- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.121
Tabii, zaten adet ile belirtileri hep aynı gibi hemen hemen .. göğüslerim çok ağrıyordu ve semsert oldu. Yan tarafları, dokunamıyordum ama dediğim gibi regl döneminde de yaşıyoruz ya .. o yüzdem hiç aklıma gelmemişti ve bacaklarım da ağrı oldu yürüdükçe çekiliyor gibiyim mesela şuan
Herkeste belirti farklıdır tabi bel, göğüs, kasık, bacak bunlar benim suan da hissettiklerim.. aşırı uyku ve beyaz sümük kıvamında akıntı
Cicim, benim her regl dönemimde deli gibi ağrırdı göğüslerim. Ama benim için en net belirtisi hamile kaldığım ay hiç ağrım olmamıştı. Sadece 1 2 kez uçtan başlayıp geriye doğru yayılan çok şiddetli sızı hissedip yerimden sıçramıştım. Bir tek onu hatırlıyorum net olarak
keyifler idare eder ite kalka goturuyorum hayati ☺
senin çalismalar ne alemde teyze olabilecekmiyiz
Kuzular işte beni korkutan da bukasik kisimlarinda icerde biri kurekle bir yer kaziyormus gibi degisik bir agri olur
Kızıyorum ama dinlemiyorlar ki tosyam, senin gibi uslu değil bazı kertenkeleler
Emekli aylığım ile size topik açmışım. İçinde dert de var mutluluk da mizah da.
Daha ne yapayım, bdv de olup burada olmayan ne var
Çok kib seviyorlarsa ben kiblerim onları bir
Kuzular işte beni korkutan da bu
Kasıklarımda ağrı var. Halsizlik var. Yorgun hissetme var ama uyumak isteyecek kadar değil. Sarı akıntım var. Ayak bileklerimde çok zonklama var alakası var mıdır bilmiyorum. Ama göğüslerde gram hassasiyet yok
Hatta normalde regl geleceği zaman bu zamanlarda ağrımaya başlardı ona rağmen yok.
Hiç olmadığım kadar rahat ve pamık gibiler
Napim seni mi teselli edimNe alakası var sadece azcık merak ettim
@malii Gel bana sahip çık uygunsuz fotolar atıcak anca iş iş gözünü para bürüdü
Bunu eve gidince okiycamBi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
poncikvegece fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamam Hem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
İnan sonuç negatif çıkar diye değil bu bekleme sürecini bidaha yaşamak istemediğimden olumsuzu görmek istemiyorumİşte benim de aynı öyle olmuştu, ama benim göğüs ağrım reglden 2 3 gün önce başlardı hep. O ay tam regl olmam gereken zamanda o sızlamalar başlamıştı.
Zaten çok yorgundum, o yüzden yorgunluk hissettiysem de anlamamıştım :)
Kuzum hadi hayırlısı yaa, heyecanla bekliyorum valla
Sen ne zaman istersen kraliçemBunu eve gidince okiycam
Hayır tarlada değildim
biber topladığı için tarla daormanda biber ne gezer
Kutsişim aklıma başka şeyler geldi gı sen böyle yazıncaHayır tarlada değildimyataktaydım bebek toplamaya çalıştım Ahahahhaha tovbessstttt
Ne geldi ne geldiiiiKutsişim aklıma başka şeyler geldi gı sen böyle yazınca
İnan sonuç negatif çıkar diye değil bu bekleme sürecini bidaha yaşamak istemediğimden olumsuzu görmek istemiyorum
Bu neymiş arkadaş ya. O belirti bu belirti derken kendimde belirti arayıp duruyorum. Düşünmeden duramıyorum kafam olmuş kelle paça çorbası.
Memintolarda hassasiyet var mı diye 3 gündür kendimi mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldum.
Yeter vallahi bunaldım. Olumlu ya da olumsuz sonuç öğrenmek istiyorum artık.
Geçmiyor da günler sanki aylardır ayın 12 si gibi
Sen ne zaman istersen kraliçem ♥
Bebek toplamak deyimini dilimize kattığın için sonsuz teşekkürlerHayır tarlada değildimyataktaydım bebek toplamaya çalıştım Ahahahhaha tovbessstttt
Kimsenin gebeliği ile kendini kıyaslama herkes aynı belirtileri yaşamak zorunda değil ki.. bunu şunun gibi düşün kiminin hamileliği zorlu geçiyorken kimi normal hayatına devam edebiliyor hiç bir şey yokmuş gibi sende ki bi belirti bende olmaz benim yaşadığım sende yoktur bu çok normalKuzular işte beni korkutan da bu
Kasıklarımda ağrı var. Halsizlik var. Yorgun hissetme var ama uyumak isteyecek kadar değil. Sarı akıntım var. Ayak bileklerimde çok zonklama var alakası var mıdır bilmiyorum. Ama göğüslerde gram hassasiyet yok
Hatta normalde regl geleceği zaman bu zamanlarda ağrımaya başlardı ona rağmen yok.
Hiç olmadığım kadar rahat ve pamık gibiler
Kimsenin gebeliği ile kendini kıyaslama herkes aynı belirtileri yaşamak zorunda değil ki.. bunu şunun gibi düşün kiminin hamileliği zorlu geçiyorken kimi normal hayatına devam edebiliyor hiç bir şey yokmuş gibi sende ki bi belirti bende olmaz benim yaşadığım sende yoktur bu çok normal ❤☺☺☺
O bebek gelecek❣❣
Bekleme ve sabır eşiğim aşırı düşükSeni gören de bu kadar senedir bile isteye korunmuyor sanki der yaakuzum korunmayı bırakır bırakmaz hemen o ay hamile kalırsan çok büyük sürpriz olur normalde. Ama sen belirtiler de var diyorsun, hayırlısı olsun. ❤
Bekleme ve sabır eşiğim aşırı düşük
Beklemeli işler bana göre değil. Bulaşmamalıydım pes ediyorum pes
Diğer ay deneme yapmayabilirim. Hatta belki de bir daha hiç
Hani biber biberin tohumlarıNe geldi ne geldiiii
Aşk olsun sen ve pes etmek yeme bizi ciciBekleme ve sabır eşiğim aşırı düşük
Beklemeli işler bana göre değil. Bulaşmamalıydım pes ediyorum pes
Diğer ay deneme yapmayabilirim. Hatta belki de bir daha hiç
Patilim sanırım senin gibi farketmeden hamile kalmak isterdim.Kimsenin gebeliği ile kendini kıyaslama herkes aynı belirtileri yaşamak zorunda değil ki.. bunu şunun gibi düşün kiminin hamileliği zorlu geçiyorken kimi normal hayatına devam edebiliyor hiç bir şey yokmuş gibi sende ki bi belirti bende olmaz benim yaşadığım sende yoktur bu çok normal ❤☺☺☺
O bebek gelecek❣❣
Evet canım, dün öğrendim. Sürpriz olduPatili sen de mi hamilesin? Yarım yamalak okudum sayfaları şimdi gördüm hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?