Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya saol hiç aklıma iş düşmedi şimdi
Ay erkeğin kıskançlığı daha beter,yine biz gülerek fln yumsatip kiskaniyoruz

Ya saol hiç aklıma iş düşmedi şimdi
Ay erkeğin kıskançlığı daha beter,yine biz gülerek fln yumsatip kiskaniyoruz

Hahahah acı gerçekler, gerçekçi bir insanım ben nobranlık derecesinde üzgünüm
Ya nişanlıyken burnumdan getirirdi benim, niye ruj sürdün, niye öyle giyindin, niye bunu yaptın, niye onunla konuştun
Valla niye sabrettim bilmiyorum allahtan artık abartmıyor :)

Ben.gunde 20 ye yakın hapsuriuorm düşmüyor
Gülerken de düşmez heralde hahahahahaja
Hatta korkuyoruz hapsurirken dogurcam diye
Kız tövbe de Allah korusun az hapsirmaya çalış bari gülmeyi geçtim

Hahah benim esim de göz kalemlerimi falan kırıp atmıştı niye gözlerini ortaya çıkarıyon böyle kalem çekip diye
Yazık Bilmiyodu ki evlenince kök söktürcem
Ay şaka bı yana Allah huzur versin eslerimizle aramıza,fazlası da tabi ki zarar

Insan bir noktadan sonra hakaret saymaya başlıyor bu kıskançlığı dozunda bırakmak lazım, amin kuzum

Aynen kuzum once bankaya gittim sonra nufusa teslim ettim evraklari basvuruyu yaptim bikac gune adrese gelecek ehliyetim kimligim .
Evet annem bizdeydi kizim onunla gayet iyi durmus bu cok iyi bisy cnku bana cok bagli bi cocuk bazrn birakip cikicam arada bana da cocuga da lazjm .
Canim esle de oturmak guzel ama cocuk seni erken kaldiriyor bu seklde yemekte pek yedigin yok zaten Allah korusun hasta olursun direncin duser. Cocuk okuldayken olsun uyu biraz kendini iyi hissedersin bence .

I inessa armand aksam aklima geldin kiz . senin kenani izliyorduk yarismaci kiz seyircileri dusunmuyorum suan sade siz ve ben varmisim gibi dedi guya heycanli degilim gibisine .
Bende dedm ki hee hergun insan karsiisinda k. Imirzaliogluyla oturuyor ya dedim esim de dediki kenan mi kivanc mi kivanc tabiki dedim kivanc mi boz mu dedi kivanc tabiki dedim kivanc mi burak ozcivit mi dedii burak tabikiiii diye atladim esimin surat ifadesi Allah Allahh der gbydi ama adam kabullenmis begendigim unluleri oyle gordum onu bu aksam eskiden olsa bu sorulari boyle cevaplicamda ben o da oyle sakin durucak heee

Yalnız kenan hemen nasıl da benim kenan oluvermiş benim eşim hala kabullenemedi maalesef. Ama geçen gün gördüğüm rüyamı anlattım ona itiraf ettim yani sonunda. Sen acaba birine aşık filan oldun da rüya diye gelip burada vicdanini mi rahatlatiyorsun anlatarak diyor ruh hastası. Sen gerçekten hastasın dedim

Oh my goood dha neler esin neler dusunuyr kiz oylee korktumm ... aynen senin kenan kivanc ve burak yillardir begendiklerim oldgndan kabullenmis bu aksam anladm bende sasirmadim desem yalan olur bir bir saydi begendklerimi ...

Oh my goood dha neler esin neler dusunuyr kiz oylee korktumm ... aynen senin kenan kivanc ve burak yillardir begendiklerim oldgndan kabullenmis bu aksam anladm bende sasirmadim desem yalan olur bir bir saydi begendklerimi ...

E güzel bişey tabii eşlerin birbirini tanıması benim eşim de zeynep çamcı mıydı neydi onu beğeniyor mesela farkediyorum. Bi gün o televizyonu birimizden birisi parçalamazsa iyi :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…