Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaa kiyamam hiç anne yemeği gibi olmaz tabi çocuklar haklı
inşallah yapabilirsin o zaman ross. ne deyim beybi ya. Allah yardımcın olsun. kimseye muhtaç etmesin inşallah bebeğin de huyu güzel kendi güzel sağlıklı bi tospik olsun

Gelirim keserim her ne kdr burunlu da olsa öyle bensiz çıkartmam
Anladı artık tabi tanıdı

Yahu ben sabahın köründe gözümü acamiyim millet nasıl acsinda bnmkini görsün hadi gördü o burunla nasıl beğensin

Yaa bu arada senin o oğlanı yerim ben gerçekten, ne kadar akıllı ne kadar tatlı bir çocuk yaa maşallah tam hayallerimdeki erkek çocuğu biliyo musun, hafif serseri

Aşk olsun ben onu tavlamadım bee o beni tavladı o aşıktı bana
Kız ne biliyim yönetici şeysinden girince,bide eşimde yöneticiydi diyince sen tavladin sandım
Senin o pembe tuz mu karabiber mi ne degirmenini seviyimmm kiz ne tatlis sofra masallah allah agiz tadi huzur versn yuvalarimiza
Karabiber değirmeni canım bide mint mavisini bulup tuzluk yapicaktim da aramadigim yer kalmadı bulamadım onu
Aminn canım herkesin yuvasına inşallah

Beş kere falan ellerine sağlık anne en sevdiğimiz çorbayı yapmışsın dediler ikişer tabak yediler
Akros donmuş diyor mutfağa kadın eli değdiği çok belli
Amin canmmm aminnn
Ufak çapta bel ağrısı yasiyirm ama geçer yatınca

Hahahah yok yaa geçenlerde konuşuyorduk dedim ki sen benim neyime aşık oldun neyimi beğendin?
Yüzünü çok beğendim yüzün çok güzel bir de çok havalı olunca ilgimi cezbettin diyor pislik

Kız bak burun şeysi de var diyorum sana sen sahip çık kocana

Hahahah yok yaa geçenlerde konuşuyorduk dedim ki sen benim neyime aşık oldun neyimi beğendin?
Yüzünü çok beğendim yüzün çok güzel bir de çok havalı olunca ilgimi cezbettin diyor pislik
Way tosii sende az değilmişsin adamın aklını başından almışsın ama başka havalı kızlara da gözün kayarsa o gözleri oyup eline veririm haberin olsun deseydin

Ayy Allah korusun aynen samdanim manyak dolu şekil A benim deli komşu huylandiriyorlar insanı valla

orası öyle tabi kuzum. Allah doğru yoldan sapitmasin ama cidden bazıları takik oluyo. Allah korusun oylelerinden. esimin bi arkadaşı vardi. kız komiser. çalıştıklari yerdeki sevgilisi olan bi çocuğa aşıktı. çocuk da polis. çocuk evlenene kadar uğraştı vazgeçer ayrılır diye bekledi durdu

Allah muhafaza zor yani takıntılı insan

Burun neysi var
Aaaa yok artık bugün şoktan şoka giriyorum
Kız bugün seni şoktan şoka soktuk sen mi çok masumsun ben mi çok fenayım tosicim anlayamadım
Mesela ben eşimin en çok burnuyla ayaklarını seviyorum oyy

Way tosii sende az değilmişsin adamın aklını başından almışsın ama başka havalı kızlara da gözün kayarsa o gözleri oyup eline veririm haberin olsun deseydin

Yok be canım onları aştım ben, ne hali varsa görsün
Ben hiçbirşey yapmadım valla onun ilgisini çekmek için, hatta sinir olurduk birbirimize ama ne olduysa oldu işte

Kız bugün seni şoktan şoka soktuk sen mi çok masumsun ben mi çok fenayım tosicim anlayamadım
Mesela ben eşimin en çok burnuyla ayaklarını seviyorum oyy

Nesi var ki burnunun
Ay ben gerçekten şok oldum bugün

Bazı pislikler gerçekten özellikle evli, sevgilisi olan erkeklere takiklar yaa
Hani sana bahsetmistim ya 2 yıl 3 yıl boyunca bi allahin cezasiyla uğraştım diye, o da oyleydi
Biz sevgili olunca eşime taktı kafayı manyak. Bi de beni uyarmislardi yani ona karsi. Offf deli oluyorum hala o kadini düşündükçe

Allah'ım bide ayrılsın diye bekledi mi çocuk evlenene kadar iyi ki evlenince musallat olmamış bosatmaya çalışmamış ne insanlar var te allahm ya
Yok be canım onları aştım ben, ne hali varsa görsün
Ben hiçbirşey yapmadım valla onun ilgisini çekmek için, hatta sinir olurduk birbirimize ama ne olduysa oldu işte
Sizin büyük askinizda sinirle başlamış iste

yaaa şubata yaşı da tutuyo evdeyken oyun grubuna başlat tosiam:) direk sen evdesin ben de evdeyim mantığına girmesin. hem de sosyallesir yasitlariyla çoğu yer 18 aydan itibaren aliyo seninki de şubata 18 olur heralde:)

valla yorulmayacak gibi değil dönüp bakıyorum da kendime iyi altından kalkmisim helal olsun bizlere valla:)

bırakma çalış kuzu yarın ne getirir bilemiyoruz hiç. elinde olsun paran düzenin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…