- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.581
Aynen bnde öyle dusunuyormYani mutlaka gormus ki oyle soyluyorbizimde evde wi fi yok istemiyorum tablet alcakti babasi istemedim hic gerek yok ilerde zten malesef cok mudahale edemeyecegz ne kadr gec o kadr iyi senij ufak kac yasndaydi
Aa bugun muymus dogmgnuİyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺
@samdan tatlım oglusunu iyi ki dogurmussun iyi ki doğmuş doğum günü kutlu olsun yesin onu teyzesi☺
Masallah Allah bagislasin cumlesinin evladini ... onlar bambaska bi dunyalari var masumiyetleriyle bizi bizden aliyorlar her daim masum kalsinlar insallah... kotuler ve kotulukler uzak olsunn evlatlarimizaAynen bnde öyle dusunuyorm
Ufaklık dört buçuk yaşında Şubat'ta beş yaşına girecek. :)
Bak seenn şimdiki minikler pek bii fenaa bizi ceplerinden çıkaracak sıpalarOnlara kim.bayilmiyor ki dalgacı tospikler
Dün videoya cekiyorm en son diyor ki YouTube kanalıma.abone olmayı unutmayın sizi seviyirmmm
Dedm sen ne ara öğrendin gördün bir de açsam neler ogrencekler başıma youteber kesilcekler
Eve ilk taşındığımizda da almış telefonu evin her yerini çekmiş burası mutfak birası lavabo arkadaşlar ev turumuz bitti diyor
Şaştım kaldım yemnle
Ama ben seni etiket ettiydim sankiBir etiketim bile yok☹ hiç merak edenim olmamış
Dalga bile geçiyorlar bizimleBak seenn şimdiki minikler pek bii fenaa bizi ceplerinden çıkaracak sıpalar
Amin insMasallah Allah bagislasin cumlesinin evladini ... onlar bambaska bi dunyalari var masumiyetleriyle bizi bizden aliyorlar her daim masum kalsinlar insallah... kotuler ve kotulukler uzak olsunn evlatlarimiza
Beş kere falan ellerine sağlık anne en sevdiğimiz çorbayı yapmışsın dediler ikişer tabak yediler
Akros donmuş diyor mutfağa kadın eli değdiği çok belli
Amin canmmm aminnn
Ufak çapta bel ağrısı yasiyirm ama geçer yatınca
Bazı pislikler gerçekten özellikle evli, sevgilisi olan erkeklere takiklar yaa
Hani sana bahsetmistim ya 2 yıl 3 yıl boyunca bi allahin cezasiyla uğraştım diye, o da oyleydi
Biz sevgili olunca eşime taktı kafayı manyak. Bi de beni uyarmislardi yani ona karsi. Offf deli oluyorum hala o kadini düşündükçe
Allah'ım bide ayrılsın diye bekledi mi çocuk evlenene kadariyi ki evlenince musallat olmamış bosatmaya çalışmamış ne insanlar var te allahm ya
Sizin büyük askinizda sinirle başlamış iste
erkeklerde öyle be tosi. nasılsa evli sıyrılması kolay olur diye bekar kızları bırakıp evli kadin peşinde koşuyolarnefislerini koreltmek için kullaniyolar resmen
Allah korumuş sizi de yani. manyak mıdır nedir. o zamana kadar akli nerdeyse kadinin. keşke saçını yaksaydin
Aaay evet çok güzel fikir verdin şu ann hem ev moduna girmemiş olur, hem de sosyallesirr
Ya senin bu mantıklı fikirlerin bana çok iyi geliyor ❤❤
Ahh samdann neler cektim ben o manyaktan. Benim eşim 30 yaşında şu an, o kadın da 40 yaşındadır muhtemelen. Eşimle yan yana çalışıyorlardı, ikisi de yöneticiydi ve sürekli dip dibelerdi. Kadın da aynı zamanda benim arkadaşımdı seviyordum yani.
Biz eşimle sevgili olana kadar gayet normal iş arkadaşı olarak çalışıyorlardı hatta bizim sevgili olduğumuzu duyana kadar diyeyim.
Bizden yaşça büyük bir abimiz o kadını kastederek tosia sakın sevgili olduğunuzu x e söyleme, tavrı değişir filan demişti. Yok artık daha neler ancak sevinir dedim, ikimizi de seviyor ya.
Allahım bu öğrendi başladı hemen. Sevgiliyiz kahvaltıya gidiyoruz bir yere, yer bildirimi yapıyorduk o zamanlar. Başlıyordu hemen ooo dün kahvaltıya mı gittiniz, hmmm
Triplere giriyor resmen
Ya da birine canım diyorum, aaa x bana hep canım der diyor. Eşimi kastederek.
Allahım ölür müsün öldürür müsün :)
çok benzerini yaşadım bende gerçekten insanları sorgulamıştım o dönem
eşimle üniversitede aynı sınıftaydık, en yakın arkadaşlarımdan biri de şıp sevdiydi, bizim hoşlandığımızı birbirimizden falan biliyordu
sonrasında biz sevgili olduk falan gitmiş orda burda bende X i seviyordum büşra bana yanlış yaptı falan diyormuş
aa ben bi duydum şok oldum gittim yüzleştim
sonra ağladı sızladı geri kalan 3,5 sene boyunca yüzümüze bakmadı 2. öğretimlerle derslere girmeye falan başladı
Ay insan kafayı yer yaa
Biz o kadar samimi arkadaş değildik zaten hem benden 15 yaş büyük hem yönetici olduğu için saygı duyuyordum kadına. Herkes arkasından kötü konuşuyordu ben milleti susturuyordum o aslında öyle biri değil diye.
Bana 3 sene boyunca kafayı yedirtti, sadece bana da değil içeride sevgilisi olan nişanlanan evlenen erkekleri direk yakın markaja alıyordu.
Bi gün dedim ki en sonunda bu hareketleri yaparak beni kızdırıp aramızı filan bozmuyorsun, kendin küçük düşüyorsun. Herkes arkandan ka*ar diyor, bil istedim.
O günden sonra bana ve eşime uzak durdu. Zaten en sonunda başka bi ahlaksızlık yüzünden defoldu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?