- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.301
pislik. Sen de çok güçlüsün patilim iyiki gitmişsin.Mutlu olduğunu sandığın evlilikler de olabiliyor işte asLında olay tam olarak burada başlıyor :) mesela aldatılıyorsun ama farkında değilsinyani mutlusun ama eşin senin için kaba tabiri ile metresine iyi bir evliliği olmadığını, boşanmak üzere olduğunu aynı yatağı bile paylaşamadığını söylüyor kime göre neye göre dimi kadının haberi bile yok halbuki bundan, bana göre mesela herşey güllük gülistanlık idi. Evliliğin cicim ayları dediği zamanları ben sıçım ayları olarak yaşadım :) 4. Aydan itibaren aldatılmışım ben bunu 10. Ayda öğrendim mesela düşünsene, karının ütülediniz gömlek ile metresine giden adam’ kelimesi asLında benim 6 aylık hayatıma tam olarak uyuyor bence
Ama şu hayatta öğrendiğim tek şey kimse için değil, kendin için yaşanan gerektiği. Ben evlenirken babam bana birdaha dönüşün yok demişti. Doğulu benim babam, biraz geri kafalı açık ve net :)
Gelinlikle çıktın kefenle girersin tarzı, klasik:)
Aldatıldığımı öğrendiğim gün eşyalarımı toplayıp gittim, sormadım bile doğru mu diye . Sabah işe giderken gördüm, sonra Evi terkettim birdahaki gördüğümde mahkemede idik :)
O yüzden nerede evliliği kötü giden, aldatılan, şiddet gören kadın görsem, kalma derim mutsuz olduğun, değer görmediğin aldatıldığın fiziksel, ekonomik, psikolojik cinsel şiddet gördüğün hiç bir ortamda kalma diye. Çünkü biz kadınız evet fedakarlık anaç ruhumuz yapımız da var hamurumuzda var. Ama hep bizden gitmemeli, Kadınlar DUL damgası yememek için bir çok şeyi sineye çekiyor. Ben 1,5 sene dul damgası yedim:) hemde en yakınlarımdan .
Ve aldatıldığım halde beni haksız bulan kadınlığımı sorgulayan, keşke 1 şans verseydin diyen o kadar insancıklar vardı ki :) tek bir şey için hep sorguladım neden ben dedim ya :) elim yüzüm düzgün yüzüne bakılmayacak kadar çirkin Kilo problemi olan biri de değilim asLında diye ama işte kimi var adam doğurur kimi var .... neyse
Yaaa seni yerim ballı lokmamhayırlısı olsun inşallah kuzum dualarımdasınnkendimden çok seninki olsun istiyorum valla şu an
Ben kocamın metresi ile buluştum bile büşüm :) kızcağız ilkten benim eşimi bekar biliyor sonra öğreniyor ki evli .. kız bir şekilde bana ulaşıyor mesajlarını resimlerini çarşaf gibi önüme koymuştu :) hepsini aldım eve gidip kıyafetlerimi toparlayıp baba evine döndüm saatlerce aradı açmadım tek bir mesaj attı hayatım nerdesin diye . Senin hayatını bitircem senden boşanıyorum dedim.canım benim, benim kaynım eltimi aldattığını birlikte öğrendik, benim duruşum hep bitir abla arkana bile bakma demek oldu, ailede çok düzeltmeye çalışanlar oldu, eltim o dönem senin kadar dik duramadı ama onuda anlıyorum bu çok farklı bir psikoloji, eylülde 2 sene oldu boşanalı hala görüşürüm eltimle ablam gibidir o kadar mutlu ki dul diyenler hor görenler açsınlar bi taraflarını hor görsünler kadın şimdi çok daha mutlu hayatını yaşıyor inşallah senin gibi gönül eşini bulur evlenir birde fasülyesi olur onunda ❤ Ben senin gibi insanlara hayranım bu dünyada sizi hiçbir şey yıkamaz Allahın izniyle
o tam saykoKoptum
Ulan cevizli kekleri kendim bile unutmuşum
Evet bende o başta çıkan beyaz gömlekli çocuk gibin oynamaya çalışıyorum
Mutsuz bir evliliği bitirip ayrılan insanlar İnan daha mutlu büşüm, hayat arkadaşını ruh eşini bulamasa bile daha mutlu. Kimsenin kahrını çekmek zorunda değilizcanım benim, benim kaynım eltimi aldattığını birlikte öğrendik, benim duruşum hep bitir abla arkana bile bakma demek oldu, ailede çok düzeltmeye çalışanlar oldu, eltim o dönem senin kadar dik duramadı ama onuda anlıyorum bu çok farklı bir psikoloji, eylülde 2 sene oldu boşanalı hala görüşürüm eltimle ablam gibidir o kadar mutlu ki dul diyenler hor görenler açsınlar bi taraflarını hor görsünler kadın şimdi çok daha mutlu hayatını yaşıyor inşallah senin gibi gönül eşini bulur evlenir birde fasülyesi olur onunda ❤ Ben senin gibi insanlara hayranım bu dünyada sizi hiçbir şey yıkamaz Allahın izniyle
Yok duymadım anlatır mısın herkes aydınlansınPeki macırların büyük abdestinin rengi hakkındaki rivayeti duydun mu
Oyyt nem hayırlı ve en çıtır kertenkelem gelmişSabır acı meyvesi tatli demişler güzel annem. Hayat mücadeleniz örnek alinasi tecrübelerle dolu. Samanliğin seyranini gördüğünüz gibi sarayların üstünde muhteşem bir ömrü de beraber yaşayın.
B Brunello Cicinelli Allah kalbindeki güzellikleri ellerine versin inşallah.
Mutlu olduğunu sandığın evlilikler de olabiliyor işte asLında olay tam olarak burada başlıyor :) mesela aldatılıyorsun ama farkında değilsinyani mutlusun ama eşin senin için kaba tabiri ile metresine iyi bir evliliği olmadığını, boşanmak üzere olduğunu aynı yatağı bile paylaşamadığını söylüyor kime göre neye göre dimi kadının haberi bile yok halbuki bundan, bana göre mesela herşey güllük gülistanlık idi. Evliliğin cicim ayları dediği zamanları ben sıçım ayları olarak yaşadım :) 4. Aydan itibaren aldatılmışım ben bunu 10. Ayda öğrendim mesela düşünsene, karının ütülediniz gömlek ile metresine giden adam’ kelimesi asLında benim 6 aylık hayatıma tam olarak uyuyor bence
Ama şu hayatta öğrendiğim tek şey kimse için değil, kendin için yaşanan gerektiği. Ben evlenirken babam bana birdaha dönüşün yok demişti. Doğulu benim babam, biraz geri kafalı açık ve net :)
Aldatıldığımı öğrendiğim gün eşyalarımı toplayıp gittim, sormadım bile doğru mu diye . Sabah işe giderken gördüm, sonra Evi terkettim birdahaki gördüğümde mahkemede idik :)
O yüzden nerede evliliği kötü giden, aldatılan, şiddet gören kadın görsem, kalma derim mutsuz olduğun, değer görmediğin aldatıldığın fiziksel, ekonomik, psikolojik cinsel şiddet gördüğün hiç bir ortamda kalma diye. Çünkü biz kadınız evet fedakarlık anaç ruhumuz yapımız da var hamurumuzda var. Ama hep bizden gitmemeli, Kadınlar DUL damgası yememek için bir çok şeyi sineye çekiyor. Ben 1,5 sene dul damgası yedim:) hemde en yakınlarımdan .
Ve aldatıldığım halde beni haksız bulan kadınlığımı sorgulayan, keşke 1 şans verseydin diyen o kadar insancıklar vardı ki :) tek bir şey için hep sorguladım neden ben dedim ya :) elim yüzüm düzgün yüzüne bakılmayacak kadar çirkin Kilo problemi olan biri de değilim asLında diye ama işte kimi var adam doğurur kimi var .... neyse
Yaaa seni yerim ballı lokmam
Hayat gülsün yüzümüze inşallah
Senin çalışmalar nasıl gidiyor
Ben kocamın metresi ile buluştum bile büşüm :) kızcağız ilkten benim eşimi bekar biliyor sonra öğreniyor ki evli .. kız bir şekilde bana ulaşıyor mesajlarını resimlerini çarşaf gibi önüme koymuştu :) hepsini aldım eve gidip kıyafetlerimi toparlayıp baba evine döndüm saatlerce aradı açmadım tek bir mesaj attı hayatım nerdesin diye . Senin hayatını bitircem senden boşanıyorum dedim.
Kapım da köpek oldu ailem arkadaşlarım akrabalarım herkes 1 şans vermemi söyledi kimse yanlışlıkla sevşmez bunun hatası olmaz. Bunu 1 kere yapan adam 2. Kez de yapar.
Benim eski kv bana amaannnnn 1 kereden bir şey olmaz demişti.ben boşandıktan aylar sonra kendi kızının aldatıldığını duydum, sevindim mi ? Hayır. Ama ayırmışlar kızı neden ? Hani 1 kereden bir şey olmuyordu :)
Donuna kadar aldım, pişman değilim.
Ve şimdi ki hayatımı gördükçe yaşadıkça eşimi gördükçe iyi ki aldatılmışım diyorum. İyi ki ☺
Yok kuzum ben hiç konu açmadım bununla ilgili ama aldatıldım baba evine nasıl dönücm kendi ayaklarım üstünde nasıl dururum diye yazanlara genelde destek için gördükçe anlatırım. Çünkü dediğim gibi Kadınlarn bu denli ezilmesini aptal yerine konmasını hazmedemiyorum .Şuan hem üzüldüm hem çok sinirlendim o karakterize kuzum sen konu actınmı hiç konu bana tanıdık geldi sen anlatırken sanki okumuş gibiyim. Ah Kuzum haketmediğin birşeyi yaşamışsın hep diyorum prostat olsun inşallah aldatan erkekler
Tabiki şu hayatta sen kendine değer vermez isen kimse sana değer vermez ayaklarının üzerinde durmayı bileceksin.artık okadar arttıki bu olaylar Rabbim kimsenin yuvasına haram kalbine haram sokmasın. Sana destek olmak yerine niye köstek olur ki bazı insanlar ya.
Peki haddim olmayarak soruyorum şuan başkası ilemi evlisin.
Sorumun cvbı burdaymışş ve taktir ettim kuzum dik duruşunu umarım hep mutlu olursunBen kocamın metresi ile buluştum bile büşüm :) kızcağız ilkten benim eşimi bekar biliyor sonra öğreniyor ki evli .. kız bir şekilde bana ulaşıyor mesajlarını resimlerini çarşaf gibi önüme koymuştu :) hepsini aldım eve gidip kıyafetlerimi toparlayıp baba evine döndüm saatlerce aradı açmadım tek bir mesaj attı hayatım nerdesin diye . Senin hayatını bitircem senden boşanıyorum dedim.
Kapım da köpek oldu ailem arkadaşlarım akrabalarım herkes 1 şans vermemi söyledi kimse yanlışlıkla sevşmez bunun hatası olmaz. Bunu 1 kere yapan adam 2. Kez de yapar.
Benim eski kv bana amaannnnn 1 kereden bir şey olmaz demişti.ben boşandıktan aylar sonra kendi kızının aldatıldığını duydum, sevindim mi ? Hayır. Ama ayırmışlar kızı neden ? Hani 1 kereden bir şey olmuyordu :)
Donuna kadar aldım, pişman değilim.
Ve şimdi ki hayatımı gördükçe yaşadıkça eşimi gördükçe iyi ki aldatılmışım diyorum. İyi ki ☺
Yaaaaaaaaa neler söylüyorsun PatilimMutlu olduğunu sandığın evlilikler de olabiliyor işte asLında olay tam olarak burada başlıyor :) mesela aldatılıyorsun ama farkında değilsinyani mutlusun ama eşin senin için kaba tabiri ile metresine iyi bir evliliği olmadığını, boşanmak üzere olduğunu aynı yatağı bile paylaşamadığını söylüyor kime göre neye göre dimi kadının haberi bile yok halbuki bundan, bana göre mesela herşey güllük gülistanlık idi. Evliliğin cicim ayları dediği zamanları ben sıçım ayları olarak yaşadım :) 4. Aydan itibaren aldatılmışım ben bunu 10. Ayda öğrendim mesela düşünsene, karının ütülediniz gömlek ile metresine giden adam’ kelimesi asLında benim 6 aylık hayatıma tam olarak uyuyor bence
Zamanında bir imzaben vardı hatırlar mısın vefasız bir üye.Salak malak Estağfurullah cicimboşveeer öldürmeyen acı aşkınızı güçlendirmiş bak
Allah Razı olsunOramada buramada imza günü yapalım cicim birde kitap bastırda
Maşallah kuzum benim çok sevindim yaYok kuzum ben hiç konu açmadım bununla ilgili ama aldatıldım baba evine nasıl dönücm kendi ayaklarım üstünde nasıl dururum diye yazanlara genelde destek için gördükçe anlatırım. Çünkü dediğim gibi Kadınlarn bu denli ezilmesini aptal yerine konmasını hazmedemiyorum .
Est. Olur mu öyle şey :) ❤ Evlendim balım, 1.5 sene sonra evlendim tekrardan ❤ O bile olay oldu :) dul bir kadın ancak dul ya da çocuklu biri ile evlenebilir diye , bekar adam aldım diye işitmediğim laf duymadığım söz kalmadı :)
B Brunello Cicinelli niye bi düzine test alıp her çişe gittiğinde yapmadın
Allah seni napmasın cici gııız
Cadaloz akrabaları zaten gelir gelmez triplere girdi.
Güvenlik arıyor misafir girişi onayı için, bu ne be çok sinir bozucu falan diyorlar
Teyzesi evin orasına burasına burun kıvırıyor.
Sürekli oturduğu yerden laf soktu, mutsuz mutsuz oturdu. Açtı hep dizisini filmini izledi bir kenarda. (40 yaşındaki bir bireyden bahsediyorum şuan ergen sanmayın)
Geyşam da ben yokken teyze sen buraya dizi izlemeye mi geldin evinde izleseydin demiş. Teyzesi zaten gelmicektim de zorladılar demiş.
Geyşam da zorla geldiysen gelmezsin bidaha demiş.
Bunları içince anlattı. İçmese daha da dolmamam için anlatmazdı biliyorum.
Boşuna kırılıp çatlayıp patlamamış o bardaklar.
Dünde kendini, güzelliğini övüp övüp duruyor yanımda.
Allahım beni kimlerle sınıyorsun ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?