Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla benm ilk oglan hiç kıpırdamazdı nasıl rahtsa artık kıpırdama gereksinimi duymuyrdu :d
hala hareketsz :d

dinliorm dinliorum
merak etme

besiz emin misn
bak tutarsa bana beddua etme

çocuk olduğu gibi devam ediyo ne güzel ross benimki yatti yatti şimdi uyurken bile kalkip oturarak dönüyo bakakaliyorum. nasil bı dönüş o diye

mozartin bı parçası vardı zekayo geliştirdiği kanıtlanmıs:) olumlu etkileri çokmus bebeklerde istersen onu da dinle:)

Samdanım böyle çocuklar hep en akıllılar oluyo cidden :) yaaa sen oğlunu anlattıkçaa yanaklarından ısırasım geliyoo ama bana da derr Nur kötü diyee

:d ay evde bi zeka bombasıyla daha ugrasamam samdanm hepsi cok bilmiş zatn

sen öyle seyler koyunca ölesın sandım ama sanmamam gerektigini anladım bir kere daha
sporum bnm

Eski kalemimde belki ama şu an çalıştığım yerde spor giyinemem kuzum, resmi giyinmem lazım öyle olunca da ya babet, ya alçak da olsa topuklu giyiniyorum, babetlerle hiç rahat edemiyorum

Söyle birşey aldım en azından kalın topuk belki rahat ederim

Deme şöyle şeyler çok şeyolüyürün

B Brunello Cicinelli kuzu herkez burda olunca oyun baslatsana hepimizin kafası dağılır biseyler bulursun sen
Haftasonu yaparız diloşum
1 gün önceden haber veririm oyunu. Saatini falan.
İşte bu belirtiler bana tam olarak uyuyor şuan çımallovum.
Batma değil benim de kasığıma yumruk atılıyor hissi oluyor belime hatta sırtıma kadar vuruyor ağrısı. Ama tüm gün değil, ara ara oluyor. Bir de tek bir taraftan değil bazen sağ bazen sol bazen iki taraftan da..
Gazdır diyenlere kızdım ama bir yandan da gurul gurul karnım bağırsaklarım

Off nego içim gitti valla geçmiş olsun canım
evet sabahlar olmasın

ayy cici pc actım kçuk oglan gelmiş senin profil fotonu gördü bu kim dedi arkadasm guzel mi dedm
anne ne kız ne erkek bu ne yaaa diyo
ajjajajajdjjdfjkjkkklfr
Yaaa hahahhah kız oğlunun yüz ifadesini hayal ettim bir an yavrum yazık cinsiyetsiz bişey fln sandı zaar

Bugün fazla pırpırlattım seni yine çarpıntın başlamasın
ben sana onu dcektim o gün aksam uyuyamadm ben hiç sabah oldu bn oldum
akros da durup durup doktora gidelim dedi dedm hakkını helal et cok cektirdim sana ben gidiyorm
bi kızdı bana

neyse sonunda anladım neden pırpırladıgını son ekmek arası tavuk sintzeli yemeyeceedim

B Brunello Cicinelli canımın ici ne kadar nazar ettilerse işte bardaklar dayanamayıp kırılmış baksana,ama iyi bişey ki nazar bu şekilde çıkmış,bardak kırılması iyi derler,hatta yere fln düşüp kirilmayani kırın derler bizde kem gözler uzak olsun size balım

Haftasonu yaparız diloşum
1 gün önceden haber veririm oyunu. Saatini falan.
Tamam kuzum ona göre haber ver sbhtn akşama kadar tel şarjda olsun bu telefonların şarj yeriyle bir sıkıntım var benim tahrik ediyorlar bir gün duvara vurucam o sukot girişi mi neresiyse orası

Off nego içim gitti valla geçmiş olsun canım

Yaaa hahahhah kız oğlunun yüz ifadesini hayal ettim bir an yavrum yazık cinsiyetsiz bişey fln sandı zaar
sonra pc nin yanındna kactı zaten
basladı bize cizgi film ac o fotoyu kapat dmeye

ciddi anlamda sok oldu ama

ben asilama olmustum 6.gunu 7.gune baglayan gece basladi bu agri yatakta kivraniyorum agridan ama benimki tek tarafliydi sabah kalktik esim diyoki kari sana noldu hic yapmadigin seyleri yapmaya basladin sabaha kadar bogdun beni burda diye meger uyuduktan sonra sabaha kadar bendeki gaz hic durmamis garibim bende bu batma daha once hic olmamisti
ben adet oldugumu bile lavaboya gidince anlarim oyle agrisiz gecer oyuzden gebelik belirtilerini bukadar net hatirliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…