Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya olsa olsa 40 gün olamayacak o da bişey değil bence cicim neyse ya alıştım artık 10 ay oldu böyle olması gerekiyo demek ki zamanını bekleyeceğiz..

ben yıllardır besin birini aliyom zebracim üstelik memurum
nerden aliyolar nasil aliyolar anlamadim. yillardir tatile gidicem bide taki seti alicam alabildim mi nayir
O zaman benim çocuk yapmadan altın almam lazım olunca da paramızı ona harcarız

Bayram temizliği gibi bişey yapıyom

O zaman benim çocuk yapmadan altın almam lazım olunca da paramızı ona harcarız

aynen sen ona odaklan altin alamadan gelir beybisi ama ben sana deyim
gerçi bizim oğlan dogunca 20 bin liralık altin takılmıştı gelen altınlara el koyarsin olmazsa

aynen sen ona odaklan altin alamadan gelir beybisi ama ben sana deyim
gerçi bizim oğlan dogunca 20 bin liralık altin takılmıştı gelen altınlara el koyarsin olmazsa
Ay şimdi böyle dedin hemen ben bi çocuk yapayım

geçmiş olsun canim ya, misafirler için de gözün aydın :) artık geysan gelene kadar film neyin izlersin ambians yaparsin mumlardan da meme yap olmazsa

Aayy memeli pastamıı koptum

Valla ben dışardayım şincik avm yi geziyorum saatimin pilini değiştirttim telefonumun bi sorunu var onuda hallettirip dönücem randevulu sistem olduğundan randevu saatimin dolmasını bekliyorum

Ayyy memeli pastayı nasıl yapacaksın ya
@malii den aldım teknikleri. Gidiyorum şimdi yapmaya, becerebilirsem atıcam. Beceremezsem hayatta atmam
Yok yavrum ya benimki öyle gelin özleyen ponçik kayınvalidelerden değil. Hiç hiç değil hemde, tanısan anlardın senin yaş kaçtı ya sormuş muydum, gelinim yok falan deyince merak ettim
geçmiş olsun canim ya, misafirler için de gözün aydın :) artık geysan gelene kadar film neyin izlersin ambians yaparsin mumlardan da meme yap olmazsa
Pastamı hazırlıyım sonra kendimi hazırlamam lazım, süsleneyim iyice ama nasıl da uykum var adam gelecek gece yarısı, inşallah uyuyakalmam
Akşam için yoldaş aranıyor, akşam için yoldaş aranıyor

Ooo olsun gez işte nuroşum fırsattan istifade. Gratise gir gratise ben bayılırım oraya

Şeker hamuru aldın mı

Malzemeleri nerden aldın kız belki bende yaparım bi gün

Wuhuuuuuu
Yaptın mi kuzum.pastayi

B Brunello Cicinelli kutsal bir gece sanırım beklenen şimdiden mübarek olsun.
Of hemde nasıl amin cümlemize
Şeker hamuru aldın mı
Aldım ten rengi. Bir de renklendiriciler aldım. inşallah beceririm yapmayı. Şuan kekler pişiyor
Malzemeleri nerden aldın kız belki bende yaparım bi gün
Balat özhan market
İşim bitsin son bi gratise uğricam civcivim ne alıyım sana ❤❤❤❤
Banaaaaaa şey al, çukurlata renkli rujj
Oyy yerim seni ya hatta ellerinden öperim. Ne güzel senin gelin şanslı olacak. Benim kv oldum olası kayınvalide olmak istemez. Gelin de istemiyordu zaten. Turşusunu kuracaktı oğlunun. Neler etti kız bana, anlatsam oturur benim için ağlarsın Ki kendimi sevdirmek için ne kadar da uğraşmıştım. Napalım. Allah gönlüne göre iyi bir gelin versin Elhanım
Wuhuuuuuu
Yaptın mi kuzum.pastayi
Sultanım sen uyumuyor muydun pişiyeahhh

Kız nolur at o pastayı buraya da bakiyim ya nooluuurr bak sen yapmışsan eger,ve bize de gostertirsen,bende bayramdan sonra eşime çok başka şekil bı pasta yapıp atarım size göstertirim söz ya at tamam mii

Bu arada iğnelere başladık bizde cicim, evrakları tamamliyoruz şuan iste kan falan vermiştik sonuclari aldık geldik 5ten once,derken yarında muayene günümüz bakalım arefe kalabalığı olmazsa hemencik görünüp gelicez inşallah şans dile bize

Ne uyuması akros uyandırdı hemen cop cop sap sap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…