Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pislik. Sen de çok güçlüsün patilim iyiki gitmişsin.

hayırlısı olsun inşallah kuzum dualarımdasınn kendimden çok seninki olsun istiyorum valla şu an
Yaaa seni yerim ballı lokmam
Hayat gülsün yüzümüze inşallah
Senin çalışmalar nasıl gidiyor

Ben kocamın metresi ile buluştum bile büşüm :) kızcağız ilkten benim eşimi bekar biliyor sonra öğreniyor ki evli .. kız bir şekilde bana ulaşıyor mesajlarını resimlerini çarşaf gibi önüme koymuştu :) hepsini aldım eve gidip kıyafetlerimi toparlayıp baba evine döndüm saatlerce aradı açmadım tek bir mesaj attı hayatım nerdesin diye . Senin hayatını bitircem senden boşanıyorum dedim.
Kapım da köpek oldu ailem arkadaşlarım akrabalarım herkes 1 şans vermemi söyledi kimse yanlışlıkla sevşmez bunun hatası olmaz. Bunu 1 kere yapan adam 2. Kez de yapar.
Benim eski kv bana amaannnnn 1 kereden bir şey olmaz demişti.ben boşandıktan aylar sonra kendi kızının aldatıldığını duydum, sevindim mi ? Hayır. Ama ayırmışlar kızı neden ? Hani 1 kereden bir şey olmuyordu :)
Donuna kadar aldım, pişman değilim.

Ve şimdi ki hayatımı gördükçe yaşadıkça eşimi gördükçe iyi ki aldatılmışım diyorum. İyi ki

Koptum
Ulan cevizli kekleri kendim bile unutmuşum
Evet bende o başta çıkan beyaz gömlekli çocuk gibin oynamaya çalışıyorum
o tam sayko

aa Cicim nasıll unutursunn, onlar altyapıı unutma lütfenn daha sonra miniğe anlatcaz sen bu cevizli keklerlen desteklendin diyee

Mutsuz bir evliliği bitirip ayrılan insanlar İnan daha mutlu büşüm, hayat arkadaşını ruh eşini bulamasa bile daha mutlu. Kimsenin kahrını çekmek zorunda değiliz

Oyyt nem hayırlı ve en çıtır kertenkelem gelmiş
İnanır mısın (ki sanırım inanmak istemezsin böyle birşeye ama) demin lavaboda sen ve @hizuran geldiniz aklıma.
Ulan nerelerdesiniz yav
Bende öğretmenim ama gelebiliyorum siz neden gelmiyorsunuz
Sen yine hayırlı kertenkele olduğun için arada uğrayıp ana duası istiyorsun.
Hizuran hepten silindi.
Bir gün gelirse fena bozuşacağım onunla

Şuan hem üzüldüm hem çok sinirlendim o karakterize kuzum sen konu actınmı hiç konu bana tanıdık geldi sen anlatırken sanki okumuş gibiyim. Ah Kuzum haketmediğin birşeyi yaşamışsın hep diyorum prostat olsun inşallah aldatan erkekler
Tabiki şu hayatta sen kendine değer vermez isen kimse sana değer vermez ayaklarının üzerinde durmayı bileceksin.artık okadar arttıki bu olaylar Rabbim kimsenin yuvasına haram kalbine haram sokmasın. Sana destek olmak yerine niye köstek olur ki bazı insanlar ya.
Peki haddim olmayarak soruyorum şuan başkası ilemi evlisin.

Yaaa seni yerim ballı lokmam
Hayat gülsün yüzümüze inşallah
Senin çalışmalar nasıl gidiyor

yiaa bende seni yirimm
Nasıl gitsin bi dolu bi boş devam valla
Yumurtlamamı takip ediyorum ona da az kaldı, aralık 23 eşimin doğum günü sürpriz yapmayı çok istiyorum Rabbim nasip ederse

Aile her zaman oğlunu savunur, bizde de eşimin ailesi tarafı teyzeleri falan çok barıştrmaya çalıştı, ama Allahtan barışmadılar bunun affedilecek bir yanı yok, kendi kızının başına gelince de aynı tepkiyi verseydi pis kadın..
Bazen başına gelen şeyleri şer sanarsın ama sonu hayırdır ya kuzum o hesap olmuş, ne mutlu şimdi mutlusun göbüşünde bir fasülye çok şükür

Yok kuzum ben hiç konu açmadım bununla ilgili ama aldatıldım baba evine nasıl dönücm kendi ayaklarım üstünde nasıl dururum diye yazanlara genelde destek için gördükçe anlatırım. Çünkü dediğim gibi Kadınlarn bu denli ezilmesini aptal yerine konmasını hazmedemiyorum .
Est. Olur mu öyle şey :) Evlendim balım, 1.5 sene sonra evlendim tekrardan O bile olay oldu :) dul bir kadın ancak dul ya da çocuklu biri ile evlenebilir diye , bekar adam aldım diye işitmediğim laf duymadığım söz kalmadı :)

Sorumun cvbı burdaymışş ve taktir ettim kuzum dik duruşunu umarım hep mutlu olursun

Yaaaaaaaaa neler söylüyorsun Patilim
Gözlerim neler gördü böyle
Ben seni üzmemek için hiç sormamıştım neden evliliğinin bittiğini ama şuan tam anlamıyla tokat yemiş gibi oldum okuyunca
Bu kadar ağır bir durum beklemiyordum.
Çok etkilendim ya zaten aldatma meselesi hassas noktam ve korktuğum birşey az çok biliyosunuz.
Çok etkilendim ne diyeceğimi bilmiyorum
İçimden ettiğim bedduaları yazsam ban yerim.

Salak malak Estağfurullah cicim boşveeer öldürmeyen acı aşkınızı güçlendirmiş bak

Allah Razı olsunOramada buramada imza günü yapalım cicim birde kitap bastırda
Zamanında bir imzaben vardı hatırlar mısın vefasız bir üye.
Ona derdim göbeğini imzalıcam diye. O geldi aklıma şimdi

Maşallah kuzum benim çok sevindim ya millete kapak olmuş ama fenaaa ohh

arsizlikta son noktalar artık hem gelcez deyip hem silah dayamislae gibi tripli olmakta ancak onlardan beklenirdi zaten.

en azından eşin yine yapmasi gerekeni yapmış gönlün rahat olsum kuzum
geyşa olduktan sonra senin sırtın yere gelmez maşallah size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…