Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insallah canım ya ağzın bal yesin

Ya zaten tam vazgeçince oluyo ama onu nasıl başarıyolar ben bilemiyorum

benim de vazgeçtiğim an oldu biliyo musun. tamam dedik kalsin ugrasmayalim bosa stres olmayalim hayatımızı yasayalim dedik. pat o ay bebis geldi biraz kendini onemsemen lazım bence

Kesin benimde böyle olacak demedi deme
benim de vazgeçtiğim an oldu biliyo musun. tamam dedik kalsin ugrasmayalim bosa stres olmayalim hayatımızı yasayalim dedik. pat o ay bebis geldi biraz kendini onemsemen lazım bence

Olmazzzz eşimin bekçilik olunca kolye yapacak bana beşi bi yerde

anlaşıldı beşi bi yerde paraları nereye gidecek bebek yatağı kıyafetleri hamilelikler lohusa geceliği yenidoğan fotoğraf cekimi.... sen bekle zebra gelir o besi bi yerdeler

anlaşıldı beşi bi yerde paraları nereye gidecek bebek yatağı kıyafetleri hamilelikler lohusa geceliği yenidoğan fotoğraf cekimi.... sen bekle zebra gelir o besi bi yerdeler
Ya gelmez mi diyosun bu gelenlerinki nerden geliyo acaba ya banane banane

Aha sana kabaran birşey var çok belli fenocum hadi gözün aydın bu arada ilk banın mıydı afiyet olsun neüçün yedindi?
Oyy kutsişim kıyamam sana yav. Eşin eğitime gidip geldikten sonra bebe olsa aslında daha çok rahat etmez misin? Bekçilerin eğitimi polis gibi değil kısa 1ay falan sanırım ama yinede hamile hamile beklemek zor olmaz mı? Ben eşim eğitime gitmeden önce hamile kalırım diye aklım çıkmıştı kaldı ki ben 5ay bekledim. Eşim eğitimdeydi reglim geldiğinde havalara uçmuştum
Allah kararlamıştır kuzum geleceği zamanı sen canını sıkma hayırlısını Allah bilir de...
Oyyy sari papatyam kiyamam sana ya ne misafirmis bu arkadas gitmek bilmedi ne zamandir sendeler cukubellam ..
Birkaç gündür ☹
Hay Allah ya tam ters denk gelmiş ,kaçgündür sendeler kuzu birde kimdi bunlar
Kv ile kp bende kuzum. Sanırım dönmek üzereler ama emin değilim. Kp görev başı yapacak. Yani umarım
Yaaşu gün gidicez falan demiyorlar mi ki cicim?
Netlik yok anasını satayım herkes kafasına göre
Gız piskopat cüvcik B Brunello Cicinelli hele ne misafirmis yeaaa bi selvi boyluyu anlatamadim sana icimde kaldi cicim yeaa. Memeli pasta noldu? Kv kp kalpten gider bence pastayi ilk onlara gostert
Ben onlara başka birşey göstericem bu gidişle
Kızlar internet çeken yer bulup geldim. Nasılsınız özledim sizi☺❤
Oyyy limonsuzum hoşgeldin. Bizde seni özledik. Ne var ne yok neler yapıyorsun anlat bakalım. Bende sık giremiyorum bu sıralar.

Ya gelmez mi diyosun bu gelenlerinki nerden geliyo acaba ya banane banane

ben yıllardır besin birini aliyom zebracim üstelik memurum
nerden aliyolar nasil aliyolar anlamadim. yillardir tatile gidicem bide taki seti alicam alabildim mi nayir

Kuzularım asayiş berkemal, misafirler is going to go
Memeli pastamı yapıp bu gece seksi bir kutlama yapacağım. Lakin ki adam 2den sonra gelecek nasıl olacak bilmiyorum yarına bırakamam. Gece olması lazım, konsept öyle Hediyesini neyin de aldım. Birazdan pasta yapımına başlıcam ama nasıl olacak bilmiyore
Sizler de ne var ne yok görüşmeyeli bakalım, gelip hesap verin
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel

Ohh cok sevindim kuzu gitmisler nihayet bugünde show must go on Allahh ver coskuyu
Ben iyiyim cok Sükür Kuzum hazirlik yapiyorum yavastan 11 gün sonra Kayseri yolcusuyumm insAllah Anamlar gelecek

Allah kavuştursun güle güle gitsin misafirlerin. Sorunsuz harika bir gecen olsun cici. Heyecan ve merakla pastanin gorselini bekliyorum. Çok lezzetli ve şık olacağını düşünüyorum. Ellerine sağlık şimdiden.
Bizim evde geleneksel bayram temizliği senligi aralıklarla devam ediyor. Şimdilik yalnız ve mutluyum. Detaylar kaldı bizim kertenkele bacilarim da aynı telastadir hepinize kolaylıklar diliyorum. Çok yormayin kendinizi özellikle belinize dikkat edin aman diyim.

Ben saKİN bir hayat yaşıyordum panda misali yuvarlanıyroum :)

Ohh cok sevindim kuzu gitmisler nihayet bugünde show must go on Allahh ver coskuyu
Ben iyiyim cok Sükür Kuzum hazirlik yapiyorum yavastan 11 gün sonra Kayseri yolcusuyumm insAllah Anamlar gelecek
Vermem mi coşkuyu ohh yeahhhh.
Napçan kız Kayseri'de. Ailenin yanına mı gideceksin ve neden? Topiğe gelemiceksen gitme

Vermem mi coşkuyu ohh yeahhhh.
Napçan kız Kayseri'de. Ailenin yanına mı gideceksin ve neden? Topiğe gelemiceksen gitme
Allahhh sabahlar olmasinn bacimm
Kiz ben kayseriliyim yaa memlekete gidecüün Annemler gelecek onlari görmeye gidicem 1 ay kalicam InsAllah topige gelmem mii giii her daim internetim olur evelallahh

Kızzzzzz tövbe de püh püh Allah kavuşturmasın, az daha gitmeseler katil olacaktım
Ben yaptım bayram temizliğimi. Belimi de bayram temizliğinden ötürü değil de 3lü koltukta yatmaya bayılan varoş kocam yüzünden koltuğu kaparken sakatladım. Artık belsizim.

Ayyy memeli pastayı nasıl yapacaksın ya

Allah geç kavuştursun o zaman. Napim uzun zaman gelinimi görmesem ozlerdim herhalde. Henüz yok ama Kayınvalide kayinpederleri de birazcık anlamak lazım gene de...
Belin için üzüldüm uzun süre ayakta durma....çok geçmiş olsun cicinellim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…