Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ellayı hemen yudacağdın hemen yudsanda gebelik riski var zaten kesin çözüm olmuyor tabi.
Allah bu zamanda nasip etmiş.
Benimde bir düşükten sonra olmuştu oğlum.

3 ay biraz tedirgin oluyosun tabi ya olursa diye.

İşte evet ondan, tekrardan hayal kırıklığı yaşamak o psikolojiyi yaşamak istemiyorum.
ilk 3 ay evet diğerlerinde de dikkat etmiştim, tam 13. hafta da gittiler
Ay neys, düşünmek istemiyorum düşündükçe beynim 404 not found veriyor..

Ellayı hemen yudacağdın hemen yudsanda gebelik riski var zaten kesin çözüm olmuyor tabi.
Allah bu zamanda nasip etmiş.
Benimde bir düşükten sonra olmuştu oğlum.

3 ay biraz tedirgin oluyosun tabi ya olursa diye.
Aynen öyle, dünden beri resmen kalbim ağzımdan çıkacak sanki.
Kesin tekrar olacak, tekrar yaşıyacağım, birdaha ölcek karnımda diye .

cidden alıp saçını yakacakmissin yani. adi psikopat ne deyim bilemedim korku filmlerindeki ruh hastası tipler gibiymis kadın

Yok kız 9 gün yiyen var
aldığın ban sayısına mütevellit değişiyor sanırım
mesela birdaha ki banım 6 gün olur yüksek ihtimal
ooo bilmiyordum, sanırım bu hesapta hiç ban yemedim, diğerinde de 1 kere yemiştim sanırım :))

patili hamile misin?

yaaa kuzum çok teşekkür ederim öperim tabi :) Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
adı lazım değil demem:) orta doğu ve balkanlarin en seksü kadını derim

Ay evett kk birinci noteri oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah kuzumm
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim:) inşallah cümlemizin evladı mutlu sağlıklı uzun ömürlü olsun:)

gördüm gördüm, hadi hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin, hamiş duyunca çok seviniyorum yaa

Heralde baksana
Amin cnmmm

kız yazık adamlar alışık herşeye yetisen koşan anneye şimdi yumurta kirsan nasıl güzel gelir gözlerine:)
sen gene yorulmadan yap ama:) mercimek nasıl annesi keyfi yerinde mi kuzunun

Aynen öyle, dünden beri resmen kalbim ağzımdan çıkacak sanki.
Kesin tekrar olacak, tekrar yaşıyacağım, birdaha ölcek karnımda diye .

Benimkide öyle olmuştu.15 günlük kontrole gidememiştim 13 haftalık olması gerekiyodu. Ölçümü 11 haftalık görünüyodu. 11.haftalıkken kalbi durmuş iyi zehirlenmemişim ben. Çok ağır bi göz nezlesi olmuştum onamı bağlıydı bilmiyorum.

Ama oğlumda daha da ağır bi grip oldum çok korktum hiç bişey olmadı. Allaha bıraktım nasipse olucak diye.

O koku geçiriyor ama tülbent öyle değil şey var birde böyle gaz maskesine benzeyen, bende var yağ çöz vs kullanırken takardım önceden

napiyodun evde nego onu takacak kadar kimyasal silah denemesi mi alemsin ya

korkma, olumlu düşün, hiçbir şey olmaz inşaallah
ben de ilk düşük yapmıştım 5-6 haftalık, üstüne hiç adet olmadan kızıma hamile kalmıştım,
kızım 10 yaşına girecek,

yaaa Allah hayırlısını versin kuzum topik gebeler topigi olacak sanirim ne zaman gideceksin tekrar

kız yazık adamlar alışık herşeye yetisen koşan anneye şimdi yumurta kirsan nasıl güzel gelir gözlerine:)
sen gene yorulmadan yap ama:) mercimek nasıl annesi keyfi yerinde mi kuzunun
Az az yavaş yavaş yapicam samdanm
Merci iyi yaa uyuyor şuan heralde
Bir de doğum gününüz kutlu olsun canmmm
Mutlu yıllar diliyorum minik akrosa :)

yaaa Allah hayırlısını versin kuzum topik gebeler topigi olacak sanirim ne zaman gideceksin tekrar
Şamdanım, teşekkür ederim amin inşallaah
şuan 4 haftalık görünüyor henüz gitsem de görünmez diye düşünüyorum; ilk gebeliğimde 6+2 falandı gittim hem gördüm hem kalp atışlarını duymuştum.. 1 -2 hafta sonra giderim diye düşünüyorum

Oğlunun doğum günüymüş, iyi ki doğmuş nice mutlu huzurlu sağlıklı seneleri olsun. Hayırlı bir evlat olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…