Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patilim sanırım senin gibi farketmeden hamile kalmak isterdim.
Bele beklemeli değil de, ne bileyim kazara, hiç beklemeden, bele sürpriz şekilde.
İnan 1 ay daha ben böyle bir gerginliğe gelemem
Sakin ol
Relaxxx hiç birşey yokmuş gibi davran diyeceğim ama mümkün olmadığını diğer gebelikten biliyorum ben kiiiii 5 ay hamile kalmayınca doktora dahi gitmeden kendime kısır teşhisi koymuş insanım

Ay yok artık deli misin yaa
Normal olduğumu hiçbir zaman iddia etmedim
Aşk olsun sen ve pes etmek yeme bizi cici
Yiyem sizi
Ayrıcanakta ciddiyim yav niye inanmıyorsunuz
Ben 1 ayda pes ettim senin 5 aydaki teşhisin çok normal Patilim
Hayır neden 1 ay 30 31 gün ki çok saçma.
1 ay 15 gün olsa hem herkes maddi olarak refah içinde olurdu hem gebelik bekleyenler benim gibi üzülmezdi hem de gebelikler kısa sürerdi.
Benim birkaç bin yıl eskiden doğmam lazımdı yokmuş benim gibi aklı çok çalışan bir koçyiğit

Maaşı da erken alırdık ne güzel
Of ben bu topuklu giymeye hala alışamadım hamilelikten sonra ayaklarım su topladı hep. Nasıl alışırım acaba cici sen topuklu giyiyor musun gün içinde?

Maaşı da erken alırdık ne güzel
Of ben bu topuklu giymeye hala alışamadım hamilelikten sonra ayaklarım su topladı hep
Parayı cukkalamak için 15 gün
Ayakkabıdan kaynaklı olabilir mi tosyam. Zorunlu mu Ayrıca topuklu ayakkabı?

Parayı cukkalamak için 15 gün
Ayakkabıdan kaynaklı olabilir mi tosyam. Zorunlu mu Ayrıca topuklu ayakkabı?

Aslında değil ama ben düz ayakkabılarla rahat edemiyorum. Hafif topuklu ayakkabılarım küçük gelmeye başladı
37 numara ayaklarım şu an 38, kilom aynı ama ayaklarım büyüdü ne hikmetse.
Bugün aldım 38 numara, biraz daha alçak topuklu birşey ama bilmiyorum nasıl giyinicem, serçe parmaklar bitik şu an

Hiç inandırıcı gelmedi kzuum hele ki sen pes etmek meteor düşse derim ki evet kesin bu meteora da çözüm bulur derim
Geçen topiğe yaptığın testli saldırıda da hazırladığım sorularda sır tutmadığıma inanmamıştınız aynen böyle

Ahh Ahhh ben fenaydım Samdanım büyüdükçe baktım doğru yol değil o

Yaaa yerim ortalığı dağıtmış olmanın mutluluğu vardı demek

bi baktim kresin cep numarasından arka arkaya fotoğraflar geliyo esime dedim kesin durduramadilar fotoğraf atiyolar

gittik öğretmen anlattıkça ben güldüm tam tahmin ettiğim şekilde yapmış. ama öğretmen diyo bu kırılma noktası bundan sonra daha iyi olacak.
içimden dedim ki o bir akros sen öyle san öğretmeni ByNkoaLa eve geldik anne kreş kötü demeye başladı gene

Ana.
Benim de ayaklar 38 şuan. 39 mu olacaklar doğurunca acaba
Aklıma ne getirdin. Geçen gün Ros a okulda çekilmiş bir fotoğraf gönderdim üstümde eşofman var ayağımda spor ayakkabı
Okulda olduğuma inanmadı burası neresi diyor.
Ben seni okulda hep kalem etek, ayağında topuklu hayal ediyorum dedi (instaya attığım fotolar genelde öyle çünkü öyle günlerde foto çekiniyorum, ordan da öyle görüyor ya beni şaşırdı)
Ulan dedim ben her gün okula topukluyla gitsem 2 haftaya kalmaz ayaklarımı hayati bir ameliyat ile aldırmak zorunda kalırım
Haftada 1 ya da 2 gün topuklu giyiyorum. Onun dışında hep spor tarzı.
Sende her gün giyme tosyam ayağının şekli bile bozulur.

neden bir anda sevmedi ilk baslar iyi gidiyordu
aynı sorun bzde de var büyük hiç gitmk istemiyor
ev daha rahat geliyor cocuklara
sendn ayrılması mı zor geliyor acaba

benimde goguslerim hic sismedi uyku istegi bana 12.haftadan sonra gelmisti minnos kani fondiplemeye baslayinca yani
benimde ayak tabanlarim cok agrimisti sanki butun gun ayakta kalmisim gibi
ama kasiklarda agri batma degilde biri orayi esiyomus gibi sanki belime vuruyordu agrisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…