Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani mutlaka gormus ki oyle soyluyor bizimde evde wi fi yok istemiyorum tablet alcakti babasi istemedim hic gerek yok ilerde zten malesef cok mudahale edemeyecegz ne kadr gec o kadr iyi senij ufak kac yasndaydi
Aynen bnde öyle dusunuyorm

Ufaklık dört buçuk yaşında Şubat'ta beş yaşına girecek. :)

İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺
@samdan tatlım oglusunu iyi ki dogurmussun iyi ki doğmuş doğum günü kutlu olsun yesin onu teyzesi
Aa bugun muymus dogmgnu kk birinci noteri nice saglkli mutluluk dolu basari dolu yaslari olsun ogulcugunun canimmm ...
Limonsuzzcay hosgeldin beaaaa nirdesinn

Aynen bnde öyle dusunuyorm

Ufaklık dört buçuk yaşında Şubat'ta beş yaşına girecek. :)
Masallah Allah bagislasin cumlesinin evladini ... onlar bambaska bi dunyalari var masumiyetleriyle bizi bizden aliyorlar her daim masum kalsinlar insallah... kotuler ve kotulukler uzak olsunn evlatlarimiza

Bak seenn şimdiki minikler pek bii fenaa bizi ceplerinden çıkaracak sıpalar

hepsi özlemiş demekki senin elinden biseylerin olmasını
dikkat et kendine yine de :) Allah gücünü kuvvetini versin

erkeklerde öyle be tosi. nasılsa evli sıyrılması kolay olur diye bekar kızları bırakıp evli kadin peşinde koşuyolar nefislerini koreltmek için kullaniyolar resmen

Allah korumuş sizi de yani. manyak mıdır nedir. o zamana kadar akli nerdeyse kadinin. keşke saçını yaksaydin

Allah'ım bide ayrılsın diye bekledi mi çocuk evlenene kadar iyi ki evlenince musallat olmamış bosatmaya çalışmamış ne insanlar var te allahm ya

Sizin büyük askinizda sinirle başlamış iste

aynen canım sonra hemen nisanlandi görücü usulü evlenmistir sanırım
evlerden ırak olsunlar ya.

Ahh samdann neler cektim ben o manyaktan. Benim eşim 30 yaşında şu an, o kadın da 40 yaşındadır muhtemelen. Eşimle yan yana çalışıyorlardı, ikisi de yöneticiydi ve sürekli dip dibelerdi. Kadın da aynı zamanda benim arkadaşımdı seviyordum yani.
Biz eşimle sevgili olana kadar gayet normal iş arkadaşı olarak çalışıyorlardı hatta bizim sevgili olduğumuzu duyana kadar diyeyim.
Bizden yaşça büyük bir abimiz o kadını kastederek tosia sakın sevgili olduğunuzu x e söyleme, tavrı değişir filan demişti. Yok artık daha neler ancak sevinir dedim, ikimizi de seviyor ya.

Allahım bu öğrendi başladı hemen. Sevgiliyiz kahvaltıya gidiyoruz bir yere, yer bildirimi yapıyorduk o zamanlar. Başlıyordu hemen ooo dün kahvaltıya mı gittiniz, hmmm
Triplere giriyor resmen

Ya da birine canım diyorum, aaa x bana hep canım der diyor. Eşimi kastederek.
Allahım ölür müsün öldürür müsün :)

Aaay evet çok güzel fikir verdin şu ann hem ev moduna girmemiş olur, hem de sosyallesirr
Ya senin bu mantıklı fikirlerin bana çok iyi geliyor ❤❤

ne demek kuzum işe yararsa ne mutlu bana:)
şubata kadar para biriktirip gönlünce gez kızınla istanbuldasin zaten akvaryuma bayilmisti benimki:) oraya gotur mesela bı gün.

çok benzerini yaşadım bende gerçekten insanları sorgulamıştım o dönem
eşimle üniversitede aynı sınıftaydık, en yakın arkadaşlarımdan biri de şıp sevdiydi, bizim hoşlandığımızı birbirimizden falan biliyordu
sonrasında biz sevgili olduk falan gitmiş orda burda bende X i seviyordum büşra bana yanlış yaptı falan diyormuş
aa ben bi duydum şok oldum gittim yüzleştim
sonra ağladı sızladı geri kalan 3,5 sene boyunca yüzümüze bakmadı 2. öğretimlerle derslere girmeye falan başladı

Ay insan kafayı yer yaa
Biz o kadar samimi arkadaş değildik zaten hem benden 15 yaş büyük hem yönetici olduğu için saygı duyuyordum kadına. Herkes arkasından kötü konuşuyordu ben milleti susturuyordum o aslında öyle biri değil diye.
Bana 3 sene boyunca kafayı yedirtti, sadece bana da değil içeride sevgilisi olan nişanlanan evlenen erkekleri direk yakın markaja alıyordu.

Bi gün dedim ki en sonunda bu hareketleri yaparak beni kızdırıp aramızı filan bozmuyorsun, kendin küçük düşüyorsun. Herkes arkandan ka*ar diyor, bil istedim.

O günden sonra bana ve eşime uzak durdu. Zaten en sonunda başka bi ahlaksızlık yüzünden defoldu gitti

ay nasıl bir eziklik ya
hakettiğini bulmuş pislik kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…