- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.201
Memeler meme olalı bu kadar mıncıklanmadı be büşominsanı en çok yıpratan o bekleyiş zaten Cicim ya, o adete kadar olan zamanda kafayı dağıtacak şeyler yapmak gerekiyor valla, ben bol bol kitap okuyup yabancı dizi izlemeye çalışıyorum ama yinede insan bi memesini elliyor dediğin gibi o el memeye gidiyor
Memeler meme olalı bu kadar mıncıklanmadı be büşom
3 gündür hassasiyet var mı diye orasını burasını mıncıklamaktan ağrı başlayacak artık bende gebelikten sanıcam
İşe gidiyorum geliyorum, burda takılıyorum, ara ara kitap okuyorum.
Ama dağılmıyor benim kafa.
Başka bir aktivite mi bulsam
Karıştırmayayım da meraktan çatlıyım mı daha mı iyi diloşumAyyyy ayyyy cicim aynı bende öyleyim neler yapıyorum enistemde anla bak neler çekiyor adam öyle ötüyor cılıp cılıp
Allah seni ne yapmaya emi tabi eniştem seni yakalar zaten şarjla sıkıntısı var
İçinden dışından sağından solundan her yerinden etsen de adama tutmuyor.hepsini içimden ettim
o kadar da degil madannom yaaa .dİçinden dışından sağından solundan her yerinden etsen de adama tutmuyor.
Bedduayı da cerrahi operasyonla üstünden alabiliyorsa demekki.
En iyisi günlere katılmak.başka da yok cicim çook tempolu bir hayat olcak anca öyle, kitapta dizide bi bölüm görüyorum yine aklıma geliyor bir şekilde zati
Karistir da şarjı şöyle %50 falan olunca yap kuzumKarıştırmayayım da meraktan çatlıyım mı daha mı iyi diloşum
Kuzularım ben çıkıyorum azıcık kitap okuyayım.
Öpüldünüz şap şup
Bak işte kesinlikle nazar canım,sen hep nazar duası oku kendine,hatta eşinde okusun seni aradaBizde de öyle derler seksü şempazem.
Bak uzun zamandır şu kurşun döküldüğünden beri cidden iyi hissediyordum.
Bugün yine baş ağrısı, daralma başladı.
Ya yakuzagillere ciddi alerjim var görür görmez reaksiyon veriyorum
Ya da cidden mavi kenafir gözleriyle nazarlayıp duruyorlar.
Sen nasılsın balım
Çok geçmiş olsun canımÇok muhabbet edesim var ama coook uykum varsize iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺
(merak eden olursa diye not düşeyim. Kızım hastaydı sabahladıkşimdi daha iyi çok şükür onlar uyumuşken bende yatayim)
geçmiş olsuunÇok muhabbet edesim var ama coook uykum varsize iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺
(merak eden olursa diye not düşeyim. Kızım hastaydı sabahladıkşimdi daha iyi çok şükür onlar uyumuşken bende yatayim)
Okadar planlisinki suan sokeee oldum beybimmSağol fıstığım benim, inşallah
Şimdi kulağına çok saçma gelecek belki ama
Benim doktorum çok revaçta bir doktor ve randevularını ancak 1 ay önceden randevu alırsan buluyorsun.
Bende olur da gebelik varsa randevu bulamazsam diye ayın 21 ine randevu aldım
20 sinde testi yapacağım.
Olmadı negatifse randevuyu iptal ederim.
Nasıl plan, şaheser di mi
Ahhh benn beybisiii beni beniiii aslanini nasil unutursunnAslan burcu tanıdığım hiç olmadı şu hayatta ❤
Senin vardır bir bildiğin, oh iyi madem ❤
kız o ne öle müdürn odasında aglamak tam akrosluk hareketler valla yaaa :d
ruhları yönetici .d bohem
benmkine erken kalkmak zor geliyor
Cok erken oluyo kuzum idrar testi icin ... sen bat i bekle en olmadi 1 2 gun once yaparsin canommDemaaa
Peki 21 i kabul etsek 16 sında çıkar mı.
yaaa şebeleekk :) beniim yerimee oğlunu iyicee sıkıştır öp Samdanıım :))
yavrm bizim evde bba bilmiş zaten o kdr cok tıbbı seyler konusuyor ki hasta olmaya korkuyorm evde
ee anası zatn her konuya hakim bilmiş
iki abisi bilmş
yani yetecek kdr zekası olsun elbette
B Brunello Cicinelli hatırlatmak istemem ama senin tıpcı gbi :d
Ya çok tatlı
Beni test yapacağım güne ışınlayın
Kurulur
Yavrum nine mine boşver duruşunu. En azından ayakların toparlayana kadar giyersin.
Ben hafta 1 gün topukluyla gidiyorum onda da o gün ders sayım az diye. Onda bile 3 gün acı çekiyorum.
Şimdiden öpücük atıyorsa yükseleni de akrep bu çocuğun şamoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?