- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.161
ona ciddi anlamda inanmadım ya bn
Ross herkes değil, onunkileri tutarımRosss gı görüyon mu cici sır tutamiomuş
valla benm ilk oglan hiç kıpırdamazdı nasıl rahtsa artık kıpırdama gereksinimi duymuyrdu :d
hala hareketsz :d
dinliorm dinliorum
merak etme
besiz emin misn
bak tutarsa bana beddua etme
Samdanım böyle çocuklar hep en akıllılar oluyo cidden :) yaaa sen oğlunu anlattıkçaa yanaklarından ısırasım geliyoobi baktim kresin cep numarasından arka arkaya fotoğraflar geliyoesime dedim kesin durduramadilar fotoğraf atiyolar
gittik öğretmen anlattıkça ben güldümtam tahmin ettiğim şekilde yapmış. ama öğretmen diyo bu kırılma noktası bundan sonra daha iyi olacak.
içimden dedim ki o bir akrossen öyle san öğretmeni ByNkoaLa eve geldik anne kreş kötü demeye başladı gene
:d ay evde bi zeka bombasıyla daha ugrasamam samdanm hepsi cok bilmiş zatnçocuk olduğu gibi devam ediyo ne güzel rossbenimki yatti yatti şimdi uyurken bile kalkip oturarak dönüyo bakakaliyorum. nasil bı dönüş o diye
mozartin bı parçası vardı zekayo geliştirdiği kanıtlanmıs:) olumlu etkileri çokmus bebeklerde istersen onu da dinle:)
yine kalbmi pırpırlattınRoss herkes değil, onunkileri tutarım
Bi onunkileri tutarım.
Başka da tutmam
sen öyle seyler koyunca ölesın sandım ama sanmamam gerektigini anladım bir kere dahaAna.
Benim de ayaklar 38 şuan. 39 mu olacaklar doğurunca acaba
Aklıma ne getirdin. Geçen gün Ros a okulda çekilmiş bir fotoğraf gönderdim üstümde eşofman var ayağımda spor ayakkabı
Okulda olduğuma inanmadı burası neresi diyor.
Ben seni okulda hep kalem etek, ayağında topuklu hayal ediyorum dedi (instaya attığım fotolar genelde öyle çünkü öyle günlerde foto çekiniyorum, ordan da öyle görüyor ya beni şaşırdı)
Ulan dedim ben her gün okula topukluyla gitsem 2 haftaya kalmaz ayaklarımı hayati bir ameliyat ile aldırmak zorunda kalırım
Haftada 1 ya da 2 gün topuklu giyiyorum. Onun dışında hep spor tarzı.
Sende her gün giyme tosyam ayağının şekli bile bozulur.
Ana.
Benim de ayaklar 38 şuan. 39 mu olacaklar doğurunca acaba
Aklıma ne getirdin. Geçen gün Ros a okulda çekilmiş bir fotoğraf gönderdim üstümde eşofman var ayağımda spor ayakkabı
Okulda olduğuma inanmadı burası neresi diyor.
Ben seni okulda hep kalem etek, ayağında topuklu hayal ediyorum dedi (instaya attığım fotolar genelde öyle çünkü öyle günlerde foto çekiniyorum, ordan da öyle görüyor ya beni şaşırdı)
Ulan dedim ben her gün okula topukluyla gitsem 2 haftaya kalmaz ayaklarımı hayati bir ameliyat ile aldırmak zorunda kalırım
Haftada 1 ya da 2 gün topuklu giyiyorum. Onun dışında hep spor tarzı.
Sende her gün giyme tosyam ayağının şekli bile bozulur.
Deme şöyle şeyler çok şeyolüyürünİnan sonuç negatif çıkar diye değil bu bekleme sürecini bidaha yaşamak istemediğimden olumsuzu görmek istemiyorum
Bu neymiş arkadaş ya. O belirti bu belirti derken kendimde belirti arayıp duruyorum. Düşünmeden duramıyorum kafam olmuş kelle paça çorbası.
Memintolarda hassasiyet var mı diye 3 gündür kendimi mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldum.
Yeter vallahi bunaldım. Olumlu ya da olumsuz sonuç öğrenmek istiyorum artık.
Geçmiyor da günler sanki aylardır ayın 12 si gibi
Sen ne zaman istersen kraliçem ♥
Haftasonu yaparız diloşumB Brunello Cicinelli kuzu herkez burda olunca oyun baslatsana hepimizin kafası dağılır biseyler bulursun sen
İşte bu belirtiler bana tam olarak uyuyor şuan çımallovum.benimde goguslerim hic sismedi uyku istegi bana 12.haftadan sonra gelmisti minnos kani fondiplemeye baslayinca yani
benimde ayak tabanlarim cok agrimisti sanki butun gun ayakta kalmisim gibi
ama kasiklarda agri batma degilde biri orayi esiyomus gibi sanki belime vuruyordu agrisi
Bugün fazla pırpırlattım seni yine çarpıntın başlamasınyine kalbmi pırpırlattın
Off nego içim gitti valla geçmiş olsun canımHoş geldin cicim, kırılsın da tek size bir şey olmasın, benim parmağın yarısı uçtu bugün sargılı duruyor, traş bıçağı kesti, oluk oluk kan aktı resmen çok zor durdu, sargıyı açmaya korkuyorum.
Bunu niye yazdımcana geleceğine mala gelsin
Yaaa hahahhah kız oğlunun yüz ifadesini hayal ettim bir anevet sabahlar olmasın
ayy cici pc actım kçuk oglan gelmiş senin profil fotonu gördü bu kim dedi arkadasm guzel mi dedm
anne ne kız ne erkek bu ne yaaa diyo
ajjajajajdjjdfjkjkkklfr
ben sana onu dcektim o gün aksam uyuyamadm ben hiç sabah oldu bn oldumBugün fazla pırpırlattım seni yine çarpıntın başlamasın
Tamam kuzum ona göre haber ver sbhtn akşama kadar tel şarjda olsunHaftasonu yaparız diloşum
1 gün önceden haber veririm oyunu. Saatini falan.
sonra pc nin yanındna kactı zatenOff nego içim gitti valla geçmiş olsun canım
Yaaa hahahhah kız oğlunun yüz ifadesini hayal ettim bir anyavrum yazık cinsiyetsiz bişey fln sandı zaar
ben asilama olmustum 6.gunu 7.gune baglayan gece basladi bu agri yatakta kivraniyorum agridan ama benimki tek tarafliydi sabah kalktik esim diyoki kari sana noldu hic yapmadigin seyleri yapmaya basladin sabaha kadar bogdun beni burda diye meger uyuduktan sonra sabaha kadar bendeki gaz hic durmamis garibim bende bu batma daha once hic olmamistiHaftasonu yaparız diloşum
1 gün önceden haber veririm oyunu. Saatini falan.
İşte bu belirtiler bana tam olarak uyuyor şuan çımallovum.
Batma değil benim de kasığıma yumruk atılıyor hissi oluyor belime hatta sırtıma kadar vuruyor ağrısı. Ama tüm gün değil, ara ara oluyor. Bir de tek bir taraftan değil bazen sağ bazen sol bazen iki taraftan da..
Gazdır diyenlere kızdım ama bir yandan da gurul gurul karnım bağırsaklarım
Sen beni beden eğitimi öğretmeniymişim gibi hayal et sultanımsen öyle seyler koyunca ölesın sandım ama sanmamam gerektigini anladım bir kere daha
sporum bnm
Kız yazık aysonra pc nin yanındna kactı zaten
basladı bize cizgi film ac o fotoyu kapat dmeye
ciddi anlamda sok oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?