Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara kim.bayilmiyor ki dalgacı tospikler
Dün videoya cekiyorm en son diyor ki YouTube kanalıma.abone olmayı unutmayın sizi seviyirmmm
Dedm sen ne ara öğrendin gördün bir de açsam neler ogrencekler başıma youteber kesilcekler

Eve ilk taşındığımizda da almış telefonu evin her yerini çekmiş burası mutfak birası lavabo arkadaşlar ev turumuz bitti diyor
Şaştım kaldım yemnle

E güzel bişey tabii eşlerin birbirini tanıması benim eşim de zeynep çamcı mıydı neydi onu beğeniyor mesela farkediyorum. Bi gün o televizyonu birimizden birisi parçalamazsa iyi :))
Yaa tosia ben boyle konusuyorum bak adamcegzim beni olgunlukla karsiliyo bi unluyu kiskanmamayi ogrenmis en azndan eskiden asla ima.dahi etsem bozulurdu yillar gecip tanidikca astik biseyleri sukur sizinde oyle olmus belliki ama ayninin tam tersi olsa o bana sakadan takilsa bi unluyle ilgli begeni tarzinda ben.kaldiramam kiz cok bozulurum

Izlediklerinden hemen kapiyorlar sonra biz sokk
Benim 3 yasndaki fistigimda oyuncak tlf.la cekim yapiyo guya kanalima hosgeldiniz diyoo ayni senin oglnlar gbi

Ben mesela eşimin bi ünlüyü beğendiğini şöyle anlıyorum dizi izliyoruz diyelim, "aşkım bu kız nerede oynuyordu yaa sanki bi dizide oynamıştı önceden"
Hee oynuyordu napicaksin çok mu beğendin diyorum hemen, yok daha neler falan öyle güler geçeriz :))
Ama kenan hayranlığım farklı bir boyut onu kabullenemiyor, çünkü onu izlerken sanki gerçekten bizim evde oturmuş yarışma sunuyor gibi oluyor ben tv ye bakarken yüzüm filan al al oluyor

Izlediklerinden hemen kapiyorlar sonra biz sokk
Benim 3 yasndaki fistigimda oyuncak tlf.la cekim yapiyo guya kanalima hosgeldiniz diyoo ayni senin oglnlar gbi
Ben izletmiyirm ki izletsem anlıcam
Televizyon bile kısıtlıdır bir saati gecmz
Telefon hafta içi vermem mesela
Ama illa dedesi izlerken sayısı izlerken duymuş olabilir onu bilemem :)

Ben izletmiyirm ki izletsem anlıcam
Televizyon bile kısıtlıdır bir saati gecmz
Telefon hafta içi vermem mesela
Ama illa dedesi izlerken sayısı izlerken duymuş olabilir onu bilemem :)
Yani mutlaka gormus ki oyle soyluyor bizimde evde wi fi yok istemiyorum tablet alcakti babasi istemedim hic gerek yok ilerde zten malesef cok mudahale edemeyecegz ne kadr gec o kadr iyi senij ufak kac yasndaydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…