- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.641
Ne ilgiye geliyorlar ne ilgisizligeSardım sarmam mı
boş işler müdürü napıyon nie ilgileniyon benle dedidedim bu aralar aşkım kabardı sana söyle söyle var bir karın ağrın dedi, dedim KK da ban yedim
ban ne demek dedi, tamam hayatım bir şey yok dedim.. sustukpişman değiliz
Öyleymiş, 4 haftalık görünüyor şuan.Neeeeeeeeeee
Hamiş misin
Betalarin oranlarını bilmiorm
Ahahahahahah
Ay hayırlı sağlıklı olsun ins (;Öyleymiş, 4 haftalık görünüyor şuan.
Aynen kuzum once bankaya gittim sonra nufusa teslim ettim evraklari basvuruyu yaptim bikac gune adrese gelecek ehliyetim kimligim .
Evet annem bizdeydi kizim onunla gayet iyi durmus bu cok iyi bisy cnku bana cok bagli bi cocuk bazrn birakip cikicam arada bana da cocuga da lazjm .
Canim esle de oturmak guzel ama cocuk seni erken kaldiriyor bu seklde yemekte pek yedigin yok zaten Allah korusun hasta olursun direncin duser. Cocuk okuldayken olsun uyu biraz kendini iyi hissedersin bence .
Bonuscum, hoşbuldum canımponcikvegece hoşgeldin gebeymişsin bide allah tamamına erdirsin
Rossum, teşekkür ederim..Ay hayırlı sağlıklı olsun ins (;
Çok sevndm
:d
Tam ezikmişYa mesela iş yerinden arkadaşlarımızın düğününe gidiyoruz giyiniyor bembeyaz abiye. Herkes dalga geçiyor gelini vurup yerine geçecek herhalde iyice kafayı yedi diyorlar :) insan kendini niye bu hale düşürür anlamıyorum. Gayet güzel hoş da bir kadın evlenmek istiyor ama evlilerle evlenmek istiyor galiba
Bir de annemin vefat ettiğini duymuş birinden beni arıyor tosiacim sana gelmek istiyorum konum atar misin diye. Yokum ben evde 3 4 ay yokum sagol gelmiş kadar oldun dedim
Elimdeki kitabı bitiriyorum
Kızın doğal olmayan halini düşünemedim şuan
Huhhhhhokuya okuya geldiim.
ByNkoaLa ellerine sağlıııkk ııımm ❤ çocuklarına bayıldıım
Nego hoşgeldin
kk birinci noteri yaa ne tatlıı bii oğlun varr maşallah çok da akıllı
Nasılsınız herkes İyii inşallahh ❤
Ayy hele o koku çok zor yaaByNkoaLa bende çok tiksinmiştim kokudan kızımın altını ağzıma tülbent bağlayıp değişiyodum. Ramazandı yemek yapmama lüksüm yoktu tülbetle yapıyodum ve yaptığımı yiyemiyodum.
Bonuscum, hoşbuldum canımnasılsın ? keyfin yerinde mi?
Ya evet.. ama neden bilmiyorum dün duyduğum da hiç sevinemedim, Allah affetsin
Neden kiRossum, teşekkür ederim..
Ben pek sevinemedim, bilmem
Ya aslında öyle değil.Kız saçmalama madem sevinmiycektin neye yaptın çocuğu :)
Karıştın şimdi birden görünce normaldir :)
Rossum, aslında çok istiyordum ama ne bileyim.. 3 ay önce olan kürtaj falan.Neden ki
İstemiyor muydun
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺
@samdan tatlım oglusunu iyi ki dogurmussun iyi ki doğmuş doğum günü kutlu olsun yesin onu teyzesi☺
teşekkür ederim cayimAa bugun muymus dogmgnukk birinci noteri nice saglkli mutluluk dolu basari dolu yaslari olsun ogulcugunun canimmm ...
@Limonsuzzcay hosgeldin beaaaa nirdesinn
Korkma güzel şeyler düşün benceRossum, aslında çok istiyordum ama ne bileyim.. 3 ay önce olan kürtaj falan.
Tekrar aynı şey olacakmış gibi hissediyorum öyle geliyor aklıma. Bahara zaten istiyordum ama , korunduğum halde gelmiş olması beni şaşırtıyor. Bilmiyorum ki ya, korkuyorum herhalde
tosia zeynep çamcı çok minyon bir kadın, benim boyum 160 civarı olmasına rağmen benim yanımda minnacık kaldı :)E güzel bişey tabii eşlerin birbirini tanımasıbenim eşim de zeynep çamcı mıydı neydi onu beğeniyor mesela farkediyorum. Bi gün o televizyonu birimizden birisi parçalamazsa iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?