Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ilgiye geliyorlar ne ilgisizlige
Benmki bana diyor ben girdim siteye yöneticiye msj atyim benm hanımı banlayin dedm ondn ban yedin diyor
He he dedm bnde

hayırlı olsun ikisi de o zaman:) biz de daha kimlik değişimi yapmadık valla iyi olmuş dediğin gibi arada birak alissin o da. kız çocuğun bağımlısı çok zor oluyo.

sizle muhabbet edebildigim saatlerde uyumak istemiyorum ya ama dediğin gibi direnç düşüyo hastalıklar sürekli tekrarliyo:) inşallah düzene sokcaz herşeyi bakalım

sen işten vazgeçtin demi:)

Tam ezikmiş

Elimdeki kitabı bitiriyorum

ben yazana kadar kitap bitmistir tabi

Kızın doğal olmayan halini düşünemedim şuan

valla şaşırmayın kızınız falan benzemesin ilerde

teşekkür ederim canım benim akıllı mi tilki kurnazlığı mi gorcez ilerde kuzum:) belki sadece kurnazdir:) babannesine çekmiştir

Ayy hele o koku çok zor yaa
Bende biberon kokusundan nefrt etmiştim vallahi
Gereckten kadın olmak zor yaa

Kız saçmalama madem sevinmiycektin neye yaptın çocuğu :)
Karıştın şimdi birden görünce normaldir :)
Ya aslında öyle değil.
Ben 3 ay önce kürtaj yaşadım ya, ikizlerimi kaybettim. Bahara kadar istemiyordum yani durumun etkisinden aslında yeni çıktım sayılır. sonra geçtiğimiz aylar da 2 ay önce falan biz eşimle ilişkiden sonra ben ella içtim 24 saat sonra , herhangi sorun olmadı. En son sakıncalı ilişkiden sonra bir daha 16-17 saat sonra ella içtim , ama ona rağmen oldu.
Beklemiyordum açıkcası yani ilaç kullandığım halde olması beni şaşırttı, ve tam hazır değilim herhalde. Yani o korku beni çok etkiliyor şuan aynı şeylerin olacağı hissi var gibi

Neden ki
İstemiyor muydun
Rossum, aslında çok istiyordum ama ne bileyim.. 3 ay önce olan kürtaj falan.
Tekrar aynı şey olacakmış gibi hissediyorum öyle geliyor aklıma. Bahara zaten istiyordum ama , korunduğum halde gelmiş olması beni şaşırtıyor. Bilmiyorum ki ya, korkuyorum herhalde

İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺
@samdan tatlım oglusunu iyi ki dogurmussun iyi ki doğmuş doğum günü kutlu olsun yesin onu teyzesi

yaaaa limonsuzum teşekkür ederim her zamanki gibi yine çok incesin

Korkma güzel şeyler düşün bence
Belki bunda öyle şeyler yasamayacaksin
Allah istedi mi sen istediğin kdr korun yine yaşıyor
Tutuncak olan her türlü tutunuyor
Ben anladım aslnda seni erken sevinç yaşamak istemiyorsun tekrar hayal kırıklığı yaşarsam diye
İns öyle şeyler yasamazsn ilk üç ay kendine dikkat et gerisi olur

E güzel bişey tabii eşlerin birbirini tanıması benim eşim de zeynep çamcı mıydı neydi onu beğeniyor mesela farkediyorum. Bi gün o televizyonu birimizden birisi parçalamazsa iyi :))
tosia zeynep çamcı çok minyon bir kadın, benim boyum 160 civarı olmasına rağmen benim yanımda minnacık kaldı :)
2017 de çekilmişim bu fotoyu, bir dizisi vardı o zaman izliyordum

Eklentiler

• Inkedzeynep çamcı_LI.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…