Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim senin memeli pastan n'olacak? Yapmış mıydın? Ortaya çıkarması da bir mesele misafirlerin önünde....

Ayyyy bunlarda ne böyle Ahahahah

doğum günü suprayzlari canım baya bi muhabbeti döndü. cici meme yapacakti doğum günü pastası olarak. e haliyle yatili misafir gelince nasil yapsın kizcagiz. 430 larda okumak istersen

doğum günü suprayzlari canım baya bi muhabbeti döndü. cici meme yapacakti doğum günü pastası olarak. e haliyle yatili misafir gelince nasil yapsın kizcagiz. 430 larda okumak istersen
Ayyyy ben kocama yapsam ahahahhahah dur aklıma Harika fikirler geldi harbiden yapacak mıydı bunları cici

Allah razı olsun samdancim. Biliyor da bilmemezlikten geliyor zannettim. Youlost16 bildiğin memeli pasta işte

ne demek tatlim çok fazla yazisma var diye atlamistir diye düşündüm ben de

Ayyyy ben kocama yapsam ahahahhahah dur aklıma Harika fikirler geldi harbiden yapacak mıydı bunları cici

yapacaktı tabi. kekler başarısiz olursa diye üstün zekamla harika fikirler bile verdim ne diyon sen oku istersen baya eglenirsin

ne demek tatlim çok fazla yazisma var diye atlamistir diye düşündüm ben de

yapacaktı tabi. kekler başarısiz olursa diye üstün zekamla harika fikirler bile verdim ne diyon sen oku istersen baya eglenirsin
Ay dur kız misafirlikteyim resimleri biri görürse hakkımda neler düşüneceklerini tahmin edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…