Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
keyifler idare eder ite kalka goturuyorum hayati ☺
senin çalismalar ne alemde teyze olabilecekmiyiz
kasik kisimlarinda icerde biri kurekle bir yer kaziyormus gibi degisik bir agri olur
Kuzular işte beni korkutan da bu
Kasıklarımda ağrı var. Halsizlik var. Yorgun hissetme var ama uyumak isteyecek kadar değil. Sarı akıntım var. Ayak bileklerimde çok zonklama var alakası var mıdır bilmiyorum. Ama göğüslerde gram hassasiyet yok
Hatta normalde regl geleceği zaman bu zamanlarda ağrımaya başlardı ona rağmen yok.
Hiç olmadığım kadar rahat ve pamık gibiler

İşte benim de aynı öyle olmuştu, ama benim göğüs ağrım reglden 2 3 gün önce başlardı hep. O ay tam regl olmam gereken zamanda o sızlamalar başlamıştı.
Zaten çok yorgundum, o yüzden yorgunluk hissettiysem de anlamamıştım :)
Kuzum hadi hayırlısı yaa, heyecanla bekliyorum valla

Bunu eve gidince okiycam

İnan sonuç negatif çıkar diye değil bu bekleme sürecini bidaha yaşamak istemediğimden olumsuzu görmek istemiyorum
Bu neymiş arkadaş ya. O belirti bu belirti derken kendimde belirti arayıp duruyorum. Düşünmeden duramıyorum kafam olmuş kelle paça çorbası.
Memintolarda hassasiyet var mı diye 3 gündür kendimi mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldum.
Yeter vallahi bunaldım. Olumlu ya da olumsuz sonuç öğrenmek istiyorum artık.
Geçmiyor da günler sanki aylardır ayın 12 si gibi
Bunu eve gidince okiycam
Sen ne zaman istersen kraliçem

Seni gören de bu kadar senedir bile isteye korunmuyor sanki der yaa kuzum korunmayı bırakır bırakmaz hemen o ay hamile kalırsan çok büyük sürpriz olur normalde. Ama sen belirtiler de var diyorsun, hayırlısı olsun. ❤

Kimsenin gebeliği ile kendini kıyaslama herkes aynı belirtileri yaşamak zorunda değil ki.. bunu şunun gibi düşün kiminin hamileliği zorlu geçiyorken kimi normal hayatına devam edebiliyor hiç bir şey yokmuş gibi sende ki bi belirti bende olmaz benim yaşadığım sende yoktur bu çok normal
O bebek gelecek

Patili sen de mi hamilesin? Yarım yamalak okudum sayfaları şimdi gördüm hayırlı olsun :)

Bekleme ve sabır eşiğim aşırı düşük
Beklemeli işler bana göre değil. Bulaşmamalıydım pes ediyorum pes
Diğer ay deneme yapmayabilirim. Hatta belki de bir daha hiç

Ay yok artık deli misin yaa

Aşk olsun sen ve pes etmek yeme bizi cici

Patilim sanırım senin gibi farketmeden hamile kalmak isterdim.
Bele beklemeli değil de, ne bileyim kazara, hiç beklemeden, bele sürpriz şekilde.
İnan 1 ay daha ben böyle bir gerginliğe gelemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…