- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.541
İşte sinirlenince insn gözü görmüyor bnmde.oule olur genelde
zaten benm.sinirlenmedigim.an pek yok gbi bişey
Ben.gunde 20 ye yakın hapsuriuorm düşmüyorKız Ross çok gülme,bebek firtlar falan cicinin eşi gibi bende sana diyim
Ya saol hiç aklıma iş düşmedi şimdiAmaaan kuzum ben hiç bu konularda kadınlara takmıyorum valla, aldatası varsa aldatır zaten bir adam
O kadın olmaz başkası olur, o olmaz öbürü olur
Kimse olmazsa beyninde aldatır yani
O yüzden hiç kasıp da kendimi yoramambizim ilişkide kıskanç olan taraf eşim daha çok her sabah kalkar ne giymisim, makyaj yapmis miyim bakar ne bu kadar süslendin der laf söyler, ben de çıkar giderim yav he diye diye
Vallahi öyle yaa sooka şoka zehirlerini bize aksettirdiler sonunda mahvettiler bizi asabi ettilerAkreple evliyiz biz, mazeretimiz var asabiyiz bizz
Ya saol hiç aklıma iş düşmedi şimdi
Ay erkeğin kıskançlığı daha beter,yine biz gülerek fln yumsatip kiskaniyoruz
Kız tövbe de Allah korusunBen.gunde 20 ye yakın hapsuriuorm düşmüyor
Gülerken de düşmez heraldehahahahahaja
Hatta korkuyoruz hapsurirken dogurcam diye
Mevsimsel alerjim var kuzum ben ilkbahar ve sonbahar aylarında felegim.sasarKız tövbe de Allah korusunaz hapsirmaya çalış bari gülmeyi geçtim
Hahah benim esim de göz kalemlerimi falan kırıp atmıştı niye gözlerini ortaya çıkarıyon böyle kalem çekip diyeHahahah acı gerçekler, gerçekçi bir insanım ben nobranlık derecesinde üzgünüm
Ya nişanlıyken burnumdan getirirdi benim, niye ruj sürdün, niye öyle giyindin, niye bunu yaptın, niye onunla konuştun
Valla niye sabrettim bilmiyorum allahtan artık abartmıyor :)
Ayy feci bişey o canım geçmiş olsun,iyi bari yine azalmisMevsimsel alerjim var kuzum ben ilkbahar ve sonbahar aylarında felegim.sasar
Alıştım artık eskiden daha çoktu ama şimdi iyi gene
Saol cnmAyy feci bişey o canım geçmiş olsun,iyi bari yine azalmis
Hahah benim esim de göz kalemlerimi falan kırıp atmıştı niye gözlerini ortaya çıkarıyon böyle kalem çekip diye
Yazık Bilmiyodu ki evlenince kök söktürcem
Ay şaka bı yana Allah huzur versin eslerimizle aramıza,fazlası da tabi ki zarar
Aynen kuzum once bankaya gittim sonra nufusa teslim ettim evraklari basvuruyu yaptim bikac gune adrese gelecek ehliyetim kimligim .aynen gündüz yatamıyorum. gece de esim oturmak istiyosabahin kör vakti de oğlan kalkiyo
yatağa bakıp bakıp zeki Müren gibi elbet bı gün buluşacağız diye şarkılar söylüyorum
oyyy maşallahiyi yürüdün yani bugün. gezme nasil sayılmıyo baya gezmek için yürüyüş yapmışsın çocuğu annene bırakman da iyi olmuş. sensiz duruyosa harika:)
bitti mi peki islerin artik:)
Elimdeki kitabı bitiriyorum
Kızın doğal olmayan halini düşünemedim şuankızın doğal hali builk bi kaç seferden sonra artık bize de normal gelmeye başladı
ben pek giremiyorum kuzu pombe gibiyim var mis sizden gelismelerAynı bildigin gibi canım kk takilmaca sohbet muhabbet bebeler nasıl CNm
I inessa armand aksam aklima geldin kiz . senin kenani izliyorduk yarismaci kiz seyircileri dusunmuyorum suan sade siz ve ben varmisim gibi dedi guya heycanli degilim gibisine .
Bende dedm ki hee hergun insan karsiisinda k. Imirzaliogluyla oturuyor ya dedim esim de dediki kenan mi kivanc mikivanc tabiki dedim kivanc mi boz mu dedi kivanc tabiki dedim kivanc mi burak ozcivit mi dedii burak tabikiiii diye atladim esimin surat ifadesi Allah Allahh der gbydi ama adam kabullenmis begendigim unluleri oyle gordum onu bu aksam eskiden olsa bu sorulari boyle cevaplicamda ben o da oyle sakin durucak heee
Oh my goood dha neler esin neler dusunuyr kiz oylee korktumm ... aynen senin kenanYalnız kenan hemen nasıl da benim kenan oluvermişbenim eşim hala kabullenemedi maalesef. Ama geçen gün gördüğüm rüyamı anlattım ona itiraf ettim yani sonunda. Sen acaba birine aşık filan oldun da rüya diye gelip burada vicdanini mi rahatlatiyorsun anlatarak diyor ruh hastası. Sen gerçekten hastasın dedim
Oh my goood dha neler esin neler dusunuyr kiz oylee korktumm ... aynen senin kenankivanc ve burak yillardir begendiklerim oldgndan kabullenmis bu aksam anladm bende sasirmadim desem yalan olur bir bir saydi begendklerimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?