Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memeler meme olalı bu kadar mıncıklanmadı be büşom
3 gündür hassasiyet var mı diye orasını burasını mıncıklamaktan ağrı başlayacak artık bende gebelikten sanıcam
İşe gidiyorum geliyorum, burda takılıyorum, ara ara kitap okuyorum.
Ama dağılmıyor benim kafa.
Başka bir aktivite mi bulsam

başka da yok cicim çook tempolu bir hayat olcak anca öyle, kitapta dizide bi bölüm görüyorum yine aklıma geliyor bir şekilde zati

Ayyyy ayyyy cicim aynı bende öyleyim neler yapıyorum enistemde anla bak neler çekiyor adam öyle ötüyor cılıp cılıp
Allah seni ne yapmaya emi tabi eniştem seni yakalar zaten şarjla sıkıntısı var
Karıştırmayayım da meraktan çatlıyım mı daha mı iyi diloşum

başka da yok cicim çook tempolu bir hayat olcak anca öyle, kitapta dizide bi bölüm görüyorum yine aklıma geliyor bir şekilde zati
En iyisi günlere katılmak. Kendimizi günlere katalım. Bu ay himmet ablada mıydık mürüvvet ablada mıydık diye düşünmekten aklımıza gelmez. Şifa günlerde

Bak işte kesinlikle nazar canım,sen hep nazar duası oku kendine,hatta eşinde okusun seni arada
İyim bende balım bı duş aldım şimdi saçlarımı kurutup yaticam,sbh kahvaltıya kardeşlerim gelecek,erken kalkıp eşimi ise yollayıp hazırlık yapicam

Çok geçmiş olsun canım bende yatacağım daha düzene alışmaya çalışıyorum

geçmiş olsuun ( iyii uykulaaarr

Okadar planlisinki suan sokeee oldum beybimm

kız o ne öle müdürn odasında aglamak tam akrosluk hareketler valla yaaa :d
ruhları yönetici .d bohem

benmkine erken kalkmak zor geliyor

valla sorma herkes etrafında pervane olsun istiyo. bu aralar bakti anne yönetilmeye musait değil baba diye ağlıyo gece uyaninca bile babasiyla uyuyo eline bi lokma gecse babasina kosuyo yedirmeye tam bir akros yaaa şovmen velet

benimki alti yedi gibi uyandığı için şimdilik sorun yok. ama erken kalkıp erken kalktığı için ağlıyo sanki ben diyom uyan diye beni en iyi sen anlarsin

oh oh maşallah bırak öyle ailede yetissin
sonra müge anlı yi çıldırtan tipler gibi mi olsun çocuk

yok kuzum yükseleni terazi
ama tam bir akros
belki yükseleni yukselemiyodur akroslugundan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…