Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa hahhhahhahhahaha resmen memelere gelmissin hakkaten haaa kiz sen bi yeteneksin yeminlen
Bu saate kadar nassi cocugun olmadi hayretlen izliyorum
Kiiiizzz bukadar güzel mi seninkilerde

hadi bakalım depresyon stayla. Bir cigura da polis eşi olmaya yakalım ya sabır

hadi bakalım depresyon stayla. Bir cigura da polis eşi olmaya yakalım ya sabır
Aynen benim yerimede yak bacim .. ifrit oluyorum ama elden bisey gelmiyor bazen bi telefon haydiiii yine göreve sanki tek polis bizimkilermis gibi

Yaaaa hahhhahhahhahaha resmen memelere gelmissin hakkaten haaa kiz sen bi yeteneksin yeminlen
Bu saate kadar nassi cocugun olmadi hayretlen izliyorum
Kiiiizzz bukadar güzel mi seninkilerde
Güldürme kız ağlıyorum ben burada hele hele
Benim memikler güzeldir ya. 85 numero burnum, ayaklarım, ellerim, gözlerim ve memiklerim top 5'im

Ahaa aşırı erötük olmuş
Bayuldum
Fotosunu ataydın herifine neler kaçırdın bir bilsen diye

Aynen benim yerimede yak bacim .. ifrit oluyorum ama elden bisey gelmiyor bazen bi telefon haydiiii yine göreve sanki tek polis bizimkilermis gibi
F*** the fuckin' F*** F*** F*** bloody fuckin' bull shit diyorum başka birşey diyemiyorum şuan.
Çeviri: lanet olsun

Kııız ben çok beğendim valla çok güzel olmuş.şeker hamuru uğraştırıyo biraz evet.uçları kakaoyla yoğurabilirdin ama nöyle de şahane olmuş ellerine sağlık

Ahaa aşırı erötük olmuş
Bayuldum
Fotosunu ataydın herifine neler kaçırdın bir bilsen diye
Adam zaten yemiş bugün biber gazını gözleri yanıyormuş. Onun meme görecek hali bile kalmadı önünü görsün yeter artık bu saatten sonra be malim. Ahh ah, bu seksi bedene yine yazık oldu
@malii

Kııız ben çok beğendim valla çok güzel olmuş.şeker hamuru uğraştırıyo biraz evet.uçları kakaoyla yoğurabilirdin ama nöyle de şahane olmuş ellerine sağlık
Benimkinin uçları fetiş fantazilere maruz kalıp yaralanmış kibin oldu keşke kakao geleydi aklıma

Memintolar da tombiktoymus üzülme kız acısını çıkarırsın elbet

Memintolar da tombiktoymus üzülme kız acısını çıkarırsın elbet
Napayım be hizuşum.. Alıştım artık hayallerimin yıkılmasına. Hergün hayallere 7.5 şiddetinde deprem var maşallah bir sallanıyor bir yıkılıyor

çok güzel olmuş ellerine sağlık kuziko

hiç şaşırmadım işinin uzamasina desem bizim de 31 agustosta evlilik yıldönümümüz ne bir plan ne bir suprayz ne bir hedaye. hiiiiicccc birsey planlamiyorum ve yapmicam benimki 8 senedir polis artık ne heves kaldi ne istek.

zaten kocam da odundan hallice. adam doğum günümde şehir dışındaydı. geldi bir buçuk ay sonra pasta alıp geldi canı cekmis

sen öğlen degil de aksama ertelesen olmaz mi peki ise mi gidecek yarın aksam

F*** the fuckin' F*** F*** F*** bloody fuckin' bull shit diyorum başka birşey diyemiyorum şuan.
Çeviri: lanet olsun
Ya da " canin cehenneme" memeli pasta enfes bir görsel şölen olmuş. Ellerine sağlık canım. Geç olsun sağlıkla gelsin de eşin sen daha enerjik olursun yarına. Bugün bayağı yordu seni bu memeler. ama gerçekten çok güzel olmuş...

Akşama ertelesem ertesi sabah göreve gidecek diye erken yatacak. Anlamsız olacak. Sanırım bende git gide özel günleri umursamaz hale geleceğim gibi duruyor şamdanım. Her özel günüm ağlamakla geçiyor. Bize özel gün haram boşver. Bir de kaç gündür insanlar gitsin diye bekliyorum hazırlık için. Çok değdi anasını satayım

Oyy Elhoşum beğenmene çok sevindim. Benim adama kutlama haram, gelin birlikte yiyelim bari memeleriAllah @malii şansı vermemiş ki zenci poposu pastayla memik pastayla kutlama yapayım. Ben yapınca böyle oluyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…