- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.541
Oyyy sari papatyam kiyamam sana ya ne misafirmis bu arkadas gitmek bilmedi ne zamandir sendeler cukubellam ..Youlost16 kuzu sen sadece mesaj ödülü kapmak için uğrarsan böyle olur bak ne benim memeli pastamdan haberin var ne fenomen in selvi boylusundan. Çok az uğruyorsun kırılıyorum bak haberin olsun Bu arada eşinin gözleri 2 numaradan yüksek bozukluğa sahip değilse birşey olmaz kutsişim. Allahın izniyle geri kalan aşamaları da geçeceksiniz hissediyorum
-------------------------------------------
Kızlar ya benim misafirler gitmiyor. Deliricem. Normalde pastayı bugün yapıp kutlucaktım. Hediye almak için bile çıkamaz durumdayım evden. Oturup ağlıcam yani öyle bir mağduriyet. Sanırım çaylarına domestos koymaktan başka bir çarem kalmadı
Sanırım gelmişken oğullarının doğum gününe kalmak niyetindeler. Yakında ben:
Eki Görüntüle 2296971
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Hay Allah ya tam ters denk gelmiş ,kaçgündür sendeler kuzu birde kimdi bunlarYoulost16 kuzu sen sadece mesaj ödülü kapmak için uğrarsan böyle olur bak ne benim memeli pastamdan haberin var ne fenomen in selvi boylusundan. Çok az uğruyorsun kırılıyorum bak haberin olsun Bu arada eşinin gözleri 2 numaradan yüksek bozukluğa sahip değilse birşey olmaz kutsişim. Allahın izniyle geri kalan aşamaları da geçeceksiniz hissediyorum
Kızlar ya benim misafirler gitmiyor. Deliricem. Normalde pastayı bugün yapıp kutlucaktım. Hediye almak için bile çıkamaz durumdayım evden. Oturup ağlıcam yani öyle bir mağduriyet. Sanırım çaylarına domestos koymaktan başka bir çarem kalmadı
Eki Görüntüle 2296971
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Kv - kpHay Allah ya tam ters denk gelmiş ,kaçgündür sendeler kuzu birde kimdi bunlar
YaaYoulost16 kuzu sen sadece mesaj ödülü kapmak için uğrarsan böyle olur bak ne benim memeli pastamdan haberin var ne fenomen in selvi boylusundan. Çok az uğruyorsun kırılıyorum bak haberin olsun Bu arada eşinin gözleri 2 numaradan yüksek bozukluğa sahip değilse birşey olmaz kutsişim. Allahın izniyle geri kalan aşamaları da geçeceksiniz hissediyorum
Eki Görüntüle 2296971
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Sorma cicim moralim cok bozuk bu ay çatlatma iğnesi olmustum cok ümitliydim yumurtam cok güzeldi ama gel gör ki az önce adet oldum hemde 12. Günde oyle şaşkınım ki... gerçekten bazen dayanamıyorum ya... ondan İnan herseyden uzaklaştım hevesim bile kalmadı bişey yaparken... eşimin durumuna suan sevinemiyorum
Yaaşu gün gidicez falan demiyorlar mi ki cicim?
Yok canım 12 gün önce iğne oldum sanmıyorumyumurta catlayinca da kanama olabiliyomus kendini hemen kötü hissetmesen mi zebracim. benimde olmasi imkansız gözüyle bakiyoduk. geç yumurtlama olmuş tek ilişkiyle oldu ponçik oğlum. o yüzden üzülme nolur belli olmaz nasip bu islerbi bakmissin oluvermiş. allah kucağını bos bırakmasın
Abooo hemide ağır misafirKv - kp
Yok canım 12 gün önce iğne oldum sanmıyorum
Elimde değil ki valla yahayırlısı olsun canım benim demekki var bi vakti. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah. ama yıpratma kendini stres de cok etkiliyo biliyosun
Hakikaten ha anne babası değil mi ellerini taşın altina soksunlar madem doğum gününe kalma planları fln varo kadar gelmişken oğullarının doğum gününü es gecmezler ki canım ya. ben olsam konsept pastayi uzerlerine yıkar parti verirdim gitmiyolarsakrizi fırsata cevir istersen B Brunello Cicinelli
sonra yine kutla başbaşa
Elimde değil ki valla ya
Hakikaten ha anne babası değil mi ellerini taşın altina soksunlar madem doğum gününe kalma planları fln var
Cok bekletmez insallahçok iyi anlıyorum seni gerçektensen güzel gönlünü yorma ama. gelecek annesi en kısa zamanda
Cok bekletmez insallah
Gız piskopat cüvcik B Brunello Cicinelli hele ne misafirmis yeaaa bi selvi boyluyu anlatamadim sana icimde kaldi cicim yeaa. Memeli pasta noldu? Kv kp kalpten gider bence pastayi ilk onlara gostert
Ben kesicem az kaldı o minnos sinsi yılan kvniYoulost16 kuzu sen sadece mesaj ödülü kapmak için uğrarsan böyle olur bak ne benim memeli pastamdan haberin var ne fenomen in selvi boylusundan. Çok az uğruyorsun kırılıyorum bak haberin olsun Bu arada eşinin gözleri 2 numaradan yüksek bozukluğa sahip değilse birşey olmaz kutsişim. Allahın izniyle geri kalan aşamaları da geçeceksiniz hissediyorum
Eki Görüntüle 2296971
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Elhan
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?