis baksana

aynen bak biraz rahatlacak biseyler yapsan kendine eski tempona geri donemezsin insan rahata acayip cabuk alışıyo:)

ben mesela yardımcı düşünmüyodum ama şu an alsam çok iyi olucak diye kendi kendime plan yapıyorum sırf daha az yoruluyum diye

ay bişey olmazdı kız genelde bi hanzolasmaya doğru evriliyolar o daha sinir bozucu

ne kadar bosverse de paralanmistir ya. aşırı kalabalık geliyolarmis baksana
Adam hanzolaşsa nolacak samdanim,polis manyağı kadın doluaklına iş düşürmek gibi olmasın ama
Allah yardımcısı olsun cicinin valla eşi yardımcı olur sanirim çok yorulmaz inşallah

Ben de borclarin odenmesi soz konusu olunca hemen tekrar izne cikma planları yapmaya basladim, su an gorevlendirildigim mahkeme de korkunc kotu bir yer. Ama sıkayım dişimi diyorum hazir kızım alışmışken, biraz birikim yapayım diye.

Adam hanzolaşsa nolacak samdanim,polis manyağı kadın doluaklına iş düşürmek gibi olmasın ama
Allah yardımcısı olsun cicinin valla eşi yardımcı olur sanirim çok yorulmaz inşallah

Aaa polis manyağı kadınlar mı var
Ben adliyede polisle aynı asansöre binsem korkuyorum yahu, muhalif gençliğin yarattığı travma olsa gerek

Polisi görünce hayranlıktan Gözleri fildir fildir dönen kadinlardan

Okudum şimdi şaşırdım valla. Üniforma hayranlığını biliyorum da o pilotlara, yüksek rütbeli askerlere filan değil miydi

Valla kuzum ne anadan ne babadan ne yardan var fayda
Ben ilerde yapacağımi biliyirm sadece :)
Cidden Allah kimsenin eline de dusurmesn kimseye de muhtaç etmesin
Bitmesin valla onlarla oyalaniuorm ben cidden böyle kafayı yicem
Bigazimizdan duzgun bişey geçti
Çocuklar anne sen hep yemek yap demeye başladılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…