- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.521
yaaaşubata yaşı da tutuyo evdeyken oyun grubuna başlat tosiam:) direk sen evdesin ben de evdeyim mantığına girmesin. hem de sosyallesir yasitlariyla çoğu yer 18 aydan itibaren aliyo seninki de şubata 18 olur heralde:)
valla yorulmayacak gibi değil dönüp bakıyorum da kendime iyi altından kalkmisimhelal olsun bizlere valla:)
bırakma çalış kuzu yarın ne getirir bilemiyoruz hiç. elinde olsun paran düzenin :)
Ay ne bileyim böyle şeyler benim için çok uzak, hiç bilemiyorum
Aynen hemde fenaYaaaa evet doğru, işte o akrepligin vermis oldugu seytan tuyu onda da var desene
adamlar zengin takildiklari yerlere sen ben gidemeyizüniforma meraklısı kızların o yerleri finanse etmesi de çok zor
ulasan vardir ama elbette:)
Nesi yok ki burnununNesi var ki burnunun
Ay ben gerçekten şok oldum bugün
Nesi yok ki burnunun
Ayakları da kocaman çocuk mezarı gibi yani sen düşün
Ama öyle mi cezbeder beni
Fetisim falan yok yalnız yanlış anlaşılmasın ayy
Ay aminnTatlım sen kocanı çok sevdiğin için herşey sana güzel geliyor doğal olarak, maşallah allah bozmasın ❤❤❤
KatiliyirmTatlım sen kocanı çok sevdiğin için herşey sana güzel geliyor doğal olarak, maşallah allah bozmasın ❤❤❤
Yaa bu arada senin o oğlanı yerim ben gerçekten, ne kadar akıllı ne kadar tatlı bir çocuk yaa maşallahtam hayallerimdeki erkek çocuğu biliyo musun, hafif serseri
Katiliyirm
aman aman aman pu pu pu tövbe de kızvallahi ydildirdi öğretmenleri de yakındır yaka silker veletten.
sağolasın tosiam:) anlatirken komik de yasarken zor oluyo be. göbeğim catladi düzen kurcam diyehala herşeye itiraz ediyo
Bide yöneticiBen de tam tersi bakıyorum bakıyorum zorla güzel bir taraf bulmaya çalışıyorum, gözleri fena değil aslında filan diyorum. Neyse ki genetik olarak şanslı fiziksel olarak diyorum öyle fukara tesellisi
Bide yönetici
Ben de tam tersi bakıyorum bakıyorum zorla güzel bir taraf bulmaya çalışıyorum, gözleri fena değil aslında filan diyorum. Neyse ki genetik olarak şanslı fiziksel olarak diyorum öyle fukara tesellisi
Ben smdi begendifim yeri söylesem mi soyoemesem mi diye ikileme düştüm
Boşver fiziksel.olmasa da iyi yönü huyu illa vardir
Ya işte öyle oluyor, eşimde üniforma giyip gidince oda beni zorluyorHahahah artık başkasının yöneticisi amaaaa
O biraz zorluyor işte beni
İşte sinirlenince insn gözü görmüyor bnmde.oule olur geneldeYaa işte diyorum ya insan sevince herşey güzel geliyor, soğuyunca da güzel taraflari bile çirkin geliyor :))
Ben simdi başka şeylerden gıcık olduğum için herseyi batıyor
Ya işte öyle oluyor, eşimde üniforma giyip gidince oda beni zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?