- 11 Nisan 2007
- 88.062
- 518.162
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.661
Ya aslında öyle değil.
Ben 3 ay önce kürtaj yaşadım ya, ikizlerimi kaybettim. Bahara kadar istemiyordum yani durumun etkisinden aslında yeni çıktım sayılır. sonra geçtiğimiz aylar da 2 ay önce falan biz eşimle ilişkiden sonra ben ella içtim 24 saat sonra , herhangi sorun olmadı. En son sakıncalı ilişkiden sonra bir daha 16-17 saat sonra ella içtim , ama ona rağmen oldu.
Beklemiyordum açıkcası yani ilaç kullandığım halde olması beni şaşırttı, ve tam hazır değilim herhalde. Yani o korku beni çok etkiliyor şuan aynı şeylerin olacağı hissi var gibi
niye o kadar sürdü ya, en fazla 3 gün değilmiydi banGünaydın mehlikam
Evet 5 gün kadar sürdü
İşte evet ondan, tekrardan hayal kırıklığı yaşamak o psikolojiyi yaşamak istemiyorum.Korkma güzel şeyler düşün bence
Belki bunda öyle şeyler yasamayacaksin
Allah istedi mi sen istediğin kdr korun yine yaşıyor
Tutuncak olan her türlü tutunuyor
Ben anladım aslnda seni erken sevinç yaşamak istemiyorsun tekrar hayal kırıklığı yaşarsam diye
İns öyle şeyler yasamazsn ilk üç ay kendine dikkat et gerisi olur
Aynen öyle, dünden beri resmen kalbim ağzımdan çıkacak sanki.Ellayı hemen yudacağdınhemen yudsanda gebelik riski var zaten kesin çözüm olmuyor tabi.
Allah bu zamanda nasip etmiş.
Benimde bir düşükten sonra olmuştu oğlum.
3 ay biraz tedirgin oluyosun tabi ya olursa diye.
Yok kız 9 gün yiyen varniye o kadar sürdü ya, en fazla 3 gün değilmiydi ban
Ahh samdann neler cektim ben o manyaktan. Benim eşim 30 yaşında şu an, o kadın da 40 yaşındadır muhtemelen. Eşimle yan yana çalışıyorlardı, ikisi de yöneticiydi ve sürekli dip dibelerdi. Kadın da aynı zamanda benim arkadaşımdı seviyordum yani.
Biz eşimle sevgili olana kadar gayet normal iş arkadaşı olarak çalışıyorlardı hatta bizim sevgili olduğumuzu duyana kadar diyeyim.
Bizden yaşça büyük bir abimiz o kadını kastederek tosia sakın sevgili olduğunuzu x e söyleme, tavrı değişir filan demişti. Yok artık daha neler ancak sevinir dedim, ikimizi de seviyor ya.
Allahım bu öğrendi başladı hemen. Sevgiliyiz kahvaltıya gidiyoruz bir yere, yer bildirimi yapıyorduk o zamanlar. Başlıyordu hemen ooo dün kahvaltıya mı gittiniz, hmmm
Triplere giriyor resmen
Ya da birine canım diyorum, aaa x bana hep canım der diyor. Eşimi kastederek.
Allahım ölür müsün öldürür müsün :)
ooo bilmiyordum, sanırım bu hesapta hiç ban yemedim, diğerinde de 1 kere yemiştim sanırım :))Yok kız 9 gün yiyen var
aldığın ban sayısına mütevellit değişiyor sanırım
mesela birdaha ki banım 6 gün olur yüksek ihtimal
patili hamile misin?İşte evet ondan, tekrardan hayal kırıklığı yaşamak o psikolojiyi yaşamak istemiyorum.
ilk 3 ay evet diğerlerinde de dikkat etmiştim, tam 13. hafta da gittiler
Ay neys, düşünmek istemiyorumdüşündükçe beynim 404 not found veriyor..
Günaydınkk birinci noteri ımmm biricik oğluşunun doğum günü kutlu olsun,iyi ki doğmuş paşa nice mutlu, huzurlu sağlıklı günleri olsun,ayağına taş değmeden büyüsün,hayırlı evlat olsun dilerim Rabbimden canimm benim için öpüver yanaklarindan adı lazım değil bı teyze var o seni cookk öpüyor dee ❤
Allah razı olsun canım benimAy evettkk birinci noteri oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah kuzumm
gördüm gördüm, hadi hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin, hamiş duyunca çok seviniyorum yaaKızlar bu arada bunu ilk şuan burada söylüyorum, henüz eşim de bilmiyor :)
reglim ayın 8i idi.. gelmedi. dün merak ettim biraz da şüphelendim gittim kan verdim akşam iş dönüşü betahcg; 255 çıktı
Heralde baksana
Amin cnmmm
Aynen öyle, dünden beri resmen kalbim ağzımdan çıkacak sanki.
Kesin tekrar olacak, tekrar yaşıyacağım, birdaha ölcek karnımda diye .
O koku geçiriyor amatülbent öyle değil şey var birde böyle gaz maskesine benzeyen, bende var yağ çöz vs kullanırken takardım önceden
korkma, olumlu düşün, hiçbir şey olmaz inşaallahYa aslında öyle değil.
Ben 3 ay önce kürtaj yaşadım ya, ikizlerimi kaybettim. Bahara kadar istemiyordum yani durumun etkisinden aslında yeni çıktım sayılır. sonra geçtiğimiz aylar da 2 ay önce falan biz eşimle ilişkiden sonra ben ella içtim 24 saat sonra , herhangi sorun olmadı. En son sakıncalı ilişkiden sonra bir daha 16-17 saat sonra ella içtim , ama ona rağmen oldu.
Beklemiyordum açıkcası yani ilaç kullandığım halde olması beni şaşırttı, ve tam hazır değilim herhalde. Yani o korku beni çok etkiliyor şuan aynı şeylerin olacağı hissi var gibi
Kızlar bu arada bunu ilk şuan burada söylüyorum, henüz eşim de bilmiyor :)
reglim ayın 8i idi.. gelmedi. dün merak ettim biraz da şüphelendim gittim kan verdim akşam iş dönüşü betahcg; 255 çıktı
Öyleymiş canım, 255 çıktı betapatili hamile misin?
Az az yavaş yavaş yapicam samdanmkız yazık adamlar alışık herşeye yetisen koşan anneyeşimdi yumurta kirsan nasıl güzel gelir gözlerine:)
sen gene yorulmadan yap ama:) mercimek nasıl annesikeyfi yerinde mi kuzunun
Şamdanım, teşekkür ederim amin inşallaahyaaa Allah hayırlısını versin kuzumtopik gebeler topigi olacak sanirim ne zaman gideceksin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?