Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudum şimdi şaşırdım valla. Üniforma hayranlığını biliyorum da o pilotlara, yüksek rütbeli askerlere filan değil miydi
Yaa onlarda var tabi de,polis hayranı o kdr kişi var ki çevremde yaşlı genç demiyolar ölümüne yürüyor çoğu valla

Kız cici okumasa bari bunlari

Polisi falan arasaydiniz iyi dehil bu diye ya da bulana cagorsaydiniz valla pes bnde okurken öyle kaldım

Yaa onlarda var tabi de,polis hayranı o kdr kişi var ki çevremde yaşlı genç demiyolar ölümüne yürüyor çoğu valla

Kız cici okumasa bari bunlari

Zaten kıskanç iyice delirticez kızı
Allah allah şaşırdım valla. Ama birsey itiraf edeyim bende de yönetici zaafı var galiba, bunu farkediyorum

Adam hanzolaşsa nolacak samdanim,polis manyağı kadın doluaklına iş düşürmek gibi olmasın ama
Allah yardımcısı olsun cicinin valla eşi yardımcı olur sanirim çok yorulmaz inşallah

yok benim aklıma pek düşmez de gördüm ne kadar manyak varsa ama aynı şey benim için de geçerli ki. dışarda evli kadın meraklısı bi sürü adam var. anca birbirimizi yipratiriz kafaya takarsak.

eşi evdeyse yardım eder ya. cicinin eşi Allah razı olsun yardımcı oluyo epey:)
ama inşallah kızın canını sıkmazlar

Zaten kıskanç iyice delirticez kızı
Allah allah şaşırdım valla. Ama birsey itiraf edeyim bende de yönetici zaafı var galiba, bunu farkediyorum
Ahaha kizz bak işte gördün mü herkesin bı zaafı var
Valla ben eşimin üniformasini poşete koyup eline veriyorum,sivil gidiyor işe, orda odaları var üzerini değişiyor öyle görevinin başına geçiyor yoksa yine catlarim

Hahahah yok artık yaaa
E takım elbise zaafı olan kadınlar da var, ben eşimi çıplak mı göndereyim şimdi işe napalım yani delirmeyin

Ayy Allah korusun aynen samdanim manyak dolu şekil A benim deli komşu huylandiriyorlar insanı valla

Ohaaaa bnmki normal gidiyor
Ama tabiki koşuşturmaktan ve servise yetisecegim.endisesinden görenleri de gormz gormeyenleri zaten gormz

Hahahah yok artık yaaa
E takım elbise zaafı olan kadınlar da var, ben eşimi çıplak mı göndereyim şimdi işe napalım yani delirmeyin
Ahahah kizzz çıplak adam zaafı olan daha çok kadın vardır emin ol ayy aksam aksam tövbe tövbe
Ama üniforma meraklıları bir gercek malesef bunun üzerine konu bile vardı hatta B Brunello Cicinelli yle de orda tanıştık bizz

Yaa ben yönetici zaafı derken illa kötü anlamda değil mesela biri, biri hakkında görüşümü soruyorsa sorduğu kişi yöneticiyse üst pozisyondaysa ne bileyim öyle bi tipse iyi adam efendi adam filan diye düşünüyorum hemen, oysa adam pisliğin teki de çıkabilir
Eşim de yöneticiydi aynı yerde çalışırken, belki yönetici olmasa fazla ilgimi çekmezdi ne bileyim tuhaf, yeni yeni farkediyorum
Yoksa gidip elin adamına kötü gözle bakacak değilim, daha kendi kocama bakamiyorum kötü gözle

Ohaaaa bnmki normal gidiyor
Ama tabiki koşuşturmaktan ve servise yetisecegim.endisesinden görenleri de gormz gormeyenleri zaten gormz
Ya valla mi kız benim esim diyor ki çoğu memurun eşi senin gibi çatlak sanırım benimle birlikte iki üç çocukta üstünü odada giyiyor diyo ama benim ki de servise yetisecem korkusuyla paldır küldür çıkıyor ,buda memleketin bir gerçeği sanırım

Eşini nasıl tavladin suan çok merak ettim tosia

Benm eşimi gorebilmeleri için önce burn engelini asmalari lazim
Ahahshshhsja
Hiç aklıma gelmedi öylesi zaten erkeklerin olduğu yerde gerek yok kiskancliga diye düşündüm sanirm
Ama dün misafirliğe giderken gömlek pantalon kombinini ben sevtm giydirdim daha ben demeden sensz ben böyle dışarı cikmayayim beni kesersin diyo ahhaahahahhahahahaahhshshsshhsshsh

yani kuzum küçükken alışması daha kolay. çocuk da bocalayabilir başla birak. bide bence bi tatil parasi biriktirmeye çalış:) çok iyi gelir sana da kızına da esine de tatil :)

benim oğlan mesela toplu komutlara ve kurallara uyması gerektiği zaman agliyomus kabul etmemek için. hatta müdürün odasının ordan geçerken ağlıyomus. müdür ciksin da ilgilensin diye. biz cidden cok zorlaniyoduk çocukta. anne babaya farkli davraniyolar. ben de yipranirdim cocuk da yipranirdi kres olmasa.

sen de bi bak bakalım kızın olumlu gelisiyosa mutluysa dev et ise:)

Evet tatlım zaten subatta mecburi 2 aylığına ayrılacağım, ama uzatmiycam izin olayını. Hazır başlamışken alışıp devam edelim istiyorum bir de ne yalan söyleyeyim yorulmuşum yani evde, is yerinde iyi hissediyorum kendimi çalışmak iyi geldi ne kadar kuzumu özlesem de. Daha guzel vakit geciriyoruz sanki simdi

Okudum şimdi şaşırdım valla. Üniforma hayranlığını biliyorum da o pilotlara, yüksek rütbeli askerlere filan değil miydi

kız onları kim görmüş de meraklısı olup tavlayacak adamlar beyaz zürafa gibi var ama görme sıklığı ender

Ula senin nickinin altında ki gurur üyesi ibaresini anlayamadım yalnizsenin eserin mi yoksa mune mi el attı yine

Eki Görüntüle 2553496

Buyrun efem,ikram edebilme gibi bı durumum olsa keşke
Senin o pembe tuz mu karabiber mi ne degirmenini seviyimmm kiz ne tatlis sofra masallah allah agiz tadi huzur versn yuvalarimiza

Hahahah Ross yaa burun şeysi de var kiz ama o konuya hiç değinmeyim psikolojinizi bozmayım daha fazla ajhsjsj

Bizim oturduğumuz muhit gardiyan kaynıyor resmen,ama yine de servise binene kadar bile üniformalı dışarıya yollayamam ben ya
Senin eşin de senin huyunu biliyor bak adamı kesecek kıvama geliyon demek ki adam baştan kendi çıkmıyor dışarıya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…