Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha koptum zaten bi çiftleşme merasimi sırası da gerçekleşiyor bi dişi Arizona kertenkelesi eşini bulmuş bir başka dişi Arizona kertenkelesi eşini bulmak üzree etkileyici dans girişiminde bulunuyor
Aynen öyle nuroşum. Zaten bu dans görünümlü çağrıyı sadece gerçek arizona kertenkeleleri anlar. Normal insanlar bu cilvelek dans hareketlerini basit bir dans figürü zannederken gerçek bir erkek arizona kertenkelesi bunun çiftleşme mesajı olduğunu hemen anlar. Ve dişisine doğru ilerleyerek aynı cilveleklikteki figürlerle dişi kertenkeleye eşlik edip "çiftleşme çağrını kabul ediyorum" mesajı verir.
TRT Belgesel

Ahaahahahah aaayyy sesli güldüm yeminlee yaa

Ahaahahahah aaayyy sesli güldüm yeminlee yaa
Ek'te çiftleşme dansı yapan dişi arizona kertenkelesinin mesajını hemen algılayıp dişinin yanına giderek aynı cilvelekte dans stili ile karşılık verdiği dişisine" çiftleşme isteğini kabul ediyorum" dansı yapan erkek bir arizona kertenkelesi görüyorsunuz:

Gızzzz bunlar Türk mü burası Türkiye mi ben başka ülke de yasayamam da ondan

Ahaahha yannıss bikaçtane daha erkek Arizona kertenkelesi geldi dişi Arizona kertenkelesi acaba hangisini seçicek ahahhaa

Gızzzz bunlar Türk mü burası Türkiye mi ben başka ülke de yasayamam da ondan
Türkiye'den başka yerde böyle birşey göremeyiz bence Türkiye'dir. Yabancıların çiftleşme dansı estetik görünüyor çünkü

Ahaahha yannıss bikaçtane daha erkek Arizona kertenkelesi geldi dişi Arizona kertenkelesi acaba hangisini seçicek ahahhaa
Dişiyi zorlu bir seçim süreci bekliyor. Dans stiline bakarsak birkaç tane de seçebilir kapasitesi var bence puhaja
Akdjsjd çiftleşselerde kurtulsak be ya sabırsızlıkla davetleri kabul ettiklerinden sonra ki devreyi bekliyorum B Brunello Cicinelli Diktorya Secret
Hahaha o devreler de var ama youtube da bulamayız haha

Türkiye'den başka yerde böyle birşey göremeyiz bence Türkiye'dir. Yabancıların çiftleşme dansı estetik görünüyor çünkü
Ahahahahha ahhh ahhh ülkemin maruz kaldığı seylere bak yarabbımmm kendimi Galata kulesinde sallandırmak istiyorum

Senin rüyanın da seni de yerim dramatik komedim benim

arabesk cover müzik bu

turkiye mısır müzikleriyle ilerlediğine göre mısır ya da Türkiye. şarkı Türkçe olduğu için Türkiye diyorum

keşke ciftlesemeseler de bu dans yeteneği n
yeni nesillere aktarilmasa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…