- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.481
Yaa onlarda var tabi de,polis hayranı o kdr kişi var ki çevremdeOkudum şimdi şaşırdım valla. Üniforma hayranlığını biliyorum da o pilotlara, yüksek rütbeli askerlere filan değil miydi
Polisi falan arasaydiniz iyi dehil bu diye ya da bulana cagorsaydiniz valla pes bnde okurken öyle kaldımbi ara biseyi dalginlikla yanlış yapmış ama o kadar basit bisey kielindeki kağıtları yırttı masayi yumrukladi kendine vurdu hakaret etmeye basladi salak x aptal x gerizekalı x...
sakinlestiremediksonra biraz sakinlesince kahkaha atmaya başladı baya bı güldü sonra yine ağlamaya başladı ben hep böyleyim salak salak şeylere ağlıyorum rezil ediyorum kendimi diye. ben de yanında oturuyorum yan yana çalışıyoruz. aha böyle kalakaldim.
Yaa onlarda var tabi de,polis hayranı o kdr kişi var ki çevremdeyaşlı genç demiyolar ölümüne yürüyor çoğu valla
Kız cici okumasa bari bunlari
Adam hanzolaşsa nolacak samdanim,polis manyağı kadın doluaklına iş düşürmek gibi olmasın ama
Allah yardımcısı olsun cicinin valla eşi yardımcı olur sanirim çok yorulmaz inşallah
Ahaha kizz bak işte gördün mü herkesin bı zaafı varZaten kıskanç iyice delirticez kızı
Allah allah şaşırdım valla. Ama birsey itiraf edeyim bende de yönetici zaafı var galiba, bunu farkediyorum
Ahaha kizz bak işte gördün mü herkesin bı zaafı var
Valla ben eşimin üniformasini poşete koyup eline veriyorum,sivil gidiyor işe, orda odaları var üzerini değişiyor öyle görevinin başına geçiyoryoksa yine catlarim
Ayy Allah korusun aynen samdanim manyak dolu şekil A benim deli komşuyok benim aklıma pek düşmez degördüm ne kadar manyak varsa ama aynı şey benim için de geçerli ki. dışarda evli kadın meraklısı bi sürü adam var. anca birbirimizi yipratiriz kafaya takarsak.
eşi evdeyse yardım eder ya. cicinin eşi Allah razı olsun yardımcı oluyo epey:)
ama inşallah kızın canını sıkmazlar
Ohaaaa bnmki normal gidiyorAhaha kizz bak işte gördün mü herkesin bı zaafı var
Valla ben eşimin üniformasini poşete koyup eline veriyorum,sivil gidiyor işe, orda odaları var üzerini değişiyor öyle görevinin başına geçiyoryoksa yine catlarim
Ahahah kizzz çıplak adam zaafı olan daha çok kadın vardır emin olHahahah yok artık yaaa
E takım elbise zaafı olan kadınlar da var, ben eşimi çıplak mı göndereyim şimdi işe napalım yani delirmeyin
Yaa ben yönetici zaafı derken illa kötü anlamda değilAhahah kizzz çıplak adam zaafı olan daha çok kadın vardır emin olayy aksam aksam tövbe tövbe
Ama üniforma meraklıları bir gercek malesefbunun üzerine konu bile vardı hatta B Brunello Cicinelli yle de orda tanıştık bizz
Ya valla mi kızOhaaaa bnmki normal gidiyor
Ama tabiki koşuşturmaktan ve servise yetisecegim.endisesinden görenleri de gormz gormeyenleri zaten gormz
Eşini nasıl tavladin suan çok merak ettim tosiaYaa ben yönetici zaafı derken illa kötü anlamda değilmesela biri, biri hakkında görüşümü soruyorsa sorduğu kişi yöneticiyse üst pozisyondaysa ne bileyim öyle bi tipse iyi adam efendi adam filan diye düşünüyorum hemen, oysa adam pisliğin teki de çıkabilir
Eşim de yöneticiydi aynı yerde çalışırken, belki yönetici olmasa fazla ilgimi çekmezdine bileyim tuhaf, yeni yeni farkediyorum
Yoksa gidip elin adamına kötü gözle bakacak değilim, daha kendi kocama bakamiyorum kötü gözle
Benm eşimi gorebilmeleri için önce burn engelini asmalari lazimYa valla mi kızbenim esim diyor ki çoğu memurun eşi senin gibi çatlak sanırım benimle birlikte iki üç çocukta üstünü odada giyiyor diyo ama benim ki de servise yetisecem korkusuyla paldır küldür çıkıyor ,buda memleketin bir gerçeği sanırım
Eşini nasıl tavladin suan çok merak ettim tosia
Ben de borclarin odenmesi soz konusu olunca hemen tekrar izne cikma planları yapmaya basladim, su an gorevlendirildigim mahkeme de korkunc kotu bir yer. Ama sıkayım dişimi diyorum hazir kızım alışmışken, biraz birikim yapayım diye.
yani kuzum küçükken alışması daha kolay. çocuk da bocalayabilir başla birak. bide bence bi tatil parasi biriktirmeye çalış:) çok iyi gelir sana da kızına da esine de tatil :)
benim oğlan mesela toplu komutlara ve kurallara uyması gerektiği zaman agliyomuskabul etmemek için. hatta müdürün odasının ordan geçerken ağlıyomus. müdür ciksin da ilgilensin diye. biz cidden cok zorlaniyoduk çocukta. anne babaya farkli davraniyolar. ben de yipranirdim cocuk da yipranirdi kres olmasa.
sen de bi bak bakalım kızın olumlu gelisiyosa mutluysa dev et ise:)
Okudum şimdi şaşırdım valla. Üniforma hayranlığını biliyorum da o pilotlara, yüksek rütbeli askerlere filan değil miydi
Senin o pembe tuz mu karabiber mi ne degirmenini seviyimmm kiz ne tatlis sofra masallah allah agiz tadi huzur versn yuvalarimizaUla senin nickinin altında ki gurur üyesi ibaresini anlayamadım yalnizsenin eserin mi yoksa mune mi el attı yine
Eki Görüntüle 2553496
Buyrun efem,ikram edebilme gibi bı durumum olsa keşke
kız onları kim görmüş de meraklısı olup tavlayacakadamlar beyaz zürafa gibi var ama görme sıklığı ender
Hahahah Ross yaaBenm eşimi gorebilmeleri için önce burn engelini asmalari lazim
Ahahshshhsja
Hiç aklıma gelmedi öylesi zaten erkeklerin olduğu yerde gerek yok kiskancliga diye düşündüm sanirm
Ama dün misafirliğe giderken gömlek pantalon kombinini ben sevtm giydirdim daha ben demeden sensz ben böyle dışarı cikmayayim beni kesersin diyo ahhaahahahhahahahaahhshshsshhsshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?