- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.181
ben seni her türlü hyal edermSen beni beden eğitimi öğretmeniymişim gibi hayal et sultanım
neden bir anda sevmedi ilk baslar iyi gidiyordu
aynı sorun bzde de var büyük hiç gitmk istemiyor
ev daha rahat geliyor cocuklara
sendn ayrılması mı zor geliyor acaba
Evet spor yasaktır diye tahmin ettim toşim. Babet giy diyecektim ama rahat edemiyorum diyorsun.Eski kalemimde belki ama şu an çalıştığım yerde spor giyinemem kuzum, resmi giyinmem lazım öyle olunca da ya babet, ya alçak da olsa topuklu giyiniyorum, babetlerle hiç rahat edemiyorum
Eki Görüntüle 2553815
Söyle birşey aldım en azından kalın topuk belki rahat ederim
Kız yazık aybu gece en çok güldüğüm msj bu oldu ama rosss
Hangi iş yeri o.Ula ben bu iş yerine bayıldım paso kahve molası veriyolar
Evet spor yasaktır diye tahmin ettim toşim. Babet giy diyecektim ama rahat edemiyorum diyorsun.
Aslında ortopedik babetler var. Bir de onlardan dene istersen.
Bu arada bu model de çok hoşmuş ama bana rahat hissi vermedi
kız o ne öle müdürn odasında aglamak tam akrosluk hareketler valla yaaa :dyok beybi ben demiştim onlara uyumlu duruşuna bakmayin sonradan alıştıkça kabak çiçeği gibi açılır o diye.
toplu komutlara ve kurallara uymak istemiyomus. ki normali de öyle anarşik ruhlu velet. o zaman balsiyomus anne baba diye ağlamaya. öğretmeni diyo kaygısal hiç bi durumu yok yönetmek istiyo kurallara uymak istemiyo diye.
müdürün odasından geçerken ilgilensin diye agliyomus mesela
belki senin oğlun da benimki gibi özgür rahat takilan tiptirevi sevmekten değil de ortam ona uymuyo diye gitmek istemiyodur.
Samdanım böyle çocuklar hep en akıllılar oluyo cidden :) yaaa sen oğlunu anlattıkçaa yanaklarından ısırasım geliyooama bana da derr Nur kötü diyee
:d ay evde bi zeka bombasıyla daha ugrasamam samdanm hepsi cok bilmiş zatn
yaaa şebeleekk :) beniim yerimee oğlunu iyicee sıkıştır öp Samdanıım :))yok kızilgiye bayılır. iki gündür kreş kapısından ayrilmiyo sürekli gel gel diyo ogretmenine öpücük atiyo falan sanki beş dk önce ağlayarak kiyameti koparan benim gibi
Allah iyi insan aklı versin ne deyimama seni sevmemesi mümkün değil
Demeben sana onu dcektim o gün aksam uyuyamadm ben hiç sabah oldu bn oldum
akros da durup durup doktora gidelim dedi dedm hakkını helal et cok cektirdim sana ben gidiyorm
bi kızdı bana
neyse sonunda anladım neden pırpırladıgını son ekmek arası tavuk sintzeli yemeyeceedim
yavrm bizim evde bba bilmiş zaten o kdr cok tıbbı seyler konusuyor ki hasta olmaya korkuyorm evdeöyle demesonra pişman olursun
bırak zeki olsun nolcakşimdinin en aptal veleti bile bize on basiyo
İnan sonuç negatif çıkar diye değil bu bekleme sürecini bidaha yaşamak istemediğimden olumsuzu görmek istemiyorum
Bu neymiş arkadaş ya. O belirti bu belirti derken kendimde belirti arayıp duruyorum. Düşünmeden duramıyorum kafam olmuş kelle paça çorbası.
Memintolarda hassasiyet var mı diye 3 gündür kendimi mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldum.
Yeter vallahi bunaldım. Olumlu ya da olumsuz sonuç öğrenmek istiyorum artık.
Geçmiyor da günler sanki aylardır ayın 12 si gibi
Bizde de öyle derler seksü şempazem.B Brunello Cicinelli canımın ici ne kadar nazar ettilerse işte bardaklar dayanamayıp kırılmış baksana,ama iyi bişey ki nazar bu şekilde çıkmış,bardak kırılması iyi derler,hatta yere fln düşüp kirilmayani kırın derler bizdekem gözler uzak olsun size balım
agzıma agzıma vurunca diyemedmDeme
Bu durumu biraz daha kullanıp hoçça ğal ğidiyom ben deseydin
Belki tövbe ederdi yaptıklarına
Eki Görüntüle 2553824
Yav kıyamam sana şuan gözüme aşırı ponçik geldin übesim geldiTamam kuzum ona göre haber ver sbhtn akşama kadar tel şarjda olsunbu telefonların şarj yeriyle bir sıkıntım var benim tahrik ediyorlar bir gün duvara vurucam o sukot girişi mi neresiyse orası
Ayyyy ayyyy cicim aynı bende öyleyim neler yapıyorum enistemde anla bak neler çekiyor adam öyle ötüyor cılıp cılıpYav kıyamam sana şuan gözüme aşırı ponçik geldin übesim geldi
Eşimin de şarj soketi bozuk diloşum. Biz de arada bir fırlatıyoruz sinirle. Ama hiç faydası olmuyor inan bana
Adam bozuk soketle tüm gün delire delire şarjı dolduruyor. Sonra gece o uyurken ben telefonunu kurcalayıp şarjını bitiriyorum
Sonra sabah burnundan ateş soluya soluya kovalıyor evde beni
Şarjını bitirdiğim geyşanın şerrinden kaçarken ben:
Ya çok tatlıben asilama olmustum 6.gunu 7.gune baglayan gece basladi bu agri yatakta kivraniyorum agridan ama benimki tek tarafliydi sabah kalktik esim diyoki kari sana noldu hic yapmadigin seyleri yapmaya basladin sabaha kadar bogdun beni burda diye meger uyuduktan sonra sabaha kadar bendeki gaz hic durmamis garibim bende bu batma daha once hic olmamisti
ben adet oldugumu bile lavaboya gidince anlarim oyle agrisiz gecer oyuzden gebelik belirtilerini bukadar net hatirliyorum
Kurulurben seni her türlü hyal ederm
su bıyıklarla hayal kurulmaz mı D:
Yavrum nine mine boşver duruşunu. En azından ayakların toparlayana kadar giyersin.Bugün baktım ama rahat ne kadar model varsa hepsi nine işifazla vaktim de yoktu, aldım çıktım. Bakicam artik yarın
Şimdiden öpücük atıyorsa yükseleni de akrep bu çocuğun şamoşyok kızilgiye bayılır. iki gündür kreş kapısından ayrilmiyo sürekli gel gel diyo ogretmenine öpücük atiyo falan sanki beş dk önce ağlayarak kiyameti koparan benim gibi
Allah iyi insan aklı versin ne deyimama seni sevmemesi mümkün değil
Madem hatırlattın 2 beddua da yanında eşantiyon olarak et de beni yorma bari sultanımyavrm bizim evde bba bilmiş zaten o kdr cok tıbbı seyler konusuyor ki hasta olmaya korkuyorm evde
ee anası zatn her konuya hakim bilmiş
iki abisi bilmş
yani yetecek kdr zekası olsun elbette
B Brunello Cicinelli hatırlatmak istemem ama senin tıpcı gbi :d
hepsini içimden ettimMadem hatırlattın 2 beddua da yanında eşantiyon olarak et de beni yorma bari sultanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?