- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.521
Herkesin gözünde oyle gözüküyorum zaten ya
Şimdi benim farklı bi görüntüm var insanların gözünde ben böyle konularda konuştum mu insanların düşündüklerini hemen anlıyorum ve sürekli de laf sokuyolaro zaman bize de at tarifi derler ateşli beybiayiplamaz kimse seni hem aşk ayıplı bisey mi kadınları da biliyoruz yalniz kaldi mi anlatmadiklari bisey kalmiyo maşallah
serengeti aslanlarinin ciftlesmesi belgeseli izliyo gibi hissediyorum kendimi ben onları dinlerken
Şimdi benim farklı bi görüntüm var insanların gözünde ben böyle konularda konuştum mu insanların düşündüklerini hemen anlıyorum ve sürekli de laf sokuyolar
Sende onlara akıl kullanmak bedava deseneyarası olan laf sokar de sen de
benim cevremde de kendisi hiç istemeyip kocasi cok istekli olan bunu kahkahalarla sikayet eden kadinlar varkafalar güzel hiç kullanılmamış pırıl pırıl beyinler görüyorum
Sende onlara akıl kullanmak bedava desenesonrasına karışmam ama
Ahahhaha bi ben soyle oturamadım oda burcumdan olsa gerekyok ben meryem ana gibi oturuyom zebracimçocuğumu leylekler getirdi saniyo olabilirler herkesle herşey konusulur mu hele ki serengeti aslanlariyla
Nahhhahahhahhah bi kirli donlarin yikancek mi feno diyeniniz olmadı ya laMapus damında ihtiyacın var mıydı gardaşımmm
Ahhh bilemedik fenommm bileydik sana don getirmez miydik hemde anamın lastikli donlarındn getirirdim ama artık bidahaki sefereNahhhahahhahhah bi kirli donlarin yikancek mi feno diyeniniz olmadı ya laNeyse yazdım bunu kenara. Allah kurtarsin tüm mapuslukları zor gardaşş zor yasamayn bilmez
Ayyyyy zebraaam ben simdi selvi boylumu gördüm geldim elim kesildi elime bant yapıştırdı kendi elleriyle Allahim cildiriciiiimmm ❤❤❤❤
B Brunello Cicinelli gızzzzz koooş selvi boylu elime bant yapistirdiiiiiiiii elleriyle holleeeeeyyyy
Uzun meselee açıklaycam simdi hacıAhhh bilemedik fenommm bileydik sana don getirmez miydik hemde anamın lastikli donlarındn getirirdim ama artık bidahaki sefereyalnız gitmeden haber et ki bilek mapus damına düşeceğini selvi boylun kim la senin
Herkes eski mjlara yönlendiriyo beni ya banane banane gitmicemUzun meselee açıklaycam simdi hacıeski mesajlari oku anlarsin
Nedek gülüm gidive sende azıcık etlerini kimildattaHerkes eski mjlara yönlendiriyo beni ya banane banane gitmicem
Yok canım kımıldatısam biyerlerim küçülür olmaZNedek gülüm gidive sende azıcık etlerini kimildatta
Hayırlı olsun zebracim,darısı diğer sınavları geçmeye inşallah
Sagol KuZum insallahHayırlı olsun zebracim,darısı diğer sınavları geçmeye inşallah
Günaydın kızçeler
Ayyyyyyyyyyyy kutsişim ne diyorsunnnnnnn
Ayyy evet ya cok sevindik bizde şimdi sıra mülakatta en zoru bakalım insallah geçer ya cokkk cokkk dua edinAyyyyyyyyyyyy kutsişim ne diyorsunnnnnnnYaaa çok mutlu oldum anlatamam çığlık attım vallahi.
Bir bakmalık kadar girdim hemen hayırlı olsun diyim çıkayım dedim. Sonra gelicem ayrıntılı yazcam kuzum çok çok çok hayırlı olsun. Yuppiii
Sorma cicim moralim cok bozuk bu ay çatlatma iğnesi olmustum cok ümitliydim yumurtam cok güzeldi ama gel gör ki az önce adet oldum hemde 12. Günde oyle şaşkınım ki... gerçekten bazen dayanamıyorum ya... ondan İnan herseyden uzaklaştım hevesim bile kalmadı bişey yaparken... eşimin durumuna suan sevinemiyorumYoulost16 kuzu sen sadece mesaj ödülü kapmak için uğrarsan böyle olur bak ne benim memeli pastamdan haberin var ne fenomen in selvi boylusundan. Çok az uğruyorsun kırılıyorum bak haberin olsun Bu arada eşinin gözleri 2 numaradan yüksek bozukluğa sahip değilse birşey olmaz kutsişim. Allahın izniyle geri kalan aşamaları da geçeceksiniz hissediyorum
-------------------------------------------
Kızlar ya benim misafirler gitmiyor. Deliricem. Normalde pastayı bugün yapıp kutlucaktım. Hediye almak için bile çıkamaz durumdayım evden. Oturup ağlıcam yani öyle bir mağduriyet. Sanırım çaylarına domestos koymaktan başka bir çarem kalmadı
Sanırım gelmişken oğullarının doğum gününe kalmak niyetindeler. Yakında ben:
Eki Görüntüle 2296971
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Elhan
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?