Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa hayırlı olsun tisortlum
İns hemen herşey olur

Allah seni napmasın ya

Giydiricen mi pastayı çıplak mı bırakcan

Yirimm yaa

Nasılsın nabiyorsun gorusemeyiz bayadir
İyim balım şuan ki gundemimiz bebek tedavisi iste bide bu ara eşimin babannesi yoğun bakımda yatıyor durumu kötü bayrama cikamayabilir diyorlar onu düşünüyoz iste nasıl olursa artık Allah'tan ümit kesilmez tabide

inşallah tez zamanda alırsın kucağına bebeğini kuzum :) tedaviye başlamak bile bi ayrı duygudur

benim koca cortlamazsa ben dururum senle kuzum :)

geçen kreş bakmaya gittik. ordan sahile geçtik. rüzgarı yiyince üçümüz birden sinüzit olduk. kocam bide üşüttü ekstradan. sonra sen evden ilaç bul. o da sistit ilaci. proskektuse bak sinüzit yaziyo diye kendi kendine iki gün iç.

böbrek taşı da düşürmeye başlamış mi ayni anda. ilacin da aşırı fazla yan etkisi var miymis. böbreği mideyi vurdu mu ilaç. kus Allah kus iki gün kustu. gazdan geberecekti.

bugün iyi ama aksama kötü olmazsa ben beklerim senle

Yaaa çok geçmiş olsun ins çıkar Rabbin şifa versin
Bebik de olur ins onun için bol bol dua edioz
Babaanne içinde dua edelim
Dua zinciri baslatiyirm

Kız nolur at o pastayı buraya da bakiyim ya nooluuurr bak sen yapmışsan eger,ve bize de gostertirsen,bende bayramdan sonra eşime çok başka şekil bı pasta yapıp atarım size göstertirim söz ya at tamam mii
Ne uyuması akros uyandırdı hemen cop cop sap sap
Giydiricen mi pastayı çıplak mı bırakcan
vücut çorabı yapacak bence üstüne yarı çıplak ama çıplaklık ön planda
Kuzular pasta tamamdır. Yalnız öldüm. Tek kelimeyle öldüm. @malii önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım sen o memelerle popoyu yapabilmişsin ya artık gözümde ilahsın. Böyle birşey yok ya. Ne zormuş. Birsürü şanssızlık yaşadım. Şeker hamuru beni yedi resmen. Zor mücadele ettim. Sonunda onu yendim ama sol memenin üstü çatladı ya, doğum sonrası memesi oldu benimkisi yanlışlıkla çatlayınca
Renklendirici diye aldığım zımbırtılarda renklendirici değilmiş yazı yazmaya yarayan renkli bişeylermiş. Renk veremedim sütyen kısmı için şeker hamuruna. Bende renklerle ten rengi görünmeyecek şeklide çizgiler mizgiler yaptım, naturzort bir çalışma oldu sütyen kısmı
Birazdan resim sizlerle...
K Kendinisevenbirii hadi bakalım yavrucağım güzel haberlerini bekliyoruz. Olacak inşallah tüp gibi bir bebeniz babanne için de çok geçmiş olsun balım, Allah acil şifa versin.

geçmiş olsun canım ellerine sağlık :) büyüksün. valla iyi yaptın kısa sürede

Kuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen

Kiizz anamm bu nasil memeli bi pasta olmusss ayy yarildim Cukubella yaa pastana gurbann
Ama tabi planin suya düsmesine üzüldüm tüh ya kötü olmus iste Polis esi olmak böyle bisey Kuzum ya hic belli olmuyor gelis gidip saatleri ..

Olmuş mu sahiden kı .
Sorma ağladım ağlayacağım. Normalde o kadar geç gelmeyecekti. En fazla 2 olur diyordum. Benim doğum günümde de sabah 6da beni kaldırıp kutlayıp işe gitmiş ertesi güne kadar gelmemişti.
14 şubatta da yoktu.
Evlilik yıldönümünde de.
Boğazıma düğümleniyor yeminle

Olmuss bacim olmamiii ellerine saglik

Ahh ahh yarama tuz bastin gülüm ayni benim herif iste .. hic bir plan yapamiyoz ki zaten her zaman tetikte bekliyor gibiyiz .. gecende benim herifte sabahin köründe 5 de operasyona gitti tee agsama dogru geldi haydi baglimm ..

Memeler öğlen cosacak

Recep sana icimde bisey gabariyo
Ne gabariyo hocam icinde yaaaa
Ohho ohooo aramizda bekarlar olabilir ayiptir leeey
Kiz sonunda misafirleri sutladin evden simdide kocanla cift kale maçta goool atmaya gidiyon dimii vayy golcü ciciii vaaay anan babanda mi golcüydu beee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…