Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden bir anda sevmedi ilk baslar iyi gidiyordu
aynı sorun bzde de var büyük hiç gitmk istemiyor
ev daha rahat geliyor cocuklara
sendn ayrılması mı zor geliyor acaba

yok beybi ben demiştim onlara uyumlu duruşuna bakmayin sonradan alıştıkça kabak çiçeği gibi açılır o diye.

toplu komutlara ve kurallara uymak istemiyomus. ki normali de öyle anarşik ruhlu velet. o zaman balsiyomus anne baba diye ağlamaya. öğretmeni diyo kaygısal hiç bi durumu yok yönetmek istiyo kurallara uymak istemiyo diye.
müdürün odasından geçerken ilgilensin diye agliyomus mesela

belki senin oğlun da benimki gibi özgür rahat takilan tiptir evi sevmekten değil de ortam ona uymuyo diye gitmek istemiyodur.

Evet spor yasaktır diye tahmin ettim toşim. Babet giy diyecektim ama rahat edemiyorum diyorsun.
Aslında ortopedik babetler var. Bir de onlardan dene istersen.
Bu arada bu model de çok hoşmuş ama bana rahat hissi vermedi

Evet spor yasaktır diye tahmin ettim toşim. Babet giy diyecektim ama rahat edemiyorum diyorsun.
Aslında ortopedik babetler var. Bir de onlardan dene istersen.
Bu arada bu model de çok hoşmuş ama bana rahat hissi vermedi

Bugün baktım ama rahat ne kadar model varsa hepsi nine işi fazla vaktim de yoktu, aldım çıktım. Bakicam artik yarın

kız o ne öle müdürn odasında aglamak tam akrosluk hareketler valla yaaa :d
ruhları yönetici .d bohem

benmkine erken kalkmak zor geliyor

Samdanım böyle çocuklar hep en akıllılar oluyo cidden :) yaaa sen oğlunu anlattıkçaa yanaklarından ısırasım geliyoo ama bana da derr Nur kötü diyee

yok kız ilgiye bayılır. iki gündür kreş kapısından ayrilmiyo sürekli gel gel diyo ogretmenine öpücük atiyo falan sanki beş dk önce ağlayarak kiyameti koparan benim gibi

Allah iyi insan aklı versin ne deyim ama seni sevmemesi mümkün değil

yaaa şebeleekk :) beniim yerimee oğlunu iyicee sıkıştır öp Samdanıım :))

Deme
Bu durumu biraz daha kullanıp hoçça ğal ğidiyom ben deseydin
Belki tövbe ederdi yaptıklarına

öyle deme sonra pişman olursun
bırak zeki olsun nolcak şimdinin en aptal veleti bile bize on basiyo
yavrm bizim evde bba bilmiş zaten o kdr cok tıbbı seyler konusuyor ki hasta olmaya korkuyorm evde
ee anası zatn her konuya hakim bilmiş
iki abisi bilmş
yani yetecek kdr zekası olsun elbette
B Brunello Cicinelli hatırlatmak istemem ama senin tıpcı gbi :d

insanı en çok yıpratan o bekleyiş zaten Cicim ya, o adete kadar olan zamanda kafayı dağıtacak şeyler yapmak gerekiyor valla, ben bol bol kitap okuyup yabancı dizi izlemeye çalışıyorum ama yinede insan bi memesini elliyor dediğin gibi o el memeye gidiyor

Bizde de öyle derler seksü şempazem.
Bak uzun zamandır şu kurşun döküldüğünden beri cidden iyi hissediyordum.
Bugün yine baş ağrısı, daralma başladı.
Ya yakuzagillere ciddi alerjim var görür görmez reaksiyon veriyorum
Ya da cidden mavi kenafir gözleriyle nazarlayıp duruyorlar.
Sen nasılsın balım

Tamam kuzum ona göre haber ver sbhtn akşama kadar tel şarjda olsun bu telefonların şarj yeriyle bir sıkıntım var benim tahrik ediyorlar bir gün duvara vurucam o sukot girişi mi neresiyse orası
Yav kıyamam sana şuan gözüme aşırı ponçik geldin übesim geldi
Eşimin de şarj soketi bozuk diloşum. Biz de arada bir fırlatıyoruz sinirle. Ama hiç faydası olmuyor inan bana
Adam bozuk soketle tüm gün delire delire şarjı dolduruyor. Sonra gece o uyurken ben telefonunu kurcalayıp şarjını bitiriyorum
Sonra sabah burnundan ateş soluya soluya kovalıyor evde beni
Şarjını bitirdiğim geyşanın şerrinden kaçarken ben:

Ayyyy ayyyy cicim aynı bende öyleyim neler yapıyorum enistemde anla bak neler çekiyor adam öyle ötüyor cılıp cılıp
Allah seni ne yapmaya emi tabi eniştem seni yakalar zaten şarjla sıkıntısı var

Ya çok tatlı
Beni test yapacağım güne ışınlayın
ben seni her türlü hyal ederm

su bıyıklarla hayal kurulmaz mı D:
Kurulur
Bugün baktım ama rahat ne kadar model varsa hepsi nine işi fazla vaktim de yoktu, aldım çıktım. Bakicam artik yarın
Yavrum nine mine boşver duruşunu. En azından ayakların toparlayana kadar giyersin.
Ben hafta 1 gün topukluyla gidiyorum onda da o gün ders sayım az diye. Onda bile 3 gün acı çekiyorum.
Şimdiden öpücük atıyorsa yükseleni de akrep bu çocuğun şamoş

Madem hatırlattın 2 beddua da yanında eşantiyon olarak et de beni yorma bari sultanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…