- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 658
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.621
Kuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Limonsuzzcay
@imzaben
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen
Olmuss bacim olmamiii ellerine saglik
Ahh ahh yarama tuz bastin gülüm ayni benim herif iste .. hic bir plan yapamiyoz ki zaten her zaman tetikte bekliyor gibiyiz .. gecende benim herifte sabahin köründe 5 de operasyona gitti tee agsama dogru geldi haydi baglimm ..
Aynen benim yerimede yak bacim .. ifrit oluyorum ama elden bisey gelmiyor bazen bi telefon haydiiii yine göreve sanki tek polis bizimkilermis gibihadi bakalım depresyon stayla. Bir cigura da polis eşi olmaya yakalım ya sabır
Öğle coşan meme de ne bileyim sultanım, böyle bir yavan böyle bir anlamsız böyle bir buruk sankiMemeler öğlen cosacak
Güldürme kız ağlıyorum ben burada hele heleYaaaa hahhhahhahhahaha resmen memelere gelmissin hakkaten haaakiz sen bi yeteneksin yeminlen
Bu saate kadar nassi cocugun olmadi hayretlen izliyorum
Kiiiizzz bukadar güzel mi seninkilerde
Ahaa aşırı erötük olmuşKuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Limonsuzzcay
@imzaben
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen
F*** the fuckin' F*** F*** F*** bloody fuckin' bull shit diyorum başka birşey diyemiyorum şuan.Aynen benim yerimede yak bacim .. ifrit oluyorum ama elden bisey gelmiyor bazen bi telefon haydiiii yine göreve sanki tek polis bizimkilermis gibi
Allah seni netmeyeF*** the fuckin' F*** F*** F*** bloody fuckin' bull shit diyorum başka birşey diyemiyorum şuan.
Çeviri: lanet olsun
Kııız ben çok beğendim valla çok güzel olmuş.şeker hamuru uğraştırıyo biraz evet.uçları kakaoyla yoğurabilirdinKuzular pasta tamamdır. Yalnız öldüm. Tek kelimeyle öldüm. @malii önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım sen o memelerle popoyu yapabilmişsin ya artık gözümde ilahsın. Böyle birşey yok ya. Ne zormuş. Birsürü şanssızlık yaşadım. Şeker hamuru beni yedi resmen. Zor mücadele ettim. Sonunda onu yendim ama sol memenin üstü çatladı ya, doğum sonrası memesi oldu benimkisi yanlışlıkla çatlayınca
Renklendirici diye aldığım zımbırtılarda renklendirici değilmiş yazı yazmaya yarayan renkli bişeylermiş. Renk veremedim sütyen kısmı için şeker hamuruna. Bende renklerle ten rengi görünmeyecek şeklide çizgiler mizgiler yaptım, naturzort bir çalışma oldu sütyen kısmı
Birazdan resim sizlerle...
@Kendinisevenbirii hadi bakalım yavrucağım güzel haberlerini bekliyoruz. Olacak inşallah tüp gibi bir bebenizbabanne için de çok geçmiş olsun balım, Allah acil şifa versin.
Adam zaten yemiş bugün biber gazını gözleri yanıyormuş. Onun meme görecek hali bile kalmadı önünü görsün yeter artık bu saatten sonra be malim. Ahh ah, bu seksi bedene yine yazık olduAhaa aşırı erötük olmuş
Bayuldum
Fotosunu ataydın herifine neler kaçırdın bir bilsen diye
Benimkinin uçları fetiş fantazilere maruz kalıp yaralanmış kibin oldu keşke kakao geleydi aklımaKııız ben çok beğendim valla çok güzel olmuş.şeker hamuru uğraştırıyo biraz evet.uçları kakaoyla yoğurabilirdinama nöyle de şahane olmuş ellerine sağlık
Memintolar da tombiktoymusKuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Limonsuzzcay
@imzaben
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen
Aynen fentezi kurbanı gibi uçlarBenimkinin uçları fetiş fantazilere maruz kalıp yaralanmış kibin oldu keşke kakao geleydi aklıma
Napayım be hizuşum.. Alıştım artık hayallerimin yıkılmasına. Hergün hayallere 7.5 şiddetinde deprem var maşallah bir sallanıyor bir yıkılıyorMemintolar da tombiktoymusüzülme kız acısını çıkarırsın elbet
Hahahah yaptığım pasta bile fantazik oldu öyle yapmaya çalışmadığım haldeAynen fentezi kurbanı gibi uçlarama gül gibi olmuş daha seksü olmuş böyle
Ya da " canin cehenneme"F*** the fuckin' F*** F*** F*** bloody fuckin' bull shit diyorum başka birşey diyemiyorum şuan.
Çeviri: lanet olsun
Akşama ertelesem ertesi sabah göreve gidecek diye erken yatacak. Anlamsız olacak. Sanırım bende git gide özel günleri umursamaz hale geleceğim gibi duruyor şamdanım. Her özel günüm ağlamakla geçiyor. Bize özel gün haram boşver. Bir de kaç gündür insanlar gitsin diye bekliyorum hazırlık için. Çok değdi anasını satayımçok güzel olmuş ellerine sağlık kuziko
hiç şaşırmadım işinin uzamasina desembizim de 31 agustosta evlilik yıldönümümüz ne bir plan ne bir suprayz ne bir hedaye. hiiiiicccc birsey planlamiyorum ve yapmicam benimki 8 senedir polis artık ne heves kaldi ne istek.
zaten kocam da odundan hallice. adam doğum günümde şehir dışındaydı. geldi bir buçuk ay sonra pasta alıp geldi canı cekmis
sen öğlen degil de aksama ertelesen olmaz mi peki ise mi gidecek yarın aksam
Ruhun erötük ondanHahahah yaptığım pasta bile fantazik oldu öyle yapmaya çalışmadığım halde
Oyy Elhoşum beğenmene çok sevindim. Ya da " canin cehenneme"memeli pasta enfes bir görsel şölen olmuş. Ellerine sağlık canım. Geç olsun sağlıkla gelsin de eşin sen daha enerjik olursun yarına. Bugün bayağı yordu seni bu memeler. ama gerçekten çok güzel olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?