- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.581
Ya olsa olsa 40 gün olamayacak o da bişey değil bence cicim neyse ya alıştım artık 10 ay oldu böyle olması gerekiyo demek ki zamanını bekleyeceğiz..Aha sana kabaran birşey var çok belli fenocum hadi gözün aydınbu arada ilk banın mıydı afiyet olsun neüçün yedindi?
Oyy kutsişim kıyamam sana yav. Eşin eğitime gidip geldikten sonra bebe olsa aslında daha çok rahat etmez misin? Bekçilerin eğitimi polis gibi değil kısa 1ay falan sanırım ama yinede hamile hamile beklemek zor olmaz mı? Ben eşim eğitime gitmeden önce hamile kalırım diye aklım çıkmıştı kaldı ki ben 5ay bekledim. Eşim eğitimdeydi reglim geldiğinde havalara uçmuştum
Allah kararlamıştır kuzum geleceği zamanı sen canını sıkma hayırlısını Allah bilir de...
Birkaç gündür ☹
Kv ile kp bende kuzum. Sanırım dönmek üzereler ama emin değilim. Kp görev başı yapacak. Yani umarım
Netlik yok anasını satayım herkes kafasına göre
Ben onlara başka birşey göstericem bu gidişle
Oyyy limonsuzum hoşgeldin. Bizde seni özledik. Ne var ne yok neler yapıyorsun anlat bakalım. Bende sık giremiyorum bu sıralar.
O zaman benim çocuk yapmadan altın almam lazım olunca da paramızı ona harcarızben yıllardır besin birini aliyom zebracimüstelik memurum
nerden aliyolar nasil aliyolar anlamadim. yillardir tatile gidicem bide taki seti alicamalabildim mi nayir
Bayram temizliği gibi bişey yapıyomKuzularım asayiş berkemal, misafirler is going to go
Memeli pastamı yapıp bu gece seksi bir kutlama yapacağım.Lakin ki adam 2den sonra gelecek nasıl olacak bilmiyorum yarına bırakamam. Gece olması lazım, konsept öyle Hediyesini neyin de aldım. Birazdan pasta yapımına başlıcam ama nasıl olacak bilmiyore
Sizler de ne var ne yok görüşmeyeli bakalım, gelip hesap verin
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
O zaman benim çocuk yapmadan altın almam lazım olunca da paramızı ona harcarız
Ay şimdi böyle dedin hemen ben bi çocuk yapayımaynen sen ona odaklan altin alamadan gelir beybisi ama ben sana deyim
gerçi bizim oğlan dogunca 20 bin liralık altin takılmıştıgelen altınlara el koyarsin olmazsa
Kızzzzzz tövbe de püh püh Allah kavuşturmasın, az daha gitmeseler katil olacaktım
Ben yaptım bayram temizliğimi. Belimi de bayram temizliğinden ötürü değil de 3lü koltukta yatmaya bayılan varoş kocam yüzünden koltuğu kaparken sakatladım. Artık belsizim.
Aayy memeli pastamıı koptumKuzularım asayiş berkemal, misafirler is going to go
Memeli pastamı yapıp bu gece seksi bir kutlama yapacağım.Lakin ki adam 2den sonra gelecek nasıl olacak bilmiyorum yarına bırakamam. Gece olması lazım, konsept öyle Hediyesini neyin de aldım. Birazdan pasta yapımına başlıcam ama nasıl olacak bilmiyore
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@malii den aldım teknikleri. Gidiyorum şimdi yapmaya, becerebilirsem atıcam. Beceremezsem hayatta atmamAyyy memeli pastayı nasıl yapacaksın ya
Yok yavrum ya benimki öyle gelin özleyen ponçik kayınvalidelerden değil. Hiç hiç değil hemde, tanısan anlardınAllah geç kavuştursun o zaman. Napim uzun zaman gelinimi görmesem ozlerdim herhalde. Henüz yok amaKayınvalide kayinpederleri de birazcık anlamak lazım gene de...
Belin için üzüldüm uzun süre ayakta durma....çok geçmiş olsun cicinellim.
Pastamı hazırlıyım sonra kendimi hazırlamam lazım, süsleneyim iyicegeçmiş olsun canim ya, misafirler için de gözün aydın :) artık geysan gelene kadar film neyin izlersin ambians yaparsinmumlardan da meme yap olmazsa
Ooo olsun gez işte nuroşum fırsattan istifade. Gratise gir gratise ben bayılırım orayaAayy memeli pastamıı koptum
Valla ben dışardayım şincik avm yi geziyorum saatimin pilini değiştirttim telefonumun bi sorunu var onuda hallettirip dönücem randevulu sistem olduğundan randevu saatimin dolmasını bekliyorum
Şeker hamuru aldın mı@malii den aldım teknikleri. Gidiyorum şimdi yapmaya, becerebilirsem atıcam. Beceremezsem hayatta atmam
Yok yavrum ya benimki öyle gelin özleyen ponçik kayınvalidelerden değil. Hiç hiç değil hemde, tanısan anlardınsenin yaş kaçtı ya sormuş muydum, gelinim yok falan deyince merak ettim
Pastamı hazırlıyım sonra kendimi hazırlamam lazım, süsleneyim iyiceama nasıl da uykum var adam gelecek gece yarısı, inşallah uyuyakalmam
Akşam için yoldaş aranıyor, akşam için yoldaş aranıyor
Malzemeleri nerden aldın kız belki bende yaparım bi gün@malii den aldım teknikleri. Gidiyorum şimdi yapmaya, becerebilirsem atıcam. Beceremezsem hayatta atmam
Yok yavrum ya benimki öyle gelin özleyen ponçik kayınvalidelerden değil. Hiç hiç değil hemde, tanısan anlardınsenin yaş kaçtı ya sormuş muydum, gelinim yok falan deyince merak ettim
Pastamı hazırlıyım sonra kendimi hazırlamam lazım, süsleneyim iyiceama nasıl da uykum var adam gelecek gece yarısı, inşallah uyuyakalmam
Akşam için yoldaş aranıyor, akşam için yoldaş aranıyor
İşim bitsin son bi gratise uğricam civcivimOoo olsun gez işte nuroşum fırsattan istifade. Gratise gir gratise ben bayılırım oraya
WuhuuuuuuKuzularım asayiş berkemal, misafirler is going to go
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Of hemde nasılB Brunello Cicinelli kutsal bir gece sanırım beklenen şimdiden mübarek olsun.
Aldım ten rengi. Bir de renklendiriciler aldım.Şeker hamuru aldın mı
Balat özhan marketMalzemeleri nerden aldın kız belki bende yaparım bi gün
Banaaaaaa şey al, çukurlata renkli rujjİşim bitsin son bi gratise uğricam civcivimne alıyım sana ❤❤❤❤
Oyy yerim seni ya hatta ellerinden öperim. Ne güzel senin gelin şanslı olacak. Benim kv oldum olası kayınvalide olmak istemez. Gelin de istemiyordu zaten. Turşusunu kuracaktı oğlunun. Neler etti kız bana, anlatsam oturur benim için ağlarsınYaşım 50 B Brunello CicinelliÇocuklarin biri 22 diğeri 21 yaşlarında. Daha çok var gelinlere de...işte kızım olmayınca herhalde çok severim diye düşünüyorum gelinleri. evdeki hesap böyle...
Sultanım sen uyumuyor muydunWuhuuuuuu
Yaptın mi kuzum.pastayi
Kız nolur at o pastayı buraya da bakiyim ya nooluuurrKuzularım asayiş berkemal, misafirler is going to go
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Ne uyuması akros uyandırdı hemen cop cop sap sapOf hemde nasılamin cümlemize
Aldım ten rengi. Bir de renklendiriciler aldım.inşallah beceririm yapmayı. Şuan kekler pişiyor
Balat özhan market
Banaaaaaa şey al, çukurlata renkli rujj
Oyy yerim seni ya hatta ellerinden öperim. Ne güzel senin gelin şanslı olacak. Benim kv oldum olası kayınvalide olmak istemez. Gelin de istemiyordu zaten. Turşusunu kuracaktı oğlunun. Neler etti kız bana, anlatsam oturur benim için ağlarsınKi kendimi sevdirmek için ne kadar da uğraşmıştım. Napalım. Allah gönlüne göre iyi bir gelin versin Elhanım
Sultanım sen uyumuyor muydunpişiyeahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?