Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aaay evet çok güzel fikir verdin şu ann hem ev moduna girmemiş olur, hem de sosyallesirr
Ya senin bu mantıklı fikirlerin bana çok iyi geliyor

Ay ne bileyim böyle şeyler benim için çok uzak, hiç bilemiyorum

adamlar zengin takildiklari yerlere sen ben gidemeyiz üniforma meraklısı kızların o yerleri finanse etmesi de çok zor

ulasan vardir ama elbette:)

adamlar zengin takildiklari yerlere sen ben gidemeyiz üniforma meraklısı kızların o yerleri finanse etmesi de çok zor

ulasan vardir ama elbette:)

Eski is yerimde bi kadın vardı, bize diyordu ki kızlar sakin salaklik etmeyin, maasi alinca direk etilere nisantasina gidin bi kafede kahve için tek basiniza, oralardan zengin koca bulursunuz diyordu biz gülüyorduk tabii sonra kendisi oralardan zengin yaşlı bi adamla evlendi

Nesi var ki burnunun
Ay ben gerçekten şok oldum bugün
Nesi yok ki burnunun
Ayakları da kocaman çocuk mezarı gibi yani sen düşün
Ama öyle mi cezbeder beni
Fetisim falan yok yalnız yanlış anlaşılmasın ayy

Nesi yok ki burnunun
Ayakları da kocaman çocuk mezarı gibi yani sen düşün
Ama öyle mi cezbeder beni
Fetisim falan yok yalnız yanlış anlaşılmasın ayy

Tatlım sen kocanı çok sevdiğin için herşey sana güzel geliyor doğal olarak, maşallah allah bozmasın

Yaa bu arada senin o oğlanı yerim ben gerçekten, ne kadar akıllı ne kadar tatlı bir çocuk yaa maşallah tam hayallerimdeki erkek çocuğu biliyo musun, hafif serseri

aman aman aman pu pu pu tövbe de kız vallahi ydildirdi öğretmenleri de yakındır yaka silker veletten.
sağolasın tosiam:) anlatirken komik de yasarken zor oluyo be. göbeğim catladi düzen kurcam diye hala herşeye itiraz ediyo

Ben de tam tersi bakıyorum bakıyorum zorla güzel bir taraf bulmaya çalışıyorum, gözleri fena değil aslında filan diyorum. Neyse ki genetik olarak şanslı fiziksel olarak diyorum öyle fukara tesellisi

Hahahah allah yardımcın olsun ama biraz daha büyüyünce çok tatlı olur bence konuşması filan

Ben de tam tersi bakıyorum bakıyorum zorla güzel bir taraf bulmaya çalışıyorum, gözleri fena değil aslında filan diyorum. Neyse ki genetik olarak şanslı fiziksel olarak diyorum öyle fukara tesellisi
Bide yönetici

Ben smdi begendifim yeri söylesem mi soyoemesem mi diye ikileme düştüm
Boşver fiziksel.olmasa da iyi yönü huyu illa vardir

Ben smdi begendifim yeri söylesem mi soyoemesem mi diye ikileme düştüm
Boşver fiziksel.olmasa da iyi yönü huyu illa vardir

Yaa işte diyorum ya insan sevince herşey güzel geliyor, soğuyunca da güzel taraflari bile çirkin geliyor :))
Ben simdi başka şeylerden gıcık olduğum için herseyi batıyor

Yaa işte diyorum ya insan sevince herşey güzel geliyor, soğuyunca da güzel taraflari bile çirkin geliyor :))
Ben simdi başka şeylerden gıcık olduğum için herseyi batıyor
İşte sinirlenince insn gözü görmüyor bnmde.oule olur genelde
zaten benm.sinirlenmedigim.an pek yok gbi bişey

Ya işte öyle oluyor, eşimde üniforma giyip gidince oda beni zorluyor

Amaaan kuzum ben hiç bu konularda kadınlara takmıyorum valla, aldatası varsa aldatır zaten bir adam
O kadın olmaz başkası olur, o olmaz öbürü olur
Kimse olmazsa beyninde aldatır yani
O yüzden hiç kasıp da kendimi yoramam bizim ilişkide kıskanç olan taraf eşim daha çok her sabah kalkar ne giymisim, makyaj yapmis miyim bakar ne bu kadar süslendin der laf söyler, ben de çıkar giderim yav he diye diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…