- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.561
Onlara kim.bayilmiyor ki dalgacı tospiklerHuhhhhhokuya okuya geldiim.
ByNkoaLa ellerine sağlıııkk ııımm ❤ çocuklarına bayıldıım
@Negohatun hoşgeldin
@samdan yaa ne tatlıı bii oğlun varr maşallah çok da akıllı
Nasılsınız herkes İyii inşallahh ❤
Yaa tosia ben boyle konusuyorum bak adamcegzim beni olgunlukla karsiliyo bi unluyu kiskanmamayi ogrenmis en azndan eskiden asla ima.dahi etsem bozulurdu yillar gecip tanidikca astik biseyleri sukur sizinde oyle olmus belliki ama ayninin tam tersi olsa o bana sakadan takilsa bi unluyle ilgli begeni tarzinda ben.kaldiramam kiz cok bozulurumE güzel bişey tabii eşlerin birbirini tanımasıbenim eşim de zeynep çamcı mıydı neydi onu beğeniyor mesela farkediyorum. Bi gün o televizyonu birimizden birisi parçalamazsa iyi :))
Var CNm artık giremiyor ıse basladı kendı topigine bile giremiyorbu arada tatlis anne digerleri yokmu
Izlediklerinden hemen kapiyorlar sonra biz sokkOnlara kim.bayilmiyor ki dalgacı tospikler
Dün videoya cekiyorm en son diyor ki YouTube kanalıma.abone olmayı unutmayın sizi seviyirmmm
Dedm sen ne ara öğrendin gördün bir de açsam neler ogrencekler başıma youteber kesilcekler
Eve ilk taşındığımizda da almış telefonu evin her yerini çekmiş burası mutfak birası lavabo arkadaşlar ev turumuz bitti diyor
Şaştım kaldım yemnle
Yaa tosia ben boyle konusuyorum bak adamcegzim beni olgunlukla karsiliyo bi unluyu kiskanmamayi ogrenmis en azndan eskiden asla ima.dahi etsem bozulurdu yillar gecip tanidikca astik biseyleri sukur sizinde oyle olmus belliki ama ayninin tam tersi olsa o bana sakadan takilsa bi unluyle ilgli begeni tarzinda ben.kaldiramam kiz cok bozulurum
hadi ya onsuz olmuyor vallah buralar anam bu tobigin sahibi nerdr hanimefendi topigi kurfu kendi yok operalar cinneti nur sonra begenme kralive adel tulpar yok muVar CNm artık giremiyor ıse basladı kendı topigine bile giremiyor
İyi geceler yatıyoz mu @tosia mm
Canım burası B Brunello Cicinelli topiğihadi ya onsuz olmuyor vallah buralar anam bu tobigin sahibi nerdr hanimefendi topigi kurfu kendi yok operalar cinneti nur sonra begenme kralive adel tulpar yok mu
İyi geceler tatlımEvet canım yatayım çok uykum var, geç bile kaldım
Yat dinlen tam soracaktim kizin uyumadimi diye cnm iyigecelerrEvet canım yatayım çok uykum var, geç bile kaldım
iste kocasi benimki gibi polis olan gaci
Ben izletmiyirm ki izletsem anlıcamIzlediklerinden hemen kapiyorlar sonra biz sokk
Benim 3 yasndaki fistigimda oyuncak tlf.la cekim yapiyo guya kanalima hosgeldiniz diyoo ayni senin oglnlar gbi
İyi geceler canmIyi geceler kizlar ❤
Yani mutlaka gormus ki oyle soyluyorBen izletmiyirm ki izletsem anlıcam
Televizyon bile kısıtlıdır bir saati gecmz
Telefon hafta içi vermem mesela
Ama illa dedesi izlerken sayısı izlerken duymuş olabilir onu bilemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?