- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.461
Hayirlara ciksin InsAllah Cukubellamm yaa.. sen bu rüyayi simdi suyu ac su akarken anlat ve icinden oku Kuzumm .. olur bende ne rüyalar görürdüm etkisinden cikamazdim .. Rabbim hayirlara cikarsin icini ferah tut canimm ..Kuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Rüyamda eşimle üniversite okuduğumuz şehirdeyiz. O benim yakın bir kız arkadaşımla birlikte başka bir yerde, bir mekandalar. Yanlarına gitmek istiyorum eşim beni karşılamaya gelmiyor. Hatta konuşmuyor bile ben irtibatı hep arkadaşla kuruyorum. Neyse yanlarına gittim, arkadaşa neyi var bu adamın dedim. Seni sevmiyormuş artık dedi. Nasıl yani kendi ağzıyla mı söyledi bunu dedim. Evet bizzat ağzıyla söyledi dedi. Ben ağlaya ağlaya mekanı terket nasıl koşarak kaçıyorum. Eşim arkamdan bağıra bağıra koşup beni kovalıyor. Bir yandan arkadaşa sövüyor. Ben gelme peşimden adi adam diyorum ahaha o da buradaki tek adi arkadaşın falan diyor.
Şimdi anlatınca sanki komik oldu ama görürken komik değildi ya.Ağlamaktan gözlerim çapak tutmuş gözlerimi açamadım 15 dakika. Çok üzülüyorum şuan. Ben artık kırılmış bir ciciyim..
Eki Görüntüle 2296038
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Yaa kiyamammKuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Rüyamda eşimle üniversite okuduğumuz şehirdeyiz. O benim yakın bir kız arkadaşımla birlikte başka bir yerde, bir mekandalar. Yanlarına gitmek istiyorum eşim beni karşılamaya gelmiyor. Hatta konuşmuyor bile ben irtibatı hep arkadaşla kuruyorum. Neyse yanlarına gittim, arkadaşa neyi var bu adamın dedim. Seni sevmiyormuş artık dedi. Nasıl yani kendi ağzıyla mı söyledi bunu dedim. Evet bizzat ağzıyla söyledi dedi. Ben ağlaya ağlaya mekanı terket nasıl koşarak kaçıyorum. Eşim arkamdan bağıra bağıra koşup beni kovalıyor. Bir yandan arkadaşa sövüyor. Ben gelme peşimden adi adam diyorum ahaha o da buradaki tek adi arkadaşın falan diyor.
Şimdi anlatınca sanki komik oldu ama görürken komik değildi ya.Ağlamaktan gözlerim çapak tutmuş gözlerimi açamadım 15 dakika. Çok üzülüyorum şuan. Ben artık kırılmış bir ciciyim..
Eki Görüntüle 2296038
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
şaşırdık mıı?şaşırmadıkKuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Eki Görüntüle 2296038
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Sen gel hep beklerimAyyyyy seni ozleriz biz ama buralarda kiiiBen profilini sürekli taciz etcem söz Çayımızı limonsuz içerken ki ben hep oyle içerim seni yad edicez kuzum sen de kendine iyi baaak ❤❤
Köye geldim tatlım boşluk buldum sizi okuyorumCayimizin Limonsuzu nere gidiyüüür seksüü gacilarr
Cicim sen içini bi ferah tutsana artık. Adam deli divane olmuş senden başka herkes umru dışı. Kocişine önce bi patlat sonra da sarıl için rahatlasınKuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Eki Görüntüle 2296038
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Oyyy benim cicimi seytan rüyasında korkutmuş mu adi şeytan pislik defol git cicimin basındanKuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Eki Görüntüle 2296038
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Kuzum hayra çıksın inşallah oluyor böyle rüyalar ama sen çok takılma balım içini ferah tut .kıyamam yaa etkisinde kalıyor tabi insan.
Hayirlara ciksin InsAllah Cukubellamm yaa.. sen bu rüyayi simdi suyu ac su akarken anlat ve icinden oku Kuzumm .. olur bende ne rüyalar görürdüm etkisinden cikamazdim .. Rabbim hayirlara cikarsin icini ferah tut canimm ..
Yaa kiyamammo arkadaşla aldatiyodu sandım seni ilk başta okurken aslında saçlarım tiftiklenmisti valla ama sonuna kdr okuyunca sadece sevmedigini şöylemis olduğunu gördüm,her ne kadar oda çok kötü bı durum olsa da aldatma olmadığı için bı ohh çektim be cicim yaa neyse eşinle kavga et uyanınca, sinirini cikarda bari boşa üzülmüş ağlamış olma derim,enerjini o şekilde bari tekrar topla,haketmis hem üzülme bee sen gulmelere layıksın boşver öyle rüyaların Allah cezasını versin bizim psikolojimizi bozmakta üstune yok bu rüyaların ama üzülme seenn
şaşırdık mıı?şaşırmadık
Sen gel hep beklerim
Köye geldim tatlım boşluk buldum sizi okuyorum ☺
Cicim sen içini bi ferah tutsana artık. Adam deli divane olmuş senden başka herkes umru dışı. Kocişine önce bi patlat sonra da sarıl için rahatlasın
Bdv yi çok okumaktan. Ben de bir ara hep eşimin beni aldattığını görüyordum rüyamda iyyy tüylerim ürperdi yine. Hele bir konu vardı ki günlerce etkisinden çıkamamistim.
Allah kahretsin kötü rüyam sonuçlarını vermeye başladı bile. Bana yine yatılı misafir geliyormuş. Lanet olsun çünkü onlar da annelerine lanet etmişti. (RTÜK netflix ten sonra beni de sansürledi)Oyyy benim cicimi seytan rüyasında korkutmuş mu adi şeytan pislik defol git cicimin basından
Allah kahretsin kötü rüyam sonuçlarını vermeye başladı bile. Bana yine yatılı misafir geliyormuş. Lanet olsun çünkü onlar da annelerine lanet etmişti. (RTÜK netflix ten sonra beni de sansürledi)Şimdi gidiyorum evimi adam edip misafirleri bıçaklamamak için sabır namazı kılacağım. Elveda
Ahahahha sana kolay gelsin ben yatayım uyuyayım biraz sana yardıma gelirimAllah kahretsin kötü rüyam sonuçlarını vermeye başladı bile. Bana yine yatılı misafir geliyormuş. Lanet olsun çünkü onlar da annelerine lanet etmişti. (RTÜK netflix ten sonra beni de sansürledi)Şimdi gidiyorum evimi adam edip misafirleri bıçaklamamak için sabır namazı kılacağım. Elveda
çaylarına domestos kat ülsünlerAllah kahretsin kötü rüyam sonuçlarını vermeye başladı bile. Bana yine yatılı misafir geliyormuş. Lanet olsun çünkü onlar da annelerine lanet etmişti. (RTÜK netflix ten sonra beni de sansürledi)Şimdi gidiyorum evimi adam edip misafirleri bıçaklamamak için sabır namazı kılacağım. Elveda
Viiss aneyy dört bi koldan gelek yardima cukubellam .. sakinligini koru gececek bu günler beybisiAllah kahretsin kötü rüyam sonuçlarını vermeye başladı bile. Bana yine yatılı misafir geliyormuş. Lanet olsun çünkü onlar da annelerine lanet etmişti. (RTÜK netflix ten sonra beni de sansürledi)Şimdi gidiyorum evimi adam edip misafirleri bıçaklamamak için sabır namazı kılacağım. Elveda
Kuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Eki Görüntüle 2296038
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Bayram önü yatılı misafirde neymiş be ciciAllah kahretsin kötü rüyam sonuçlarını vermeye başladı bile. Bana yine yatılı misafir geliyormuş. Lanet olsun çünkü onlar da annelerine lanet etmişti. (RTÜK netflix ten sonra beni de sansürledi)Şimdi gidiyorum evimi adam edip misafirleri bıçaklamamak için sabır namazı kılacağım. Elveda
Daha temiz bir ölüm hayal edemiyorumçaylarına domestos kat ülsünler
İnşallah aminViiss aneyy dört bi koldan gelek yardima cukubellam .. sakinligini koru gececek bu günler beybisi
Hemde nasıl seviyorum, çok ama çok seviyorum İlahi brunellocum çok tatlısınamaa kocişini çok seviyorsun demek kii kıyamamm kötü rüya bunlar pis rüyaa hiç aldırış etme unut bile, doğum günüsünü düşün
Ne diyecek kendi anne babasıBayram önü yatılı misafirde neymiş be cicibicaklasan yeri yani eşin ne diyor bu duruma
Yaa kv kp ise ne denilir ki zaten canımın içiDaha temiz bir ölüm hayal edemiyorum
İnşallah amin
Hemde nasıl seviyorum, çok ama çok seviyorum 
Ne diyecek kendi anne babasıbenim kp asker. Tayini çıktı. Taşınma işleriyle uğraşıyoruz. O yüzden biraz mecburi oldu. Hem bayram üstü hem doğum günü muhabbeti var biliyorsun. Bakalım nasıl olacak
Ay yarıldım tövbeler olsunBakın ne buldum bizim için
Yoruldum artık çok geç Yaa kv kp ise ne denilir ki zaten canımın içimecburi bir durum diyosun madem sevdiceğin için biraz sabret bakalim, hemen giderler umarım seni fazla yormadan tabi
Ahahaha koptum zaten bi çiftleşme merasimi sırası da gerçekleşiyor bi dişi Arizona kertenkelesi eşini bulmuş bir başka dişi Arizona kertenkelesi eşini bulmak üzree etkileyici dans girişiminde bulunuyorAy yarıldım tövbeler olsunArizona kertenkelesi çiftleşme dansıdır bu, dişi kertenkele avını etkilemek için bu ürkek ve cilvelek dans hareketlerini sergileyerek çiftleşmeye çağırır, nerede görsem tanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?