- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.621
Ya ben anlamadım ki, aslında her şey normaldiDaha doktora gitmedik kız diye seviyorum valla
Küsüp erkeğe donmzse kızdır ins
Gene saçma sapan sebepten mi gittin
Günaydın mehlikamgünaydın, hoş geldin
banın uzun sürdü sanki
Eski is yerimde bi kadın vardı, bize diyordu ki kızlar sakin salaklik etmeyin, maasi alinca direk etilere nisantasina gidin bi kafede kahve için tek basiniza, oralardan zengin koca bulursunuz diyordu biz gülüyorduk tabiisonra kendisi oralardan zengin yaşlı bi adamla evlendi
Al bnm ikinci versiyonum.ilkinde resmen öyleydim bir de biz yeni evliydik ayy evin kokusu hala burnuma gelir o derece tiksinmistim evden eşim beni ailemin yanına gönderdi bn bakamiom sana yemek de yiyemiyorsun yapamiyirm annen yanında dur dedi dört ay orda kaldım sonra ev taşındık falan derken o süreci zor atlattıkYa kuzum tülbent yazdım ben sana ama bu maskeyi geçen çekmece düzenlerken gördüm, şimdi sen yazınca aklıma geldi
Seni iyi anlıyorum, ben ilk de hiç çıkarmadım ama inan her yemek kokusundan tiksindim hele et türü, doğumdan sonra bile aylarca tavuk balık yiyemedim. Benim hiç kimsem yoktu gurbetteeşimde yemek asla yapamaz, tencere tencere yemek yapsa da biri yesem diye ağladığımı bilirim haşlanmış patates, meyve, kraker, ekmekle beslendim ben resmen o dönem
Bir daha kimsenin opusmesind değişmesine büyüsüne karışmaYa ben anlamadım ki, aslında her şey normaldi
biri konu açmış, büyü neden bozuldu terketi beni falan diye . bende 3 günde tanıdığın bir adamı öpersen büyünün bozulması çok normal dedim
x bir kişi de namustan, bilmem neden girmiş mevzuya .. bende orda biraz sinirlendim ben namus kavramı ile ilgilii burda bir şey söylemedim vs deyip sinirlendim bir baktım gitmişim
kim kimle öpüşüp sevişiyorsa yapsın bananeben fikrimi söyledim 3 gün tanıdığın adamı saatlerce öpersen büyü bozulur normal dedim
Günaydın cnm hgGünaydın
Nabersinhoşbuldum bebişim
Herhalde ondan başka açıklaması olamaz yaniBir daha kimsenin opusmesind değişmesine büyüsüne karışma
Bak bana pamuktan neler geldi başıma
Belki kurbagadir prense donuscek diye o kdr çok opmustir
iyi diyelim iyi olsunNabersin
Bana da acımadıHerhalde ondan başka açıklaması olamaz yani3 gün tanıyıp saatlerce öpüşmesi bundan mütevellit demek ki
sonra patili konuşunca konuştu oluyorfırsat vermiyorlar fırsat . Ah bana bir fırsat verselerrrrr
Hayır bir de zoruma giden ne biliyor musun rosss, ben namus ile ilgili tek kelime etmediğim halde bana işte onunla ilgili söylemler işte başka başka sözlerhayır abi yiyorsak hepimiz yiyelim neden ben
Kesin yazdığım şeyi dalga geçer gibi algıladılar ondan mune acımadı bastı banı
Gerçekten senin pamuk mevzusu
O enerjiden bana da lazmiyi diyelim iyi olsun
Senden ne haber
demli çay yaptım içiyorum
Çocukları okula götürdüm...
akşam misafirlerim var
Ufak çaplı temizlik yapacağım...
hergün temizlik yapıyorum enerjimi atmak için
Hahahah allah yardımcın olsun ama biraz daha büyüyünce çok tatlı olur bence konuşması filan
Neyse artık sağlık olsunBana da acımadı
Dalga olarak algilamislardir
Boşver herkesin namusu kendisine
Gerçi burda konuları saçma sapan yerlere çekecek o kdr çok insn var ki bdv de
Kocaya sarmadin miNeyse artık sağlık olsun
5 gün bi ara verdim geldim iyi oldu epeydir ban yememiştim özlemişim
Sardım sarmam mıKocaya sarmadin mi
Ve öyle yapiorm hahaahahhaah
NeeeeeeeeeeeKızlar bu arada bunu ilk şuan burada söylüyorum, henüz eşim de bilmiyor :)
reglim ayın 8i idi.. gelmedi. dün merak ettim biraz da şüphelendim gittim kan verdim akşam iş dönüşü betahcg; 255 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?