- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.481
Aynen öyle nuroşum. Zaten bu dans görünümlü çağrıyı sadece gerçek arizona kertenkeleleri anlar. Normal insanlar bu cilvelek dans hareketlerini basit bir dans figürü zannederken gerçek bir erkek arizona kertenkelesi bunun çiftleşme mesajı olduğunu hemen anlar. Ve dişisine doğru ilerleyerek aynı cilveleklikteki figürlerle dişi kertenkeleye eşlik edip "çiftleşme çağrını kabul ediyorum" mesajı verir.Ahahaha koptum zaten bi çiftleşme merasimi sırası da gerçekleşiyor bi dişi Arizona kertenkelesi eşini bulmuş bir başka dişi Arizona kertenkelesi eşini bulmak üzree etkileyici dans girişiminde bulunuyor
Ahaahahahah aaayyy sesli güldüm yeminlee yaaAynen öyle nuroşum. Zaten bu dans görünümlü çağrıyı sadece gerçek arizona kertenkeleleri anlar. Normal insanlar bu cilvelek dans hareketlerini basit bir dans figürü zannederken gerçek bir erkek arizona kertenkelesi bunun çiftleşme mesajı olduğunu hemen anlar. Ve dişisine doğru ilerleyerek aynı cilveleklikteki figürlerle dişi kertenkeleye eşlik edip "çiftleşme çağrını kabul ediyorum" mesajı verir.
TRT Belgesel
Ek'te çiftleşme dansı yapan dişi arizona kertenkelesinin mesajını hemen algılayıp dişinin yanına giderek aynı cilvelekte dans stili ile karşılık verdiği dişisine" çiftleşme isteğini kabul ediyorum" dansı yapan erkek bir arizona kertenkelesi görüyorsunuz:Ahaahahahah aaayyy sesli güldüm yeminlee yaa
Gızzzz bunlar Türk mü burası Türkiye mi ben başka ülke de yasayamam da ondanEk'te çiftleşme dansı yapan dişi arizona kertenkelesinin mesajını hemen algılayıp dişinin yanına giderek aynı cilvelekte dans stili ile karşılık verdiği dişisine" çiftleşme isteğini kabul ediyorum" dansı yapan erkek bir arizona kertenkelesi görüyorsunuz:
Ahaahha yannıss bikaçtane daha erkek Arizona kertenkelesi geldi dişi Arizona kertenkelesi acaba hangisini seçicek ahahhaaEk'te çiftleşme dansı yapan dişi arizona kertenkelesinin mesajını hemen algılayıp dişinin yanına giderek aynı cilvelekte dans stili ile karşılık verdiği dişisine" çiftleşme isteğini kabul ediyorum" dansı yapan erkek bir arizona kertenkelesi görüyorsunuz:
Türkiye'den başka yerde böyle birşey göremeyiz bence Türkiye'dir. Yabancıların çiftleşme dansı estetik görünüyor çünküGızzzz bunlar Türk mü burası Türkiye mi ben başka ülke de yasayamam da ondan
Dişiyi zorlu bir seçim süreci bekliyor. Dans stiline bakarsak birkaç tane de seçebilir kapasitesi var bence puhajaAhaahha yannıss bikaçtane daha erkek Arizona kertenkelesi geldi dişi Arizona kertenkelesi acaba hangisini seçicek ahahhaa
Hahaha o devreler de var ama youtube da bulamayız hahaAkdjsjd çiftleşselerde kurtulsak be yasabırsızlıkla davetleri kabul ettiklerinden sonra ki devreyi bekliyorum B Brunello Cicinelli Diktorya Secret
AhahahAkdjsjd çiftleşselerde kurtulsak be yasabırsızlıkla davetleri kabul ettiklerinden sonra ki devreyi bekliyorum B Brunello Cicinelli Diktorya Secret
Ahahahahha ahhh ahhh ülkemin maruz kaldığı seylere bak yarabbımmmTürkiye'den başka yerde böyle birşey göremeyiz bence Türkiye'dir. Yabancıların çiftleşme dansı estetik görünüyor çünkü
Senin rüyanın da seni de yerim dramatik komedim benimKuzularım günaydın. Bugün çok kötü bir rüya görüp uyandım. Nasıl çıkacağım etkisinden bilmem.
Rüyamda eşimle üniversite okuduğumuz şehirdeyiz. O benim yakın bir kız arkadaşımla birlikte başka bir yerde, bir mekandalar. Yanlarına gitmek istiyorum eşim beni karşılamaya gelmiyor. Hatta konuşmuyor bile ben irtibatı hep arkadaşla kuruyorum. Neyse yanlarına gittim, arkadaşa neyi var bu adamın dedim. Seni sevmiyormuş artık dedi. Nasıl yani kendi ağzıyla mı söyledi bunu dedim. Evet bizzat ağzıyla söyledi dedi. Ben ağlaya ağlaya mekanı terket nasıl koşarak kaçıyorum. Eşim arkamdan bağıra bağıra koşup beni kovalıyor. Bir yandan arkadaşa sövüyor. Ben gelme peşimden adi adam diyorum ahaha o da buradaki tek adi arkadaşın falan diyor.
Şimdi anlatınca sanki komik oldu ama görürken komik değildi ya.Ağlamaktan gözlerim çapak tutmuş gözlerimi açamadım 15 dakika. Çok üzülüyorum şuan. Ben artık kırılmış bir ciciyim..
Eki Görüntüle 2296038
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
@Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@KedidirKedii
Tabbiki şaşırmadık cicidir ne yapsa yeridirrr B Brunello Cicinellişaşırdık mıı?şaşırmadık
Mapus damında ihtiyacın var mıydı gardaşımmmTabbiki şaşırmadık cicidir ne yapsa yeridirrr B Brunello Cicinelli
O diilde ben ban yedim ya laaaneyse kendime geldim silkelendim kimseye bulaşmıcam bidaaa
Sagol canım gerçi daha var ama olsun yazılı sınavı gecti şimdi diğerlerinde sıraaha emniyetli bir gelin daha kazandi topikhayırlı olsun canım benim çok sevindim
Türkiye'den başka yerde böyle birşey göremeyiz bence Türkiye'dir. Yabancıların çiftleşme dansı estetik görünüyor çünkü
Sagol canım gerçi daha var ama olsun yazılı sınavı gecti şimdi diğerlerinde sıra
Ayyy insallah ya biz sağlıktan korkuyoruz tek gözünde tembellik vardaönemli olan kısmi yazılı sınav ama zebracim. suan alinma ihtimali bile artti :) :)
luffen olumlu düşün beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?