Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin gözünde oyle gözüküyorum zaten ya

o zaman bize de at tarifi derler ateşli beybi ayiplamaz kimse seni hem aşk ayıplı bisey mi kadınları da biliyoruz yalniz kaldi mi anlatmadiklari bisey kalmiyo maşallah

serengeti aslanlarinin ciftlesmesi belgeseli izliyo gibi hissediyorum kendimi ben onları dinlerken

Şimdi benim farklı bi görüntüm var insanların gözünde ben böyle konularda konuştum mu insanların düşündüklerini hemen anlıyorum ve sürekli de laf sokuyolar

Şimdi benim farklı bi görüntüm var insanların gözünde ben böyle konularda konuştum mu insanların düşündüklerini hemen anlıyorum ve sürekli de laf sokuyolar

yarası olan laf sokar de sen de

benim cevremde de kendisi hiç istemeyip kocasi cok istekli olan bunu kahkahalarla sikayet eden kadinlar var kafalar güzel hiç kullanılmamış pırıl pırıl beyinler görüyorum

yarası olan laf sokar de sen de

benim cevremde de kendisi hiç istemeyip kocasi cok istekli olan bunu kahkahalarla sikayet eden kadinlar var kafalar güzel hiç kullanılmamış pırıl pırıl beyinler görüyorum
Sende onlara akıl kullanmak bedava desene sonrasına karışmam ama

Sende onlara akıl kullanmak bedava desene sonrasına karışmam ama

yok ben meryem ana gibi oturuyom zebracim çocuğumu leylekler getirdi saniyo olabilirler herkesle herşey konusulur mu hele ki serengeti aslanlariyla

yok ben meryem ana gibi oturuyom zebracim çocuğumu leylekler getirdi saniyo olabilirler herkesle herşey konusulur mu hele ki serengeti aslanlariyla
Ahahhaha bi ben soyle oturamadım oda burcumdan olsa gerek Allah’a yakın serengetiden uzak dur aman

Mapus damında ihtiyacın var mıydı gardaşımmm
Nahhhahahhahhah bi kirli donlarin yikancek mi feno diyeniniz olmadı ya la Neyse yazdım bunu kenara. Allah kurtarsin tüm mapuslukları zor gardaşş zor yasamayn bilmez
Ayyyyy zebraaam ben simdi selvi boylumu gördüm geldim elim kesildi elime bant yapıştırdı kendi elleriyle Allahim cildiriciiiimmm ❤❤❤❤
B Brunello Cicinelli gızzzzz koooş selvi boylu elime bant yapistirdiiiiiiiii elleriyle holleeeeeyyyy

Ahhh bilemedik fenommm bileydik sana don getirmez miydik hemde anamın lastikli donlarındn getirirdim ama artık bidahaki sefere yalnız gitmeden haber et ki bilek mapus damına düşeceğini selvi boylun kim la senin

Ahhh bilemedik fenommm bileydik sana don getirmez miydik hemde anamın lastikli donlarındn getirirdim ama artık bidahaki sefere yalnız gitmeden haber et ki bilek mapus damına düşeceğini selvi boylun kim la senin
Uzun meselee açıklaycam simdi hacı eski mesajlari oku anlarsin

B Brunello Cicinelli kızzzz eşim bekçilik sınavını geçmiş
Ayyyyyyyyyyyy kutsişim ne diyorsunnnnnnn Yaaa çok mutlu oldum anlatamam çığlık attım vallahi.
Bir bakmalık kadar girdim hemen hayırlı olsun diyim çıkayım dedim. Sonra gelicem ayrıntılı yazcam kuzum çok çok çok hayırlı olsun. Yuppiii

Ayyy evet ya cok sevindik bizde şimdi sıra mülakatta en zoru bakalım insallah geçer ya cokkk cokkk dua edin

Youlost16 kuzu sen sadece mesaj ödülü kapmak için uğrarsan böyle olur bak ne benim memeli pastamdan haberin var ne fenomen in selvi boylusundan. Çok az uğruyorsun kırılıyorum bak haberin olsun Bu arada eşinin gözleri 2 numaradan yüksek bozukluğa sahip değilse birşey olmaz kutsişim. Allahın izniyle geri kalan aşamaları da geçeceksiniz hissediyorum
-------------------------------------------
Kızlar ya benim misafirler gitmiyor. Deliricem. Normalde pastayı bugün yapıp kutlucaktım. Hediye almak için bile çıkamaz durumdayım evden. Oturup ağlıcam yani öyle bir mağduriyet. Sanırım çaylarına domestos koymaktan başka bir çarem kalmadı
Sanırım gelmişken oğullarının doğum gününe kalmak niyetindeler. Yakında ben:

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Elhan
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel

Sorma cicim moralim cok bozuk bu ay çatlatma iğnesi olmustum cok ümitliydim yumurtam cok güzeldi ama gel gör ki az önce adet oldum hemde 12. Günde oyle şaşkınım ki... gerçekten bazen dayanamıyorum ya... ondan İnan herseyden uzaklaştım hevesim bile kalmadı bişey yaparken... eşimin durumuna suan sevinemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…