- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.501
Valla kuzum ne anadan ne babadan ne yardan var fayda
Ben ilerde yapacağımi biliyirm sadece :)
Cidden Allah kimsenin eline de dusurmesn kimseye de muhtaç etmesin
Bitmesin valla onlarla oyalaniuorm ben cidden böyle kafayı yicem
Bigazimizdan duzgun bişey geçti
Çocuklar anne sen hep yemek yap demeye başladılar
Gelirim keserim her ne kdr burunlu da olsa öyle bensiz çıkartmamHahahah Ross yaaburun şeysi de var kiz ama o konuya hiç değinmeyim psikolojinizi bozmayım daha fazla ajhsjsj
Bizim oturduğumuz muhit gardiyan kaynıyor resmen,ama yine de servise binene kadar bile üniformalı dışarıya yollayamam ben ya
Senin eşin de senin huyunu biliyor bak adamı kesecek kıvama geliyon demek ki adam baştan kendi çıkmıyor dışarıya
Polisi falan arasaydiniz iyi dehil bu diye ya da bulana cagorsaydiniz valla pes bnde okurken öyle kaldım
yani kuzum küçükken alışması daha kolay. çocuk da bocalayabilir başla birak. bide bence bi tatil parasi biriktirmeye çalış:) çok iyi gelir sana da kızına da esine de tatil :)
benim oğlan mesela toplu komutlara ve kurallara uyması gerektiği zaman agliyomuskabul etmemek için. hatta müdürün odasının ordan geçerken ağlıyomus. müdür ciksin da ilgilensin diye. biz cidden cok zorlaniyoduk çocukta. anne babaya farkli davraniyolar. ben de yipranirdim cocuk da yipranirdi kres olmasa.
sen de bi bak bakalım kızın olumlu gelisiyosa mutluysa dev et ise:)
Kız ne biliyim yönetici şeysinden girince,bide eşimde yöneticiydi diyince sen tavladin sandımAşk olsun ben onu tavlamadım bee o beni tavladıo aşıktı bana
Karabiber değirmeni canımSenin o pembe tuz mu karabiber mi ne degirmenini seviyimmm kiz ne tatlis sofra masallah allah agiz tadi huzur versn yuvalarimiza
Beş kere falan ellerine sağlık anne en sevdiğimiz çorbayı yapmışsın dediler ikişer tabak yedileryaaa kiyamam hiçanne yemeği gibi olmaz tabi çocuklar haklı
inşallah yapabilirsin o zaman ross. ne deyim beybi ya. Allah yardımcın olsun. kimseye muhtaç etmesin inşallahbebeğin de huyu güzel kendi güzel sağlıklı bi tospik olsun
O da bir akrep tosiiiiiiiiiiiiYaa bu arada senin o oğlanı yerim ben gerçekten, ne kadar akıllı ne kadar tatlı bir çocuk yaa maşallahtam hayallerimdeki erkek çocuğu biliyo musun, hafif serseri
Kız ne biliyim yönetici şeysinden girince,bide eşimde yöneticiydi diyince sen tavladin sandım
Karabiber değirmeni canımbide mint mavisini bulup tuzluk yapicaktim da aramadigim yer kalmadı bulamadım onu
Aminn canım herkesin yuvasına inşallah
Kız bak burun şeysi de var diyorum sana sen sahip çık kocanaGelirim keserim her ne kdr burunlu da olsa öyle bensiz çıkartmam
Anladı artık tabi tanıdı
Yahu ben sabahın köründe gözümü acamiyim millet nasıl acsinda bnmkini görsün hadi gördü o burunla nasıl beğensin
O da bir akrep tosiiiiiiiiiiii
Kız bak burun şeysi de var diyorum sana sen sahip çık kocana
Way tosii sende az değilmişsin adamın aklını başından almışsınHahahah yok yaa geçenlerde konuşuyorduk dedim ki sen benim neyime aşık oldun neyimi beğendin?
Yüzünü çok beğendim yüzün çok güzel bir de çok havalı olunca ilgimi cezbettin diyor pislik
Ayy Allah korusun aynen samdanim manyak dolu şekil A benim deli komşuhuylandiriyorlar insanı valla
Kız bugün seni şoktan şoka soktukBurun neysi var
Aaaa yok artık bugün şoktan şoka giriyorum
Way tosii sende az değilmişsin adamın aklını başından almışsınama başka havalı kızlara da gözün kayarsa o gözleri oyup eline veririm haberin olsun deseydin
Dedeye sahip çıkalımKız bak burun şeysi de var diyorum sana sen sahip çık kocana
Kız bugün seni şoktan şoka soktuksen mi çok masumsun ben mi çok fenayım tosicim anlayamadım
Mesela ben eşimin en çok burnuyla ayaklarını seviyorum oyy❤
orası öyle tabi kuzum. Allah doğru yoldan sapitmasinama cidden bazıları takik oluyo. Allah korusun oylelerinden. esimin bi arkadaşı vardi. kız komiser. çalıştıklari yerdeki sevgilisi olan bi çocuğa aşıktı. çocuk da polis. çocuk evlenene kadar uğraştı vazgeçer ayrılır diye bekledi durdu
Allah muhafaza zor yani takıntılı insan
Allah'ım bide ayrılsın diye bekledi mi çocuk evlenene kadarorası öyle tabi kuzum. Allah doğru yoldan sapitmasinama cidden bazıları takik oluyo. Allah korusun oylelerinden. esimin bi arkadaşı vardi. kız komiser. çalıştıklari yerdeki sevgilisi olan bi çocuğa aşıktı. çocuk da polis. çocuk evlenene kadar uğraştı vazgeçer ayrılır diye bekledi durdu
Allah muhafaza zor yani takıntılı insan
Sizin büyük askinizda sinirle başlamış isteYok be canım onları aştım ben, ne hali varsa görsün
Ben hiçbirşey yapmadım valla onun ilgisini çekmek için, hatta sinir olurduk birbirimize ama ne olduysa oldu işte
Evet tatlım zaten subatta mecburi 2 aylığına ayrılacağım, ama uzatmiycam izin olayını. Hazır başlamışken alışıp devam edelim istiyorum bir de ne yalan söyleyeyim yorulmuşum yani evde, is yerinde iyi hissediyorum kendimi çalışmak iyi geldi ne kadar kuzumu özlesem de. Daha guzel vakit geciriyoruz sanki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?