Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatılmak düşmanımın dahi yaşanmasını istemediğim bir durum diyebilirim brom
Öyle bir hal alıyorsun ki insan kendi babasından bile sırf erkek olduğu için nefret edebiliyor. Babamla aylarca konuşamadım. 6 ay psikolojik tedavi gördüm işten ayrıldım, arkadaşlarımla bütün bağlarımı kopardım telefonu sosyal medyayı bıraktım çıktığım 2 mahkemede çok güçlü göründüm hatta hakim bizi boşarken sen nasıl bir kadınsın ya adam aldatmış zil takıp oynamadığın kalacak neredeyse kızım demişti ama içim kan ağlıyordu :) antidepresanlarla çıktım ben hep mahkemeye gelinin kız kardeşi gibi süslenip püslenip gittim
Zor oldu ama oldu geçti gitti hepsi.
Eşim çok uğraştı ama En çok ona üzülüyom

Yok duymadım anlatır mısın herkes aydınlansın
Cırcır değilsen kahverengi cırcırsan sarı öbür tarafa gidiyorsan yeşil tabiki.
Bunu da ben mi söyliyim ya vallahi tuhafsın kutsiş insan dışkısının rengini öğren yaşın kemale erdi artık ayıplarlar

Ahahahahahah ben macırlarınkinin rengi farklı sandım ya

o tam sayko

aa Cicim nasıll unutursunn, onlar altyapıı unutma lütfenn daha sonra miniğe anlatcaz sen bu cevizli keklerlen desteklendin diyee
Koptum
Eğer olmadıysa diğer ay fındıklısını yapayım bari kekin

siz o kadar strese yokluğa pisliğe rağmen dibe çökmemissiniz. onların hazımsızlığı o yüzden bekleme yani onlardan yana iyi bi hareket. ama kinlenme de bak nelere vesile olmuslar resmen sıva görevi görmüşler ayıralım derken

yiaa bende seni yirimm
Nasıl gitsin bi dolu bi boş devam valla
Yumurtlamamı takip ediyorum ona da az kaldı, aralık 23 eşimin doğum günü sürpriz yapmayı çok istiyorum Rabbim nasip ederse
Yaaaaa
Eğer olursa sen aralığın kaçında öğreneceksin

Yaaaaa
Eğer olursa sen aralığın kaçında öğreneceksin

kuzum benim döngüm biraz uzun eğer 15 aralık gibi öğrenirsem 23 aralık doğum günü ya çok istiyorum Rabbim nasip ederse 8 gün saklamaya çalışcam

Allah seni napmasın cici gııız evet yavrım göster emre aydın amcana bakiiim
Emre Aydın amcası henüz betamız 600 lerde
Haftaya kadar büyüyüp hem bebiş hem kalp atışı duymayı planlıyoruz
Haftaya gösteririz henüz gitmedik doktor amcasına

Cicim inşaallah hamilesindir pazartesi mi gelecek zamanı hadi inşaallah

Ben hergun hastaneye gidip gelmeye devam ediyorum. Hala çok küçükler 1600 doğan 1500 e düşmüş öbürü 1400 kusur. Doğduktan sonra bebekler kilo verirmiş ya ondan dolayı... Ben her gittiğimde buyuyecekler derken hala çok küçükler sağlıkları yerinde olsun da küçük olsunlar..

Neyse.. hastanede kalma durumu var yine. Emme refleksleri gelişince sartmis.. bu da bizim hastanede şart. Hiç duymadım. Ben gidersem kv iyice yerleşecek. Kızım benden soğuyacak diye korkuyorum. Yani şu an çok karisigim....

Emre Aydın amcası henüz betamız 600 lerde
Haftaya kadar büyüyüp hem bebiş hem kalp atışı duymayı planlıyoruz
Haftaya gösteririz henüz gitmedik doktor amcasına
Bana etiket çak göreyim amcasının dadlısını

canım benim kızın senden soğumaz neden soğusun ya bu kv ler neden böyle
Kurban olduğum Rabbimin izniyle bir an önce büyüsünler bugünleri hatırlama bile inşallah

brunoyla biz testleri alıp çift çizgi çıkınca konu açcaz kızlar sizce 2. Çizgi silik ama hamile miyim diycez
İkinci çizgi öküz başı gibin belirginse olsa bile "ikinci çizgi silik çıktı kızlar bir bakın" da dicez dimi, diyelim nolur nolur bizde diyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…