Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kk birinci noteri ımmm biricik oğluşunun doğum günü kutlu olsun,iyi ki doğmuş paşa nice mutlu, huzurlu sağlıklı günleri olsun,ayağına taş değmeden büyüsün,hayırlı evlat olsun dilerim Rabbimden canimm benim için öpüver yanaklarindanadı lazım değil bı teyze var o seni cookk öpüyor dee

ay nasıl bir eziklik ya
hakettiğini bulmuş pislik kadın

Ya mesela iş yerinden arkadaşlarımızın düğününe gidiyoruz giyiniyor bembeyaz abiye. Herkes dalga geçiyor gelini vurup yerine geçecek herhalde iyice kafayı yedi diyorlar :) insan kendini niye bu hale düşürür anlamıyorum. Gayet güzel hoş da bir kadın evlenmek istiyor ama evlilerle evlenmek istiyor galiba
Bir de annemin vefat ettiğini duymuş birinden beni arıyor tosiacim sana gelmek istiyorum konum atar misin diye. Yokum ben evde 3 4 ay yokum sagol gelmiş kadar oldun dedim

Sana da deli diyen ne bileyim gitsin kendisi delirsin
Bencede
Ağzına burnuna tülbent bağlayıp yap ben öyle yapardım

Ben doktor maskesi alıp gelmiştim hiç onun faydası da olmamıştı
O koku geçiriyor ama tülbent öyle değil şey var birde böyle gaz maskesine benzeyen, bende var yağ çöz vs kullanırken takardım önceden

Bu hiç aklıma gelmedi gelseydi en başından alirdm kimseye de.minner etmzdm
Nego bu şimdi mi soylenir
Puuu sana jajajaaj
Ya kuzum tülbent yazdım ben sana ama bu maskeyi geçen çekmece düzenlerken gördüm, şimdi sen yazınca aklıma geldi
Seni iyi anlıyorum, ben ilk de hiç çıkarmadım ama inan her yemek kokusundan tiksindim hele et türü, doğumdan sonra bile aylarca tavuk balık yiyemedim. Benim hiç kimsem yoktu gurbette eşimde yemek asla yapamaz, tencere tencere yemek yapsa da biri yesem diye ağladığımı bilirim haşlanmış patates, meyve, kraker, ekmekle beslendim ben resmen o dönem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…