- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.501
Ayyy insallah ya biz sağlıktan korkuyoruz tek gözünde tembellik varda
Yok ileri derece değil ama bilemiyoruz insallah bi sorun olmaZhayırlısı olsun ya. etki etmez belki de alıma. ileri derecede değildir sanırım
Cicim senin memeli pastan n'olacak? Yapmış mıydın? Ortaya çıkarması da bir mesele misafirlerin önünde....Daha temiz bir ölüm hayal edemiyorum
İnşallah amin
Hemde nasıl seviyorum, çok ama çok seviyorum 
Ne diyecek kendi anne babasıbenim kp asker. Tayini çıktı. Taşınma işleriyle uğraşıyoruz. O yüzden biraz mecburi oldu. Hem bayram üstü hem doğum günü muhabbeti var biliyorsun. Bakalım nasıl olacak
Memeli mi?Cicim senin memeli pastan n'olacak? Yapmış mıydın? Ortaya çıkarması da bir mesele misafirlerin önünde....
Yok ileri derece değil ama bilemiyoruz insallah bi sorun olmaZ
Kase içinde ben marie usulü yapacaktı ya...bir pot mu kırdım yoksaMemeli mi?
Memeliyi çözemedimKase içinde ben marie usulü yapacaktı ya...bir pot mu kırdım yoksa
Memeliyi çözemedim
Kutsal zebracim meme pasta diyecegime memeli dedim.Nasıl yapıcam meme pasta
Meme pasta nasıl oluyo kız su meme dediğin benim bildiğim meme miKutsal zebracim meme pasta diyecegime memeli dedim.çozemeyecek ne var kuzum... ağlayacağım bak...
Meme pasta nasıl oluyo kız su meme dediğin benim bildiğim meme mi
B Brunello Cicinelli meme olan acemiliğime gelmişti şeker hamurunu kendim yapmaya çalışmıştım o yüzden pörsümüş meme gibi olmuştu
Eki Görüntüle 2295592
Bu da zenci poposu pastam ustalık eserim
Eki Görüntüle 2295593
Ayyyy bunlarda ne böyle Ahahahah
Allah razı olsun samdancim. Biliyor da bilmemezlikten geliyor zannettim.ben şimdi seni etiketlicem zebracim
Ayyyy ben kocama yapsam ahahahhahah dur aklıma Harika fikirler geldidoğum günü suprayzlari canımbaya bi muhabbeti döndü. cici meme yapacakti doğum günü pastası olarak. e haliyle yatili misafir gelince nasil yapsın kizcagiz. 430 larda okumak istersen
Kız valla bilmiyodum ilk defa gördüm şok oldumAllah razı olsun samdancim. Biliyor da bilmemezlikten geliyor zannettim.Youlost16 bildiğin memeli pasta işte
Allah razı olsun samdancim. Biliyor da bilmemezlikten geliyor zannettim.Youlost16 bildiğin memeli pasta işte
Ayyyy ben kocama yapsam ahahahhahah dur aklıma Harika fikirler geldiharbiden yapacak mıydı bunları cici
Ay dur kız misafirlikteyim resimleri biri görürse hakkımda neler düşüneceklerini tahmin edemiyorumne demek tatlimçok fazla yazisma var diye atlamistir diye düşündüm ben de
yapacaktı tabi. kekler başarısiz olursa diye üstün zekamla harika fikirler bile verdim ne diyon senoku istersen baya eglenirsin
Ay dur kız misafirlikteyim resimleri biri görürse hakkımda neler düşüneceklerini tahmin edemiyorum
Herkesin gözünde oyle gözüküyorum zaten yaateşli hatun wuhuuuu derlerne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?