- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.141
Sakin olPatilim sanırım senin gibi farketmeden hamile kalmak isterdim.
Bele beklemeli değil de, ne bileyim kazara, hiç beklemeden, bele sürpriz şekilde.
İnan 1 ay daha ben böyle bir gerginliğe gelemem
Normal olduğumu hiçbir zaman iddia etmedimAy yok artık deli misin yaa
Yiyem siziAşk olsun sen ve pes etmek yeme bizi cici
Ben 1 ayda pes ettim senin 5 aydaki teşhisin çok normal PatilimSakin ol
Relaxxx hiç birşey yokmuş gibi davran diyeceğim ama mümkün olmadığını diğer gebelikten biliyorumben kiiiii 5 ay hamile kalmayınca doktora dahi gitmeden kendime kısır teşhisi koymuş insanım
Normal olduğumu hiçbir zaman iddia etmedim
Yiyem sizi
Ayrıcanakta ciddiyim yav niye inanmıyorsunuz
Ben 1 ayda pes ettim senin 5 aydaki teşhisin çok normal Patilim
Hayır neden 1 ay 30 31 gün ki çok saçma.
1 ay 15 gün olsa hem herkes maddi olarak refah içinde olurdu hem gebelik bekleyenler benim gibi üzülmezdi hem de gebelikler kısa sürerdi.
Benim birkaç bin yıl eskiden doğmam lazımdı yokmuş benim gibi aklı çok çalışan bir koçyiğit
Parayı cukkalamak için 15 günMaaşı da erken alırdık ne güzel
Of ben bu topuklu giymeye hala alışamadım hamilelikten sonraayaklarım su topladı hep
Parayı cukkalamak için 15 gün
Ayakkabıdan kaynaklı olabilir mi tosyam. Zorunlu mu Ayrıca topuklu ayakkabı?
Hiç inandırıcı gelmedi kzuum hele ki sen pes etmek meteor düşse derim ki evet kesin bu meteora da çözüm bulur derimYiyem sizi
Ayrıcanakta ciddiyim yav niye inanmıyorsunuz
Ahahhaha rica ederimBebek toplamak deyimini dilimize kattığın için sonsuz teşekkürler
Ahahahahha ben eşim ve tohumlarımızHani biber biberin tohumları
Sen yatakta
Geçen topiğe yaptığın testli saldırıda da hazırladığım sorularda sır tutmadığıma inanmamıştınız aynen böyleHiç inandırıcı gelmedi kzuum hele ki sen pes etmek meteor düşse derim ki evet kesin bu meteora da çözüm bulur derim
ona ciddi anlamda inanmadım ya bnGeçen topiğe yaptığın testli saldırıda da hazırladığım sorularda sır tutmadığıma inanmamıştınız aynen böyle
Ahh Ahhh ben fenaydım Samdanımbüyüdükçe baktım doğru yol değil o
Yaaa yerimortalığı dağıtmış olmanın mutluluğu vardı demek
Rosss gı görüyon mu cici sır tutamiomuşona ciddi anlamda inanmadım ya bn
Ahahahahha ben eşim ve tohumlarımızama bizimkilerin gübresi eksik galiba tutmuyo
Ana.Aslında değil ama ben düz ayakkabılarla rahat edemiyorum. Hafif topuklu ayakkabılarım küçük gelmeye başladı
37 numara ayaklarım şu an 38, kilom aynı ama ayaklarım büyüdü ne hikmetse.
Bugün aldım 38 numara, biraz daha alçak topuklu birşey ama bilmiyorum nasıl giyinicem, serçe parmaklar bitik şu an
Gül sen Gül
neden bir anda sevmedi ilk baslar iyi gidiyordubi baktim kresin cep numarasından arka arkaya fotoğraflar geliyoesime dedim kesin durduramadilar fotoğraf atiyolar
gittik öğretmen anlattıkça ben güldümtam tahmin ettiğim şekilde yapmış. ama öğretmen diyo bu kırılma noktası bundan sonra daha iyi olacak.
içimden dedim ki o bir akrossen öyle san öğretmeni ByNkoaLa eve geldik anne kreş kötü demeye başladı gene
beni tutuyor ondan sıra gerek yok sır gibi kadınımRosss gı görüyon mu cici sır tutamiomuş
benimde goguslerim hic sismedi uyku istegi bana 12.haftadan sonra gelmisti minnos kani fondiplemeye baslayinca yaniKuzular işte beni korkutan da bu
Kasıklarımda ağrı var. Halsizlik var. Yorgun hissetme var ama uyumak isteyecek kadar değil. Sarı akıntım var. Ayak bileklerimde çok zonklama var alakası var mıdır bilmiyorum. Ama göğüslerde gram hassasiyet yok
Hatta normalde regl geleceği zaman bu zamanlarda ağrımaya başlardı ona rağmen yok.
Hiç olmadığım kadar rahat ve pamık gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?